Sabrina Salerno. Fotók fiatalságban, most, plasztikai műtét előtt és után, életrajz

Csillag a 80-as évek végén. Sabrina Salerno a legnépszerűbb olasz popsztár, akinek a Perestroika-korszakának plakátjai minden tinédzser szobájában láthatók voltak.

Sabrina (eredeti neve - Sabrina Debora Salerno) - hihetetlen népszerű énekes és modell a 80-as évek végén - 90-es években, a Boys botrányos kompozíció előadásáról híres, nemcsak Olaszországban, hanem egész Európában minden férfi álma volt, valamint az olasz miniszterelnök egyik kedvence, aki nem tudta elhaladni fényűző melle, karcsú teste és csokoládé szemeinek csábító tekintete mellett.

Rövid életrajz és személyes élet

Sabrina Solerno 1968 májusában született az olaszországi Genovában, és 5 éves korában szüleivel San Remoba költözött, ahol 14. születésnapjáig élt. Visszatérve Genovába, Sabrina belépett a szépségversenyre, elnyerte Miss Liguria megtisztelő címét, majd megütötte a Miss Italy ösztöndíjprogram legjobb öt helyezettjét.

Sabrina Salerno. Fotók fiatalságban, most, plasztikai műtét előtt és után, életrajz

A verseny zsűrijének tagjai között volt Silvio Berlusconi, aki felváltotta Sabrina szépségét és bemutatta őt Claudio Cecchetto producernek. A Berlusconival való együttműködésnek köszönhetően minden ajtó megnyílt az ismeretlen szépség előtt.

Még a vágyakozó énekes romantikájáról is beszélgettek az olasz miniszterelnökkel, de Sabrina maga is kitartóan tagadta minden romantikus kapcsolatát Berlusconival. Az énekesnő magát Berlusconi barátjának tartotta, és nem az úrnőjének, értelmesen megjegyezve, hogy egy férfi segíthet egy nőnek, még akkor is, ha nem szeretkezik vele. 1984-ben Sabrina televízióban debütált a "W" műsorban, majd a lány Johnny Dorellivel párosulva a Premiatissima reggeli televíziós műsor vezetője lett. 2 évvel később Sabrina kiadta debütáló kislemezét, a Sexy Girl-t, amely rendkívüli népszerűségre tett szert Európában.

Sabrina Salerno. Fotók fiatalságban, most, plasztikai műtét előtt és után, életrajz

A lány első albumát teljes egészében angol nyelven jelentette meg, és a belőle készült Summertime Love (Boys) szerzemények több hétig elfoglalták az európai beszélgetések vezető pozícióit. Különösen sikeres volt a kompozíció klipje, amelyet egy erotikus fehér fürdőruhába öltözött szexi énekes díszített, amelyből fényűző mellek minden egyes ugráskor gyakorlatilag kiestek. A My Chico és a Like a Yo-Yo című második albumának és szerzeményeinek kiadásával Sabrina megerősítette a "Sex Symbol" hírnevét, majd sikerét megszilárdította egy világkörüli turnén, amelynek során Oroszországba is ellátogatott.

Sabrina Salerno. Fotók fiatalságban, most, plasztikai műtét előtt és után, életrajz

Sabrina boldogan használta ki gyönyörű alakját a modelliparban, a Penthouse és a Playmen magazinok igazi sztárjává vált. Az énekesnő fotói igazi népszerűségre tettek szert, és nemcsak a férfikiadványokat díszítették, hanem a rágógumit és az öngyújtókat is. 1990-ben a lány kiadta harmadik Over the Pop című albumát, amely után a San Remo Fesztiválon bemutatott első szerzeményét anyanyelvén, Siamo donne-ban rögzítette. Sabrina ugyanakkor kipróbálta magát a moziban, a Grandi magazzini, a Le foto di Gioia és a Fratelli d'Italia filmekben.

Unja provokatív szexuális képét, a lány úgy döntött, hogy megváltoztatja kreativitásának irányát, kiadva az olasz Maschio dove sei kislemezt, majd megnyitotta saját hangstúdióját. Sabrina nem hagyta el a színházat, szerepelt a "Kerekasztal lovagjai" és a "Men" szereplőkben, majd a Jolly Blu című filmben játszott.A 90-es évek végén. Megjelent az A Flower's Broken énekesnő lemeze, majd a lány részt vett az Emozioni című musicalben, amelyért 2 díjat nyert a Salerno Filmfesztiválon.

Sabrina Salerno. Fotók fiatalságban, most, plasztikai műtét előtt és után, életrajz

Más sztárokkal együtt Sabrina a 80-as évek slágercsoportjába került. és részt vett a turnén Samantha Foxszal, majd a La Pista verseny egyik mentora lett. 2019-ben a színésznő a Modalità aereo című filmben szerepelt, majd a 80-as évek slágerei keretében folytatta turnéját. Mindig hatalmas rajongók által körülvéve Sabrina csak 36 évesen ment férjhez, és előtte 10 éven át szorgalmasan ellenőrizte a híres producer és üzletember, Enrico Montit házasságra való felkészültsége szempontjából. 2005-ben a párnak született egy fia, Luca, aki teljesen megváltoztatta az énekesnő életét, és nem a karrierjére, hanem a családi életre összpontosította.

A test paraméterei és megjelenése

Sabrina Salerno (az énekes fényképei a múlt század 80-90-es éveiben bármely férfi szálló falán megtalálhatók) egy olasz nemi szimbólum, amely nem annyira vokális képességeiről, mint inkább nyugodt viselkedéséről és szexi ruháiról szól, amelyek rajongók millióit megbolondítják. az egész világon.

Sabrina Salerno. Fotók fiatalságban, most, plasztikai műtét előtt és után, életrajz

Alakparaméterek és megjelenés:

Növekedés175 cm
Súly65 kg
Mellbőség-derék-csípő91-63-91
Mell térfogata90C
Mellbőség3
Ruházat mérete44-46
CipőméretUSA 8
HajszínSötét gesztenye
Szem színeBarna
Megjelenés típusaeurópai
Állampolgárságolasz

Sabrina Salerno. Fotók fiatalságban, most, plasztikai műtét előtt és után, életrajz

Hogyan változott az idő múlásával

Sabrina Salerno (a modell fotóit a múlt század 90-es éveiben használták áruk, köztük öngyújtók díszítésére), büszkén viselve a szex szimbólumát, és rajongók milliói imádják szerte a világon, sikeresen népszerűsítette fényes, szexi arculatát.

Sabrina Salerno. Fotók fiatalságban, most, plasztikai műtét előtt és után, életrajz

Több millió dolláros stadionokat gyűjtve a sötét hajú szépségénekesnőt imádták leplezetlen, szemtelen erotikája miatt, az ágyjeleneteket tartalmazó provokatív "Boys" videóját sok országban elfogadhatatlannak tartották, de nyíltan a Szovjetunió központi televíziójában sugározták.

Világos, merész, imádó, leleplező ruhák, Sabrina a tiltott szexualitás szimbólumává vált, rövid rövid szakadt rövidnadrágja - az egyik legdivatosabb sláger, becenevén "szabrink". 1999-ben a 8. albumát kiadó Sabrina hirtelen eltűnt a színpadról és a televízió képernyőjéről. Kicsivel később egy interjúban az énekesnő elmondta, hogy belefáradt a hírnévbe és a rajongókba, és úgy döntött, hogy a családjára, majd a babára összpontosít. Sabrina csak 8 évvel később folytatta pályafutását, de nem érte el korábbi népszerűségét.

Sabrina Salerno. Fotók fiatalságban, most, plasztikai műtét előtt és után, életrajz

Még mindig egy gyönyörű, magas és karcsú, sötét hajú olasz lány csak a 80-as évek kortalan nemi szimbólumaként maradt a rajongók emlékében. az elmúlt évszázad. A most 52 éves Sabrina Salerno az egyik leggazdagabb olasz énekes, aki éttermi lánccal és saját hangstúdióval rendelkezik. Az énekesnőnek sikerült megőriznie egy gyönyörű alakot is: 175 cm-es növekedéssel a modell továbbra is, akárcsak fiatalkorában, 65 kg-ot nyom.

Hozzáállás a műanyaghoz

Sabrina Salerno (a meztelen olasz énekesnőről többször is megjelentek a fotók a Penthouse magazinban) büszke arra, hogy 52 évesen soha nem fordult plasztikai műtéthez. A kifejezett szexuális képeiről ismert énekesnő a múlt század valódi szexszimbólumává vált, és gondosan vigyáz maga elé, de nem kívánja radikális intézkedésekkel korrigálni a megjelenését. A sikeres üzletasszony, a gondos anya és a szerető feleség úgy véli, hogy a nőnek képesnek kell lennie arra, hogy szépen öregedjen, és ne üldözze az elmúló fiatalságot.

Sabrina jó hozzáállással rendelkezik a plasztikai sebészettel szemben, és kiváló módjának tartja a megjelenési hibák kijavítását, amelyek megakadályozzák a nőket abban, hogy szeressék önmagukat, de hangsúlyozza, hogy a plasztikai sebészet korának elrejtése még mindig nem segít.

Kozmetológiai eljárások

Az olasz szépség szorosan figyelemmel kíséri megjelenését, és rendszeresen ellátogat a szépségszalonba.Plasztikusan tagadó olasz szexszimbólum és kedvenc Silvio Berlusconi, aki inkább "elszakad" kozmetikustól.

Az énekes gondozási eljárásainak listájában:

 • a pórusok mélyvákuum-tisztítása, amely magában foglalja a felhalmozódott zsír- és szennyeződés-részecskék eltávolítását, pillerezést és szérumot;
 • biorevitalizáció, amely lehetővé teszi a bőr nedvességgel való feltöltését és a felgyülemlett ráncok hatékony elsimítását;
 • mezoterápia, amely gyógyítja a szöveteket és feltölti a sejteket vitaminokkal.

Sabrina Salerno. Fotók fiatalságban, most, plasztikai műtét előtt és után, életrajz

Az énekesnő inkább hialuronsav alapú töltőanyagokkal javítja az arc oválisát, valamint a botulinum toxin injekcióit, amelyek segítik az izmok ellazulását és megakadályozzák a bőr barázdáinak megjelenését. A Sabrina havonta kétszer végez mikrovezetékes R-emelést, amely hat a szövetekre és fokozza a szérumkészítmények aktivitását, valamint az arc, a nyak és a dekoltázs nyirokelvezetési masszázsát, amely felgyorsítja a nyirok áramlását és küzd az ödéma ellen.

Szépségtitkok

Sabrina Salerno (az énekesnő szépségéről készült képek a peresztrojka idején sok plakátot díszítettek az ifjúsági magazinokban) gondosan figyelemmel kíséri bőrének, alakjának és táplálkozásának állapotát, és az egészséges életmódot, a szeretett családot és a megfelelő táplálkozást nevezi a kifogyó szépség titkának.

Sabrina Salerno. Fotók fiatalságban, most, plasztikai műtét előtt és után, életrajz

Bőrápolás

Mivel egy igazi olasz Sabrina szereti a napot, a levegőt és a medencében úszást, de igyekszik nem túlzásba vinni a napozást, és feltétlenül kenje meg a bőrét fényvédővel. Az énekesnő legfőbb gondozása az esti tisztító eljárások kozmetikai szappannal és hidratáló éjszakai maszk növényi kivonatokkal és hialuronsavval, amelyek segítik a szövetek táplálását és hidratálását.

Sabrina Salerno. Fotók fiatalságban, most, plasztikai műtét előtt és után, életrajz A szépségszalonok kedvelője, Sabrina nem hagyja figyelmen kívül az otthoni ápolást, hetente legalább 2 alkalommal saját kezűleg készített bozótjával tisztítja a bőrt őrölt kávéból, majd mézzel és olívaolajjal tápláló maszkot alkalmaz.

Mint odaadó olasz lakos, Sabrina lelkesen kezeli az olíva- és mandulaolaj hidratáló tulajdonságait, felviszi őket a bőrre, a hajra és a kézre, és belsőleg is beveszi őket az emésztés javítása és a máj tisztítása érdekében.

Hajápolás

Joggal büszke fényűző, sötétbarna hajára, Sabrina inkább heti 4-6 alkalommal mossa a haját, amelyet előzőleg vízzel hígítottak keratint és argánolajat tartalmazó szulfátmentes samponnal. Mosás után minden bizonnyal eljön a gondozó kondicionáló sora, amely táplálja a szálakat és megkönnyíti a fésülést. Az énekesnő hetente kétszer olíva- és mandulaolaj keverékéből készült maszkokkal táplálja a haját. Vigye fel a Sabrina maszkot száraz vagy nedves hajra, hagyja hatni 15-20 percig, majd öblítse le folyó vízzel.

Sabrina Salerno. Fotók fiatalságban, most, plasztikai műtét előtt és után, életrajz

Az énekesnő nagyon körültekintően használja a hajformázó termékeket, csak a formázó habot és a lakkot részesíti előnyben, és inkább haját szárítja termikus eszközök használata nélkül, hajszárítót és hajsütővasat használva csak az esti stílus kialakításához.

Az élet filozófiája

Sabrina gyönyörű megjelenésének fő titkát reggel kötelező szexnek nevezi. A férjével folytatott szerelmi játékok segítenek az énekesnőnek nemcsak felvidítani, hanem sokkal vonzóbbnak is érezni magukat, és huncut csillogást is adnak a szemébe. A szex mellett Sabrina mindennap reggeli pszichológiai tréningeket folytat, amelyek a szeretet kinyilvánításából állnak. Egy ilyen egyszerű filozófia lehetővé teszi az énekesnő számára, hogy mindig jó formában tartsa magát, és minden új napot mosolyogva kezdjen.

Smink

Sabrina nem szeret sok időt sminkelni. Az énekesnő azon a véleményen van, hogy jobb egy órát eltölteni valami érdekességgel, mint gondos kontúrozással.

A csillag kozmetikai táskája mindig a következőket tartalmazza:

 • fényvédő, amely segít megvédeni az arcot a napfény káros hatásaitól;
 • alapozó az arc tónusának kiegyenlítésére;
 • bronzosító, amely kiemeli a vésett arccsontokat;
 • szempillaspirál játékos megjelenéshez;
 • fűszeres vörös rúzs.

Sabrina Salerno. Fotók fiatalságban, most, plasztikai műtét előtt és után, életrajz

Arcának védelme érdekében az énekesnő termálvizet is használ, amely segít felfrissíteni a szöveteket egy forró napsütéses délutánon.

Étel

Az énekes tónusú alakjának titka a mediterrán étrendben rejlik, amely különféle zöldségekből és tenger gyümölcseiből áll. Mivel Sabrina nem tagadhatja meg szeretett tiramissait és kiadós családi vacsoráját, mindig minden reggel egy pohár vízzel és citromlével kezdi. A savas ital nemcsak fokozza az anyagcserét, hanem segít a testzsír elleni küzdelemben is. Sabrina igyekszik nem enni zsíros, sült ételeket és félkész termékeket, inkább párolt vagy grillezett ételekkel helyettesíti.

A csillagtáplálás alapvető szabályai:

 • a nyers, főtt vagy párolt zöldségek kötelező napi fogyasztása;
 • természetes joghurt felvétele az étrendbe, amely segít felgyorsítani az anyagcserét és a test kalciummal való telítettségét;
 • a reggelinek feltétlenül összetett szénhidrátokból kell állnia az energia feltöltésének elősegítése érdekében;
 • a salátákat csak citromlével és olívaolajjal ízesítse;
 • a sajt kötelező termék, amelyet nem lehet megtagadni;
 • a húst és a halat párolni, grillezni vagy sütni kell.

Csillag diéta:

Reggeli
 • Müzli dióval és szárított gyümölcsökkel;
 • szendvics mozzarellával és paradicsom szeletekkel;
 • zöld tea.
EbédGyümölcs
Vacsora
 • Tészta tenger gyümölcseivel;
 • párolt vagy grillezett zöldségek;
 • kávé.
Délutáni nasiGyümölcssaláta joghurttal.
Vacsora
 • Görögsaláta;
 • grillezett hús.

Sabrina szereti az édességeket, és nem tud élni szeretett tiramissu nélkül, de megpróbálja óvatosan használni a desszertet, apró részekre szorítkozva, és csak a reggeli és a délutáni órákban. A megfelelő táplálkozás mellett az énekesnő szigorúan betartja az ivási rendszert, és mindig hord magával egy üveg vizet, ami segít a menetrendben maradni és legalább 1,5 liter vizet inni naponta.

Sport

Fiatalsága óta a sport az énekes állandó társává vált. A pilates és a jóga, valamint a kedvenc úszása segítenek Sabrina formában tartásában. Az énekesnő minden nap kaodio edzővel foglalkozik, és legalább 40 percet tölt az ellipszoidon.

Szerető mozgalom, Sabrina családjával együtt gyakran túrázik és fáradságosan mászik fel a romokra, ősi kincseket keresve.

Forró fotók

Fotók Sabrina Salernóról a 80-as és 90-es években. A múlt század nem csak Olaszországban, hanem egész Európában nagyon népszerűek voltak. Az ultrarövid rövidnadrágba öltözött fényűző énekesnő képeit különféle áruk, köztük öngyújtók és gumibetétek díszítésére használták.

Megpróbálta megerősíteni szexszimbólum státuszát, Sabrina nem volt megelégedve a zenei és tizenéves magazinok terjedésével, és több őszinte fotót tartott a Playboy, a Playmen és a Penthouse magazinok számára.

Sabrina Salerno. Fotók fiatalságban, most, plasztikai műtét előtt és után, életrajz

49 éves korában a 80-as évek egyik résztvevője úgy döntött, hogy erotikus fotózást tart az Interviu magazinnak, teljesen meztelenül a durva tenger hátterében.

Eredmény és érdekes tények

A Miss Liguria címvédője, kedvenc énekesnője, Silvio Berlusconi és a 80-as évek nemi szimbóluma. a múlt században Sabrina Salerno énekesi karrierje során a "San Remo" és a Festivalbar fesztiváldíjainak nyertese lett. Az énekesnő életének fő eredményének nevezi fiát, Lucát, aki számára "az egész univerzum" lett. A múlt század 80-as évekbeli olasz énekes, modell és szexszimbóluma, Sabrina Salerno híres lett a kifejezetten szexuális helyzetet hordozó botrányos videójáról.

Sabrina Salerno. Fotók fiatalságban, most, plasztikai műtét előtt és után, életrajz
Sabrina Salerno. Fotó férjjel és fiával.

A Boys kompozíció legendás előadója és több millió férfi álma továbbra is sikeresen vesz részt retro koncerteken, és őszinte fotóival örömet szerez a rajongóknak, és legfőbb eredményének tartja szeretett férjét és fiát, akik számára a „világegyetem” lettek.

Videó Sabrina Salerno életéről

Hogyan él Sabrina Salerno énekesnő:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj