Arany szálak egy arcemeléshez. Mi ez az eljárás, fotó, videó, ár, vélemények

A test öregedése elkerülhetetlen, bár ez a folyamat lelassítható. Megfelelő táplálkozás, rendszeres testmozgás és megfelelő alvás. Mindezek az intézkedések segítenek fenntartani az erőteljes és virágzó megjelenést. De senki sem mentes az első ráncok megjelenésétől.

Itt az orvosi kozmetológia segít azoknak, akik meghosszabbítják az arc és a test bőrének fiatalosságát.

Az aranyszálak beültetése a bőrbe segít sokáig fiatalon tartani, lassítani a fakulást.

Arany szálak az arcra, mi ez, hogyan történik és mennyibe kerül egy ilyen fiatalító módszer, a cikk később részletesen leírásra kerül.

Arany szálak az arcra - mi ez?

Az arcbőr megerősítése aranyszálakkal egy új, nem műtéti módszer az arc kontúrjának korrigálására és az életkorral kapcsolatos egyéb változások kiküszöbölésére. Mi ez, és miért használják pontosan az aranyat a fiatalításhoz?

Aranyszálak egy arcemeléshez. Mi ez az eljárás, fotó, videó, ár, vélemények
Arany szálak az arcra, mi az a röntgen. Az elülső rész, az elülső rész és az áll egy kis hálóban aranyszálak

Az arany felhasználásával végzett kozmetikai eljárások az ókortól származnak. És a nemesfém választása szintén nem véletlen. Az aranyat kozmetikai termékként az ókori Egyiptomban, Rómában és az ókori Görögországban kezdték használni. Széles körben használják a hagyományos keleti orvoslásban bőrbetegségek kezelésére.

Ez a fém már jelen van az emberi testben. Ugyanakkor érdekes, hogy a női test tartalma ötször nagyobb, mint a hímben. A nemesfém nem agresszív és gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik.

Az aranyszál beültetési eljárás a bőr öregedésével kapcsolatos számos kérdésre ad választ. Az arany keret nemcsak feszíti a megereszkedett bőrt. A beültetett szálak részecskéi úgy működnek, hogy a bőr rétegeit oxigénnel, kollagénnel és elasztinnal telítik.

Arany szálak az arc számára a kozmetológiában: az eljárás előnyei és hátrányai

A menetemelés előnyei:

 1. Az aranyszálak arcbőrbe történő beültetésének legnagyobb pluszja, hogy egy ilyen eljárás a műtét alternatívája. Ebben az esetben a bőr felszíni rétegeinek sérülése minimális. A gyógyulási idő 2 héttől egy hónapig tart, minden a bőr egyedi paramétereitől függ.
 2. Az implantációs eljárás teljesen fájdalommentes.
 3. Hipoallergén anyag használata.
 4. Nincs interferencia jele, mint egy műtéti emelés után.
 5. A bőr általános fiatalítása, az apró és részben mély mimikai ráncok eltüntetése.
 6. Az elhúzódó hatás hatása, amely legfeljebb 5-7 évig tart.

A menetemelés hátrányai:

 1. Az arc bőrébe beültetett aranyszálak örökre ott maradnak.Mi ez és milyen következményei lesznek? Emiatt el kell hagynia néhány kozmetikai eljárást, például egyenárammal. A jövőben szintén nehéz lesz működőképes arcplasztikát szerezni.
 2. A módszer biztonságossága és fájdalommentessége ellenére az eljárás után néhány szövődmény lehetséges.
 3. A cérnák sikertelen beültetése esetén az arc kontúrjának megváltozása, a bőr alatt kiálló szálak, a bőr mélyedései és dudorai, a szúrás a szál végein lehetséges, ami gyulladást okoz a szúrás helyén.
 4. Az arany törékeny anyag, a szálak vékonyak és a természetes ráncok mentén eltörhetnek, de kifelé ez semmilyen módon nem fog tükröződni.
 5. Az eljárást 30–45 éves nők számára javasolják, idősebb nők esetében ez a módszer nem megfelelő, mivel nem vezet a kívánt eredményhez.
 6. Ennek a fiatalító módszernek a költségei a hátrányainak is tulajdoníthatók.

Korhatárok az aranyszálakkal történő megerősítés eljárásához

Az arc öregedésének első jelei 35 év után kezdenek megjelenni. A kollagén és elasztin bőr általi termelésének csökkenése az arc ovális "csúsztatásához", a szem alatti táskák megjelenéséhez, a nasolabialis redők elmélyüléséhez vezet. Ebben a korban javasoljuk a kozmetikusoknak, hogy az erősítési eljárást aranyszálakkal hajtsák végre.

A 45 éves és annál idősebb nők esetében ez a módszer nem hozza meg a kívánt eredményt, de csak ebben a szakaszban segít kijavítani a meglévő bőrállapotot.... Ebben a korban a plasztikai sebészet hatékonyabbá válik.

45+ éves korban lehetőség van arany megerősítés alkalmazására más fiatalító módszerekkel kombinálva. Például plasztikai műtét után a szálak beültetése segít meghosszabbítani a műtét hatását.

Mint ilyen, nincs szigorú életkor-korlátozás egy ilyen eljárás esetében. Ennek ellenére be kell tartania a kozmetológusok ajánlásait. Nem ajánlott az arany beültetése a bőr alá fiatal korban, legfeljebb 25 évig. Ennek a beavatkozásnak az eredményeként a bőr kollagéntermelésének természetes folyamata megszakadhat.

Milyen problémákat oldanak meg az aranyszálak: az eljárás jelzései

Az aranyszálakkal történő megerősítést nemcsak az arcán lehet elvégezni. Az arany segítségével fiatalíthatja a test más részeit:

 • nyak, dekoltázs;
 • kézbőr;
 • mellemelés;
 • has és comb.

Arany szálak az arcra, mi ez, és milyen életkorral kapcsolatos változások mellett jelzik az arany megerősítést - állítják vezető kozmetikusok.

Aranyszálak egy arcemeléshez. Mi ez az eljárás, fotó, videó, ár, vélemények

Jelzések aranyszálak használatára:

 • különféle mélységű mimikai ráncok az arc bármely részén;
 • a szövetek prolapsusa, megereszkedett arca, szem alatti táskák, mély nasolabialis redők;
 • a bőr feszességének és rugalmasságának elvesztése, laza ráncos bőr;
 • öregségi foltok;
 • pattanás.

Meg kell jegyezni, hogy a megerősítés nem csak a nők, hanem a férfiak számára is elérhető. Nem csak a nők szeretnének fiatalnak, vonzónak és kissé fiatalabbnak tűnni, mint az évek, az ilyen vágyak a férfiakban rejlenek. Mivel a férfiak bőrének öregedése gyorsabban következik be, mint a nőknél, az arany megerősítési eljárást 40 éves kor előtt kell elvégezni.

Ellenjavallatok az aranyszálakkal történő megerősítéshez

Annak ellenére, hogy az arany hipoallergén fém, néhány ember allergiás rá. Ezt önállóan lehet meghatározni: arany ékszerek viselésekor sötét nyomok maradnak a bőrön. Ebben az esetben egy ilyen eljárás ellenjavallt lehet, sötét csíkok jelenhetnek meg a bőr felületén.

Az arany aranyszálaknak más ellenjavallata is van, mi lehet:

 • rossz véralvadás;
 • endokrin betegségek, például cukorbetegség, pajzsmirigy diszfunkció;
 • onkológiai betegségek;
 • terhesség és szoptatás;
 • túlérzékeny bőr;
 • szorosan elhelyezkedő kapillárisok az epidermisz felső rétegéhez;
 • bármely betegség akut vagy krónikus formában;
 • fertőző és gennyes bőrbetegségek.

Törékeny erek birtokában a megerősítési eljárás csak akkor hajtható végre, ha a beteg beleegyezik abba, hogy a szálak bevezetése után kiterjedt zúzódások jelennek meg.

Mindenesetre először tanácsot kell kérnie szakembertől. Végezzen általános vér- és vizeletvizsgálatokat. Ha bármilyen egészségügyi állapota van, orvosa további vizsgálatokat rendel el.

Hogyan hajtják végre az aranyszál beültetését?

A bőr alá történő beültetéshez a legmagasabb színvonalú aranyat használják: 24 karátos vagy 999 szabványos, azaz tiszta arany. A szálak vastagsága 0,1 mm. Az eljárást kozmetikus végzi.

Korábban az orvos megjelöli a szálakat. Nincs külön séma, az orvos egyenként vázolja fel az arany keret rácsát, figyelembe véve a beteg igényeit.

Aranyszálak egy arcemeléshez. Mi ez az eljárás, fotó, videó, ár, vélemények
Eljárás

Az eljárás fájdalommentes és helyi érzéstelenítésben történik. A kliens kívánságaitól függően az érzéstelenítés általános lehet. Az aranyszálakat az arcbőr alá (nyakra, mellkasra, dekoltázsra is használják) 3-5 mm mélységig illesztik, a cérnával megegyező vastagságú sebészeti tű segítségével.

A szálak behelyezési helyei vakolattal vannak lezárva. A kezelendő területtől függően 1-3 méter anyag használható fel, idővel az eljárás 30 perctől 1,5 óráig tarthat. Néha eljárásra van szükség az aranyszálak nyújtásához egy speciális eszközzel.

Mi ez, milyen célból hajtják végre? Ha a megerősítést végző beteg 45 évesnél idősebb, feszültséget kell létrehoznia az arany kereten, mivel a bőr elveszítette a feszességet.

Teljesen kiértékelheti az arany megerősítés eredményét 1-2 hónap alatt, miután a gyógyulás elmúlt, az ödéma alábbhagy, a keret kialakul és elkezd dolgozni.

Bonyodalmak és lehetséges következmények az eljárás után

Az aranyfonal beültetésével történő arcemelés elsősorban a rövid rehabilitációs időszak és a minimális mellékhatások miatt népszerű.

Bár ez nem mindig így van, néha lehetetlen megjósolni, hogy a bőr hogyan reagál a szálak behelyezésére.

Ideiglenes jelenségek a megerősítési eljárás után

Zúzódások és vérömlenyek - a szálak behelyezésekor a bőr alatti kapillárisok megsérülnek, ez természetes. Néhány nap múlva magától elmennek. A vérkeringést javító gélek és kenőcsök segítenek felgyorsítani a gyógyulási folyamatot.

Az arc duzzanata - a test természetes reakciója a beavatkozásra. Az arc különböző részein különböző mértékű duzzanat van. A túlsúlyos arcú betegek súlyos ödémára hajlamosak. Az ödéma önmagában eltűnik 2 hét múlva. Rövidebb idő alatt az ödéma gyógyszeres és hardveres eljárásokkal eltávolítható.

Dudorok és horpadások a bőrön - a szálak beszúrási helyein fordulnak elő. Ugyanez a hatás akkor fordul elő, amikor az arany keretet meghúzzák. Az egyenetlen feszültség egyenlőtlenséget okoz a bőrben. Egy héten belül zajlik. Ha a bőr nem simul el, akkor konzultálnia kell az eljárást végző orvossal.

A manipuláció során a helyi érzéstelenítés alkalmazása károsíthatja az arckifejezéseket. Ez egy átmeneti jelenség, amely az érzéstelenítő elhasználódása után elmúlik. Ellenkező esetben 3-4 nap elteltével, az ödéma csökkentése után orvoshoz kell fordulni.

Túlkorrekció - természetellenesen kiemelkedő arccsont, túl felhúzott szemöldök. Pontosan ezt a hatást próbálják elérni az orvosok. 2 hét múlva, amikor a duzzanat alábbhagy, az arc normalizálódik.

Az aranyszálak beültetésének lehetséges szövődményei

A szövődmények két típusra oszthatók: általános és specifikus, jellemző a megerősítési eljárásra. A legtöbb szövődmény az eljárás technikájának megsértéséből adódik. Az érzéstelenítés helytelen megválasztása, a szálak nem megfelelő elhelyezése, amelyek nem felelnek meg az arcizmok mozgásának, rossz minőségű anyag használata.

Allergia Lehetséges reakció bármilyen kozmetikai eljárás során. Az arcbőr aranyfonalakkal történő megerősítése esetén antiszeptikus vagy érzéstelenítő allergia lehetséges. Antihisztaminokat használnak ennek a reakciónak a leállítására. Anafilaxiás sokk esetén azonnali segítségre van szükség.

Szükséges, hogy olyan gyógyszerek, mint az Adrenalin, a Suprastin, a Prednisolone legyenek abban az irodában, ahol az eljárást végzik. Ezt követően hívnia kell a mentőszolgálatot.

A beadott anyag allergiája meglehetősen ritkán fordul elő, és nem azonnal, hanem néhány nappal az eljárás után. Egy ilyen reakció megköveteli a szálak eltávolítását.

Fertőzések és gyulladások - meglehetősen gyakori szövődmény, annak a ténynek köszönhető, hogy a szakemberek nem veszik komolyan a fonalbeültetés eljárását. Az aranyszálakkal történő megerősítés összehasonlítható egy kis művelettel. Ennek elvégzéséhez gondosan elő kell készíteni a szobát.

Óvatosan és komolyan vegye figyelembe a beteg elemzéseit, ne hagyja figyelmen kívül a műtéti beavatkozásra való felkészülés szabályait. Az antibiotikumok segíthetnek a kisebb fertőzések kezelésében. Súlyos esetekben, ha kiterjedt tályog van, a szálakat sürgősen el kell távolítani.

Az arckifejezések tartós megsértése - ilyen szövődmények fordulnak elő leggyakrabban az implantációt végző szakemberek hibájából. A szálak helyes elrendezése, amely megfelel az arcizmok mozgásvektorainak, nem ad ilyen hatást. Az arc biomechanikájának elhanyagolása az eljárás során az arckifejezések tartós megsértésével fenyeget, ami a szálak eltávolítását igényli.

Az arc kontúrjának tartós megsértése - akkor fordul elő, amikor a szálak túl szorosak. Bizonyos esetekben a masszázs segít az arc természetes kontúrjának helyreállításában, nehezebb esetekben a szálak eltávolítása szükséges.

A szál behatolása a bőrfelületre verseny. Ennek az az oka, hogy az izzószálat rossz mélységbe helyezzük, túl közel a felülethez és egyenetlenül. Megoldhatja a problémát a szál részleges vagy teljes eltávolításával.

A rehabilitációs időszak jellemzői, ajánlások a bőrápoláshoz

Az aranyszálakkal történő megerősítés eljárása minimálisan invazívnak tekinthető, ennek ellenére a rehabilitációs periódus eltart egy ideig, és az „új arc” speciális kezelését igényli.

Mit ne tegyen a szál beültetési eljárás után:

 • tartózkodjon a szaunák, fürdők, szoláriumok látogatásától, vagyis ne tegye ki a bőrt hőhatásoknak;
 • fonalak beültetése esetén az arc bőrébe a beavatkozást követő első hónapban tartózkodjon a hirtelen arcmozgásoktól;
 • ne végezzen további kozmetikai eljárásokat.

Milyen szabályokat kell betartani:

 • az eljárás után az első 5 nap során a betegeknek csak a hátukon ajánlott aludni;
 • Alacsony sótartalmú étrend fogyasztása a duzzanat csökkentése érdekében
 • használjon speciális védőfelszerelést, ha kifelé megy;
 • ha szükséges, vegyen be antibiotikumokat, használjon orvosi géleket, krémeket vagy kenőcsöket az orvos által előírt módon.

Milyen eredmény várható az arany megerősítési eljárás után

A rehabilitációs időszak letelte után ideje örülni az eredménynek.

Aranyszálak egy arcemeléshez.Mi ez az eljárás, fotó, videó, ár, vélemények
Fotó előtt és után

A fiatalító hatás nem lesz azonnal észrevehető. 1,5 - 2 hónap elteltével teljes mértékben élvezheti:

 • a bőr fiatalabbá, üdébbé és rugalmasabbá válik;
 • ugyanakkor az arc „él”, megmaradnak a természetes arckifejezések;
 • nincsenek mély és finom ráncok;
 • megfeszül az arc kontúrja;
 • a megnagyobbodott pórusok szűkülnek.

Meddig tart az eredmény

Hat hónap elteltével teljes mértékben értékelhető lesz a fiatalítás hatása. A fejlesztések az elkövetkező 2 évben fokozatosan történnek. A fonalakkal történő megerősítés után a hatás 5-10 évig tart, mindez a bőr kezdeti állapotától és a beteg életkorától, valamint az általános egészségi mutatóktól függ.

Hosszabbíthatja az eredményt, ha helyesen étkezik, lemond a rossz szokásokról a rendszeres testmozgás mellett.

Milyen eljárásokat lehet kombinálni aranyszálakkal

Miután eldöntötte az aranyszálakkal történő megerősítést, emlékeznie kell arra, hogy a jövőben, amikor orvoshoz fordul, figyelmeztetnie kell, hogy vannak szubkután implantátumok.

Aranyszálak egy arcemeléshez. Mi ez az eljárás, fotó, videó, ár, vélemények

Az arc kontúrjának aranyszálakkal történő modellezése után más kozmetikai eljárások is elvégezhetők, de egy idő után:

 • arcmasszázs - 3 hét után;
 • botox, biogélek használata, hámlasztás, mezoterápia és fotorejuvenáció - 10 hét után.

A megerősítési eljárás ára aranyszálakkal

Az arany nemesfém, és sajnos nem olcsó. Az aranyszálakkal történő fiatalítás módszere az egyik legdrágább. Ugyanakkor ez a módszer szinte fájdalommentes és a leginkább "tartós". Arany szálak az arcra, mi ez és mennyibe kerül:

Alkalmazási területKöltség, dörzsölje.
Nasolabialis régió25 000
Elülső és időbeli régió40 000
Pofa50 000
Nyak50 000
Kezek90 000
Gyomor120 000
Csípőterület120 000

A táblázat az eljárás átlagos költségét mutatja. Az eljárás ára régiótól, klinikától, a felhasznált szálak mennyiségétől és minőségétől, alkalmazási területétől függően változhat.

Aranyszálak egy arcemeléshez. Mi ez az eljárás, fotó, videó, ár, vélemények

Az aranyszálakkal történő megerősítés a fiatalítás modern és jó minőségű módja... Az eredmény hatékonysága érdekében be kell tartani a kozmetológus összes ajánlását és receptjét.

Videoklip az aranyszálas megerősítésről

Megerősítés arany szálakkal az arc számára, mi részletesen a videoklipben:

Milyen bonyodalmak vannak az arannyal szálak miatt

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

 1. Angelina

  Sokáig nem döntöttem egy ilyen eljárás mellett, sok félelem volt a lehetséges szövődmények miatt. De miután aranyfonalakkal fiatalítottam, egyáltalán nem bántam meg. Igen, türelmesen át kell élnie a rehabilitációs időszakot, és az eredmény, mint mondják, az arcán van. A friss és tónusú, gyakorlatilag ránc nélküli bőr megérte a költségeket és a kellemetlenségeket az eljárás után.

  Válaszolni
 2. Antoine

  Közéleti személyiség vagyok, az arcom mindig látható. Genetikailag a bőröm úgyszólván a felgyorsult öregedésre van ítélve. Köszönet feleségemnek, hogy rávette, hogy erősítsek aranyfonalakkal.

  Válaszolni
 3. Valeria

  Ajándékot készítettem magamnak a 45. évfordulóm alkalmából - aranyvonalas arcfestéssel. Az eredmény nagyon kellemes volt. Nem teljesen fájdalommentes eljárás, de szerintem jobb, mint a műtét.

  Válaszolni
 4. Vera

  Aranyszálakkal is csináltam - elégedett voltam az eredménnyel, minden tökéletesen meghúzódott) 48 vagyok.

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj