Solgar Skin Nails haj. Vélemények, utasítások a szedéshez

A Solgar Skin, Nails & Hair az amerikai Solgar gyógyszergyár étrend-kiegészítője, amely gyárt kiváló minőségű vitamin- és ásványi anyag komplexek... Nagy választékuk van, ahol az egész testet erősítő készítményeket találhat, beleértve a hajat, a körmöket és a bőrt is. Annak ellenére, hogy a vitaminok nem olcsók, számos vélemény megerősíti a gyógyszer hatékonyságát és javasolja.

Értékesítési funkciók

Mivel az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, és kis túladagolás esetén sem okoznak súlyos kárt a szervezetben, nincsenek olyan korlátozások, amelyek megakadályozzák a tabletták vásárlását a gyógyszertárban. A terméket szabadon vásárolhatja meg, akár orvosi rendelvény nélkül is. Ennek ellenére a gyártók jelzik, hogy tanácsos konzultálni egy szakemberrel. Ennek oka az ellenjavallatok jelenléte az étrend-kiegészítő utasításokban.

Solgar Skin Nails haj. Vélemények, utasítások a szedéshez

Ha nem biztos abban, hogy a kompozícióban lévő anyagok hogyan befolyásolják konkrétan a testet, konzultáljon orvosával. Csak ő segít meghatározni egy személy állapotát, és megmondja, hogy a gyógymód kifejezetten alkalmas-e rá. A gyógyszer ára viszonylag magas, ami jellemző a Solgarra, de teljes mértékben igazolja a termék magas minősége és hatékonysága. A 60 tabletta térfogatú üveg ára 700 és 2000 rubel között mozog. 120 tabletta esetén legfeljebb 3700 rubelt kell fizetnie.

Vitamin összetétel

Az étrend-kiegészítő a következő összetevőkön alapul:

AnyagA napi érték százalékaMennyiség mg-ban (120 db doboz)Mennyiség mg-ban (üveg 60 db)
L-aszkorbinsav13312060
Réz-glükonát-aminosav-kelát22221
Cink-citrát136157,5

A hatóanyagok ezen mennyiségét 1 napi adagra számolják, ami 2 tabletta. Ezenkívül az OptiMSM részt vesz a gyógyszer előállításában - por alakú anyag, a metil-szulfonil-metán egyik típusa. Vitaminokat fogyasztva a Solgartól, egy személy körülbelül 0,5-1 g ilyen anyagot kap naponta, ami elegendő az egészség megőrzéséhez és a vonzó megjelenés fenntartásához. Ide tartoznak a szilícium-dioxid, az L-lizin és az L-prolin is. Mindhárom ilyen anyag adagonként 25-50 mg mennyiségben található.

Solgar Skin Nails haj. Vélemények, utasítások a szedéshez

A Solgar Skin, Nails & Hair, amelynek áttekintése ezen összetevők mellett teljes körűen leírja a vitaminok használatának jellemzőit, a következőket tartalmazza:

 • mikrokristályos cellulóz;
 • növényi eredetű glicerin;
 • sztearinsav;
 • növényi eredetű cellulóz;
 • magnézium-sztearát.

Mindegyik részt vesz maga a tabletta kialakításában, olyan kiegészítő elemek, amelyek semmilyen módon nem befolyásolják a test állapotát.

Előnyös tulajdonságok

A komplex hatása közvetlenül kapcsolódik összetételéhez, az alkotóelemek hatása alapján. Az aszkorbinsav egy természetben előforduló erős antioxidáns. Használata segít fenntartani a testsejtek fiatalosságát, megakadályozni a ráncok kialakulását és a bőr idő előtti öregedését. Ezenkívül a C-vitamin hat a szőrtüszőkre, így a haj gyorsabban nő és selymesnek tűnik.

A cink a túlzott zsírtermelés megakadályozásával ellenőrzi a faggyúmirigyek működését.

Ennek köszönhetően az arc tiszta és matt lesz, a haj pedig nem piszkosul olyan gyorsan. Ezenkívül a cink elengedhetetlen táplálékkomponens azok számára, akik erős és szép körmöket keresnek. Javítja állapotukat, csökkenti a törékenységet és felgyorsítja a növekedési folyamatot. A kollagént alkotó elemek egyike a réz. A szálak szilárd szövése meghatározza a bőr rugalmasságát. A réz szintén megvédi a testet az UV-sugárzástól és kiváltja a melanin termelését, ami hozzájárul a leégés kialakulásához.

Felhasználási javallatok

A vitamin-komplexet különböző tápanyagok, különösen cink, réz és C-vitamin hiányával járó betegségek megelőzésére és kezelésére ajánlják. A Solgart a tápanyaghiány következményeinek kiküszöbölésére is használják.

A következő formában jelennek meg:

 • aktív hajhullás, lassú növekedés, az egészséges fényesség hiánya;
  Solgar Skin Nails haj. Vélemények, utasítások a szedéshez
 • a bőr állapotának romlása (száraz, vékony, könnyen fogékony a sokáig nem gyógyuló sebek kialakulására);
 • törékeny körmök, fehér foltok megjelenése rajtuk;
 • pattanások kialakulása, gyakori kiütések;
 • sárgás lepedék a fogakon, rossz lehelet.

A gyógyszer segít ezen tünetek leküzdésében, és javítja a test belső és külső állapotát.

Segít a hajhullásban

A Solgar Skin, Nails & Hair, amelynek áttekintése segít megérteni a termék használatának bonyolultságát, hatását és mellékhatásait, aktívan használják a haj állapotának normalizálására. Az étrend-kiegészítő hatása a cink, réz és aszkorbinsav hiányának következményeinek kiküszöbölésére irányul. Az egyik a hajhullás. A termék aktív komponensei erősítik szerkezetüket, elősegítik a növekedést és a selymességet. Ezért vitatható, hogy a Solgar segít az aktívan lehulló haj elleni küzdelemben.

Különös figyelmet kell fordítani a felülvizsgálatokra. Vitaminokat fogyasztó emberek történetei elárulják, hogy egy termék valóban olyan hatékony-e, mint amilyet hirdetnek. Fontos figyelembe venni a szervezet egyéni jellemzőit is. Nagyrészt meghatározzák, hogy egy gyógyszer működni fog-e és mennyire biztonságos.

Ellenjavallatok és mellékhatások

A kiegészítők gyártói gyakorlatilag nem korlátozzák a különböző emberek tablettát szedő képességét. Tilos használni a vitamin-ásványi komplexet olyan emberek számára, akiknél a test fokozott érzékenysége vagy intoleranciája van a készítményben feltüntetett bármely komponensnek. Szintén nem ajánlott a gyógymód használata nőknek terhesség alatt és szoptatás alatt.

Solgar Skin Nails haj. Vélemények, utasítások a szedéshez
A Solgar bőrköröm hajnak lehetnek mellékhatásai.

Néhány ember, aki használta a kábítószert, jelentette a mellékhatások előfordulását:

 • gyengeség;
 • hányinger érzése;
 • gyakoribb kiütések;
 • hajhullás;
 • álmosság.

Fontos azonban szem előtt tartani, hogy a legtöbb esetben ezek a tünetek a kiegészítés gondatlan használatának köszönhetők. A termék biztonságosságának biztosítása érdekében fontos felkeresni egy orvost, és megtudni, mennyire valószínű allergiás reakciók és intolerancia.

Hogyan kell használni

Az étrend-kiegészítő használatának megkezdése előtt el kell olvasnia az arra vonatkozó utasításokat, és szigorúan be kell tartania a túladagolás és a mellékhatások elkerülése érdekében. A legjobb megoldás azonban mindig egy szakemberrel való konzultáció, aki a beteg állapotának, a tünetek súlyosságának felmérése után konkrétabb dózist ír elő. Ez viszont hatékonyabbá teszi a terápiát.

Bőrre

A Solgar Skin, Nails & Hair, amelynek áttekintése megerősíti a gyógyszer hatékonyságát és magas minőségét, aktívan alkalmazzák a szervezet tápanyaghiányából eredő bőrproblémák kiküszöbölésére. A pontos adagolást csak bőrgyógyász írhatja fel, de a legtöbb esetben elegendő a gyártó utasításainak betartása.

Solgar Skin Nails haj. Vélemények, utasítások a szedéshez

Az egészséges bőr fenntartása érdekében ajánlott napi 1 adagonként 2 tablettát inni. A legjobb, ha a gyógyszert étellel egy időben alkalmazzák, hogy a hatóanyagok jobban felszívódjanak. Az étrend-kiegészítőket célszerű reggel, reggelivel bevenni, de erre vonatkozóan nincsenek konkrét ajánlások.

Hajra

A vonzó megjelenés fenntartását befolyásoló elemek erőteljes kombinációja miatt az étrend-kiegészítőt gyakran használják arra, hogy fényt és selymességet adjon a hajnak, és felgyorsítsa annak növekedését. A gyártók ebben az esetben nem jelzik a gyógyszer alkalmazásának sajátosságait. A napi adag 2 tabletta, amelyet 1 adagban kell bevenni vízzel. A vitaminok használata étkezés közben történik. Semmilyen esetben ne használja éhgyomorra, mert ez hányingert válthat ki.

Körmökhöz

A termékben található cink pozitív hatással van a körmök állapotára, erősebbé teszi őket, és természetes, egyenletes rózsaszínű színt kölcsönöz nekik. Ha egy személy napi étrendjében kevés olyan termék található, amely ezt az elemet tartalmazza, akkor fontos, hogy a testet további ásványi komplextel táplálja.

Mint a két előző pont esetében, a körmök állapotának javítása érdekében elegendő a szokásos napi adag - 2 tabletta / 1 adag. Használatuknak szükségszerűen az étkezés során kell megtörténnie. Jobb egy pohár vizet is elkészíteni, mivel a nagyságuk és a keménységük miatt a tablettákat csak így lehet lenyelni.

A felvétel időtartama

A vitamin- és ásványianyag-komplex használatának időtartamát szigorúan egyénileg határozzák meg. Bizonyos esetekben (például ha a probléma enyhe) 2-3 hét kezelés elegendő. Megelőző intézkedésként ajánlott a gyógyszer szedését 4 hétig folytatni, és bizonyos körülmények között a kezelés 2-3 hónapot vagy tovább is eltarthat.

Solgar Skin Nails haj. Vélemények, utasítások a szedéshez

A gyártó nem jelzi az étrend-kiegészítő bevitel maximális lehetséges időtartamát. Mielőtt étrend-kiegészítőt alkalmazna a terápiában, tanácsos kikérnie orvosának tanácsát. Csak szakember képes meghatározni a probléma súlyosságát és a felvétel szükséges menetét.

A hatékonyság titkai

A Solgar Skin, Nails & Hair az egyik leggyakoribb és kiváló minőségű termék a maga területén. Hatékonyságát számos vélemény megerősíti, ahol értékelheti az adalékanyag megjelenésre gyakorolt ​​hatását.

Az étrend-kiegészítők hatékonyságának teljes titka az összetételében rejlik. A már ismertetett aszkorbinsav, cink és réz mellett tartalmaz egy metil-szulfonil-metán nevű anyagot. Jobb nevén szerves kén, az étrend elengedhetetlen eleme azok számára, akik fiatalosak és vonzóak akarnak maradni. Tartalma 2 tablettában 1000 mg. Ez az adag segít a körmök és a haj erősítésében. Az MSM pozitív hatással van a bőrre, rugalmassá és feszessé válik, emellett antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik.

Alkalmazás terhesség és szoptatás alatt

A vitaminok és ásványi anyagok komplexumára vonatkozó utasításokban a gyártók által feltüntetett információk szerint korlátozni kell a terhes nők általi alkalmazását. Ha szükség van a gyógyszer használatára, fontos az orvos jóváhagyása, hogy az étrend-kiegészítő biztonságos legyen a magzat számára. Szoptatáskor tartózkodnia kell étrend-kiegészítő alkalmazásától is. A hatóanyagok kiválasztódnak a tejbe, és a tápanyagok feleslegét provokálhatják a gyermek testében. Ez gyakran fejlődési rendellenességekhez és különböző betegségek megjelenéséhez vezet.

Óvintézkedések

Szükséges, hogy a gyógyszert étkezés közben, sok vizet inni. Ez növeli a termék hatékonyságát és csökkenti a káros hatások kockázatát. Tehát, ha éhgyomorra szedi a gyógyszert, gyengeség és hányinger jelentkezhet.

Solgar Skin Nails haj. Vélemények, utasítások a szedéshez

Ha a tabletták bevétele után rendszeresen romlik az egészség, el kell hagyni az étrend-kiegészítő mellékhatásainak megnyilvánulását. Annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb mértékben megvédje magát a gyógyszer használatakor, konzultálnia kell erről orvosával.

Férfiak és gyermekek is bevehetik

Annak ellenére, hogy a Solgar főleg a nők körében népszerű, semmi nem tiltja a férfiakat a használatában. A vitaminok kiválóan alkalmazzák a hajhullást, a bőr romlását és a törékeny körmöket. Gyermekek azonban nem használhatják a terméket. Az étrend-kiegészítők szedésének minimális életkora 18 év. Ha egy gyermeknek problémái vannak a bőrrel, a körmökkel vagy a hajjal, fontos, hogy forduljon szakemberhez, vagy vegyen fel vitaminokat egy speciális gyermeksorból.

Az erőteljes Solgar bőr-, köröm- és hajkomplexum javítja a megjelenést és meghosszabbítja a fiatalságot. Az élelmiszer-adalékanyag magas minőségét és hatékonyságát különféle felülvizsgálatok igazolják.

Solgar Skin Nails haj videók

Válaszok a Solgar bőrköröm hajra vonatkozó kérdéseire:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj