Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval

A körömszolgáltatás szférájának számos lehetősége van a manikűrre: klasszikus manikűr, hardver, európai, valamint japán manikűr, amely környezetbarát és természetessége miatt az elmúlt 5 évben egyre népszerűbb. Csak kevés ember tudja, mi ez és a pontos eljárás.

Az eljárás lényege

A kozmetikai szolgáltatás a kézápolás alapja, segít helyreállítani a gyenge és sérült körmöket, és lehetővé teszi a vitaminok behatolását a köröm legmélyebb rétegeibe.

Ha ezt a manikűröt rendszeresen végzi, akkor néhány alkalom után a körmök sokkal erősebbé és erősebbé válnak, a leválások eltűnnek és a körömágy kevésbé törékeny lesz.

A japán manikűr technológia kicsit hasonlít az ugyanolyan népszerű SPA manikűrhöz. De ha mélyen megérted ezeket az eljárásokat, számos különbséget fogsz észrevenni. A különbség a japán manikűr és a SPA eljárások között az, hogy a SPA manikűr hosszú látogatást igényel a pozitív eredmény megjelenése érdekében, a japán manikűr pedig azonnali eredményt ad.

A japán manikűr a köröm növekedését javító termékek speciális alkalmazása. A mester előbb a kutikulát is levágja és a szabad szél alakját korrigálja, ahogyan azt a klasszikus manikűr teszi, majd a körmöket speciális természetes eszközökkel dolgozza fel.

Ebben a technikában a körömlemezek csak a természetes összetevőknek és anyagoknak köszönhetően gyógyulnak meg, például észtereknek, természetes olajoknak és kivonatoknak, méhviasznak, méznek, moszatnak, bambuszcsírának, tea-tinktúrának stb.

Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóvalJapán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval

Az ilyen sokféle természetes és egészséges készítménynek köszönhetően a körmök szó szerint átalakulnak. A mester helyreállíthatja természetes fényüket, megerősítheti a szerkezetet és fényesítheti a felületet. Ettől a körmök egészségesnek és ápoltnak tűnnek.

Az eljárás során a természetes összetevők mellett a következők használhatók: glicerin, panthenol és lanolin. Ezeknek a termékeknek a segítségével a köröm minden rétegének és a körülötte lévő bőrnek mély hidratációja következik be. A cink mint adalékanyag az ápolás során felgyorsítja a szerkezet helyreállítását, a B5, E, A vitaminok pedig jótékonyan befolyásolják a körömlemezek megújulását és növekedését.

Felhasználási javallatok

A japán manikűr a körömápolás művészete, amelyet megkülönböztetnek a természetes összetevők és bármely személy számára nyújtott különleges szolgáltatás. Az eljárást a körömlemezek, az emberi bőr jellemzőinek figyelembevételével hajtják végre.Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval

A japán manikűr azok számára a legalkalmasabb, akik:

  • hipohidrosis;
  • a körömlemez növekedésének negatív dinamikája;
  • fokozott törékenység és vékonyság;
  • megerősített laminálás;
  • változó és legyengült szerkezet;
  • avitaminózis.

A japán manikűr készletének kiválasztása

 • P Shine. A márka meglehetősen híres a körömszolgáltatás területén, és nagyra értékelik a minőségi termékek miatt. A készlet általában körülbelül 10 elemet tartalmaz. Mindegyik kiváló minőségű és természetes alapanyagból készül. A por és paszta tartályok térfogata nem haladja meg az 5 mg-ot. De ez 200 alkalmazáshoz elegendő.

  Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval
  P Shine japán manikűr készlet
 • Masura. A boltban egy ilyen készlet 2-4 ezer rubelbe kerül. Valamivel olcsóbb, mint a fenti analóg. Ásványi pasztából, gyöngyporból, körömreszelőből, buffból, szalvétából és így tovább.Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval
 • Lily angel körömrendszer. A drága professzionális készletek olcsó alternatívája. Bármelyik jól ismert online áruházban megrendelheti. Ennek a márkának a fő pluszja a termék ára. Csak 700 rubelbe kerül, ami többször olcsóbb, mint más márkáké. A kompozíció ugyanazokat az összetevőket tartalmazza, mint a klasszikus szettekben. A polírozásra szánt buffok mellett további bőrdarabokat is rögzítenek hozzájuk, hogy frissítsék felületüket. A vásárlói vélemények szerint ez a termék nem különbözik a drága márkáktól.

Masura

Jellemzők:Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval

A japán masura manikűr csak akkor végezhető el helyesen, ha nagyszámú készítményt alkalmaznak, valamint jól átgondolják, hogy milyen eljárásról van szó.

Az ilyen kézápolási komplexum több mint 20 terméket tartalmaz. Mindegyikük többnyire természetes összetevőkből áll.

Az ilyen típusú manikűr fő előnye egy speciális paszta, amely jótékony hatással van a körömágyra és az epidermiszre.

A Masura szett egy speciális polírozó blokkot tartalmaz. Borjúbőrből készül. Egy ilyen tömb segítségével dörzsölik be az ásványi pasztát.

A paszta a következő összetevőket tartalmazza:

 • Méhviasz.
 • Ásványok a Japán-tengertől.
 • Gyöngy morzsa.
 • Marolt moszat.

Ennek a kompozíciónak köszönhetően minden hasznos anyag gyorsan behatol a mátrixba és javítja a körmök szerkezetét. Ez a paszta gazdag keramidokban, kalciumban és cinkben. Tömíti a köröm minden apró repedését, és táplálja is. A gyöngypor, mint a paszta fő eleme, nemcsak divatos marketingfogás, hanem hatékony eszköz a körmök fehérítésére és a felület simítására is.Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval

A paszta felvitele után a következő lépés egy speciális porfényezés. Gyakran tartalmaz szilíciumot. Polírozza a felületet és természetes fényt kölcsönöz. A természetes összetevők természetes védőburkolatot hoznak létre a körmök felett. Így a masura manikűr szép és erős körmöket képez, és megvédi őket a környező világ negatív tényezőitől is.

Szükséges eszközök

A japán manikűr egy olyan innovatív újítás a Masura részéről, amely lehetővé teszi, hogy otthoni környezetben komplex eljárást hajtson végre speciális képzés és ismeretek nélkül.Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval

A klasszikus Masura manikűrkészlet a következő összetevőket tartalmazza:

 • Blokk, a köröm felületének csiszolása, bőrből.
 • Suede körömreszelő-lakk.
 • Több narancsfa bot, amely visszahúzza a kutikulát.
 • Illóolaj hidratáló hatással.
 • Erősített elixír.
 • Olaj vagy emulzió, amely megpuhítja a kutikulát.

P Shine

Jellemzők:Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval

 • A P Shine olyan kézkezelések sora, amelyek ötvözik a hagyományos kézápolást és a modern kezeléseket.
 • A P Shine speciális gyógyszer- és termékkészlete egyszerre segít több probléma megoldásában. Segít a körmök túlzott törékenységében és vékonyításában szenvedő embereknek, megnyugtatja és hidratálja az irritált kezeket, és egészséges és hidratált megjelenést kölcsönöz.
 • A P ragyogást megelőző intézkedésként gyakran használják állapotuk télen történő javítására.

P Shine technika készlet

A P Shine szettet az egyik legjobbnak ismerik el az ilyen típusú manikűr számára.Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval

A készlet számos termékből áll:

 • A körmöket tápláló paszta.
 • Por köröm polírozásához.
 • Gyémánt körömreszelő.
 • Két velúr köröm.
 • Műanyag toló.
 • Suede törlőkendők a körömlemezek tisztításához.

A manikűr elvégzésének technikája

Masura

Sorrend:

 1. Kézfertőtlenítés. A legfontosabb lépés, amelyet nem lehet kizárni, egy fertőtlenítő oldat és zsírtalanító szer felvitele a bőrre. Ha a bőr nagyon érdes és száraz, akkor ha szükséges, tengeri sóval vagy levendulaolajjal végzett lágyító fürdőt végezzünk.Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval
 2. A körmök alakjának korrekciója.Ez gyémánt körömreszelővel történik, de a szakértők javasolják egy fa használatát. Ha a körmökön leválások és rétegek vannak, akkor velúr buff segítségével el kell távolítani őket.
 3. Lágyítsa meg a kutikulát professzionális lakk vagy szérum alkalmazásával. Ez hidratálja a köröm sejtjeit és lágyítja a környező bőrt. Ez megakadályozza a kutikula károsodását. Lágyulás után a kutikula hajlékony lesz, és tolóval vagy egy narancsfa bottal visszahúzható.Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval
 4. Jobb, ha szalvétával távolítja el a maradék nedvességet a körömlemez felületéről. Az eljárás végén vitaminokat és aminosavakat tartalmazó szérumot vihet fel a körmökre.
 5. Amikor a körmök felülete megszáradt és felszívta a vitaminokat, akkor az ásványi pasztát speciális buff segítségével kenheti be. A terméket kis mennyiségben viszik fel a körömre. A pasztát kaotikusan mozogva az egész felületet át kell dörzsölnie. A körmök természetes fényt kapnak.Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval
 6. Polírozópor felvitele. Minden művelet ugyanaz, mint az előző lépésben. Csak a polírozást szabad elvégezni egy másik, kifejezetten porhoz tervezett buff-tal. Sokkal gyorsabban kell dörzsölni, mint beilleszteni. A por lezárja a köröm felületét és megvédi a káros hatásoktól. A kapott filmet nem lehet vízzel vagy alkohollal törölni.
 7. Összegzésként egy speciális SPA masszázst végzünk a kezek számára. A legjobb a méhpempő vagy jojoba, avokádó vagy a szőlőmagolaj krémje.

A japán masura manikűr elvégzésének technikája:

Pisi Shine

Sorrend:

 • A japán manikűr olyan különleges szentség, amely a kéz és a műszerek fertőtlenítésével kezdődik. A kezdőknek profi kézkezelési tippeket kell megnézniük, mielőtt körmükkel dolgoznának. Fertőtlenítőszereket külön kell vásárolnia a készletből. A körmök alakját és hosszát is korrigálják, az összes leválást eltávolítják. Ehhez a P Shine készlet speciális kétoldalas buff-ot tartalmaz, változó mértékű kopással.
 • Lágyítószert visznek fel a kutikulára. Egyes üzletek olyan olajokat árulnak, amelyek megpuhítják a kutikulákat, így azok narancssárga rudakkal könnyen eltávolíthatók. A gél maradványait vagy az alapokat szöszmentes törlőkendőkkel távolítják el. Ezeket külön kell megvásárolni, vagy rendszeres nedves törlőkendőket kell használni.Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval
 • Amikor a körmök felülete száraz, be kell dörzsölni az ásványi pasztát egy speciális bufftal. P Shine műanyag paszta nyomót adott a készlethez. A buff általában zöld színű, puha velúr felületének köszönhetően finoman dörzsöli a pasztát a körömbe.Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval
 • Az összes elvégzett munka hatását speciális púderlakkal rögzítik, amely természetes fényt kölcsönöz a körmöknek. A P Shine erre kifejlesztett egy speciális rózsaszín velúr buffot. A por méhviaszt tartalmaz, amely az összes körmöt vékony réteggel borítja, ezáltal megvédi őket a negatív hatásoktól.

Utasítás az otthoni előadáshoz

 1. A kutikulákat, a körmök körüli bőrt és magukat a körmöket lágyító olajjal kezelik. Az olajat gyengéd, sima mozdulatokkal kell dörzsölni, mint a masszázs során. Ez biztosítja az olaj maximális behatolását a bőrbe. A következő szakasz megkezdése előtt 10 percet kell várnia.
 2. A japán manikűr készleteiben speciális titiban botok találhatók. Hasonlóak a szokásos narancssárga botokhoz. Minden körömön a kutikulát bottal hátratolják, a pterygiumot gondosan megtisztítják. A bot a szög szabad széle alól is eltávolítja a szennyeződéseket.
 3. A körmök előkészítése a paszthoz azok őrléséből és reszeléséből áll. Ehhez speciális velúrblokkra van szükség. Nem károsítja a körmöket, és finoman eltávolítja az elhalt körömrészecskéket. Dörzsöli az összes repedést és forgácsot, és elősegíti a köröm növekedését.Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval
 4. Egy speciális buff vagy bot segítségével egy kis pasztát kell felvinnie minden körömre. A buffot velúrból kell készíteni. Ez az anyag nem karcolja meg a köröm felületét, és nem vékonyítja a köröm rétegét.
 5. A végső gyógyító hatás érdekében olyan port kell felhordani, amelynek fénye van.Ez a szakasz nem hagyható ki, mivel az összes tápanyag, amely a paszta használatával a szerkezet belsejébe került, gyorsan kitörlődik. A por lezárja az összes nyomelemet a köröm belsejében, és ápolt és egészséges megjelenést kölcsönöz a kezének. A körmök gyönyörű rózsaszínű fénye nem múlik el fürdés és mosogatás után.Japán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóvalJapán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóvalJapán manikűr: mi ez, a P-shine, a Masura, a készletek és a technológia lépésről lépésre egy fotóval
 6. Gyógynövényes fürdők. Megnyitják a pórusokat a periunguális gerincekben és a kutikulákban, lágyítják az epidermist és hidratálják. Ehhez a leggyakoribb gyógynövény-keveréket vásárolják meg a gyógyszertárban, és tengeri vagy ásványi sóval keverik. Ezt a keveréket szövetzacskókba kell helyezni, amelyeket vízfürdőben melegítenek, majd a manikűr után a kezeket megmasszírozzák. Ezt követően érdemes egy könnyű krémet kenni, hogy fenntartsák az epidermisz nedvesség egyensúlyát és megvédjék azt.

Eredmény

Az eljárás pozitív eredménye az első foglalkozás után látható. De ha a körmök nagyon rossz állapotban vannak, akkor a legjobb eredményt egy eljárás lefolyása adja. Kéthetente egy eljárás elegendő a körmök jó állapotának megőrzéséhez. Fokozatosan a körmöd egyre jobban fog kinézni. Később havonta egyszer 1 eljárásra válthat. A japán manikűr kumulatív hatást fejt ki.

Ennek eredményeként a kézbőr megújul, a bőr színe kiegyenlítődik, az öregségi foltok eltűnnek, a körmök egészségesebb és szebb megjelenést kapnak, növekedésük pedig jelentősen megnő.

A professzionális japán manikűr olyan egyedülálló találmány, amely lehetővé teszi a körmök megjelenésének javítását szerkezetük befolyásolásával. Ha a körmök rossz állapotban vannak, akkor ez az eljárás üdvösséget jelent számukra.

Cikkterv: Szvetlana Ovszjanikova

Videó a témáról: Japán manikűr otthon

Hogyan kell csinálni egy japán manikűr otthon:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

 1. Anyuta

  Az ápolt kezek és az egészséges körmök mindig gyönyörűek. A körmök megjelenése a test belső állapotát jelzi. Aki gondosan vigyáz magára, tudja, hogy az ujjak és lábujjak szépsége sok időt és erőfeszítést igényel.

  Nem mindenki szereti a meghosszabbított, élénk színű körmöket. Nagyvárosunk lakóinak jelentős része a természetes vonzerő híve. Fenntartása azonban sokkal nehezebb, mint a mesterséges szépség létrehozása. Ez különösen igaz körömvirágunk megjelenésére. A természetes körömlemezeket agresszív környezeti hatások érik, megfelelő, gondos gondozást igényelnek. Szerencsére manapság számos olyan program létezik a világon, amelyek segítenek megerősíteni és feleleveníteni a természetes körömlemezt. A klasszikus japán manikűr életmentő eljárásnak is nevezhető. Ez a koncepció a természetes körömápolás egész rendszerét rejti. Ha a körömlemezei meggyengültek, hajlamosak a repedésekre és a rétegek eltávolítására, akkor ez a fajta ápolás megoldást jelenthet problémájára.

  A szükséges eljárások rendszeres látogatása segít megerősíteni a körömlemezt, további táplálékot kap. Az ilyen típusú manikűr munkamenetei a körmök, valamint a kezek és lábak bőrének helyreállítását célzó tevékenységek egész sorából állnak. Fontos megjegyezni, hogy az eljárások nagyon kellemes érzést keltenek, és alkalmasak lányok és fiúk számára egyaránt.

  A japán körömápolási eljárások wellness: a szakértők azt javasolják, hogy ezt a manikűröt a műgél vagy az akril körmök eltávolítása után végezzék el. A vékonyított körömlemez intenzív gyógyulást nyújt a sérülések után.

  Egy másik kétségtelen plusz: az egész eljárás nem tart tovább egy óránál. Ez nagyon kényelmes a főváros lakói számára, akik mindig valamivel vannak elfoglalva és sietnek. Csak egy óra kijelölése nem nehéz feladat, de ennek a 60 percnek a hatása sokáig örömére szolgál.A japán stílusú manikűr rendszeres elvégzésével hamarosan észreveszi, hogy a körömlemez rugalmasabbá, rugalmasabbá válik, és egészséges megjelenést kölcsönöz.

  Különleges szó a keleti körömápolás hagyományában a japán MASURA manikűr. Ez egy olyan manikűr, amely a MASURA cég körömápolási termékeit, a japán vállalat által szállított kiváló minőségű kiegészítő eszközöket, gyógyászati ​​kozmetikumait, UV-lámpáit és körömtervezési dekorációs termékeit használja. A professzionális manikűr és pedikűr az adott kozmetikai márka professzionális termékeinek felhasználásával történik.

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj