Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet

Sati Casanova - fényes énekes, anyatejjel szívta magába a cserkesz kultúrát, és arra törekedett, hogy rajongóinak átadja az ősi keleti és kaukázusi népi motívumok szépségét.

Miután a Csillaggyár tagjaként kezdte szólókarrierjét, a gyönyörű énekesnő az orosz show-üzlet vezető sztárja, számos díj tulajdonosa és a Kabardino-Balkán Köztársaság nemzeti hősnője, valamint a férfiak szívét változatlanul összetörő forró fotózások örömmel vett résztvevőjévé válhat.

Életrajzi adatok: gyermekkor, szakmai tevékenység

Sati Casanova (az énekesnő fotóját az alábbiakban adjuk meg a cikkben) 1982 október elején született egy hagyományos kabardinó-balkáriai családban. A leendő énekes szüleinek Satania mellett még három lánya született, akiket a lány szorgalmasan gondozott, segített az anyjának.

12 éves koráig Satanei egy falusi iskolában tanult, majd szüleivel együtt Nalchikba költözött, ahol egy énekművészetre szakosodott zeneiskolába lépett, majd a 9. osztály befejezése után a középiskolából a kabardinói nemzeti művészeti és kulturális iskolába lépett. Balkaria, az "akadémiai vokál" karán.

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet

Kreatív életét sikeresen ötvözve tanulmányaival, a fiatal Sati folyamatosan koncertezett, és részmunkaidős munkaként éttermi énekes posztot választott, ami édesapja őszinte haragját váltotta ki.

Miután az Akadémia 3. évében úgy döntött, hogy kipróbálja magát a nagy színpadon, Moszkvába ment, ahol Kabardino-Balkaria volt elnökének, valamint Arsen Kanokov üzletembernek a védnöksége alatt állt.

Honfitársa javaslatára Sati a "Gnessin Akadémia" hallgatója lett, amelyet sajnos nem tudott befejezni az intenzív túramunka miatt.

Tanulmányai alatt Satanei sikeresen pénzt keresett az "Voyage of Dreams" című zenés show-ban, egy kaszinóban lépett fel, és a fiatal énekesnőnek kicsi fizetést hozott, ami lehetővé tette számára, hogy fizetjen egy bérelt lakásért, és valahogy megéljen.

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet
A fotón - Sati Kazanova a "Gyár" csoportban

2002-ben Sati a "Csillaggyár" egyik résztvevőjévé vált, amelynek döntőjében Sasha Szavelyeva és Irina Toneva mellett Igor Matvienko vezetésével megalakította a "Gyár" csoportot. A női trió gyorsan népszerűségre tett szert, és a "Rybka" és az "About Love" dalok igazi ifjúsági slágerekké váltak.

A "Fabrika" -val végzett sikeres munka megakadályozta Satit abban, hogy felsőoktatási oklevelet szerezzen, és 2006-ban a lány úgy döntött, hogy orvosolja ezt a hiányosságot azzal, hogy hallgatóvá vált a Moszkvai Színházi Egyetemen, amelyet ezúttal remekül végzett a "pop art" karán végzettként.

2010-ben a lány úgy döntött, hogy egy szóló karrierre gondol. Miután kb. 8 évet adott a Fabrikának, Sati úgy döntött, hogy otthagyja a projektet, és Igor Matvienko segítségével bemutatta első önálló kislemezét, a Seven Eighths-t.

Ezt követően, évente kiadva egy új szerzeményét, az énekes fellépett:

 • Buenos Aires-szel;
 • a "Túlvilággal";
 • a "könnyedség érzetével";
 • a "Bolond" -val;
 • azzal, hogy "hiszünk a csodákban";
 • a "Viszlát" -val;
 • a "Boldogságom alszik" felirattal;

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet

A "Hajnalig" című kompozíciót Casanova és Arseny Toderash előadta 2 arany gramofonnal. Újabb díjat kapott az énekesnőnek a "Joy Greetings" című szerzemény, amelyet Rinat Karimov duettje adott elő.

Egyéni énekesi karrierje mellett a kabardinói-balkári szépség:

 • az "Ice and Fire" résztvevője, aki Roman Kostomarovval együtt elnyerte a jégprojekt bronzérmét;
 • Anton Makarsky partnere, aki az Operaház fantomja résztvevőit képviseli;
 • a "One to One", az "Live Sound" és a "Safronov testvérek illúziójának birodalma" résztvevője.

Az énekesnő az éttermi üzlet tulajdonosaként is kipróbálta magát, a keleti nemzeti ételek készítésére szakosodott "Kilim" intézményt nyitott.

2017-ben Sati bemutatta az "I will steal" című dalt, amelyet MC Ronival, a rapperrel közösen adtak elő, majd a "Mom" című dalt, ahol együtt szerepelt férjével és édesanyjával.

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet

Az énekes következő projektje a Sati Ethnica volt - egy etnikai zenei show, ahol a világ körül turnézó Casanova népi motívumokat mutatott be Divatos feldolgozással készült orosz, kaukázusi és keleti kompozíciók.

Stas Namin irányításával az énekesnő zenei és vizuális show-ját tartották, mely jegyeket a rajongók nemcsak a pénztárnál kaptak, hanem a műanyag termékek és a papírhulladék újrahasznosításakor is. A projekt az énekesnő karitatív tevékenységének része volt a "Művészet az ökológia kedvéért" kampány keretében.

Az új dalok felvétele mellett Casanova, a jóga szószólója saját mesterkurzust is szervezett az ősi hangfelvétel művészetéről, amely zenei hangok segítségével segít a test helyreállításában.

Magánélet

Az énekesnőt mindig rajongók tömege vette körül, olyan lány státuszt kapott, aki egyetlen pillantásával képes meghódítani a férfiakat.

2012-ben az énekesnő találkozott Andrej Kobzonnal, akit egy évvel később Artur Shachnev üzletember váltott. A fiatalok folyamatosan együtt voltak, és a sajtóban a közelgő esküvőről beszélgettek, de maga Sati sem sietett az eljegyzéssel.

A lány édesapja Sachnevről szólva megjegyezte, hogy a lánya, látszólag, nem egészen biztos a választottjában, különben már régen elhozta volna a vőlegényt, hogy találkozzon rokonaival Nalchikban, és egy évvel később az énekesnő megerősítette szülei szavait azzal, hogy elvált Arthur-tól.

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet

Az énekes új szeretője Roman Emelyanov, az Orosz Rádió producere volt, majd Satanei életében botrány merült fel az énekes és Timur Kulibajev romantikus kapcsolatával kapcsolatban.

Nursultan Nazarbajev veje híres volt szerelmi ügyeiről, de Casanova szerint nem fogta elvenni kedvesét a családtól, és szakított a férfival, amint megtudta, hogy új szenvedélyből vannak gyermekei.

2016-ban információk jelentek meg a sajtóban Sati kapcsolatáról Alexander Sheinkman üzletemberrel. A házaspár már javában készült az esküvőre, de hirtelen felborult az eljegyzés, és 2017-ben Casanova végül összeházasodott, de az olasz Stefano Tiozzóval.

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet

Az esküvői szertartást a vőlegény európai gyökerei ellenére kaukázusi hagyományok szerint tartották, majd ünnepséget szerveztek Olaszországban és a házasság ünnepélyes nyilvántartását a moszkvai anyakönyvi hivatalban. A házaspár úgy döntött, hogy 2 országban él, több hónapot töltött Stefano szülőföldjén, majd Moszkvába költözött.

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet

A sajtó arra a kérdésére, hogy mi vonzotta pontosan az énekesnőt feleségéhez, a boldog Casanova azt válaszolta, hogy mindig arról álmodozott, hogy találkozik az apjához hasonló férfival, és végül dédelgetett álma valóra vált.

A koronavírus-járvány okozta határzár miatt 2020-ban az énekesnő távol állt szeretettjétől, és nagyon aggódott, hogy nem találkozhat férjével. Casanova önmagát és férjét az új "Rómeó és Júliának" nevezte, és nagyon szimpatikus volt azoknak a szerelmeseknek, akik a kényszerű önszigetelés miatt hasonló problémákkal szembesültek.

Elismerés és siker

Sati Kazanova, aki több mint 8 évig dolgozott a Fabrika csoport részeként, majd mintegy 20 egyéni kislemezt adott ki, az Ingusa, Adygea és Kabardino-Balkaria köztársaságok kitüntetett művésze.

Ezen kívül ő is:

 • Ötszörös tulajdonosa az Arany gramofonnak;
 • a "Stopudovy Hit" díj díjazottja;
 • Az Év énekese 2010 és a legstílusosabb énekes, a MUZ TV-díj szerint;
 • a "Soundtrack", a "Moda topical" és a "Fashion TV" verseny győztese.

Ábra és külső adatok

Sati Casanova (a dögös énekesek fotói megtalálhatók a Maxim és a Playboy magazinokban) - fekete hajú szépség, enyhe keleti ízzel, nemcsak a feltűnő slágereiről ismert, hanem arról is, hogy képes szinte minden férfit egy pillanat alatt meghódítani.

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes életAlakparaméterek:

Növekedés166 cm
Súly52 kg
Mellbőség-derék-csípő76-63-85
Mellméret75A
Mell térfogata1
Cipőméret37
Ruházat mérete42-44
HajszínA fekete
Szem színeA fekete
Megjelenés típusaeurópai
Állampolgárságorosz

A Fabrika csoporttal együttműködve Sati a fényes, merész, meglehetősen leleplező ruhákat részesítette előnyben, és miután választott a szólókarrier mellett, stílusát is megváltoztatta, az elegáns és könnyű rajongóvá vált, enyhe csillogású csillogással.

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes életSati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet

Sati megjegyzi, hogy a színpadon töltött évek alatt sokszor kísérletezett a képpel, ugyanakkor mindig igyekezett minél nőiesebb maradni. Az énekesnő szerint az öltözék megválasztása nagyban függ a nő hangulatától és érzelmi egyensúlyától, a mentális problémák jelenléte pedig még a legfényűzőbb ruhában is észrevehető.

Hozzáállás a műanyaghoz

Sati Casanova (a dögös énekesek fotói a Dia Voda vízi fotózás díszévé váltak, ahol a csillag Ravshana Kurkova és Daria Moroz társaságában jelent meg) negatívan viszonyul a műanyaghoz, inkább az arcán és az alakján dolgozik.

Az énekesnő a Domashny Ochag magazinnak adott interjújában mesélt barátjáról, aki úgy döntött, hogy arcot emel, hogy gyorsan korrigálja az életkorral kapcsolatos változásokat. Sati szerint megpróbálta lebeszélni barátját, megjegyezve, hogy minden műtéti beavatkozásért fizetnie kell.

Maga Sati gyönyörűen öregszik, és úgy véli, hogy a ráncok egyáltalán nem jelentenek öregséget. A csillag kedveli a nem műtéti fiatalítást, valamint azokat a gyakorlatokat, amelyek képesek korrigálni az arc kontúrját.

A rajongók és a plasztikai sebészek szakemberei kétségbe vonják az énekesnő szavainak valódiságát, megjegyezve, hogy Sati legalább gondosan elrejtette az orrplasztikáját a számláján., és az elmúlt évben az énekesnő nagyon érdeklődött az életkorral összefüggő változások elrejtésére tervezett botulinum-toxin injekciók iránt.

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet

A rajongók biztosak abban, hogy az énekesnő természetellenesen feszes bőre Stefano szenvedélyének eredménye a házasság megőrzését célzó fiatalító eljárások iránt, amelyekben az utóbbi időben észrevehető lehűlés tapasztalható.

Hogyan lehet fenntartani a fittséget és a megjelenést

Sati Casanova (forró, sötét hajú szépségek fotói ritkán jelennek meg az Instagramján, körülbelül 10 ezer rajongót számlál), szorgalmasan gondoskodik arcáról és testéről, a plasztikai sebészet gyors hatása helyett a napi munkát részesíti előnyben.

Arc- és testápolás

Az énekesnő egy többrétegű, japán arckezelést részesít előnyben, amely kétfázisú növényi krémekből és olajemulziókból áll. Satinak nagy mennyiségű japán bőrápolási terméke van, amelyet forgalmazó barátja szállít.

Arcának tisztításához Casanova kétfázisú, "Floran" gyógynövényt választott, amely nem sérti meg a bőrt, valamint egy Shu Uemura olajemulziót.

Az énekesnő öngondoskodásának fő elve a rétegezés, amely a kozmetikumok fokozatos felvitelét jelenti az arcra, a nyakra és a dekoltázsra, egy könnyebb textúrától a sűrűig. Ez a technika lehetővé teszi a gyógyszerek jobb felszívódását és gondoskodik a szövetekről.

A reggeli szati ​​rituálé a szérumápoló, az alap, az emulzió, a tej, az öregségi foltok és több krém egymás utáni alkalmazása, az ujjhegyek mozdulataival, csak 7 rétegben.

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet

Este a bőrt jól megtisztítják, először vízzel, majd olajos termékekkel, amelyek a szem környékét kezelik. Ezt követően Sati ismét 7 réteget, de már esti ápolószert alkalmaz.

Arcát gondozva az énekesnő soha nem feledkezik meg a nyakról és a dekoltázsról, és minden manipulációt csak jó hangulatban hajtanak végre, megjegyezve, hogy még egy nagyon drága hatékony krémet sem szabad kenni és egyúttal káromkodni a telefonon.

Az arc önmasszázsának technikája, amely az izomzatra hat, segít gyorsan eljutni Casanova alakjába. Az énekesnő megjegyzi, hogy nagy szerencséje volt, hogy találkozott ennek a programnak a fejlesztőivel, akik megtanították az arcápolásra.

Sati a fürdőt a kedvenc szépségrituaaljának nevezi: szódának, sónak vagy ózonnak, amely segít a pihenésben és a fiatalításban.... Az énekesnő egy csomag szódát, illóolajokat vagy ózonizálja a vizet nagyon forró vízbe, majd egy masszát tesz az arcára, és bekapcsolja a füstölőket és a pihentető zenét a fürdőszobában.

Casanova megpróbál legalább 10-15 percig ilyen fürdőt venni, de ez az időtartam gyógyító és fiatalító hatással van a testre.

A fürdő után az énekesnő szeret a tükör előtt ülni, tompítva a fényeket és a zenét, és párolt arcát kvarcmasszírozókkal masszírozza, amelyek segítenek a bőr tónusában és fiatalításában.

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet

A dekoratív kozmetikában az énekesnő próbál folyamatosan termékeket cserélni, de évek óta használja a Guerlain alapozót és a kabuki ecsetet. Egy másik énekes szerelme a Dior kiemelő paletta.

Étel

Interjúiban az énekesnő beismerte, hogy gyermekként folyamatosan fogyni törekedett, diétákkal zaklatta testét. 7 éves korában a kis Szati fájdalmasan szúrta a nővére, aki arra utalt, hogy hasa van, majd egy olyan intézetnek tetsző srác szavai, akik észrevették, hogy Casanova nagyon felépült, befolyásolták önbecsülését.

A túlélő, 56 kg súlyú Sati egész nyáron kínozta magát uborkás és almás étrenddel, amitől a gyomra heves morgásra késztette. Fogyjon le, akkor az énekes megcsinálta. A fiú is figyelt, de hamar belefáradt Casanovába.

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet

Az énekesnő fogyásának következő állomása a thaiföldi tabletták bevitele volt, amelyekből a csillag hirtelen energiával megtöltve szó szerint megolvadt a szemünk előtt. A tabletták bevételének tizedik napján Sati megállapította, hogy nem tud aludni, és hogy súlyosan kiszáradt.

A csillag megijedve abbahagyta a fogyókúrás tabletták alkalmazását, amelyek, mint kiderült, pszichotróp anyagokat tartalmaznak.

Folyamatosan turnézva Casanova többnyire chipset és kekszet rágcsált, és elmondása szerint a test megbirkózott a gyorsételekkel és az állandó alváshiánnyal, de egy nap az énekesnő rájött, hogy teljesen rosszul él.

2005-ben a lány jógázni kezdett, és érdeklődni kezdett az ayurvéda iránt, és elkezdte betartani az abban leírt táplálkozási szabályokat. A következő évben az énekesnő eltávolította a húst az étrendből, és csak kevés halat, tojást és tenger gyümölcseit hagyta a tiltott ételekből.

A gabonafélék és a gabonafélék, valamint a növényi fehérjében gazdag hüvelyesek kezdték képezni Sati állandó étrendjének alapját.Az énekesnő imádja a tejet is, a szeretet és a gyengédség ösztönzőjének tartja, amelyet egy tehén ad át a borjának.

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet

Sati nagyon szereti a különféle zöldségeket és gyümölcsöket, de az évszaktól függően megpróbálja kiválasztani őket. Nyáron a lány friss gyümölcsöket fogyaszt, télen és tavasszal pedig inkább a szárított gyümölcsöket, amelyek elnyelik a napsugarakat.

Az énekesnő minden étkezését mindig hálával kezdi a mennynek, a napi kenyérért, ezáltal pozitív energiával tölti meg az ételt. Az énekesnő böjti napokat is tölt, megpróbálja megcsinálni a fogyó holdat.

Sport

Korábban Sati jógát és reggeli gyakorlatokat végzett, körülbelül 10 percet töltött az edzéssel. minden nap, de nemrég rájöttem, hogy komolyabban kell terhelnem magam.

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes életAz énekesnő váltogatja a lovaglást a különböző súlyú, statisztikai pózokra épített súlyzókkal ellátott gyakorlatokkal, és edzés után jégzuhanyt vesz igénybe, ahonnan 5 évvel ezelőtt, saját szavaival, rémületkiáltással futott volna.

Fotó

Sati Kazanova forró fotói azonnal megjelentek a magazinokban a Fabrika csoport megalapítása után... A fényes, merész és hihetetlenül szexi szépségek részt vettek a Penguin magazin 2003-as fotózásán, ahol erotikus fehérneműkben szerepeltek, míg a forgatócsoport fő figyelme Casanova egzotikus szépségére irányult.

2005-ben Sati, aki már önálló karriert kezdett, megjelent a Maxim novemberi számában, három szexi bikini opciót váltott meg a forgatás során... A leghatékonyabb felvételhez az énekesnő még félmeztelenül is pózolt, a rajongókat csak felnyögte az öröm.

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet

Sati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes életSati Casanova. Forró fotók, plasztikai műtét előtt és után, Maxim, életrajz, személyes élet

Annak ellenére, hogy a népszerű férfimagazin nagyon szereti Sati-t, ez a fotós ülés maradt az egyetlen. Több Maxim nem tudta vonzani az énekest a forgatásra, bár évente bekerült az "Oroszország legszexisebb nőinek 1000 listájába".

Az énekesnő merész és huncut képet készített a Moulin Rouge magazinhoz, félmeztelenül és csak kissé takarva mellkasát a kezével. A Playboy magazin számára Sati cukorka-baba stílusban játszott, megtestesítve egy Barbie-baba képét, a Sailormoon hősnőivel kombinálva, szexi fehérneműbe és hófehér parókába öltözve.

Sati Casanova népszerű orosz énekesnő, aki a Fabrika csoport tagjaként és a Csillaggyár első évadának győzteseként kezdte pályafutását. A sötét hajú szépség sikeresen teszi szóló karrierjét, jógát és ájurvédát hirdet, és fényes, egzotikus megjelenésével meghódítja a rajongókat is. a forró fotózások igazi dekorációjává válik.

Videó a témáról: Sati Casanova és legjobb klipjei

Sati Casanova legjobb klipjei:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj