Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

A grúz fiatal szépség híressé vált az orosz show-üzletben a "Dom-2" showban való részvételnek köszönhetően... Tata Blumenkrantz küllemében sokat változott a botrányos televíziós projekt alatt töltött ideje alatt. Hogy nézett ki a lány a plasztikai műtétek előtt, és mivé vált azután, a cikk később leírja.

rövid életrajz

Tata Abramson vezetéknéven jelent meg a projektben. De köztudott, hogy ez csak álnév. A lány igazi neve Zubkhaya. Házasság után a lány Blumenkrantz lett. Ez a vezetéknév segített elérni a kívánt hírességet, így Abramson a válás után sem változtatta meg.Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

Tata 1993 telén született Grúziában, teljes családban. Gyermekkora nem volt könnyű. Az anya és az apa rossz kapcsolatban voltak. Ismeretes, hogy a férfi meglehetősen agresszíven viselkedett mind a gyerekekkel, mind a feleségével szemben. Imádta megcsókolni az üveget, és nem biztosított eleget családjának.

Ennek eredményeként a "House-2" leendő sztárjának szülei elváltak. Tata édesanyja, Maria Tristanovna nem élhetett volt házastársa mellett. Ezenkívül rendkívül nehéz volt egy gyermekes egyedülálló anyának letelepedni és még tisztességesebb módon pénzt keresni Grúziában.

Ennek eredményeként a nő magához vette fiát és lányát, és Kínába ment szerencsét próbálni. Soha nem házasodott újra. De saját üzletet szervezett cipőárusítással. Maria Tristanovnának nagyon keményen kellett dolgoznia.Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

Ezért a gyerekek gyakran a dadusnál maradtak. Miután eljutott a népszerűséghez, Tata gyakran mondta újságíróknak, hogy hiányzik anyja gondja és figyelme. De ennek ellenére most két híres nőnek van jó kapcsolata. Közel laknak, és anya segít Tate-nek felnevelni unokáját.

Érdekes, hogy a tévésztár ma is kommunikál az apjával. Időről időre közös fotóik megjelennek az interneten. De a lány nem szeret válaszolni az apjával kapcsolatos kérdésekre. Egyszerűen azt válaszolja, hogy ma minden rendben van az apjával való kapcsolatban.

A válás után támogatta Tatut, és jelenleg mellette marad, szükség esetén segít. A tévéműsor sztárjának apja újraházasodik. Feleségével, Nadezhda Blumenkrantzzal is kommunikál.Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

Tata Kínában tanult. Iskolába járt az orosz nagykövetségen. A lány kitüntetéssel végzett. Miután Abramson gazdasági egyetemre lépett. Meg kell jegyezni, hogy a grúz szépség mindig is büszke volt kimagasló szellemi képességeire.

Remekül tanult bárhol. Ma Tata egyszerre 6 nyelven beszél. A grúz, az angol és az orosz mellett még Mingrelian, kínai, francia.

Kínában nemcsak a lány szellemi képességeit figyelték fel, hanem fényes külsejét és kreatív tehetségét is. Tatut nem egyszer hívták meg különféle bemutatókra, forgatásra a reklámban. Aztán arról kezdett álmodozni, hogy népszerűvé váljon. A lány úgy döntött, hogy a botrányos "Dom-2" show-val kezdi az utat, mivel más helyeken nem tudott áttörni.Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

Abban a pillanatban az anya cipőüzlete fokozatosan veszteségessé vált, ezért Abramson úgy döntött, hogy egy televíziós projekten keresztül segít a reklámozásban. Aztán a közösségi hálózatokon a lány nyíltan kijelentette: "PR-re megyek, várj."

Kezdetben Tata nem szerette volna építeni a show szerelmét. De a valódi érzések megtalálták magukat. Egy televíziós projektben a lány beleszeretett és feleségül vette Valerij Blumenkrantzt... Itt a grúz nő teherbe esett, és megszületett egy lánya, Beatrice. A házastársak kapcsolata kezdetben nagyon nehéz volt. Hevesen káromkodtak, de nem kevésbé fényesen pótolták.

Maria Tristanovna még a lányának is segíteni jött a projektben. De ez csak a házasság összeomlását siettette. Ennek eredményeként Tata és Valera elváltak. A lány elhagyta a projektet, és volt férje új családot alapított a műsorban. Érdekes, hogy Tata édesanyja maga találta meg a boldogságot a "2. házban".Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

Maria Tristanovna az interneten ismerkedett meg egy férfival, akivel hamarosan találkozni kezdtek. A kiválasztott nem érte jött el a projektbe, de magához hívta a nőt.

Maga Tata többször elmondta a rajongóknak, hogy újra boldog egy kapcsolatban. Rendszeresen fényképeket tett közzé a monacói kiválasztottal, és megjegyezte, hogy milliomos, aki bármire készen áll kedveséért.

Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép
Tata Blumenkrantz volt férjével és lányával

De mindeddig, a közeli esküvőről szóló nyilatkozatokon kívül, más tematikus hír nem jelent meg a lánytól. A kezén nincs eljegyzési gyűrű. A népszerű grúz nő előfizetői biztosak abban, hogy Blumenkrantz továbbra is szereti volt házastársát, és mindent megtesz visszatéréséért.

Eredmények

Blumenkrantz korábban szédületes pénzügyi karrierről álmodozott. De itt nem sikerült elérnie a célját. Ennek eredményeként a lány rájött, hogy sokkal könnyebb pénzt keresni, híres országszerte. Ebben segített neki a "Dom-2" című műsor. Ma Tatának sok rajongója van, annak ellenére, hogy már régen otthagyta a televíziós projektet.

A grúz szépség fő bevételi forrása a közösségi hálózatok... Például az Instagramon több mint 800 ezer előfizetője van. Ezért Tata nagy pénzt keres a reklámozással. Ezenkívül sikeres az értékesítés terén. Például elegáns ruhákat árul.Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

Volt házastársukkal együtt megpróbáltak egyedülálló cukrászdát nyitni. Tata imád főzni, és remélte, hogy kulináris tehetségét felhasználja pénzre. De a közös ügy gyorsan kiégett. A válás is hozzájárult ehhez. A cukrászda nagyon rövid ideig működött.

Tata és Valera még abban sem tudtak megállapodni, hogy miként működjenek együtt tovább. Később a lány egyedül akart vállalkozni, de a kedvezőtlen járványügyi helyzet nem tette lehetővé ezt. Ma Tata igyekszik nem beruházni új projektekbe, hanem csak nyugodtan várja meg a nehéz időszakot.Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

Amikor Blumenkrantz-t (a válás után nem változtatta meg vezetéknevét) a szakmájáról kérdezik, a lány mindig megjegyzi, hogy elsősorban blogger és modell. Igaz, a fiatal anya soha nem ment a dobogóra. De gyakran vesz részt különféle fotózásokon.

Így a közelmúltban a lányt még meghívták egy híres márka elegáns ékszereinek reklámozására. Tata tökéletesen megbirkózott ezzel a feladattal.

Egyedül Blumenkrantz hároméves kislányt nevel. A lány nem titkolja, hogy minden rendelkezésre álló kereseti lehetőség ellenére sem könnyű egyedül megbirkóznia. Ezért időről időre anyagi segítséget igényel volt házastársától.Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

Igaz, most a férfi új felesége is terhes, és nincs lehetősége egyszerre 2 család ellátására. Akut anyagi helyzetben a volt férj és feleség sikeresen népszerűsítik önmagukat. Rendszeresen megvitatják a pénz témáját különböző műsorokban.

Érdekes tények

Tata Blumenkrantz (a műanyagok előtt és után fotói felkeltették a rajongók érdeklődését) rendszeresen szokatlan tényeket közöl magáról:

  • a lány nemzetiségét két vérvonal határozza meg egyszerre - zsidó és grúz;
  • Elbűvölő megjelenése ellenére Abramson kiváló háziasszony - tökéletesen főz hagyományos grúz süteményeket, és gyermekként arról álmodozott, hogy szakács lesz;
  • Kínában Tatának nem voltak komoly szerelmi történetei, mivel a lány mindig kijelentette, hogy nem akar házasságot egy ázsiai nővel (biztos abban, hogy túlságosan más mentalitású a kínai férfiakkal);
  • a "Ház-2" sztárja arról álmodozik, hogy a jövőben sokgyermekes anyává váljon, de a lány erre csak egy teljes értékű családban készen áll, olyan férfival, akiben magabiztos lesz (míg egy fiatal anya ezt nem látja maga mellett);
  • Tata reméli, hogy családjával Európába költözik, Moszkvát csak a kiváló keresetek miatt tartja számon, de nem a gyerekekkel való csendes életért.

Megjelenés műanyag előtt

Tata Blumenkrantz a plasztikai műtét előtt és után teljesen másképp néz ki... A lány természetes botrányos megjelenésével érkezett a botrányos televíziós projektbe. Akkor már nagyon aranyosnak és vonzónak tűnt. Maga Tata szereti mondani, hogy a fényes megjelenés a grúz és a zsidó vér keverékének eredménye.Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

Igaz, amikor az újságírók kérdéseket tettek fel a lánynak és édesanyjának, hogy honnan származik zsidó származásuk, a nők nem tudtak válaszolni rájuk. De a grúz gyökerek mindenképpen észrevehetőek. Kezdetben Abramson természetes orral érkezett a projektbe. Elég nagy volt és kiemelkedő a lány számára.

Ugyanakkor nem rontotta el az arcát. Miután a sztár beismerte, hogy körülbelül 16 éves korától arról kezdett álmodni, hogy rögzíti az orrát, miniatűrebbé téve azt. De sokáig nem volt ilyen lehetősége, és a félelem zavart. Ennek eredményeként egy TV-projekt esélyt adott neki. A tévéműsor sztárja biztos abban, hogy a miniatűr orr a nőiesség jele.

A Tata paraméterek segítenek a táblázat tanulmányozásában:

LehetőségekJellegzetes
Növekedés169 cm
Súly58 kg
Mellmérettermészetes második

Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. FényképÉrdekes módon maga Tata szereti szépíteni saját paramétereit. Például interjúk során általában megjegyzi, hogy a magassága 175 cm ("majdnem modell"). Bár kiderült, hogy a valóságban a lány valamivel alacsonyabb. Ilyen ellentmondást észrevenni nem könnyű, mert az egykori Abramson a magas sarkú cipő szerelmese.

Blumenkrantz természetes hajszíne sötét szőke. De a tévéműsorban szőke lett. Ebben a formában a lány több évet töltött. Tate szőke haja nagyon jól nézett ki.

Bár az előfizetők néha írtak hírességeknek, megjegyzések szerint a természetellenes szőke szálak még hangsúlyosabbá teszik grúz orrát. A lány sikeresen kinevette, de akkor is megértette, hogy minden hónapban erősíti az orrplasztika iránti vágyát.

Tata is szőke hajjal ment férjhez. Ezt követően drámai módon megváltozott és barna lett. Az ilyen változások lehetővé tették a lány számára, hogy még fényesebbnek, érdekesebbnek és egyedibbnek tűnjön. Most a fiatal anya azt mondja, hogy folytatja a hajával folytatott kísérleteit.Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

Talán egy ideig élénkpiros lesz, vagy kékesfekete hajszínt választ. Tata biztos abban, hogy fiatal korban minden lánynak végtelenül kísérleteznie kell a megjelenésével annak érdekében, hogy a tökéletes lehetőséget válassza.

Az összes elvégzett művelet előtt Abramson sminkkel álcázta a véleménye hiányosságait. Ezért nagyon élénken festett. A lány kontúrozással próbálta csökkenteni az orrát. Igaz, nem volt túl sikeres, és az eredmény nevetségessé tette a rajongókat.

Ami Tata alakját illeti, ezen a területen soha nem voltak problémái. A lánynak mindig sikerült nagyszerű formában tartania magát. A Blumenkrantz csak a terhesség alatt hízott.

De Betty születése után a grúz szépség gyorsan felépült és visszatért eredeti súlyához. Tata minden plasztikai műtét előtt karcsú volt, és ma is ugyanaz marad.

Plasztikai műtét

Tata Blumenkrantz szerint semleges a műanyag. A lány soha nem ítéli el azt, aki úgy döntött, hogy megváltoztatja saját külsejét, de ő sem lelkes rajongója a műtéti beavatkozásoknak. Általában tetszett Tata a műanyagok előtt és után is.Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

De a tévéműsor sztárja biztos: ha lehetőség nyílik a meglévő hiányosságok kijavítására, mindenképpen fel kell használni. Ezért amikor az új résztvevőt orrplasztikára kérték, Blumenkrantz azonnal beleegyezett.

Ennek eredményeként a szakemberek jelentősen csökkentették Tata orrát.... Rövidebb, kisebb lett. Ezenkívül a plasztikai sebész élesítette a hegyét. A lánynak nagyon tetszett a műtét eredménye.Blumenkrantz egyszer azt mondta újságíróknak, hogy a plasztikai műtét után sokkal magabiztosabbnak és nyugodtabbnak érezte magát.

Most a lány boldogan nézi magát a tükörben, és nem szégyelli semmit. Végül Tata megengedi magának, hogy egyáltalán smink nélkül menjen ki. Reggel még történeteket ír a közösségi hálózatoknak, és arra ösztönzi a lányokat, hogy ne féljenek attól, hogy természetesek legyenek.Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

De az orrplasztika nem az egyetlen változás, amely mellett a lány döntött. Ezen kívül átméretezte az ajkak alakját is. A természeténél fogva Blumenkrantz arcának ez a része már kövér és kiemelkedő volt. De a lány még hatékonyabbá akarta tenni. Összesen két eljárást hajtottak végre.

Az első után Tata elégedetlen volt az ajka méretével, és azt kérte, hogy tegye még nagyobbra. Most a tévéműsor botrányos sztárja rendszeresen felkeresi kedvenc kozmetológusát, és figyeli az ajkak méretét és állapotát. Ha szükséges, a lány azt tervezi, hogy folytatja és tovább növeli őket.

A rajongók többször feltették a grúz szépség kérdését a mellnagyobbítással kapcsolatban. Feltételezik, hogy a lány is kijavította testének ezt a részét. De Tata már többször kifejtette: nem növelte a melleit, és semmilyen módon nem változott.Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

Csak annyit, hogy a lány lefogyott, és a karcsúbb test hátterében a második méretű természetes mellszobr különösen kezdett feltűnni. Ezenkívül Blumenkrantz megtanulta kiemelni méltóságát ruházattal és speciális sminkekkel. Például nyitott nyakkivágással a melleket alapozó és kontúrozó termékekkel emeli ki.

Számos pletyka ellenére az egykori tévésztár nem javította ki a test többi részét. Minden más vizuális változást, amelyet a megfelelő sminkkel, egy profi kozmetikus segítségével és néhány egyéb trükkel sikerült elérnie. Például a saját fotózásaihoz Tata megtalálta a tökéletes pózt, és megtalálta „dolgozó oldalát”.

Megjelenés műanyagok után

Tata Blumenkrantz a plasztikai műtét előtt és után vonzó megjelenéssel büszkélkedhet. Ma a lány sötét hajú. Az "étcsokoládé" árnyalatát választotta magának. Az új hajszín, amely minden műtéti változtatás után megjelent, nagyon jól illik Tate-hez.Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

A rajongók megjegyzik, hogy vele kifinomultabb és elegánsabb. Blumenkrantz nagyon gondosan ápolja a haját. Rendszeresen látogatja a szépségszalonokat, megismétli a színezést, hidratáló és tápláló eljárásokat végez.

Ma Tatának tökéletes lapos és vékony orra van, telt ajkai, amelyekről álmodott.

Nemrégiben az előfizetők kezdték észrevenni, hogy a korábban egyértelműen észrevehető strabizmus eltűnt. Eleinte olyan javaslatok hangzottak el, hogy a "Ház-2" sztárja, és ezen a területen korrigált valamit műtéti úton. De kiderült, hogy minden sokkal egyszerűbb - a lány egyszerűen lencséket cserélt jobbra, és megtanulta helyesen viselni.

Az összes plasztikai műtét után még Blumenkrantz stílusa is megváltozott. Például teljesen másképp kezdett festeni. A lány korrigálta a szemöldökét, szélesebbé téve őket, ahogyan most népszerű. Ezenkívül elkezdte rendszeresen kiterjeszteni a szempillákat és a legélénkebb szem sminket készíteni.Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

Most Tatut igazi keleti szépségnek lehet nevezni. Tekintete kifejezőbb, erősebb, fényesebb lett. A lány szeret ragyogó rúzssal kiemelni kibővített ajkait. Például vörös vagy bordó. Öltözéke egyre feltárulóbbá vált. Szűk miniruhák, bőrnadrágok, nadrágok, fedőfelsők voltak.

A tévéműsor sztárja maga magyarázza, hogy az ilyen változások a megnövekedett önbizalomnak köszönhetők. Most a lány bátran megengedi magának a kívánt ruhákat, mivel tökéletesen mutat.

Szépségtitkok

Tata Blumenkrantz (műanyagok előtt és után fotói megtalálhatók az interneten) szinte soha nem voltak gondjai az alakjával. Mint fentebb megjegyeztük, a lány csak a terhesség alatt lett észrevehetően kövér.

15 kg fölött hízott. Magát Tatut egyáltalán nem zavarta.Bátran evett, amit csak akart, és biztos volt benne, hogy szülés után lefogy. És így történt. Blumenkrantz nagyon gyorsan visszaállt a formájába.Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. Fénykép

Ehhez:

  1. Először a megfelelő menüt készítettem, minimalizálva a benne lévő édességeket és süteményeket. A lány étrendje párolt és főtt zöldségekre, kis mennyiségű gabonafélékre, sok halra és fehér húsra épült. Tata soha nem éhezett, de az étrend kalóriatartalmának csökkentése és a káros anyagok eltávolítása segített abban, hogy gyorsan fogyjon.
  2. Amikor az orvosok megengedték, a fiatal anya azonnal aktívan kezdett fizikai gyakorlatokat végezni. Például elkezdett edzőterembe járni vagy úszni. Ha Tatának nincs lehetősége az otthonon kívüli aktív edzésre, akkor tornatermet szervez saját lakásában. Ehhez a lánynak mindig raktáron vannak a szükséges kiegészítők. Például kis súlyzók és egy rugalmas szalag a testmozgáshoz.
  3. Amikor az első plusz kilók elkezdtek eltűnni, Blumenkrantz szépségszalonokat is összekötött. Kezdett karcsúsító testpakolásokon részt venni, hatékony cellulitellenes masszázst választott magának, és rendszeresen fürdett egy cédrusos hordóban. A lány ma is folytatja ezt az öngondoskodást.

Tata Blumenkrants plasztikai műtét előtt és után, fogyás. FényképTata nem titkolja, hogy egy ideig még speciális fogyókúrás tablettákat is szedett. A lány nagyon szeretett volna gyorsabban lefogyni és visszatérni a közéletbe. Abban az időben azonban Blumenkrantz részletes cikkre bukkant az ilyen alapok veszélyeiről és a nők egészségére gyakorolt ​​negatív hatásáról. Aztán a fiatal anya sajnálat nélkül kidobta a gyógyszert, és egyedül kezdett megbirkózni.

A szépségszalonok szintén fontos szerepet játszanak Tata életében.... Az Instagramon való népszerűsége miatt egy lány sokukat ingyenesen meglátogathatja. És a szalonokban a "House-2" sztárja szeret komplex kezeléseket választani az arcra és a testre. Feltétlenül - hidratáló.

A műanyagok előtt és után Tatu Blumenkrantz gyönyörű látványos lánynak nevezhető. A mostani kinézethez a fiatal anyának keményen kellett dolgoznia. Plasztikai műtétek és Moszkva legjobb szépségszalonjai is működésbe léptek.

Videó Tata Blumenkrantzról

Tata Blumenkrantz a "Valójában" című műsorban:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj