A haj tonikjának erősítése, a sárgaság eltávolítása. Árak, vélemények, hogyan kell használni

A hajkrém egy modern, használatra kész hajfesték termék. Hígítani vagy sem, minden a gyártótól függ. Ennek a hajterméknek az előállításánál elsősorban természetes festékeket használnak, amelyek miatt a színezés semmilyen módon nem befolyásolja a haj egészségét.

Ma a gyártók a tonikok széles választékát kínálják, beleértve az erősítést is, amely nemcsak a gazdag színt adja vissza a hajba, hanem erősíti is, agresszívebb környezet hatására tartósabbá teszi.

Felhasználási javallatok

Az erősítő hajtónus olajos készítmény, amely óvatosan véd a kiszáradás ellen a festés során. A szokásos hajfestékekben ammónia van jelen, amely nem rontja el a hajat, de kellemetlen szaga van, de ennek köszönhető, hogy a színezés sokáig megmarad.

Ma olyan tonikokat találhat, amelyek több csoportra vannak osztva:

 • színezősampon - a festés hatása 2 héten belül megfigyelhető;
 • színezősampon könnyen színezhető - a hatás tartóssága 4 hétig tart;
 • mély ütésű balzsam - a hatás legfeljebb 2 hónapig tart.

A haj tonikjának erősítése, a sárgaság eltávolítása. Árak, vélemények, hogyan kell használni

A tonikoknak számos előnye van:

 • nem árt a hajnak;
 • emellett táplálja és hidratálja a hajat;
 • megengedett nőknek még csecsemő hordozása közben is;
 • egyszerű használat;
 • megfizethető ár;
 • széles paletta.

A tonik fő előnye, hogy nem zsírozza a hajat, ellentétben a maszkokkal és a balzsamokkal. Az erősítő haj tonik hatással van a szőrtüszők felébredésére, és mindezt az összetételét alkotó, helyesen kiválasztott komponenseknek köszönhetően. Ennek köszönhetően nemcsak a növekedést serkenti, hanem tonizáló hatással is rendelkezik.

Ezért még a hajhullás megelőzésére is ajánlott használni. De a maximális eredmény elérése érdekében feltétlenül kövesse pontosan a gyártó utasításait és ajánlásait. Az ilyen eszközöket főleg tanfolyamokon használják.

A tonikot ilyen esetekben kell használni:

 • ha a haj élettelennek tűnik, és jelentősen elvékonyodik;
 • ha a haj folyamatosan hullik;

  A haj tonikjának erősítése, a sárgaság eltávolítása. Árak, vélemények, hogyan kell használni
  A hajhullás ellen erősítő hajkrémet kell használni.
 • ha festés után sürgősen vissza kell állítania a haj szerkezetét;
 • ha gyakran kell használnia formázó termékeket, például habot, lakkot, valamint hajszárító használatakor;
 • a haj erősítésének megelőzése.

A tonizálásnak több típusa van, mindegyiket az alábbi táblázat mutatja:

Az alakformálás típusaJellemzők:
TakarékosSzámára speciális samponokat hoztak létre, amelyeket árnyalatnak hívnak. Segítenek színt adni a hajnak, kiegyenlítik az árnyékot és eltávolítják a sárgaságot.
TüdőEz a termékcsoport habok, gélek és habok formájában jelenik meg. Használatuk után a szín sokkal tovább tart, és telítettebbnek bizonyul. Az árnyalatok széles választéka.
IntenzívEzek speciális tonikok és festékek, amelyek nem tartalmaznak ammóniát. Ez a fajta alakformálás lehetővé teszi, hogy teljesen megváltoztassa a haj árnyékát.

A piacon lévő összes toniknak ugyanaz a hatása. Annak ellenére, hogy az összetétel nagyon eltérő lehet.A tonik összetétele szükségszerűen tartalmaz antioxidánst, amelynek köszönhetően a termék tökéletesen véd az agresszív tényezők, például a kedvezőtlen ökológia hatásaitól. Az első alkalmazás után az izzó megkapja a stimuláció részét, és a haj kevésbé kezd hullani.

A top 10 tonik

Az erősítő haj tonik kész termék a haj festésére és táplálására. Összetétele ideálisan kiegyensúlyozott, de ennek ellenére számos ellenjavallat van: allergia a készítmény összetevőire, nyitott sebek a fején. Ha nincs ellenjavallat, akkor kiválaszthatja az egyik legjobb gyógymódot.

Loreal Paris Colorista Washout

Ez a termék egy olyan világhírű cégtől származik, amely egyedi hajápolási termékek gyártására specializálódott. A gyártó árnyalatú balzsamjai egy átfogó színárnyalattal lepnek meg, amelynek köszönhetően a nők könnyedén kísérletezhetnek megjelenésükkel, miközben a haj nem szenved ettől, ellenkezőleg, javul a szerkezetük és a növekedésük.

A haj tonikjának erősítése, a sárgaság eltávolítása. Árak, vélemények, hogyan kell használni

Egy hosszú, 80 ml-es tubus elegendő a hosszú haj festéséhez, rövid haj esetén pedig kétszer is megnyújthatja. Vigye fel a terméket száraz, tiszta hajra, hagyja negyed órán át, csak vízzel öblítse le sampon használata nélkül. Nem tartalmaz parabéneket. Fokozatosan lemossák, teljesen megszűnik a szín 10 hajmosás után. 1 palack ára 400 rubelen belül van.

Estelle "Yaton"

Ez az eszköz csak ebben az évben jelent meg a piacon, de már sok pozitív értékelést el tudott nyerni a hálás vásárlóktól. A legfontosabb, hogy ne felejtsük el, hogy ennek a cégnek hasonló jelentése van: "Yaton" és "Yatsvet". Ez utóbbi már nem tonik, hanem tartósan krémes hajfesték.

A YATon balzsamnak köszönhetően az ismételt samponozás után ismét elhalványult és fényét vesztett festett haja megnő a természetes fürtök pigmentjének. A tonert nedves, samponnal mosott hajra kell felhordani, fésűvel egyenletesen oszlik el a teljes hosszában, kb. 10 percig tartsa és vízzel öblítse le sampon használata nélkül.

A haj tonikjának erősítése, a sárgaság eltávolítása. Árak, vélemények, hogyan kell használni

Ennek a toniknak sok előnye van: használat után azonnal telített a szín, könnyedség és könnyű használat, hatalmas természetes természetes árnyalatok palettája, az erős haj hatása. A tonik nemcsak helyreállítja a színt, hanem a haj szerkezetét is, így erősebbé és egészségesebbé válik. 1 palackért 100 rubelt kell fizetnie. A hosszú hajhoz legalább 2 cső kell.

Estelle "Love Ton"

Az Estelle állandó hajfestékek széles választékát kínálja, amelyek biztonságosan és gyorsan helyreállítják az elveszett hajszínt. A vállalat termékei között vannak árnyalatbalzsamok, például a "Love Ton" sorozat. A termék összetétele nem tartalmaz hajra káros anyagokat, például ammóniát és peroxidot.

Csak természetes és a haj számára előnyös anyagok, amelyeknek köszönhetően helyreállítható a ragyogás, megvédhető a haj a környezet negatív hatásaitól és hasznos összetevőkkel táplálható, ezáltal aktiválva a növekedést.

A haj tonikjának erősítése, a sárgaság eltávolítása. Árak, vélemények, hogyan kell használni

A festék finoman és gyengéden színezi a hajat, fényessé téve azt. Kondicionáló hatása is van.

Használat előtt alaposan rázza fel az üveget, tegyen kesztyűt a kezére. Vigye fel a terméket száraz, előzőleg samponnal mosott hajra, hagyja fél órán át, öblítse le vízzel. Bármely háztartási vegyi áruházban vásárolhat színező balzsamot 100 rubelért.

Lakme Ultra Clair

Kifejezetten a világos hajszínnel rendelkező nők számára készült hajfesték feszesítő hatású. A gyártó figyelmeztet arra, hogy ez a termék a legkíméletesebb, könnyen eltávolítja a sárgaságot, természetes fényt és tisztaságot kölcsönöz az árnyéknak. A tonikhoz B5-vitamint adnak, amelynek köszönhetően a termék nemcsak helyreállítja a haj szerkezetét, hanem megvédi a negatív tényezőktől is.

A haj tonikjának erősítése, a sárgaság eltávolítása. Árak, vélemények, hogyan kell használni

A készítmény tartalmaz egy növényi eredetű aminosavak komplexét, amelynek köszönhetően a tonik belülről hat. Vigye fel a terméket nedves hajra, tartsa fenn 10 percig, majd öblítse le.A tonik könnyen és egyenletesen oszlik el a teljes hosszában, puhává téve a hajat. 1 üveg ára 800 rubel.

Tonik

Ez a legjobb hajfesték, amely nemcsak finoman színezi a hajat, hanem megbízhatóan véd a környezet negatív hatásaitól is. A gyártó javasolja balzsamjainak használatát az élettelenné vált, kieső hajra. A kompozíciót elsősorban a természetes összetevők uralják, amelyek pozitív hatással vannak a haj egészségére.

Kevés a vegyszer, de negatív hatásuk minimálisra csökken. A kompozíció méhviaszt tartalmaz, amely láthatatlan filmet hoz létre a hajon, megvédve az ultraibolya sugárzástól. A lenolaj tökéletesen táplálja és hidratálja, a vitaminkomplex aktiválja a növekedést.

A tonik palettája kiterjedt, minden nő kiválaszthatja a tökéletes hangszínt magának.

Vigye fel a terméket a megmosott nedves hajra, tartsa körülbelül fél órán át, öblítse le vízzel. Az árnyék körülbelül 2 hónapig tart. Tonikot vásárolhat 150 rubelért.

IRIDA MCLASSIC

Ez a tonik sokféle színben kapható. Összesen a gyártó 28 árnyalatot kínál. A balzsam finoman színezi a hajat, jól megbirkózik az ősz hajjal, táplálja a hajat, aktiválva annak aktív növekedését. Festés után a szín 4 hétig tart.

A haj tonikjának erősítése, a sárgaság eltávolítása. Árak, vélemények, hogyan kell használni

A tonik alkalmas azok számára, akiknek sürgősen frissíteniük és ki kell egyenlíteniük a színt az ellenálló festékkel való festés közötti időszakban. Festés után a haj ismét természetes módon ragyog, enyhe árnyalat érezhető rajtuk. De csak 2-3 árnyalattal változtathatja meg a hangot.

Vigye fel a terméket a tiszta hajra, tartsa kb. 10 percig és öblítse le vízzel sampon használata nélkül. Abban az esetben, ha a haj nem kapta meg a kívánt árnyalatot, akkor újra felviheti a tonikot. Árnyalatos sampont 65 rubelért vásárolhat. Minden doboz 3 zsák 25 ml-es tonikot tartalmaz.

JOANNA TÖBB HATÁSÚ SZÍN

Ez a lengyel cég terméke segít a hajszín radikális megváltoztatásában. Sem ammóniát, sem oxidálószert nem tartalmaz, de mégis sötét, sötét színűre festheti a haját. A szín intenzitása szabályozható, de nem fog világos árnyalatot kapni.

A haj tonikjának erősítése, a sárgaság eltávolítása. Árak, vélemények, hogyan kell használni

A terméket csak nedves hajon használják, könnyen felvihető és elosztható a teljes hosszúságon, 20 percig hagyták, majd vízzel lemosták. A szín legfeljebb 8 hajmosás marad. Színezősampont vásárolhat 100 rubelért.

Vella SZŐKE TÖLT

Ez a termék kifejezetten szőke hajra készült. Segítségével radikálisan megváltoztatható lesz, de a fényességet vissza lehet állítani a már meglévő árnyalatba, emellett az egyedi összetételnek köszönhetően a haj jobban növekszik, ha rendszeresen használja a terméket. Ezenkívül a kiegyensúlyozott komplex segíti a szálak simítását, megkönnyíti a fésülést és visszaadja a természetes fényt.

Az E-vitaminnak köszönhetően a haj megbízhatóan védett az ultraibolya sugárzás negatív hatásaival szemben. A terméket csak nedves hajon használják, könnyen és egyenletesen elosztva a teljes hosszúságon. Körülbelül 5 percig vízzel mossuk. Egy 200 ml-es palackért 1000 rubelt kell fizetnie.

Lador sárgásgátló sampon

Ez a tonik minden hajtípusra alkalmas. Alapja a legerősebb kék pigment, amely tökéletesen eltávolítja a sárgaságot, a réz árnyalatát és az ősz haját. Alkalmazása után a haj természetesen fényessé válik, és ezüstös árnyalatot kap. A termék egyedülálló formulája kezelhetővé, puhává teszi a hajat. A képletet speciálisan kiegészítették ilyen anyagokkal, hogy a fényerő ne csökkenjen.

A haj tonikjának erősítése, a sárgaság eltávolítása. Árak, vélemények, hogyan kell használni

A búza-, szója- és kukoricafehérjék helyreállítják a haj szerkezetét és aktiválják azok gyors növekedését. A tonikfogyasztás gazdaságos, több hónapig fog tartani.

Vigye fel a terméket olyan hajra, amelyet már megmosott és törölközővel szárított. Tartsa körülbelül negyed órán át, majd alaposan öblítse le vízzel. Vigyázat, a termék nyomokat hagyhat a ruhákon. Egy koreai orvosság erős összetevőkkel a haj mély behatolásához 1100 rubelbe kerül.

Studio Professional

Ezt az eszközt innovatív technológia alkalmazásával hozták létre, amelynek köszönhetően a kompozícióban lévő természetes olajok komplexumával sikerült a leghatékonyabb formulát megszerezni. A gyártó kombinálta a kék és a lila árnyalatokat, hogy tökéletesen kiegyenlítse a színt és eltávolítsa a sárgaságot. Ez a professzionális termék kifejezetten arra szolgál, hogy otthon hűvös legyen a haj.

Alkalmazása után a hajat megnedvesítik, simábbá válnak, a fésülés könnyebbé válik, és a sztatikus eltávolításra kerül a hajból. De ami a legfontosabb, rendszeres használat esetén észrevehető az aktív hajnövekedés, a hajhagymák megerősödnek, mert vitamin komplexdúsított bojtorjánolajat tartalmaz. Az eszköz jelentősen javítja a fénypontok optikai megjelenését.

A haj tonikjának erősítése, a sárgaság eltávolítása. Árak, vélemények, hogyan kell használni

Vigye fel a terméket nedves, előzőleg samponnal mosott hajra, tartsa körülbelül negyed órán át és öblítse le. Súlyosan sérült hajra alkalmazva a szálakat balzsammal előkezelik. 370 rubelért vásárolhat egy olasz terméket, amely megtartja a pigmentet és eltávolítja a sárgaságot.

Az erősítő toner egyedülálló hajvédő szer, amely hatékonyan küzd a sárgaság ellen, segít helyreállítani az életet és ragyogni a hajon. A termék kiválasztásakor feltétlenül a hajszínére kell összpontosítania, pontosan ki kell választania azt a tónust, amely ideálisan megoldja a számára beállított feladatokat. A gyártók csak szőkéknek vagy barnáknak tervezett palettát kínálnak.

Cikkterv:Ilcsenko Oksana

Hajerősítő tonik videó

Weleda Rosemary bőrfeszesítő hajfesték:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

 1. Anna

  Van Horsepower samponom és maszkom szőkéknek. Megszüntetik a sárgaságot, helyreállítják a hajat. És a csomagolásuk nagyon klassz

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj