Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak

A tubuláris mellek (emlőmirigyek) gyakoriak a serdülőkorban. A rendellenesség lehet veleszületett. A patológiának számos jellegzetes vonása van, kialakulásának a súlyosságától függően több fő formája van.

Mi a cső alakú mell alakú, jelek

Az emlőmirigyek tubuláris formája olyan fejlődési rendellenesség, amelynek hátterében a mell alapjának területe csökken, mastoptosis, alveorealis típusú sérv és kötőszövet-hiány alakul ki. A mirigyek jellegzetes cső alakú, hosszúkás alakot kapnak.

Van egyoldalú és kétoldali elváltozás, az areolák kissé kidomborodnak. Az 1000-ből 20-25 betegnél diagnosztizálják a patológiát. A betegek ritkán fordulnak orvoshoz, mivel a betegség gyakorlatilag tünetmentes. A patológiát esztétikai hibának tekintik.

Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak

A külső vizsgálat során anomália derül ki. Az elváltozás mértékétől függően a mellkas hengeres vagy kúpos alakú. A tövénél a szerv szűkül, az interthoracikus tér megnagyobbodik.

A mirigy ptosisának kialakulása lehetséges. A mammológus gyakran felfedezi az izolák fejletlenségét, megnagyobbodtak és nem felelnek meg a beteg életkorának. A mellbimbók sűrűek, szerkezeti rendellenességek figyelhetők meg (például visszahúzódás).

Ritka esetekben diagnosztizálják az alveolaris sérvét, amely a mellbimbókomplexum kiemelkedésével nyilvánul meg. Szubjektív tünetek, például kényelmetlenség vagy fájdalom hiányoznak.

Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak
Szoptatáskor a cső alakú mellforma megakadályozhatja, hogy a csecsemő megragadja a mellbimbót

Egy nőnek nehézségei lehetnek a csecsemő szoptatásaaz emlőmirigy térfogatának csökkenése okozta. A gyermek nem tud helyesen rögzülni az emlőben az areola-mellbimbó komplex rendellenes szerkezete mellett.

A tubuláris mell megjelenésének okai

Az emlőmirigyek tubuláris formája számos okból alakul ki.

A tudósok számos elméletet terjesztettek elő a patológia előfordulásáról:

 • Szerzett tényezők. Számos kutató nem tartja veleszületettnek a patológiát, mivel serdülőkoráig nincsenek változások az areoláris-mellbimbókomplexumban. A tubuláris forma kialakulásának oka véleményük szerint az emlőmirigyek véráramlásának megsértése.
Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak
A tubuláris mellek serdülőkorban alakulhatnak ki
 • Teratogén tényezők. Az anomália a méhben fejlődő magzatra gyakorolt ​​biológiai vagy kémiai hatások hátterében jelentkezik.
 • Örökletes tényezők. A tubuláris emlő a női vonalon keresztül anyától lányig terjedhet. A betegség kialakulásáért felelős legfontosabb géneket még nem sikerült azonosítani.

A "kecskemell" segítségével sűrű hidak alakulnak ki az emlőmirigyekben (egy vagy kettő), megakadályozva a mirigyes és a zsírszövetek normális növekedését.

Csőmell a szülés után

Az emlőmirigyek tubuláris formája nem alakulhat ki terhesség vagy szoptatás alatt.

Az esztétikai hiba nem tekinthető megszerzettnek. A patológia nem abszolút ellenjavallat a laktáció számára. A 2. vagy 1. fokozatú rendellenességgel rendelkező nők szoptathatják csecsemőjüket.

Az esztétikai hiány semmilyen módon nem befolyásolja a tej mennyiségét és minőségét. A 3. fokozatú nőknek gondjai lehetnek az arola és a mellbimbó befogásával a csecsemőben. Az anyának az etetés során ki kell választania a megfelelő helyzetet, hogy a levegő ne kerüljön a baba gyomrába. Az emlőmirigy deformációja semmilyen módon nem befolyásolja a laktációt.

Csőmell egy tizenévesnél

A serdülőknél az emlőmirigy tubuláris formája a pubertás idején jelenik meg. A mellkasban lévő mirigyek száma 8-12-szer növekszik. A cső alakú lebenyek intenzíven képződnek.

Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak
Csak a mammologist tudja meghatározni a patológia jelenlétét serdülőknél

A mammológus megerősítheti vagy tagadhatja a diagnózist, miután az emlőmirigy teljesen kialakult. A patológia kialakulása semmilyen módon nem kapcsolódik a szigorú étrend fenntartásához: a betegség az ember számára a születésétől kezdve benne rejlik

A tubuláció típusai és mértéke

Az emlőmirigyek tubuláris formája nem tekinthető életveszélyes állapotnak. A betegség nem igényel sürgős mammoplasztikát. A mirigy általában homályosan hasonlít egy gombára. A tubulációnak több fő foka van.

Közülük külön megkülönböztetik a betegség típusát, amelyeket a következők jellemeznek:

 • kúpos és cső alakú;
 • a függőleges méret prevalenciája a vízszinteshez képest;
 • az emlőmirigy kicsi alapja;
 • a mell térfogatának hiánya.
Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak
Az emlőmirigyek tubuláris formája: fok

A mell alsó része szűkül, az areolae és a mellbimbók leereszkednek. Kifejezett aszimmetria van.

Kezdeti fokozat

Az 1. fokozatú emlő tubulációt a legkönnyebb formának tekintik, amely nem igényel korrekciót. Az esztétikai hiba rosszul van kifejezve: a mell kissé megemelkedik, az areola-bimbó komplex nem változik.

Az emlőmirigy növekedése a kötőszövetből képződő hidak kialakulásának hátterében nehéz. Az alsó és a mediális negyedekben helyezkednek el.

Másodfokú

Második fokon szövethiány alakul ki az alsó negyedben. Az emlőmirigy kissé leereszkedik vagy lefelé tolódik. Vizuális vizsgálat során kimutatható a mellbimbó megvastagodása és megnagyobbodása.

Harmadik fokozat

A 3. fokozatú tubulációt tartják a legsúlyosabbnak. Egy nőnél az emlőmirigy belsejében kötőszöveti köpeny képződik, amely beszűkíti a mirigyalapot és megakadályozza annak növekedését. Szövethiány van. Nagy a kockázata az alveoláris sérv kialakulásának.

Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak
A 3. fokozatú emlőmirigyek tubuláris formája egy alveoláris sérv kialakulását fenyegeti

Az arola-mellbimbókomplexum éles tágulása miatt a mell a mellbimbó felé növekszik. Harmadik fokon a szakemberek azt javasolják, hogy implantátumot válasszanak a hiba megszüntetésére.

A csőszerű szoptatás jellemzői

A 2 és 3 fokos tubulációjú nőknek nincsenek problémáik a szoptatás során. A patológia nem befolyásolja a tej minőségét és mennyiségét.

A nő nem tapasztal fájdalmat vagy egyéb kellemetlenséget a csecsemő etetése közben. Feltételezések, hogy tubulációval a tőgygyulladás kialakulásának kockázata magasabb, mint más esetekben, semmit sem erősítettek meg.

Mell alakjavító módszerek, indikációk

A tubuláris mellű nőnek önállóan kell döntenie a műtét szükségességéről.

A szakemberek feloldást kínálnak a betegség enyhe formájával rendelkező betegeknek. Az endoprotetika vagy a mammoplasztika a 3. fokozatú tubuláció esetén javallt.Az emlőprotézis alatt az alak javítását és a méret növelését értik a szövetben lévő implantátum revitalizációja miatt.

A mellemelés olyan művelet, amelynek során az endoprotéziseket nem helyezik be. A műtét után az emlőmirigyek geometriája megváltozik, a megereszkedés megszűnik és kialakul a helyes forma. A mammoplasztika fő indikációi nemcsak a tubuláció, hanem a ptosis is.

A betegséget a "kecskemell" szövődményének tekintik, amelyhez az emlőmirigyet alkotó szövetek feszülnek. 1, 2 és 3 fok van. A patológiát szemrevételezéssel tárják fel: a mammológus figyel a mellbimbó helyére és méretére.

A meghúzásnak több fő módja van. Megkülönböztetik őket a levágott szövet térfogata és a bemetszések geometriája alapján. A rehabilitációs időszak és a műtét időtartama közvetlenül függ a műtéti beavatkozás összetettségétől.

Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak
A mammoplasztika vagy az endoprotetika a 3. fokozatú tubuláris emlő esetén javallt

Félhónapos emelés javasolt az emlőmirigyek mérsékelt deformitása esetén (1-2 fokos tubuláció). A félhold lebenyére bemetszést végeznek, rögzítve a felső areoláris félköröket.

A műtét után a mellek megfelelő formát öltenek, és a mellbimbót a megfelelő helyre mozgatják. A periareoláris mastopexia az életkor foltjának kontúrja mentén bekarcolódik. Az ilyen műveletek utáni hegek szinte láthatatlanok.

A 3. fokozatú tubulációval vagy ptosisszal történő jelentős deformitások kiküszöbölésére kiterjesztett bemetszést hajtanak végre az areolától az inframammary redőig. Az endoprotetika szintén nagyon népszerű.

Ellenjavallatok és következmények

Az emlőmirigy tubuláris formájának műtéti beavatkozásainak számos ellenjavallata van.

Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak
A mammoplasztikát nem szabad terhesség és szoptatás alatt alkalmazni

Ezek tartalmazzák:

 • a gyermekvállalás és a szoptatás ideje;
 • jóindulatú és rosszindulatú daganatok a mellkas területén;
 • gyermekek vagy serdülők (18 éves korig).

A mamoplasztika biztonságos eljárásnak tekinthető. A műveletet magasan képzett szakembernek kell elvégeznie, az aszepszis és antiszeptikumok minden szabványának betartásával.

Az artroplasztika után bekövetkező következmények a következők:

 • Kóros ödéma. Leggyakrabban a szövetduzzanat önmagában elmúlik a műtét után 3-5 nappal. Ha egy nőt súlyos fájdalom, hőmérsékleti ugrások, helyi subfebrile állapot, hiperémia kísér, akkor a lehető leghamarabb orvoshoz kell fordulni.

Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak

 • Szürkére. Ebben az esetben a nyirokfolyadék felhalmozódik a szubkután zsírban. Az állapot provokálható nem anatómiai szöveti boncolással.

A jelek közé tartozik a heg kivörösödése, fájó súlyos fájdalom a bemetszés területén, tiszta folyadék felszabadulása a hegből és súlyos duzzanat. Serosus szindróma esetén a seb elvezetése vagy boncolása szükséges, majd folyadék kiszivattyúzása.

 • Szubkután vérzés. A plasztikai sebész szakképzetlen cselekedeteinek hátterében a vérzés vagy szöveti sérülés helytelen leállítása a vágás során. A kis haematomákat normának tekintik, 5-7 nap múlva önmagukban eltűnnek.

A hónaljat és a váll területét érintő kiterjedt haematomák azt jelzik, hogy orvoshoz kell fordulni. Leggyakrabban a betegek súlyos fájdalomról és lázról panaszkodnak. Az orvosnak először le kell állítania a vérzést.

Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak
A mell megereszkedése akkor fordul elő, ha az implantátum mérete nem megfelelő
 • Megereszkedett mell. Komplikáció akkor fordul elő, ha az implantátum méretét helytelenül választják meg. 3-6 hónap múlva alakul ki. működés után.

A megereszkedés kifejezett és mesterséges lehet (ha egy nőnek van egy kis protézise, ​​akkor a mell elsüllyed, vagy a test így reagál egy idegen testre). A hiba csak ismételt mammoplasztika segítségével javítható.

 • Implantátum kontúrozása. A szövődményeket vékony szubkután zsírréteggel rendelkező nőknél észlelik. A kontúrok ebben az esetben a bőrön keresztül láthatók. A jellegzetes tünetek közé tartozik a természetellenes kiemelkedés. A korrigáló töltőanyagok, amelyek az emlőmirigybe kerülnek, segítenek a helyzet kijavításában.
 • Felhígulás. Ez a legveszélyesebb szövődmény, amely az antiszepszis és az aszepszis szabályainak be nem tartása esetén alakul ki. A nők vörösségre, hőmérséklet-ingadozásokra, súlyos duzzanatokra és fájdalmakra panaszkodnak.

A genny lefolyhat a mellbimbóból vagy a posztoperatív hegből. A legkönnyebb a gyulladást a kezdeti szakaszban megállítani antibakteriális gyógyszerekkel és antieptikumokkal. Előrehaladott esetekben ismételt műtétre van szükség.

Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak

 • Kapszuláris kontraktúra. Az implantátum körül kötőszövet képződik. Ha a növekedés nem megfelelő, akkor kapszulakontraktúra alakul ki. A mellkas deformálódik, tapintáskor a horpadás és a tömítések kiderülnek, a nő súlyos fájdalmat tapasztal.

Az 1-2. Szakasz kontraktúráját gyulladáscsökkentő gyógyszerekkel, masszázzsal és fizioterápiával eliminálják. A 3-4. Stádium csak műtéttel javítható.

 • Bőrkiütés. A hasogatásra jellemző, hogy olyan redők képződnek, amelyek homályosan hasonlítanak az ujjlenyomatokra. A hiba leginkább megdöntött állapotban észlelhető. A feltétel egy helytelen méretű implantátum hátterében alakul ki. Ennek kiküszöbölésére lipoliftinget alkalmaznak.

A műtét utáni szövődmények kockázatának minimalizálása érdekében magasan képzett szakemberekkel kell kapcsolatba lépni, akik a megfelelő igazolásokkal és diplomákkal rendelkeznek a kezükben.

A tubuláris emlő kijavításának szakaszai

A női mellen végzett műtéti beavatkozásokat az egyik legösszetettebb plasztikai műtétnek tekintik. Az eljárást olyan szakembernek kell elvégeznie, aki nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a területen, és intuitív módon megérti a problémát. Minden anomália egyedi, ezért fontos az integrált megközelítés.

A művelet négy szakaszból áll:

 • a mell alakjának korrekciója;
 • mammoplasztika (hidrogél vagy szilikon implantátumok beültetése);
 • az areola-mellbimbókomplexum áthelyezése a kívánt pontra;
 • a mellredõ kialakulása.

A műtét során a szakembernek meg kell szüntetnie a periareoláris sérv (ha van ilyen), és az interthoraciás tér csökkentésével ki kell javítania az emlőmirigyek aszimmetriáját.

Az implantátum kiválasztása

A műtét előtt a szakembernek meg kell egyeznie a pácienssel a műtéti beavatkozás minden szakaszában.

Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak

Az endoprotéziseket a legmagasabb minőségben kell kiválasztani, amelyek megfelelnek az alábbi kritériumoknak:

 • Alacsony a szakadás veszélye. Javasoljuk a legtartósabb implantátumok kiválasztását, amelyek sérülés vagy leesés esetén nem szakadnak el.
 • Biztonság. A protézisekben jelen lévő összes töltőanyag teljesen biztonságos a nők számára.
 • Biokompatibilitás. A fő komponens egy gél, amely vágáskor a helyén marad. Az implantátumok modern anyagokból készülnek, ezért a protézisek jól gyökereznek a nő testében.

Az emlőmirigy tubuláris formájával hidrogél vagy szilikon implantátumokat ültetnek be.

Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak

Az előbbiek a következők:

 • Nagyon összetartó gél. A sűrű anyag sérülés esetén nem folyik ki, a szakadás veszélye minimális.
 • Összefüggő standard gél. Összetételében kocsonyára hasonlít. Ha a protézis elszakad, akkor a gél önmagában feloldódik a testben.

A bioimplantátumok karboxi-metil-cellulózt, természetes eredetű természetes polimert tartalmaznak. Az anyag teljesen biztonságos az emberi test számára. A protézis felszakadásakor a karboxi-metil-cellulóz szén-dioxiddá, vízzé és glükózzá bomlik.

A beültetés után egy nő röntgen segítségével megvizsgálhatja az emlőt: az implantátum jól áthalad a röntgensugarakon. Ma sima textúrájú fogsorokat ritkán ültetnek be.

Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak

Az emlőmirigyek tubuláris formájához texturált felületű implantátumokat használnak. Nem nőnek be kötőszövetekkel, ami minimalizálja a beültetés utáni szövődmények kockázatát.

Rendeljen könnycseppet (anatómiai) és kerek. Az első kategóriába tartozó protézisek alkalmasak ptosisban vagy 3. fokú tubuláris emlőmirigyben szenvedő nők számára. Szerkezetüket tekintve ezek a protézisek meglehetősen sűrűek, ezért jól megőrzik alakjukat.

A protézis kiválasztásakor az orvosnak figyelembe kell vennie a beteg testszerkezetének egyedi jellemzőit:

 • mell sűrűsége;
 • testarányok;
 • a szegycsont mérete (hypersthenicus, normostenicus, asthenicus);
 • a bőr rugalmassága;
 • természetes mellméret.

Az összes adat beérkezése után az orvos elemzi és kiválasztja a legmegfelelőbb implantátumokat térfogata és alakja szempontjából.

Protetikák

Az implantátumot 2 kvadránsban helyezzük el: a mell alsó részében (az emlőmirigy alatt) vagy a mell felső részében (a mellizom alatt). A szakember szövetbevágást végez az areola határán, és széttolja a bőr fedeleit. A mell növekedését akadályozó hidak levágódnak.

A manipulációk után kialakult térbe implantátumot helyeznek be. Az endoprotézis telepítése után az üregbe bejutott vért eltávolítják. A szöveteket kissé kinyújtják és összevarrják, a felületre kozmetikai varratok kerülnek.

Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak
Mammoplasztika: az implantátumok beültetésének lehetőségei

Ha egy nőnek kicsi a melle, vagy a bőr nem nyúlik jól, akkor a kivágás után az üregbe bővítőt kell felszerelni, amely elősegíti a szövet megnyújtását. Rendszeresen oldattal kell pumpálni. A nyújtást 5-8 hónapig végezzük. Ez a legbiztonságosabb és fájdalommentesebb módszer.

Mellemelés (mastopexia)

A mastopexy a mell alakjának helyreállítására irányuló művelet.

Az eljárásnak ellenjavallatai vannak, amelyek a következők:

 • ekcéma a metszés helyén vagy az epidermisz pustuláris elváltozásai;
 • a vemhesség és a szoptatás időszaka;
 • pszichoszomatikus betegségek;
 • rosszindulatú és jóindulatú daganatok jelenléte a mell belsejében;
 • cukorbetegség;
 • rossz véralvadás;
 • súlyos belső szervek patológiája (beleértve a vese-, máj- és szívelégtelenséget);
 • ciszták, mastopathia, cicatricialis változások a mirigyben;
 • akut fertőzések.
Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak
A mastopaxia vagy a mellemelés ellenjavallt mastopathiában

A műtét előtt a betegnek számos vizsgálaton kell átesnie és konzultálnia kell szakemberekkel (nőgyógyász, neurológus, kardiológus, terapeuta).

Kijelölhető:

 • elektrokardiogram;
 • mammográfia vagy ultrahang;
 • szifilisz, hepatitis és HIV tesztek;
 • a vizelet és a vér általános elemzése.

14 nappal a javasolt műtét előtt az orvosnak teljesen törölnie kell a hormonális és vérhígító gyógyszereket. A nőnek előre meg kell szabadulnia a rossz szokásoktól (dohányzás, alkoholfogyasztás).

Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak
A mastopexia típusai

A mellemelés többféle módon történik:

 • mastopexy beültetéssel;
 • periareoláris mastopexia;
 • függőleges mastopexia.

A művelet több szakaszból áll:

 • a bőrt antiszeptikummal kezelik;
 • vágjon az előre felvázolt vonalak mentén;
 • a felesleges bőr kivágásra kerül, és a mellbimbó a kívánt pontra kerül;
 • kozmetikai varrat felvitele;
 • kezelje a bőrt antiszeptikumokkal;
 • takarja le a sebeket szalvétákkal.
Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak
Horgony mellemelés

Ha az üreg belsejében vér maradt, vízelvezetést kell telepíteni, amely biztosítja a biológiai folyadék kiáramlását. A mastopexia típusait a bemetszés nagysága és helye különbözteti meg. A műtét során a felesleges bőrt kivágják, a seb széleit összevarrják, és kozmetikai varratot alkalmaznak.

A 3. fokozatú emlő tubuláció horgonnyal vagy függőleges emeléssel korrigálható. A bemetszések a mell alatt vagy a mellbimbó közelében helyezkednek el. A műveletet nehéznek tartják - több sebhely van más műtéti eljárásokhoz képest.

Rehabilitációs időszak plasztikai műtét után

Ha a műtét sikeres, a beteget a műtét után 24 órával elengedik. Ez idő alatt a szakemberek ismét megvizsgálják a nőt és azonosítják a lehetséges szövődményeket. A mentesítés után számos ajánlást kell betartani a sebgyógyulási folyamat felgyorsítása érdekében.

Nem tölthet sok időt fekvő helyzetben, jobb, ha ülve vagy hátradőlve pihen. Az ételt legkésőbb a műtét után 5 órával lehet bevenni, a vizet pedig 3 óra múlva.A hideg borogatások segítenek enyhíteni a fájdalmat.

Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak
A mammoplasztika után ajánlott ülve vagy hanyatt fekve pihenni

A műtét után az 5. napon zuhanyozhat. A varratok vakolattal vannak előre lezárva. Magad nem moshatod meg a fejed: Korlátozza a kézmozdulatokat 30 napig.

A fürdőt a műtét után 6 héttel végzik. A plasztikai műtétet követő első 7-10 napban a betegnek fájdalomcsillapítót és gyulladáscsökkentő gyógyszert kell szednie. Ebben az időszakban a mellékhatások kockázata magas. A hasmenés vagy a székrekedés általában önmagában elmúlik.

Az öltéseket 14-16 nappal a plasztikai műtét után eltávolítjuk. 10-14 napig javasolt tartózkodni a sportolástól és az intim kapcsolatoktól. Fokozatosan térnek vissza a fizikai aktivitáshoz, 30-35 nappal a plasztikai műtét után. A műtét után 45-60 napig szigorúan tilos alkoholt és dohánytermékeket fogyasztani.

Korrekciós költség

A művelet költsége a tubuláció típusától és a hibák súlyosságától függően változhat.

Hozzávetőleges árak:

Beavatkozás típusaÁr
Mammoplasztika (endoprotetika)120 000 - 240 000 rubel. (beleértve a protézisek költségeit)
Periareoláris mastopexia165 000 - 245 000 (kivéve a protézis költségeit)
Függőleges mastopexia210 000 - 220 000 (implantátumok nélkül)
Horgony mastopexy240 000 rubeltől.

A teljes összeg magában foglalja a konzultáció, a vizsgálat, az érzéstelenítés költségeit és magukat az implantátumokat. Ha komplex beavatkozás várható, akkor a betegnek fizetnie kell a kórházi tartózkodásért.

Alternatív mellkorrekciós lehetőségek

Korrigálhatja a melle alakját anélkül, hogy műtétet igényelne. Alternatív módszerek segítenek az enyhe tubuláris nőknél.

Ha a hiba finom, a szakember számos fizioterápiás eljárást ír elő a beteg számára:

 • Mikrohullámok. Az eljárás serkenti az anyagcserét, felgyorsítja a kollagéntermelés folyamatát. A mikrovezetések hatására nő a bőr rugalmassága.
 • Myostimuláció. A munkamenet során elektromos áram hat a mellizmokra. Növeli a mellkasi és a mellizom terhét.

Otthon számos gyakorlatot végezhet egyedül, hogy az emlőmirigyei helyreálljanak.

Gyakorlatok a megereszkedett mellek rugalmasságának helyreállításához

Gyakorlatok sora a mellizmok meghúzására és a mell alakjának helyreállítására:

 • Fekvenyomás.

Az emlőmirigyek, a mellek tubuláris formája. Fotó, korrekció műtét nélkül nőknek, férfiaknak

Egy padon kell feküdnie, lábával a padlón. Vegyél súlyzókat a kezedbe. Hajlítsa meg a jobb és bal karokat a könyöknél, emelje fel. Rögzítse a helyzetet. Napi 4-5 ismétlést kell tennie 10 ismétléssel.

 • Fekvőtámaszok. Végezzen fekvő helyzetből a padlón vagy a falnak támaszkodva. A fekvőtámaszoknál a kezeket teljesen ki kell nyújtani. A gyakorlatot négyszer megismételjük, 10 szettet végrehajtva.
 • Tenyérprés. Álljon a falnak támaszkodva, hajlítsa meg karjait a mellkas szintjén, összehozva a tenyerét. Lélegezzen be, tartsa lélegzetét 10 másodpercig, és erővel nyomja össze a tenyerét. 15 másodperc után ismételje meg a gyakorlatot. A megközelítések száma 6-8.

Csak akkor húzhatja meg a melleit, ha a fenti gyakorlatokat rendszeresen végezzük.

Kozmetológiai eljárások

A kozmetológiai eljárások segítenek a mell tubuláris alakjának korrigálásában. Meso-koktélokat és hialuronsavat tartalmazó készítményeket injektálunk az emlőmirigyekbe.

Mesothreads - mi ez, fotók, vélemények, ár. Emelő emelés bőr mesothreadszel a kozmetológiában

Ha egy nőnek kicsi a melle, akkor az emelő szálak segítségével visszaállíthatja az alakot:

 • Aptos. A hatóanyag politejsav.Nem szükséges eltávolítani őket, a szálak egymástól függetlenül felszívódnak a szövetekben. Vegyen részt az elasztin és a kollagén keretének kialakításában.
 • Mesothreads. A fő komponens a polidioxanon, a bevonat poliglikolsav. 250-280 nap alatt teljesen feloldódik.
 • Platina és arany szálak. Nemesfémekből készülnek (999 szabványos, 24 karátos). Önmagukban nem oldódnak fel, miután kötőszövetekkel benőttek, összehúzódnak.

A szálak beültetése során a páciens nem merül el az alvásban, megfigyelheti a folyamatot. Az eljárás teljesen biztonságos és fájdalommentes.

A mell tubuláris alakja pubertás után korrigálódik. A serdülőkorban az emlőmirigyeken végzett műveleteket nem hajtják végre. A végeredmény a szervezet egyéni jellemzőitől függ - egyes esetekben az implantátumok hosszú ideig tartanak, amíg meggyökereznek.

Videó a mellváltozásokról

Az emlőmirigyek tubuláris formája:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj