Filler Sculptra. Fotók előtt és után, ár, vélemények

Népszerű töltőanyag-előkészítés A Sculptra Sculptra-t szánják kontúr műanyagok... A betegek és a kozmetikusok visszajelzései magas hatékonyságáról beszélnek, a kompozíciót a fiatalság fenntartására, az esztétikai hibák és az öregedés jeleinek leküzdésére tervezték.

Értékesítési funkciók

A kábítószert injektálják, megcélozva a problémás területeket, kitöltve az üregeket és kiegyenlítve a megkönnyebbülést. A biostimulációs eljárások hatékonyak, de mielőtt eldöntené a kontúr műanyagok Sculptra-val történő elvégzését, meg kell ismerkednie az alkalmazás protokolljával, az expozíciós zónákkal, a készítmény előnyeivel és hátrányaival, valamint számos ellenjavallattal. A Sculptra Sculptra (a vélemények alább láthatók) az egyik legnépszerűbb töltőanyag a kontúr műanyagokhoz, amelyet fiatalítanak, az életkorral összefüggő deformitásokat és különféle esztétikai hibákat korrigálnak.

Kezdetben a gyógyszert azért hozták létre, hogy kompenzálja a HIV-betegek arcszövet-mennyiségének hiányát, az úgynevezett "NewFill" nevet. Később, figyelemmel a magas hatékonyságra, a töltőanyagot a kozmetikai iparban kezdték használni öregedésgátló injekciós eljárásokhoz. Eredeti terméket speciális értékesítési pontokon vásárolhat meg, a 2 ml-es üveg hatóanyagot tartalmazó csomag átlagos költsége 17 000-19 000 rubel. Vásárláskor érdemes megvizsgálni az eladó hírnevét, valamint igényelni egy minőségi tanúsítványt, amelyben ellenőrizni kell, hogy a lejárati idő, a tétel és a tétel száma összhangban vannak-e.

Filler Sculptra. Fotók előtt és után, ár, vélemények

Kerülni kell a kétes hírű eladókat, amelyek alacsonyabb áron kínálnak árut. A hamis injekciós eljárások súlyos, visszafordíthatatlan következményekkel járhatnak a szervezet számára.

Összetétel és hatásmechanizmus

A Sculptra hosszú hatású töltőanyag. A biostimuláns hatékonysága annak összetételének köszönhető. A fő hatóanyag a poli-L-tejsav, amelyet kezdetben a műtétben önfelszívódó varratanyagként használtak. A komponens maximálisan biokompatibilis az emberi testtel, ami minimalizálja az elutasítás kockázatát. Az esztétikai kozmetológiában a poli-L-tejsav alapú töltőanyagok fő feladata a természetes kollagén test általi aktiválása.

A csomagolásban lévő termék száraz formában van, az ampulla a következőket tartalmazza:

 • 90 mg nátrium-karboxi-metil-cellulóz;
 • 127,5 mg pirogénmentes mannit;
 • 150 mg polilaktid.

A töltőanyag hatásmechanizmusa a következő:

 1. Az injekció után a bio-töltőanyag bejut a szubkután szövet felső rétegeibe.
 2. A hatóanyag egyenletesen elosztva kitölti azokat az üregeket, amelyek az egyes zónákban a redők, a ráncok és a térfogat hiányának oka.
 3. A termékben lévő víz fokozatosan felszívódik, majd az oldat hatása átmegy a következő szakaszba.
 4. Az alkatrész aktív munkát kezd, elősegítve a kollagén rostok szintézisét, amely után a szövetek regenerációja természetes úton történik.
 5. Az epidermális rétegek belsejében lévő sav hatására az üregek kitöltődnek, a dombormű kiegyenlítődik, a kontúrok helyreállnak és az életkorral összefüggő deformáció megszűnik.
Filler Sculptra. Fotók előtt és után, ár, vélemények
Sculptra. A töltőanyag hatásmechanizmusa.

Meg kell jegyezni, hogy az injektált töltőanyag 2 vagy több évig képes hatni a szervezetben. Tanulmányok kimutatták, hogy az összetevők kölcsönhatása elősegíti a kollagén rostok 30% -os növekedését. Bizonyos idő elteltével a szintetikus biokompatibilis töltőanyag fokozatosan lebomlik és teljesen kiürül a szervezetből.

Fő előnyök és hátrányok

A Sculptra Sculptra, amelynek áttekintése a tematikus fórumokon található, aktív összetételű gyógyszer a biztonságos és hatékony kontúr műanyagokhoz.

A töltőanyagnak számos előnye van:

 • Törvény. A hialuronáton alapuló analógokkal összehasonlítva az eredmény időtartama a Sculptra töltőanyag után többszörösen hosszabb.
 • Hatékonyság. Az injekciós terápia lehetővé teszi számos kozmetikai probléma megoldását és a kollagénszintézis természetes folyamatainak aktiválását, amelyek elősegítik a fiatalodást és tartós emelő hatást nyújtanak.
 • Biokompatibilitás. A készítmény hatóanyagai maximálisan alkalmazkodnak az emberi testhez, ami csökkenti a mellékhatások és az elutasítás kockázatát.
  Filler Sculptra. Fotók előtt és után, ár, vélemények
 • Biológiai lebomlás. Idővel a hatóanyagok lebomlanak és teljesen kiürülnek a szervezetből.

A gyógyszer hátrányai közül érdemes megjegyezni:

 • a korrekció szükségessége a tartós esztétikai eredmény elérése érdekében;
 • a kozmetikai hatás az eljárások után 4-6 hónappal teljesen megnyilvánulhat;
 • számos ellenjavallat jelenléte;
 • a fertőzés veszélye, mivel az injekciós technikát injektálják;
 • az ajánlott életkor, amelytől kezdve a korrekciót el lehet kezdeni a Sculptra-val, 35 év.

Korábbi életkorban a kozmetikusok javasolják a bőröregedés megelőzésére szolgáló programok indítását hialuronsav készítmények injekcióival. A gyógyszer egyik hátránya a magas költség. A Sculptra kontúrplasztikákat csak szakképzett szakemberek végezhetik, akik előzetes képzésen estek át és megkapták a megfelelő bizonyítványt.

Javallatok, a használat hatékonysága

Az életkor, amikor a professzionális kozmetikusok javasolják a Sculptra alkalmazásával történő korrekciót, 35 év. Ebben az időszakban a gravitáció és a külső tényezők hatására csökken a tónus, a rugalmasság, a hervadás jelei jelentkeznek, a szövetek elveszítik a térfogatukat, ennek következtében gyűrődések, ráncok keletkeznek, szerkezetük és megkönnyebbülésük romlik.

A töltőanyagot a következő jelzések jelenlétében használják:

 • a különböző súlyosságú ráncok megjelenése;
 • a gravitációs ptosis jelei;
 • az arc területein, valamint a combokban, a hasban megereszkedett bőr;
 • a lágy szövetek térfogatának hiánya a kezek, az arcok, az ajkak, az arccsontok területén;
 • az ovális szimmetria megsértése, a szemöldök megereszkedése;
 • megkönnyebbülés, textúra romlása;
 • hegek, hegek, az életkorral összefüggő hiperpigmentáció jelenléte.

Filler Sculptra. Fotók előtt és után, ár, vélemények

Az alkalmazás hatékonyságát a következő eredmények jelzik:

 • Aktiválódik a saját 1. és 3. típusú kollagén termelése, amelyek felelősek a sűrűségért és a rugalmasságért.
 • A belső anyagcsere folyamatok normalizálódnak, a strukturális fehérjék szintézise 30-40% -kal nő.
 • Növekszik a rugalmasság, a sűrűség, a bőremelés.
 • A szövetdisztrófia megelőzése, a kötetek kitöltése, az arczónák megformálása biztosított.
 • A tónus és a megkönnyebbülés összhangban áll a szem körül látható zúzódások eltávolításával, a hiperpigmentáció nyomaival.

A gyógyszert nem használják a felszíni ráncok és az öregedés egyéb kisebb jeleinek kijavítására. A biostimuláns működési elve az interstitialis üregek mechanikus feltöltésére, a neokollagenesis aktiválására, a test természetes folyamatainak stimulálására irányul. A politejsav-töltőanyagok injekciós terápiájának eredményeként tartós fiatalító hatást érhet el, helyreállíthatja az arc és a test kontúrjainak tisztaságát, természetes puhaságát, és kijavíthatja a látható hibákat anélkül, hogy radikális sebészeti technikákhoz folyamodna.

Ellenjavallatok és mellékhatások

Sculptra A Sculptra egy népszerű, hosszú hatású töltőanyag-készítmény.Az eljárásokról szóló vélemények többnyire pozitívak, a kozmetikusok megjegyzik a magas teljesítményt, látható fiatalító hatással és a mellékhatások minimális kockázatával. A készítmény általános biztonsága ellenére számos ellenjavallat áll fenn az injektálási technika kontúrozáshoz történő alkalmazásában.

A töltőanyag-korrekció nem hajtható végre:

 • vérpatológiák jelenlétében alacsony koagulálhatóság;
 • onkológiai daganatok;
 • gyulladás, károsodás a gyógyszer beadásának helyén - égési sérülések, sebek, kiütések;
 • pszichoszomatikus rendellenességekkel;
 • a készítmény összetevőinek és fogyóeszközeinek egyéni intoleranciája;
 • a krónikus patológiák súlyosbodott formájával - herpesz, mycosis, dermatológiai patológiák;
 • hajlamos a keloid szövet hegesedésére;
 • implantátumok a töltőanyag-injektálás területén;
 • az immunrendszer és az endokrin rendszer patológiája;
 • terhesség, szoptatás alatt;
 • bakteriális, gombás, vírusos betegségek esetén.

Az eljárások megkezdése előtt a kozmetikus szükségszerűen vizsgálatot és beszélgetést folytat annak érdekében, hogy azonosítsa azokat a patológiákat, amelyek negatívan befolyásolhatják az eredményt, vagy zavarokhoz vezethetnek a test működésében. A nem azonosított ellenjavallatok negatív mellékhatások kialakulását okozhatják. Az epidermisz injekciós hatása elkerülhetetlenül mikrotraumákhoz vezet, amelyek gyorsan gyógyulnak, anélkül, hogy kellemetlenséget és fájdalmat okoznának. Az elfogadható megnyilvánulások közé tartozik a kis hematomák kialakulása, a bőrpír is, amelyek 2-4 nap múlva eltűnnek.

Filler Sculptra. Fotók előtt és után, ár, vélemények

Ritka esetekben a bio-töltőanyagok bevezetése súlyosabb következményekkel járhat:

 • a mióma kialakulása;
 • kiterjedt gyulladás;
 • fertőző fertőzések az epidermális rétegekben;
 • a bőr megkönnyebbülésének deformációja;
 • keloid hegek kialakulása.

Minden negatív mellékhatás elkerülhető, ha képzett kozmetológushoz fordul, előzetes vizsgálaton vesz részt, és minden szükséges vizsgálatot elvégez a test injekciós készségének objektív értékeléséhez.

Kiképzés

Az előkészítő szakaszban érdemes elmenni vizsgálatokra, allergia tesztek átadására, felkészülés a kontúr műanyag eljárásokra:

LépésA tevékenységek leírása
1.Csökkentse a fizikai aktivitást, zárja ki az edzőterembe járást.
2.Kizárja az étrendből a kávét, a sós, fűszeres ételeket, az alkoholt és a dohányzást.
3.Kerülje a napsütést, menjen a szoláriumba.
4.Igyon legalább 2 liter vizet naponta.
5.Elutasíthatja a véralvadást befolyásoló gyógyszerek szedését.

Az előkészítés 5-10 napig tarthat, a szervezet jellemzőitől és az ideiglenes ellenjavallatok jelenlététől függően. Az előkészítő szakaszban fontos betartani a szakember összes ajánlását a további negatív mellékhatások elkerülése érdekében.

Technika és befecskendezési zónák

A Sculptra szobrászat, amelynek áttekintése hosszú távú eredményt mutat, az új generációs töltőanyagok csoportjába tartozik, nagy biokompatibilitással. A termék egyik fő jellemzője a sokoldalúság.

Filler Sculptra. Fotók előtt és után, ár, vélemények

A szobrászattal javítani lehet:

 • arczónák - arcok, arccsontok, nasolabialis terület;
 • kontúrok - a temporális zóna, az alsó állkapocs területe, az álla az alsó állkapocs határán;
 • áll és glabelláris redők;
 • előtti barázdák és a fül körüli területek;
 • kéz, fülcimpák;
 • csípő és has.

Nem ajánlott a gyógyszert a szarkalábak, az ajkak, az orr és a szemhéjak vörös szegélyének korrigálására. Nagyon érzékeny területeken a kozmetológusok javasolják az injekciós terápia alkalmazását hialuronsav alapú töltőanyagokkal.

Politejsav-töltőanyag injektálásához a szakemberek több injekciós technikát alkalmaznak:

 • Lineáris. A szubkután térfogat pótlásának, a mély ráncok és gyűrődések korrekciójának alapvető technikája. A tű dőlésszöge az injekció során nem haladja meg a 40-et, a gyógyszer injekciója lassú, folyamatos menet formájában a tűtől az epidermiszbe vezető kimenetnél.
 • Háló. A lágyrész súlyos lipoatrophiájára alkalmazzák. Az injekciókat egymásra merőlegesen injektálják, az injekciók közötti távolság legalább 1 cm.
 • Ventilátor. A lineáris injekció elvéhez hasonló technika. A zigomatikus csont területének megmunkálására, valamint az ajkak térfogatának növelésére szolgál. A töltőanyagot különböző síkokban injektálják a mátrixba, hogy azok egy ponton összekapcsolódjanak.

Filler Sculptra. Fotók előtt és után, ár, vélemények

A kontúrozási eljárás legfeljebb 30-40 percig tart. Az injekciós korrekció megkezdése előtt a területet fertőtlenítővel és érzéstelenítővel kezelik. A jelölések felvitele után a kozmetikus folytatja a töltőanyag beadását. A foglalkozás végén a területet fertőtlenítő szerekkel fertőtlenítik. Az idő a kezelt területek számától és a szövetek hervadásának mértékétől függ.

Gyógyulási időszak

A töltőanyagokkal történő korrekció után enyhe duzzanat és bőrpír több napig fennmaradhat, valamint az injekció beadásának helyén apró haematomák is felléphetnek.

A rehabilitáció teljes ideje alatt számos gondozási szabály betartása szükséges:

 • Kizárja a szauna, úszómedence, szolárium, fürdő látogatását.
 • Kerülje a fizikai aktivitást.
 • Távolítsa el a fűszeres és sós ételeket, az alkoholt, az erős természetes kávét az étrendből, hagyja abba a dohányzást.
 • Ne masszírozza a kezelt területeket, kerülje az intenzív nyomást a bőrön, ha törölközővel szárítja, mossa, gyógyítószerekkel kezeli.
 • Ne alkalmazzon dekoratív kozmetikumokat 5-7 napig, mosáshoz használjon tisztító tonikokat.

Az intézkedések betartása lerövidíti a rehabilitációs időszakot és elkerüli a negatív következményeket.

A termék hatékonysága, a hatás időtartama

A gyógyszer az esztétikai kozmetológiai iparban rendkívül hatékony, hosszan tartó hatású töltőanyagként jelent meg. A kozmetológusok fiatalító terápiát javasolnak 2-4 alkalommal. Az eredmény fenntartása érdekében érdemes évente egyszer megismételni a korrekciót. A szobrának kumulatív tulajdonsága van, így a korrekció és a fiatalítás végeredményét 4-6 hónappal a tanfolyam befejezése után értékelhetjük. A gyógyszer meglehetősen erős hatással bír, ezért használata csak 35 év után megengedett. A termék hatékonyságát 2-3 évig tartó elhúzódó hatás fejezi ki. A bőr feszes, feszes és feszes marad.

Filler Sculptra. Fotók előtt és után, ár, vélemények

Belül a neokollagenesis folyamatai aktiválódnak, ami hozzájárul a tónus megőrzéséhez, a tartós emelőhatáshoz. Az egyedi indikációk szerint az eljárások kombinálhatók más technikákkal - biorevitalizáció, mikrovezetékek, oxipilling, ultrahang terápia. Nem ajánlott kombinálni hőkezeléssel, mivel a töltőanyag-összetétel aktív komponenseinek roncsolása rádióhullámok hatására figyelhető meg. Az új generációs Sculptra Sculptra intenzíven befolyásolja a belső szöveteket, feltöltve azok térfogatát és hasznos savakkal telítve a sejteket.

A kozmetológusok és a betegek véleménye a korrekciós eljárások magas hatékonyságáról, a szövődmények minimális kockázatáról, valamint az esztétikai hatás időtartamáról tanúskodik.

Videó a Sculptra töltőanyag (Sculptra) jellemzőiről

A Sculptra töltőanyag érdekes tulajdonságai és leírása:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj