Szilikon mell. Plasztikai sebészet mellnagyobbításhoz

A szilikon mellek az alak, a mellemelés korrigálására szolgáló plasztikai műtét eredményeként 1962-ben jelentek meg először. Azóta a mammoplasztika az egyik legnépszerűbb művelet a világon.

Szilikon mellek - hátrányok és előnyök

A mammoplasztika pozitív tulajdonságai a következők:

 1. A fizikai sérülések és változások kijavítása... Az ilyen sérülések magukban foglalják a mell eltávolításának következményeit a betegség kapcsán. A fizikai tökéletlenség jelen lehet a mell veleszületett aszimmetriája formájában is.
 2. A nagy mell miatti egészségügyi rendellenességek megelőzése. Ezt a műveletet gyakran a mell méretének csökkentése érdekében hajtják végre. A túl nagy emlőmirigyek károsak a gerincre és más testfunkciókra. Az egészségügyi problémák mellett a nagy mell kényelmetlen és nagy terhet jelent. Egyes országokban szokás ezt a problémát ingyenesen megoldani.
 3. Az esztétikai oldal. A mellképek javítása. Ez az eljárás segít elérni a kívánt hatást. A szakember megfelelő méretű, fazonú, rugalmasságú, elhelyezkedésű mellet készít.
 4. A pszichológiai oldal. Mellmegújítás. A mammoplasztika segítségével a megereszkedett mellekkel helyrehozhatja a helyzetet, és visszanyeri korábbi bizalmát.

A negatív tulajdonságok a következők:

 1. Elérhetőség hegesedés... A művelet következménye a hegek jelenléte. Örökké maradnak. Ezek a hegek gyakran nagyon láthatóak.
 2. Teljes érzéstelenítés. Egy ilyen műveletnél pontosan a teljes érzéstelenítést alkalmazzák, és bármely szakember hibája vagy allergiája a gyógyszerre végzetes lehet. Évente halálos kimenetelű esetek fordulnak elő.
 3. Fertőzés. Ha a műtét során fertőzés jelentkezik, akkor az implantátumot el kell távolítani. Súlyosabb következmények akkor jelentkeznek, amikor az elvégzett munka után fertőzést észlelnek.
 4. Felépülés. A mellkasi fájdalom miatt egy ideig gyógyszeres fájdalomcsillapítókat kell szednie. A mellkasi kényelmetlenség miatt puha melltartót kell viselnie. A műtét utáni gyógyulási idő egyéni.
 5. A mammográfiai képesség hiánya. Az, hogy implantátum jelenlétében nem lehet mammográfiát végezni, megnehezíti bármilyen tumor azonosítását.
 6. Szakadás veszélye. Implantátumrepedések következnek be. Ez a jelenség életveszélyes. Ezért törés esetén az implantátumokat azonnal el kell távolítani.
 7. Az érzékenység hiánya. A beavatkozás után az érzékelés elvesztése a mellbimbó területén vagy az egész emlőben bekövetkezik. Ez főleg a helyreállítási időszakban következik be. De gyakran az érzékenység elvesztése egy nőnél marad egy életen át.
 8. A pszichológiai oldal. Ha az önbizalomhiány okát helytelenül azonosítják, akkor a nő csak egy gyönyörű szilikon mellet kap. A probléma továbbra is fennáll.

A szilikon mell biztonságos?

Megállapították, hogy a szilikon, amelyből az implantátumokat készítik, biztonságos a nők teste és egészsége szempontjából. A mellimplantátumok mechanikusan szakadnak fel súlyos trauma vagy ütközés következtében.

Szilikon mell. Plasztikai sebészet mellnagyobbításhoz

Fontos tudni azt is, hogy a szilikon implantátumok saját eltarthatósági idővel rendelkeznek, nem használhatók egész életen át. Az ilyen szakadás tünetei lehetnek kellemetlenségek, kisebb fájdalmak a mellkas területén.

Törés esetén vagy az implantátum lejárati dátuma után műtéti úton el kell távolítani a megrepedt implantátumot, és egy új, helyettesítő implantátum bevezetésével kell kezelni a hegszövetet.

Néhány nőnél a szilikon implantátum szakadása tünetmentes.

Másoknak lehetnek:

 • mellfájdalom vagy fájdalom, amikor megérintik;
 • sűrű csomók képződése az emlőmirigyben;
 • a mell méretének csökkenése;
 • a mell alakjának deformációja.

A szilikon implantátumokat átlagosan 10 évente cserélni kell.

A művelet indikációi

A mell plasztikai műtétje javallt:

 • a jobb és a bal mirigy különböző formájú és méretű jelenlétében;
 • az elhúzódó laktáció vagy az életkor miatti mellmennyiség csökkenésével;
 • a mellkas mechanikai károsodásával;
 • hipertrófiával;
 • gynecomastia-val;
 • a mellbimbók vagy areolák veleszületett vagy szerzett hibáinak jelenlétében.

Orvosi ellenjavallatok: kinek ne legyen szilikon melle

Ez a műtéti beavatkozás szigorúan tilos:

 • terhes vagy szoptató nők;
 • a szív- és érrendszeri problémákkal küzdő betegek;
 • gyulladásos betegségben szenvedő betegek;
 • onkológiai betegségek jelenlétében;
 • csökkent immunitással;
 • rossz véralvadással rendelkező betegek.

A szilikon mell Oroszországban 18 év alatti személyek számára tilos.

Az implantátumok típusai

Az implantátum alakja lehet kerek vagy könnycsepp. Egy tapasztalt orvosnak a beteg anatómiai adatai alapján meg kell határoznia, hogy melyik alak a legjobb.

Szilikon mell. Plasztikai sebészet mellnagyobbításhoz

Szilikon mell. Plasztikai sebészet mellnagyobbításhoz

A kerek szilikon mell push-up hatást kelt. A teljes területen egységes és melltartó alakú. Az ilyen mellekre nagyobb igény van a betegek körében. De az ilyen mellek egyáltalán nem néznek ki természetesnek, és alkalmasak a mesterséges szépség ínyenceinek.

A könnycsepp vagy az anatómiai mell nagyobb térfogattal rendelkezik a mell alsó részén. A mellkas természetes túlnyúlásának hatása létrejön. De ha a fekvő helyzetben lévő természetes mell egységes formát ölt a test felett, akkor a szilikon mell nem változtatja meg alakját, és könnycsepp alakú marad.

Vannak sima és porózus textúrájú implantátumok. Az implantátum kiválasztásakor ne feledje, hogy a test később egyfajta héjat hoz létre az implantátum körül. Vagyis növekedni körülötte. Így a simább töltelékkel ellátott szilikon mellek tapintással szilárdabbnak érzik magukat.

A nagyobb természetesség elérése érdekében előnyben kell részesíteni a porózus felületű implantátumokat. A kötőszövetek "szivacsként" behatolnak az idegen testbe, és nem okoznak nagy mellmerevséget.

Szilikon mell. Plasztikai sebészet mellnagyobbításhoz

Az implantátumok anyaga szerint két típust különböztetünk meg:

 1. Szilikon. Összetétel: szilikon héj és szilikon gél töltőanyag.
 2. Sóoldat. Összetevők: szilikon héj és sóoldat.

Az implantátumok típusainak összehasonlító táblázata

Jellemzők:Szilikon implantátumokSós implantátumok
Gélsűrűség
 • + A gél nagy sűrűsége biztosítja a legjobb feszességet.
 • + Amikor az implantátum felszakad, a gél a gél nagy sűrűsége miatt egy ideig nem ürül ki a testbe.
 • - A protézisben lévő oldat a mozgás során túlcsordul. Hátránya, hogy vannak olyan hangok, amelyek a sófolyadék "gurgulázásából" származnak, mások számára észrevehetők.
 • - Szakadás esetén a sóoldat azonnal beáramlik a mellszövetbe.
Ár+ Alacsony árkategória.
Biztonság- Ha az implantátum felszakad, az idegen anyagot azonnal el kell távolítani.+ A sóoldat biztonságos a szervezet számára.
Hatások
 • + Csökkent az implantátum elmozdulásának kockázata.
 • - Hosszú és látható hegek.
 • + Kevesebb ránc.
+ A hegek jelentéktelenek.

Szilikon mellimplantátumok: 2, 3, 4, 5, legnagyobb

Az implantátumok méretét milliliterben mérjük. Az egyik méret körülbelül 150 ml töltőanyag. A legkisebb implantátumméret 90 ml. A legnagyobb implantátum térfogata 740 ml, ami megfelel az 5. méretnek.

Szilikon mell. Plasztikai sebészet mellnagyobbításhoz
Méretek

Ebben az esetben az implantátum méretét általában hozzáadják a mell tényleges méretéhez. Például, ha a beteg az első méretéből a 3. méretet akarja elkészíteni, akkor 300 ml további mennyiségre lesz szüksége.

A sebész a pácienssel együtt meghatározza az implantátumok alakját és méretét. Ezen jellemzők kiválasztásakor a plasztikai sebész figyelembe veszi a test összes jellemzőjét.

Az implantátumok mérete rögzített vagy állítható. A rögzített méret nem állítható be a művelet során. Az állítható implantátumok lehetővé teszik az orvos számára, hogy a műtét során a töltőanyag térfogatát kisebb vagy nagyobb oldalra állítsa.

Ki kell-e cserélnem az implantátumokat?

Ha az implantátumok ugyanolyan minőségűek, és nem voltak kitörve, akkor az egész életen át nem szükséges megváltoztatni őket. Biztonságosak a test számára. Az esztétikai oldalról azonban felmerülhet ilyen igény. Néhány tényező fennállása esetén a mellek megjelenése romlik.

Szilikon mell. Plasztikai sebészet mellnagyobbításhoz

Ezután kívánt esetben a beteg ismételt plasztikai műtétet hajthat végre. Ezt megelőzően szakemberhez kell fordulnia. A mell külső állapotának romlását okozhatja terhesség, súlyingadozások, hormonális változások vagy a test természetes öregedése.

Mellfeszültség az implantátum behelyezése után

A mell plasztikai műtét után nagyon feszes lesz. Ez 1-3 hónapig tart. Ennek a keménységnek az oka az implantátumok körüli izmok feszültsége és duzzanata. A gyógyulási időszak közvetlenül kapcsolódik a szervezet jellemzőihez.

A test kötőszöveteinek túl sűrű kapszulája az implantátumok körül szintén ennek a hiánynak az oka.

Ez a következő esetekben fordulhat elő:

 • nagyon szoros "zseb" a fogsorhoz;
 • indokolatlanul nagy méretű implantátumok;
 • elégtelen vérzés leállítása;
 • a test egyéni hajlama egy nagyon sűrű kapszula megjelenésére;
 • rossz minőségű anyagból készült implantátumok telepítése.

Az implantátumok elhelyezésének módszerei

Összehasonlító táblázat. Az implantátumok elhelyezésének módszerei.

Elhelyezési módszerElőnyökhátrányai
Az emlőmirigy és a mellizmok között
 • Rövid gyógyulási időszak.
 • A fájdalom hiánya (vagy részleges hiánya) a gyógyulás során.
 • A mell formájának és méretének felmérésének lehetősége műtét után enyhe ödéma miatt.
 • Vizuálisan a mell nagyobbnak tűnik, ha az implantátumot az izom fölé helyezzük.
 • Nincs deformáció a következő sportok során.
 • Az implantátum kívülről érezhető képessége vagy az implantátum határainak láthatósága, mivel nem fedik le az emlőmirigyek szövetei.
 • A kapszulakontraktúra kialakulásának fokozott kockázata.
 • A bőr hullámainak vagy hullámainak vizuális hatása az implantátum körül.
 • A mellkas hajlamosabb a megereszkedésre, mivel lefelé irányul a protézis súlya alatt.
 • A mellbimbók hajlamosabbak a zsibbadásra.
 • Striák jelenhetnek meg.
 • A mellkasi vérkeringés elzáródásának veszélye.
 • Növeli a protézis elmozdulásának kockázatát, ami a mell aszimmetriájához vezet.
 • Képtelenség a mell utólagos teljes vizsgálatára.
A mellizmok alattA teljes körű vizsgálat képessége, beleértve a mellkas mammográfiáját is.
 • A kívánt látható hatás hiánya. Ezzel a telepítéssel az izom megnyomja az implantátumot, így laposabbá válik, így a mell megnagyobbodása nem annyira érezhető. A mellbimbó alá így nem lehet hangerőt adni.
 • Az implantátumokat a természetes kézmozgások elmozdítják.
 • Az implantátumok erősen érzékelhetőek ruházat hiányában.
 • Az implantátum rendkívül természetellenesnek tűnik.
Részben a mellizmok alatt
 • A mellkas egészen természetesnek tűnik.
 • Csökken a kapszulakontraktúra kialakulásának kockázata.
 • A mellkas nem ereszkedik meg, mivel az implantátum jól rögzül.
 • Lehetséges mammográfia elvégzése.
 • Az implantátum enyhe elmozdulása sporttevékenységek során.
 • Enyhe hullámzás az implantátum körül.

 

 • Fájdalmas gyógyulási időszak.
 • Az átmeneti ödéma jelenléte egy héttől 3 hónapig.
 • Hosszú gyógyulási időszak a műtét után.
 • Az implantátum kontúrja a test természetes öregedése miatt válik hangsúlyossá.
 • Sport vagy egyéb fizikai tevékenységek során az implantátum természetellenesnek tűnik, mivel hajlamos mozogni.

Hogyan történik a mellnagyobbító műtét?

Előnyök és hátrányok táblázat. Működési módszerek.

MódprofikMínuszok
Hasnyálmirigy vagy szubmembrán.

Ebben az esetben a bemetszést kb. 3 cm-rel közvetlenül az emlő alatt végezzük, majd a szöveteket lehámozzuk, és az implantátumot behelyezzük.

 • Az emlőmirigyek nem sérültek meg.
 • Bármilyen alakú és méretű implantátum telepítésének képessége.
 • A hegek egy életre megmaradnak.
 • Az életkor előrehaladtával az implantátum érezhetően tapintható.
Periareolar.

Az areola alsó határán metszést végeznek. Ez a módszer minden típusú implantátumra alkalmas. Az izom vagy az emlő alá történő telepítés lehetséges.

 • A hegeket nem vizualizálják.
 • A műtét során lehetséges a mellnagyobbítással párhuzamosan mastopexia, areola plasztika vagy a mell aszimmetriájának korrekciója.
 • A mellbimbó érzékenységének romlása.
 • A gyulladás valószínűsége a rehabilitáció során.
 • Az emlőmirigyek károsodásának kockázata megnő. Ebben az esetben a gyermek születésekor megszűnik a laktáció lehetősége.
 • A nagy implantátumok telepítésének lehetetlensége.
Hónalj vagy hónalj.

Körülbelül 3 cm-es bemetszést végeznek a hónalj területén. Az implantátumot a pectoralis major izom alatti nyílásba helyezzük. A nehézség az, hogy az implantátumot úgy kell elhelyezni, hogy a mellbimbó pontosan a közepén legyen. Ehhez fel kell boncolnia azt a központot, amelybe az izmok kapcsolódnak. Ez a módszer rendkívül veszélyes, mivel nagy az esélye az érkárosodásnak, ami súlyos vérzéshez vezet. Az axilláris módszer csak endoszkóp segítségével hajtható végre.

 • Az emlőmirigyek nem sérültek meg.
 • A szilikon melle természetesnek tűnik.
 • Nincsenek hegek.
 • Az implantátum nem érezhető.
A drága endoszkópos berendezések használatának szükségessége.

A műtét utáni gyógyulási időszak - ajánlások a kezelésre

A műtét után 24 órán belül az intenzív osztályon kell maradni szakemberek felügyelete alatt. Ha nem találnak szövődményeket, akkor hazamehet. Körülbelül két hétig olyan gyógyszereket kell szednie, amelyeket orvosa felír. Ide tartoznak a fájdalomcsillapítók, a vírusellenes szerek és az antibiotikumok.

A durva heg megjelenésének elkerülése érdekében a seb széleit vakolattal kell rögzíteni. Körülbelül 10 nap elteltével az öltéseket eltávolítjuk. Addig ajánlott állandóan kompressziós ruhákat viselni. Segít csökkenteni a szilikon mell hegesedésének és deformációjának kockázatát.

A kompressziós ruhák segíthetnek a duzzanat csökkentésében. Ha súlyos a duzzanat, akkor távol kell lennie a napsütéstől, szoláriumban, fürdőben, és egy hónapig nem szabad sportolni és szexelni. A hideg zuhany segít enyhíteni a duzzanatot.

A gyógyulási időszakban a sport tilos. Az első héten nem hajthat végre hirtelen mozdulatokat a kezével, emelheti fel a 3 kg feletti dolgokat, emelje fel a kezét, üljön a volán mögé.

Melleinek masszírozása segít elkerülni az implantátum körüli szoros kapszulát. A masszázst a sebész írja fel. A kezdési időpont egyénileg kerül meghatározásra.

A striák elkerülése érdekében krémeket kell használnia. A mellnagyobbító krémek kiválóak ezekre a célokra. Az algás pakolások és egyéb szalonszérumok a szilikon mell szépségének megőrzése érdekében legkorábban egy hónappal a műtét után jelennek meg.

A testtömeg éles változása ellenjavallt, különösen a gyógyulási időszakban. Súlygyarapodás esetén a mellkas megereszkedik, striák jelennek meg. Fogyás esetén az implantátum látható lesz a bőr alatt.

A szokásos melltartókat legkorábban egy hónappal később kell viselni. A tapasztalt orvosok legfeljebb három hónapos várakozást javasolnak. Először ajánlott olyan fehérneműt választani, amelynek széles pántjai vannak, mély csészékkel, hogy a melltartó jól alátámassza a mellet.

Lehetséges szövődmények (következmények) mellnagyobbító műtét után

A műtét után általános műtéti vagy specifikus szövődmények léphetnek fel.

Az általános sebészeti csoport a következőket tartalmazza:

 1. Hematomák és szeromák. A posztoperatív időszakban vérzés következtében jelentkezik. Ennek oka lehet a rossz véralvadás, a speciális kompressziós fehérnemű viselésének megtagadása vagy a helytelen méretű implantátum.
 2. A fertőzés behatolása. Akkor fordul elő, amikor a műtét során a sebész nem felel meg az egészségügyi előírásoknak, vagy amikor a műtét után a beteg nem felel meg a megfelelő mellápolásnak.
 3. Hegesedés. Különböző okokból merülnek fel. Az ok azonosítását a sebész egyénileg tisztázza.
 4. A mellbimbó érzékenysége csökkenhet vagy eltűnhet. Akkor fordul elő, ha a szenzoros idegek sérültek a műtét során.

Egy meghatározott csoportba tartoznak:

 1. Az implantátum repedése. Akkor fordul elő, ha rossz minőségű vékony héjú implantátum kerül a testbe.
 2. Kapszuláris kontraktúra. Az ok ismeretlen.
 3. Implantátum elmozdulás. Az előfordulásnak számos oka van: sérülés, a kapszulakontraktúra kialakulása, a túl nagy implantátum, az izmok tapadása.
 4. Az implantátum zsugorodása. Ennek oka a beteg vékony integumentáris szövetei.

Hogyan kell megfelelően kezelni a szilikon melleket - ápolási szabályok

A szilikon mell hibátlan megjelenésének hosszú ideig történő megőrzése érdekében:

 • az egész életen át csökkentse a minimumra a napsütésben vagy a szoláriumban töltött időt;
 • viseljen kényelmes melltartót, huzal nélkül, széles pántokkal egész évben;
 • vegyen hűvös kontraszt zuhanyot legalább hetente háromszor;
 • a lehető leggyakrabban masszírozza a melleit;
 • hidratálja a mell bőrét minden nap különféle olajokkal. Az olíva-, őszibarack- és mandulaolajok működnek a legjobban. Ezt körkörös mozdulatokkal kell végrehajtani;
 • legalább évente megvizsgálja a sebész és mammológus;
 • a sporttevékenységet csak a sebész jóváhagyása után kell elkezdeni, mivel ez egyéni kérdés. Kényelmes fehérneműben kell gyakorolnia, amely tartja a mellkasát. Célszerű kizárni a mellizmokra irányuló terheléseket;
 • el kell hagynia a gyomor alvási helyzetét, mivel ez idővel az implantátumok szondázásához vezethet;
 • a terhesség megtervezése legkorábban egy évvel a műtét után megengedett.

Mennyibe kerül egy gyönyörű szilikon mell. A szilikon implantátumok ára (ára)

A szilikon mell ára Oroszországban 80 000 rubeltől 300 000 rubelig terjed. Az ár tartalmazza: konzultációt egy sebésszel, műtétet, érzéstelenítést, az implantátumok költségeit és a klinikán töltött időt a kivezetés előtt. Minél közelebb van a rendelő a városközponthoz, annál híresebb és minél híresebb a klinika sebésze, annál magasabbak a művelet költségei.

Az implantátumok átlagos költsége az országban 20 000-50 000 rubel. Az ár az implantátum számos tulajdonságától függ:

 • töltőanyag;
 • formák;
 • felületek;
 • további jellemzők;
 • márka.

Mit takaríthat meg a mellnagyobbítás során

Pénztakarékosságként előnyben részesítheti a város leghirdetettebb klinikáját. Azonban el kell játszania biztonságosan, és meg kell találnia:

 • a klinikának van-e engedélye orvosi tevékenységre;
 • a klinika szakemberei képzettek-e a plasztikai sebészet területén;
 • mik a vélemények erről a klinikáról;
 • van-e előzetes megállapodás és biztosítás.

A legfontosabb, hogy ne felejtsük el, hogy a legfontosabb dolog, amin nem lehet spórolni, az egészség.

A szilikon mell ingyenesen kapható

Karitatív programok révén megnagyobbíthatja, meghúzhatja vagy kicsinyítheti a melleit. Ehhez pályázatot kell küldenie a részvételre. Tartalmazza: nevet, életkorot, telefonszámot, oldalra és elöl fényképeket, tartalmas történetet a művelet céljáról.

A teljes művelet, beleértve az implantátumok megvásárlását is, ingyenes lesz. Önmagában csak preoperatív teszteken kell átesnie.

A sebész személyesen határozza meg, hogy a program résztvevői közül melyik vesz részt az ingyenes műveletben.

A szerencsés szem előtt kell tartania, hogy a fotók előtt és után a fotókat a klinika honlapján teszik közzé. Meg kell állapodnunk, hogy elkészítünk egy videót a műveletről, és interjút adunk.

Szilikon mell a terhesség alatt

A terhesség alatti működés kategorikusan ellenjavallt. Ennek amúgy sincs értelme, mert terhesség alatt és a szülés utáni időszakban a mell formája és mérete megváltozik.

Ha szilikon mellei vannak, akkor a terhességet legkorábban egy évvel a műtét után kell megterveznie. Ha ez mégis megtörténik, akkor a terhesség alatt egy speciális támogató melltartót kell viselnie, és naponta többször meg kell hidratálnia a melleit. Általában a melle a szülés idejére teljesen meggyógyul, kivéve a bemetszés helyén fellépő apró hegeket.

Készíthetők kis szilikon mellek

Annak érdekében, hogy kis méretű szilikon melleket 1-2 méretben készítsen, 150–450 ml-es implantátumokat kell választania.

Fontos megjegyezni, hogy az implantátum mérete hozzáadódik a mell természetes méretéhez.

Szilikon mell. Plasztikai sebészet mellnagyobbításhoz

A kis szilikon melle nagyon természetesnek és gyönyörűnek tűnik. Különösen azoknak a nőknek alkalmas, akiknek nulla vagy első saját mellnagyságuk van. A kis implantátumok csökkentik további szondázásuk kockázatát, csökken a hullámzás valószínűsége (hullámok és hullámok a protézis körül), a protézisek nem fognak megereszkedni vagy megereszkedni.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy az izmok könnyebben alkalmazkodnak egy könnyű implantátumhoz, a gyógyulási periódus kevésbé fájdalmas és rövidebb lesz. A kis implantátumok csökkentik a striák kockázatát.

Lehetséges-e szilikonnal szoptatni a babát?

Minden szilikon mellű nő képes kiválasztani az anyatejet. Kivételt képezhet a laktációs rendszer súlyos károsodása a műtét során. Ebben az esetben nagyon kevés tej termelődik.

Szilikon mell. Plasztikai sebészet mellnagyobbításhoz

Ha a mellbimbó vagy az areola érzékenysége eltűnt, ez hozzájárul a tej mennyiségének csökkenéséhez. A laktációs rendszer közvetlenül függ a mell ezen részének érzékenységétől. Az implantátumok általában biztonságosak a csecsemő számára. Csak az a fontos, hogy az implantátum ne szakadjon meg. Ebben az esetben azonnal távolítsa el.

Hogyan néz ki a szilikon mell a szoptatás után

A bőr tónusa és az általános állapot romlik a szoptatás alatt. Ha a bőr természetesen száraz és vékony, akkor a táplálás után a mell általános állapota észrevehetően romlik. Általában a szoptatás utáni szilikon mell kevésbé előnyösnek tűnik, mint a természetes mell. Az implantátum súlya ugyanis nyomást gyakorol a mellkasra, és növeli a megereszkedés kockázatát.

A genetika fontos szerepet játszik ebben a kérdésben.A szilikon mellű nők nem mindig mennek második műtétre a szoptatás után. De az elrontott megjelenés kockázata nagy, ezért a nők szívesebben végeznek mammoplasztikát szülés és szoptatás után.

Szilikon mell: műtét előtt és után - fotó

Szilikon mell. Plasztikai sebészet mellnagyobbításhoz

A szilikon mell szép. De amikor egy műveletről dönt, fontos tisztában lenni annak minden következményével. Az ilyen választás fő kritériumának a saját valódi vágyának kell lennie, hogy a mellét szebbé tegye saját maga számára.

Szilikon mellek: videók

Az implantátumok kiválasztása mellnagyobbításhoz:

Szilikon mellmítoszok:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

 1. Ella

  1 méretem volt, magamnak készítettem 3 méretű szilikon mellet. Most 2 éve. A mellkas is jól mutat. Az implantátumokat a sebésszel együtt választottam. Azt tanácsolta, hogy durva felülettel vegye be.

  Válaszolni
 2. Anna

  A 4-es méretet 1 után készítettem. Nagyon sajnálom. Sokáig gyógyult. Csak egy év telt el, és az implantátumokat már vizualizálják. Meg kellett hallgatnom a sebészt, és 3 méretet kellett csinálni. Pénzt spórolok a javításra.

  Válaszolni
 3. Margarita

  A szilikon mell jól nézett ki a terhesség előtt. Egy évig etette a gyereket. Most a mell megereszkedett, az implantátumok elmozdultak. Jobb, ha műtétet végeznek szülés és gyermekek etetése után

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj