Mellnagyobbítás csepp alakú implantátumokkal mammoplasztikában. Fotók előtt és után

A huszadik század közepe óta a mellimplantátumok széles körben elterjedtek a plasztikai sebészet világában. Jelenleg az összes plasztikai műtét közül a mammoplasztika a leggyakoribb.

Mellnagyobbítás csepp alakú implantátumokkal mammoplasztikában. Fotók előtt és után
A mellnagyobbítás csepp alakú implantátumokkal lehetővé teszi a jó eredmény elérését minimális szövődmények kockázatával a mammoplasztika után.

A könnycsepp implantátumok előnyei a mellnagyobbításhoz

A mell növelése könnycsepp alakú implantátumokkal javasolt a hosszú mellkasú betegek számáraemellett az anatómiai forma természetesebbnek tűnik, bár egy ilyen implantátum költsége magasabb.

Mellnagyobbítás csepp alakú implantátumokkal mammoplasztikában. Fotók előtt és után
A mellimplantátumok könnycsepp alakja javítja a mell alakját, kiküszöböli az üregeket és a megereszkedett hatásokat.

A csepp alakú implantátumok előnye:

 • csepp alakú implantátumok természetes alakúak: A legszélesebb alsó rész lehetővé teszi, hogy gyönyörű gömbölyűséget teremtsen, míg a felső rész a korrekció után csak kissé emelkedik, ami lehetővé teszi a mell megereszkedésének korrigálását a szoptatás után;
 • a könnycsepp implantátumok jobban megőrzik alakjukatamikor a test helyzete megváltozik, ez a héj és a töltőanyag sűrűségétől is függ;
 • Nincs mita szoptatás képtelenségéhez vezet, mivel az implantátumok mélyen vannak behelyezve, és nem zavarják a laktációs folyamatot;
 • mellnagyobbítás könnycsepp implantátumokkal lehetővé teszi, hogy elrejtse a mellkorrekció tényét a mell természetes alakjának pontos megfeleltetése miatt.

Melyik csepp alakú implantátumot válasszuk

A mellnagyobbításhoz kétféle implantátumot használnak: kerek vagy csepp alakú, anatómikusnak is nevezik őket.

Mellnagyobbítás csepp alakú implantátumokkal mammoplasztikában. Fotók előtt és utánÉrdekes tény! Az első implantátumok kerek alakúak és sóoldattal voltak töltve.

A modern implantátumok töltőanyaga nem csak sóoldat, gyakrabban előnyben részesítik a szilikon gélt, amely átlátszó viszkózus anyag, vagy hidrogél töltőanyag. Vegyes töltőimplantátumok léteznek, de ritkán.

Az implantátum felülete is különbözik: sima vagy texturált... A második a test számára előnyösebb, mivel a belső szövetek jobban érzékelik, és csökkenti a fibrózis kialakulásának valószínűségét.

Fontos megjegyezni! A modern implantátumok választéka meglehetősen változatos.A legmegfelelőbb implantátummodell meghatározásakor azonban egy képesített orvos mindenekelőtt a páciens testének alakját és méretét veszi figyelembe annak érdekében, hogy a mellkorrekció során maximális természetességet érjen el.

Mellnagyobbítás csepp alakú implantátumokkal mammoplasztikában. Fotók előtt és után
A modern technológiák lehetővé teszik olyan kiváló minőségű mellimplantátumok gyártását, amelyek ellenállnak a természetes kopás okozta károsodásoknak.

A plasztikai sebészet végeredménye nagymértékben függ a választott implantátumtól. A nagy igény miatt sok vállalat foglalkozik a mellimplantátumok gyártásával. Néhányan már jól beválták magukat ezen a területen a legmegbízhatóbb gyártóként.

A mellimplantátumok vezető gyártói a következőket tartalmazzák:

 1. Polytech Health & Aesthetics GmbH -német cég, amely az egész élettartam alatt ingyenes biztosítást nyújt. A Polytech vállalat implantátumai minimalizálják a kolloid szövetek kockázatát az endoprotézis területén. A Polytech implantátumok ára 1400 és 1600 dollár között mozog.
 2. Nagor - egy olyan vállalat, amely speciális, többrétegű héjú implantátumokat gyárt, amelyek jól beültethetők az emberi szövetekbe, és minimalizálják az endoprotézis elmozdulásának kockázatát.
 3. Arion - egy francia vállalat, amely több mint 40 éve gyárt implantátumokat, életre szóló garanciát vállal. Átlagos költség 100 ezer rubel
 4. Mentor - a legpontosabb görbékkel rendelkező csepp alakú implantátumokat gyártó cég, amely megkülönbözteti őket az összes ilyen típusú endoprotézistől, és a mell a legtermészetesebbnek tűnik.
 5. McGhan Company olyan implantátumokat gyárt, amelyek egyedi textúrájú felülettel rendelkeznek, ami minimalizálja a fibrózis kockázatát.
 6. Eurosillicon - egy olyan vállalat, amely a legújabb technológiákat alkalmazza az implantátumok gyártásában, termékeinek végtelen eltarthatóságát biztosítja megfizethető áron - 120 ezer rubel.

Javallatok és ellenjavallatok

A mellplasztika elsősorban műtét, amelynek számos felhasználási javallata van, valamint ellenjavallatokkal kell számolni, mielőtt végleges döntést hozna.

Mellnagyobbítás csepp alakú implantátumokkal mammoplasztikában. Fotók előtt és után
A mellnagyobbítás előtt megalapozott döntést kell hozni, mivel bizonyos esetekben az orvos megtagadhatja a műtét elvégzését.

A plasztikai műtét indikációja:

 • a testi fogyatékosság kijavításának képessége (például ha a szimmetria megszakad, vagy a mell eltávolítása után);
 • a nagy mell okozta gerincproblémák minimalizálása;
 • a mell megereszkedésének korrekciója a szoptatás miatt;
 • az önbecsülés növelése abban az esetben, ha egy nő elégedetlen a megjelenésével, és megszünteti az ezzel járó komplexumokat.

Sokkal több ellenjavallat van az emlőplasztikai műtéteknél, és minden előnyöt és hátrányt alaposan mérlegelni kell, mielőtt végső döntést hoznának.

A fő ellenjavallatok a következők:

 • 18 évesnél fiatalabb lányoknak nem ajánlott mammoplasztikát végezni, mivel az emlőmirigyek kialakulása még nem fejeződött be;
 • a műtét ellenjavallt súlyos krónikus betegségben szenvedők számára;
 • fertőző betegségek során nem szabad műanyaghoz folyamodni;
 • terhesség és szoptatás alatt nem végezhet műveletet;
 • kategorikusan ellenjavallt vérzési rendellenességekben szenvedő betegeknél;
 • onkológiai betegségek jelenlétében;
 • diabetes mellitusban;
 • hormonális rendellenességek esetén;
 • pszichológiai eltérésekkel.

A szükséges elemzések listája

Bármely művelethez a betegnek egy sor vizsgálatot kell elvégeznie., amelynek célja az ellenjavallatok és a szövődmények kockázatának felderítése a műtét alatt vagy után.

Mellnagyobbítás csepp alakú implantátumokkal mammoplasztikában. Fotók előtt és utánLégy óvatos! Minden elemzésnek megvan a maga érvényességi ideje, amely alatt érvényes, ezért az elemzést a sebész által szigorúan kijelölt időpontban kell elvégezni.

A mellnagyobbító műtéthez szükséges vizsgálatok könnycsepp vagy kerek implantátummal:A művelethez szükséges elemzések lejárati ideje
Klinikai vérvizsgálat 

2 hét

 

Általános vizeletelemzés
Véralvadási teszt
Az Rh faktor meghatározása 

1 hónap

A vércsoport meghatározása
Biokémiai elemzés
HIV teszt 

2 hónap

A nemi úton terjedő betegségek elemzése
Ellenőrizze, hogy nincs-e hepatitis C, B
Mamográfia 

1 év

Fluorográfia
Elektrokardiogram 

30 nap

A terapeuta konzultációja

Operáció előtti és működési időszakok

A művelet előtt számos ajánlást kell betartani.a test felkészítése a műtétre és a rehabilitációs időszak egyszerűsítése.

Ezek az ajánlások a következőket tartalmazzák:

 • több nap alatt a közelgő műtét előtt jól kell pihennie, kerülnie kell a fizikai és érzelmi stresszt;
 • le kell mondani az alkoholrólmert az alkohol nem kompatibilis az érzéstelenítő gyógyszerekkel;
 • ajánlott tartózkodni a dohányzástól két héttel a műtét előtt, mivel a nikotin hozzájárul a gyógyulás romlásához;
 • műtét után ne fogyjon, mivel a fogyás hátrányosan befolyásolja a mell megjelenését és növeli a korrekciós műtét szükségességének kockázatát. Jobban állítsa be a súlyát a mammoplasztika előtt.

A műtét után a beteg egy napot tölt az orvosi személyzet felügyelete alatt a kórházban.

Mellnagyobbítás csepp alakú implantátumokkal mammoplasztikában. Fotók előtt és után
Orvossal konzultálva részletesen le kell írni az egészségi állapotot, és semmit sem kell elrejteni, hogy a szakember objektíven értékelhesse a műtét eredményét.

A posztoperatív időszakban a következő árnyalatokat kell figyelembe venni:

 • az operált terület területén fellépő fájdalom - ez normális, ezért fájdalomcsillapítókat kell előírni;
 • közvetlenül a művelet befejezése után kompressziós fehérnemű viselése, amely szükséges az implantátumok elmozdulásának megakadályozásához, valamint a posztoperatív ödéma csökkentéséhez;
 • műtét utáni öltések fertőtlenítővel kell letörölni, hogy csökkentsék a seb eltömődésének kockázatát;
 • gyulladásos folyamatok esetén vagy ha bármilyen kényelmetlenséget érez az implantátum miatt, azonnal el kell távolítani. Újraoperáció, ha szükséges, legkorábban 2-3 hónap múlva lehetséges;
 • ha a gyulladás felszínes, mellékhatásnak tekintik, és helyileg kezelik;
 • működés után a betegnek gyakran van láza, hányinger, gyengeség érzése - mindez normális reakció egy idegen testre.

A mellnagyobbító műtét jellemzői és szakaszai

A mellnagyobbítás csepp alakú és kerek implantátumokkal egyaránt lehetővé teszi, hogy "új" mellet szerezzen, míg a mérete és alakja a választott endoprotézistől függ.

Az implantátumok beültetésének módszerei a bemetszés vonalában és elhelyezkedésében különböznek:

 • hónalj vagy hónalj módszer - a bemetszést a hónaljban végezzük, amely elkerüli a látható hegeket a mellkas területén, és az implantátumot a pectoralis major izom alá helyezzük;
 • periareole módszer - a bemetszés az areola alsó részén halad, és az endoprotézisek az emlő alá vagy a mellizomba kerülnek. Az ilyen műtét utáni hegek szinte láthatatlanok, de nem ajánlott azoknak a nőknek, akik a jövőben babát terveznek és szoptatnak, mivel ilyen metszéssel lehetetlen elkerülni a mell még kisebb sérüléseit is;
 • szubmembrán módszer- a bemetszést közvetlenül a mell alatt végezzük. Ez a művelet olyan hegeket hagy maga után, amelyeket a mell alatti redő elrejthet. Nem ajánlott fiatal betegek számára.

Az implantátumokkal végzett mellnagyobbító műtét előtt a sebész megvizsgálja a mell állapotát, elvégzi a szükséges méréseket, majd meghatározza a bemetszés alakját. Ehhez meg kell egyezni a pácienssel.

A műtét során mindig általános érzéstelenítést alkalmaznak. A kijelölt helyen bemetszést végeznek, zsebet kapnak az endoprotézisek behelyezéséhez. A vérzés leállítása után a sebész behelyezi az implantátumokat.

A bőrt speciális felszívódó varratokkal varrják. A művelet legfeljebb 3 órát vesz igénybe. Kötést alkalmaznak a megvalósítás helyén, és speciális kötést helyeznek el, amely szükséges az ödéma csökkentéséhez és a kapott forma fenntartásához.

A műtét utáni rehabilitációs időszak

A rehabilitációs időszak csökkentése érdekében figyelembe kell vennie néhány szakértői tanácsot, hogy a test gyorsabban gyógyuljon, és az elért eredmény hatása hosszabb ideig fennmaradhasson.

A szakértők a következő feltételek teljesítését javasolják:

 • korlátozza a kéz mozgását a műtét után és ne emelje őket a váll szintje fölé, mivel fennáll a szöveti sérülés és a vérfelhalmozódás veszélye;
 • két héten belül aludj a hátadon;
 • az emelés után 21 napon belül vagy mellnagyobbítás csepp alakú implantátumokkal, nem szabad házimunkát végezni, próbálja elkerülni a stresszes helyzeteket;
 • csökkentenie kell az elfogyasztott folyadék mennyiségétcsökkenteni az ödéma kialakulását;
 • kompressziós ruhákat mindenkor viselni kell legalább egy hónappal a műtét után. Ezután - csak nappal vagy edzés közben;
 • szükséges teljesen kizárja az alkoholt és a dohányzást;
 • tartózkodjon a fűszeres ételek fogyasztásától;
 • meleg zuhany megengedett a műtét utáni ötödik napon;
 • zuhanyozás után szükséges fertőtlenítse a varratokat alkoholba mártott vattapamacs;
 • sportol 2 hónap után megoldódott.
Mellnagyobbítás csepp alakú implantátumokkal mammoplasztikában. Fotók előtt és után
A kompressziós fehérnemű biztonságosan rögzíti a mellet, megakadályozva az implantátum elmozdulását, amíg teljesen be nem ültetik a szövetbe.

A betegnek be kell tartania az ütemezett orvos kinevezését a rutinvizsgálatra.

Ritka szövődmények. Az implantátum szakadása

A statisztikák szerint a mammoplasztika után csak az esetek 1-2% -ában következhet be számos negatív következmény, amelyek a következőket tartalmazzák:

 • a fibrózis kialakulása;
 • felhígulás - a test reakciója egy idegen testre;
 • a műtét során az idegvégződések károsodása által okozott érzésvesztés;
 • az implantátumok elmozdulásának vagy szakadásának valószínűsége.

Ennek oka elsősorban az orvos hibája, a posztoperatív ajánlások be nem tartása vagy sérülések.

Az implantátum szövetbe való beültetése előtt elmozdulásnak van kitéve, amelyet kompressziós ruházat viselése vezérel, valamint korlátozza a test stresszét és a helyes testtartást alvás közben.

Az endoprotézis elmozdulása esetén fennáll a kívánt forma elvesztésének veszélye, és ha az elmozdulás aszimmetrikusan történt, szükségessé válik egy második művelet végrehajtása.

Az implantátum repedésének oka a falak kopása a mellkas légzési mozgásai miatt. Ezért korábban 5 évente kellett cserélni az implantátumokat. A modern, jó minőségű endoprotézisek gyakorlatilag kizárják az implantátum önrepedését.

Mellnagyobbító műtét után, az implantátum (csepp alakú vagy kerek) repedés esetén, a mell mechanikai igénybevétele vagy trauma miatt, ki kell cserélni vagy el kell távolítani.

Mit kell tudni a mellnagyobbító műtét előtt

Mielőtt végleges döntést hozna a mammoplasztika mellett, számos feltételt és tényezőt meg kell ismerni és figyelembe kell venni.

Ha a vágy csak egy röpke szeszély vagy divatos kijelentés, és nem kapcsolódik valódi problémához, akkor fennáll az esély, hogy a műveletet elutasítják.

Ha a probléma kisebb, testmozgással és megfelelő ruházattal könnyen megoldható.

8 alapvető mellnagyobbítással kapcsolatos életkérdést érdekelnek azok a nők, akik úgy döntenek, hogy megteszik ezt a lépést

Lehetséges-e műtét a szülés előtt?

A nőnek kell eldöntenie, hogy szülés előtt vagy után végzi-e a műtétet. Figyelembe kell azonban venni azt a tényt, hogy a szülés és a szoptatás után az alakja megváltozhat, és implantátum pótlására vagy korrekciós műtétre lesz szükség.

Szoptathatok-e szoptatni műtét után?

Ha a műtét során az emlőmirigy nem érintett, a plasztikai műtét semmilyen módon nem befolyásolja a szoptatás lehetőségét.

Meddig kell várni a terhesség, a szülés és a szoptatás után?

Várjon, amíg a melle teljesen helyreáll, miután a baba befejezte az etetést. 8 hónaptól egy évig tart, a szervezet egyéni jellemzőitől függően.

Megtehetem, ha a beteg mastopathiás?

A mastopathia nem akadálya az implantátumokat alkalmazó mellnagyobbító műtéteknek.

Károsodott az emlőműködés, vagy fennáll-e a mellbetegség kockázata?

A helyesen elvégzett műtét és a jó minőségű implantátumok használata nem befolyásolja az emlőbetegségeket.

Légy óvatos! A mellnagyobbítás túlméretes könnycsepp implantátumokkal a mellre nehezedő nyomás következtében nekrózishoz vezethet.

A klinikán töltött idő

Ha nincsenek szövődmények, és a műtét utáni állapot normalizálódott a szövődmények veszélye nélkül, a beteg egy-két napot tölt a klinikán.

Mell implantátum élettartama

A modern implantátumok számos gyártója életre szóló garanciát vállal termékeire, de senki sem tudja garantálni, hogy az idő múlásával a mellek nem veszítik el a kívánt formájukat, és a nőnek ismét meg kell változtatnia a melle méretét vagy alakját.

Az implantátumok cseréje

A modern implantátumokat a tartósság jellemzi és nincsenek az életkorral összefüggő változásoknak kitéve, ellentétben a test szöveteivel. Lehetséges azonban az implantátum kopása a felületén lévő redők megjelenése miatt.

kívül az életkor előrehaladtával a mellszövet megnyúlhat az endoprotézisek súlya alatt, amely szintén cserére vagy javításra lesz szükség.

Jegyzet! Ha nincs mellrepedés vagy alakváltozás, amikor a betegnek már nem tetszik az emlő, akkor nincs jelzés az implantátumok cseréjére.

Az implantátumok és a műtét költségei Oroszországban, a külföldön és külföldön kívüli országokban

Az implantátumok ára a gyártó márkájától függ, az endoprotézisek jellemzőinek és minőségének különbségei jelentéktelenek. A minimális költség darabonként 20 000 rubel, de a termékek minősége alacsony lesz. Átlagosan az ár 40 000 rubel között mozog. és magasabb.

Mellnagyobbítás csepp alakú implantátumokkal mammoplasztikában. Fotók előtt és utánA mellimplantátumok költségei közvetlenül befolyásolják a plasztikai műtétet, és a teljes összeg 10-50% -át teszik ki.

A mammoplasztika költségei a régiótól, a klinikától, a sebész szolgáltatásaitól függenek, és a következő tényezők figyelembevételével alakulnak ki:

 • plasztikai sebész konzultációjának költségei;
 • a műtét előtti vizsgálat költsége;
 • az implantátumok költségei;
 • érzéstelenítés;
 • a műtétet végző orvosok munkája;
 • kórházi fizetés.
OrszágA művelet átlagos költsége
Oroszország80 000 és 500 000 rubel között
Ukrajna1600-tól 4000 $ -ig
Svájclegalább 10000 $
Spanyolországkörülbelül 5000 dollár
Németország8000 $
Csehország, Magyarország, Szlovákia2000 — 3000 $
Kuba1200 $
Brazília1200-tól 5000 $ -ig

A kapott eredmények nem örökké tartanak: a bőr öregszik, és ez tükröződik a műtét által elért hatásban.

Korrekciós műtétre lesz szükség idővel, amelyeket problémás területeken tartanak. A korrekciós műveletek nem jelentenek veszélyt az egészségre, és nem igényelnek sok időt.

Hasznos videók a mellnagyobbításról csepp alakú implantátumokkal és a mammoplasztika jellemzőiről

A mellplasztika könnycsepp implantátumokkal hatékony és viszonylag biztonságos művelet.A művelet jellemzői és az implantátum típusának kiválasztására vonatkozó ajánlások ebben a videoklipben találhatók:

Hogyan viselkedjünk mammoplasztikai műtét után - szakértői ajánlások ebben a videoklipben:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

 1. Anastasia

  Tájékoztató cikk. A mammoplasztikával kapcsolatos információkat tanulmányozva nem gondoltam a művelet integrált megközelítésére.

  Válaszolni
 2. Krisztina

  Évente hatalmas számú nő fekszik le a sebész késének padlóján. És mindez annak érdekében, hogy növelje a mell méretét. És ezt nemcsak érett nők csinálják, most a statisztikák szerint a kés alatt a kés alatt lévő lányok 25 évnél fiatalabbak.
  Annak ellenére, hogy ezeknek a műveleteknek a statisztikája általában pozitív, még mindig ne felejtsük el, hogy vannak esetek, amikor a test elutasítja az implantátumot, és a nő nemcsak kényelmetlenséget, de súlyos elviselhetetlen fájdalmat is kezd érezni.
  Természetesen mindez nagyon rossz következményekkel járhat, akár súlyos betegségekig, akár hervadásig.
  Nagyon gyakran, ha az implantátumokat egy fiatal nő helyezte be, akkor életében többször is az orvos késébe kell mennie. És ez természetesen abban az esetben történik, ha minden korábbi művelet sikeres.
  De minden egyes művelet nagyon nagy kockázatot jelent, mert a művelet során bármi megtörténhet.
  Az orvosok általános tanácsokat adhatnak a mellápolással kapcsolatban, de még egy sor előzetes vizsgálat után sem tudják biztosan megmondani, hogy egyéni intoleranciája van-e a testben lévő idegen testtel szemben.
  A mellméret növelése előtt minden vizsgálatot át kell vetni egy onkológiai központban. A szakembereknek a tesztek segítségével meg kell találniuk, hogy kialakulhat-e mellrákja, és ha még egy kis kockázat is fennáll, akkor semmiképpen sem szabad implantátumokat behelyezni. Gondoskodj az egészségedről!

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj