A test zsírleszívása. Mennyit, árat, előtte és utána fotók, videók, vélemények

A zsírleszívás egy modern kozmetikai műtét, amely eltávolítja a bőr alatti zsírokat a hason, az oldalakon, a combokon, a fenéken és a test néhány más részén. Az ilyen műveleteknek sokféle típusa van, és mindegyiknek megvannak a maga sajátosságai.

Ahol szükség van a zsírlerakódások eltávolítására, attól függ, hogy az egész test vagy az egyes területek zsírleszívása mennyibe kerül.

Az egész test zsírleszívása: mi teszi ki a költségeket

Ez a műtéti beavatkozás több szakaszból áll. Ezen szakaszok mindegyikének megvannak a maga költségei, időtartama és árnyalatai. Az egyes szakaszok vizsgálata után nagyjából meghatározhatja a teljes költséget.

Konzultáció

Ez egy beszélgetés egy orvossal, amelynek során teljes körűen el kell mesélni: életének ritmusát, étrendjét, életmódját, krónikus betegségek jelenlétét. Nagyon fontos megvitatni a munka körét, meghatározni az ellenjavallatokat.

A test zsírleszívása. Mennyit, árat, előtte és utána fotók, videók, vélemények
Szakemberrel konzultálva tisztáznia kell a zsírleszívás minden árnyalatát, kiszámítania a művelet teljes költségét az előre nem látható következmények és költségek kizárása érdekében.

Emellett el kell mondani a várható eredményeket, fel kell készülni a lehetséges következményekre és a rehabilitációs időszakra.

Diagnosztika

Ebben a szakaszban szükséges a tesztek átadása: vizelet és vér. A szív elektrokardiogramját is előírják. Ez azért történik, hogy az orvost értesítsék a műtött személy egészségi állapotáról.

Ha szükséges, az orvos további vizsgálatokat ír elő az ellenjavallatok megbizonyosodása vagy azok megcáfolása érdekében.

Működés zsíros lerakódások kiszivattyúzására

Mennyibe kerül a teljes test zsírleszívása, az érzéstelenítés típusától függ. Lehet helyi és általános. Közülük az első olcsóbb, de nehezebben viselhető, mivel az ember tudatos és megérti, mi történik vele.

Az érzéstelenítés árát az egyes mutatók is befolyásolják: súly, magasság és életkor. A zsírt kanülök segítségével szívják ki a test bemetszései révén. Minőségi szempontból különböznek a gyártótól, csakúgy, mint az áruk.

Rehabilitáció műtét után

Minden ember számára a rehabilitáció időtartama eltérő. De az első 2-3 napban a betegnek kórházban kell lennie, orvos és méz felügyelete mellett. személyzet. A szoba éjszakai tartózkodásának ára különböző klinikákon eltérő.

Eleinte speciális gyógyszerekre van szükség, amelyek szintén bizonyos költségekkel járnak.

Az eredmény legkorábban 4 hét múlva látható. Csak ezután csillapodik a duzzanat és a véraláfutás, a bőr a helyére kerül és a vágások meggyógyulnak. Néha a betegek bőrfeszesítő eljárásokhoz folyamodnak.

Mennyibe kerül a zsírleszívás, annak típusától függően?

Kezdetben nehéz megmondani, hogy mennyibe kerül az egész test zsírleszívása. Ez még mindig a művelet típusától függ.

A zsírleszívás fő típusai a következők:

 1. Hagyományos (vákuum) zsírleszívás. Ez a típus a legolcsóbb, de a legfájdalmasabb is. A szubkután zsírsejteket a kanül testen történő mozgása elpusztítja, majd vákuum segítségével elszívja. Az ár átlagosan 3-4 ezer rubel.egy zónára.
 2. Ultrahangos zsírleszívás. Itt a zsírsejteket ultrahanggal elpusztítják és vákuum segítségével kiszivattyúzzák. Egy munkamenet ára 3,5-4,5 ezer rubel.
 3. Fecskendő zsírleszívás. Ez a módszer magában foglalja a zsír elszívását egy speciális fecskendő segítségével. Az orvos defektet hajt végre, és lassan visszahúzza a dugattyút, felszívja a zsírt. Ez egy meglehetősen hosszú eljárás, de megmenti a betegeket a bőr bemetszéseitől és a hosszú gyógyulási periódustól. A költségek magasak - 25 ezer rubeltől. egy zónára.
 4. Rádiófrekvenciás zsírleszívás. A bőr alatti zsír speciális feszültség alatt elektromos áramnak van kitéve. Az ilyen zsírleszívás költsége 16 ezer rubel.
 5. Lézeres zsírleszívás. Ez a fajta zsíreltávolítás az egyik leghatékonyabbnak tekinthető. Ehhez jó szakemberre van szükség, nagy tapasztalattal és készségekkel. Többféle lézer létezik, amelyek elpusztítják a szubkután lerakódások sűrű szerkezetét. Az ár attól függ, hogy melyik lézert használják. Átlagosan 15 ezer rubeltől. egy zónára.
 6. Rezgő zsírleszívás. Ez egy nehéz típusú műtét, elsősorban orvos számára. Ezt a módszert olyan esetekben alkalmazzák, amikor sok zsírt kell eltávolítania. Az eljárás abból áll, hogy egy speciális gyógyszert fecskendeznek be a beteg bőre alá, majd a kanült a zsírba hajtják, és az orvos olyan mozdulatokat hajt végre, amelyek elpusztítják a sejtjeit és kiszívják őket.

Zsírleszívás ára a test különböző területein

Az, hogy a teljes test zsírleszívása mennyibe kerülhet, a műteni kívánt területek költségeitől függ. Ezenkívül az ár kiszámítása a szubkután betétek összege alapján történik.

A test zsírleszívása. Mennyit, árat, előtte és utána fotók, videók, vélemények
Hogy megtudja, mennyibe kerül a teljes test zsírleszívása, konzultálnia kell egy szakemberrel, vagy át kell tanulmányoznia a klinika árlistáját, és a kezelt területek száma alapján meg kell becsülnie a művelet nagyságát.

A test különböző területein a művelet költsége eltérő lesz. Például a comb és a fenék sokkal könnyebben kezelhető, mint a has. Ez azt jelenti, hogy a hasi terület többe kerül.

A költségeket a sebész hozzáértése befolyásolja. Nyilvánvaló, hogy egy jó és ismert tudományjelölt többe kerül, mint egy kezdő orvos. Ezenkívül az árpolitika a eltávolítandó zsír mennyiségétől is függ.

Hasi zsírleszívás

Ebben az esetben a zsírt eltávolítják az elülső hasfalról, néha oldalról. A művelet 30-90 percig tart. Az ár 30 és 150 ezer rubel között mozog.

A comb zsírleszívása

A comb zsírleszívása elvégezhető a comb belső, oldalsó vagy külső falán. Ezt követően a lábak vékonyak és szépek lesznek. Átlagos ármutatók - 50-100 ezer rubel.

A fenék zsírleszívása

A művelet során korrigálhatja a fenék alakját és méretét. Az eljárást alacsony fájdalmas érzések és jó eredmények jellemzik. Átlagosan 60-120 perc. a műveletek költsége 60-100 ezer rubel.

Áll zsírleszívás

Ez a zsírpumpálás meglehetősen összetett formája. Összetettsége abban rejlik, hogy az ember számára sok létfontosságú szerv halad át a torkon.

Az eljárás jó doktori képzést, ismereteket, tapasztalatot és ellátást igényel.

A műtéti beavatkozás során eltávolíthatja a "kettős állat", megszabadulhat ezen a területen a nagy zsírlerakódásoktól, és kialakíthatja a helyes arcformát. A költségek 50 és 80 ezer rubel között változnak.

Az egész test zsírleszívása

Elhízott embereknél a bőr alatti zsír az egész testben megvastagodik. Körülbelül 20 zóna van az emberi testen, amelyek zsírleszívásnak tehetők ki. De lehetetlen mindegyiket egyidejűleg működtetni.

A test zsírleszívása. Mennyit, árat, előtte és utána fotók, videók, vélemények

Fontos tudni! A sebészek csak egy művelet során tudják kiszivattyúzni a zsírt 2 területről, ha a kiszivattyúzott zsír mennyisége kevesebb, mint 4 liter.

Általában a közeli területeket egyidejűleg működtetik. Például a comb és a fenék, a has és az oldal, a kar és az álla. Ez megkönnyíti a betegek rehabilitációját és gyógyulását. A teljes zsírleszíváshoz sok idő, erőfeszítés és pénzügyi költség kell.

Mennyibe kerül a teljes zsírleszívás, azt megtudhatja az egyes zónák árainak összeadásával, figyelembe véve a kedvezményeket.

Az egész test zsírleszívása: milyen eredmény várható

A bonyolult és többlépcsős művelet során a következő műveletek történnek:

 • a túlsúly és a zsírlerakódások megszűnnek;
 • a bőr megfeszül;
 • a test karcsúbbá és vonzóbbá válik.

Kezdetben természetesen zúzódások, horzsolások és duzzanatok lesznek az egész testben. Az első észrevehető eredmények különböző esetekben 30-120 nap múlva jelennek meg.

Az előző zónák gyógyulása és helyreállítása után, amelyeken a zsírt kiszivattyúzták, folytathatja a következőt.

A zsírleszívás hatékony módszer a fogyáshoz. Ez a kozmetikai eljárás helyreállítja a test alakját, karcsúságát, és néhány ember számára még az egészséget is javítja. De ez nem túl olcsó öröm és a rehabilitáció hosszú szakasza, amely erőt és türelmet igényel.

Hasznos videó a zsírleszívással történő alakításról

Mi a zsírleszívás és hogyan hajtják végre - konzultáció szakemberrel, a testformáló műtét előnyei és eredményei, betegek áttekintése:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javítására szolgáló módszerek, módszerek
Hozzászólni

 1. Elena

  A zsírleszívás a leghatékonyabb módszer a sok felesleges zsír eltávolítására. Számos módszert kipróbáltam - csecsemőket, edzéseket és másokat, de ezek nem olyan hatékonyak, mint a zsírleszíváshoz képest.

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj