Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

A búza hajszín világos, trendi árnyalat, amelyet régóta az igazi szépség és tökéletesség jelének tekintenek. Segít meggyőzni és hívogatni a fotókat, ez a tónus ideális a szőke és világos szemű szépségek számára, az érzékiség és az elegancia jegyzetét adja a megszokott stílushoz, és olyan gyönyörű nőnek fogja érezni magát, aki mindig vonzza mindenki figyelmét.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

Színjellemzők

Korhatárok nélkül a búza árnyalatai képesek létrehozni egy szelíd kislányos képet, amely vonzza ártatlanságával és meghatóságával, és eleganciával és luxussal egészíti ki a látványos, felnőtt nő stílusát. Nem kevésbé fontos a búza árnyalatainak sajátossága, hogy tökéletesen elfedje az ősz hajat, valamint az a képesség, hogy elterelje a figyelmet az arc hibáitól, a pattanások elrejtésétől vagy az arc ráncainak megjelenésétől.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

A természetes árnyalat egyetlen hátránya, hogy nehéz gesztenye vagy réz színű hajra létrehozni, ami nélkülözhetetlen megvilágítást vagy részleges színezési technikát igényel.

Búza árnyalatai

A búza hajszín (Blake Lovely hollywoodi csillag fotója, érett búza színű frizurával, égszínkék árnyalatokkal, több mint 400 éve vált a szépség ideális megtestesítőjévé, amelyet művészek festményeiken dicsérnek) nagy árnyalatú palettával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy minden lány természetes és megfelelőt válasszon színtípus hajszín.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

ÁrnyékokJellegzetes
AranyIdeális árnyalat, gyönyörűen irizáló a napfénytől, amely előnyösen néz ki a fürtökben, és több mint 300 éve az igazi szépség szimbólumának számít. A művészek által dicsőítve ez a hajszín játékosságot és gyengédséget ad a megszokott képhez, és alkalmas túlsúlyos lányok számára is, lehetővé téve számukra, hogy elrejtsék megjelenésük hibáit.
édesemA barna szemnek és a vörös vagy barna természetes hajszínnek megfelelő árnyalat. Búza jegyzeteket adva a képhez ez a hang csábító karamellás túlcsordulást hoz létre, és remekül fog kinézni a játékos szeplőkkel, amelyek kora tavasszal a világos bőrön jelentek meg.
BúzaszőkeEnyhe matt árnyalatokkal rendelkezik, és hihetetlenül előnyösnek tűnik a napsugarakban.
Kőris BúzaSzeszélyes, acél keverékével kissé kékes színt ad az arcnak, ideális bőrszínt igényel és hatékonyan kombinálható kék vagy szürke szem árnyalattal. Hideg és meleg félárnyékokat egyaránt kombinálva ezt a színt a valóságban nehéz elérni, és csak a fotomodelleken lesz ideális megjelenés, mivel teljesen összeegyeztethetetlen a bőr hibáival.
KaramellaKissé emlékeztet a mézes tónusra, és tökéletesen mutat a sötét szőke természetes hajon. Egy ilyen szín nemcsak csábító játékot hoz létre, hanem lehetővé teszi a színezés különböző árnyalatainak alkalmazását is, a szelíd romantika és a merész érzékiség jegyeit vonva be a szokásos stílusba.
BúzaszőkeGyönyörűen csillog a hajon, belépve és érdekes játékkal, fénnyel és árnyékkal.Használata nem szeszélyes, és nem ad lehetőséget kellemetlen sárgaság megjelenésére.
Sötét búzaA szín, amely a búza, a gesztenye és a réz tónusainak kombinációja eredményeként jelent meg, ideálisan illik egy kis sötétbarna hajú nőhöz, felfrissítve képüket, és napsütésben csillogó borostyán túlcsordulást.
Közepes búzaNem kapcsolódik meleg vagy hideg felhangokhoz, ez a szín természetes arany fürtökkel rendelkező lányok számára alkalmas, és csillogó gyöngyházfényű árnyalatokat ad a képhez, amelyek hihetetlenül lenyűgözőnek tűnnek.
Világos búzaLakonikus, egyszerű és könnyen saját készítésű tónus csak a világos, természetes hajra illeszkedik, és azonnal átalakítja a képet, így királyi fényűzéssel.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

Mindenki kiválaszthatja a kedvére való árnyalatot.

Kinek alkalmas?

A búza hajszín (a szépség fényképe, Scarlett Johansson ideális példája lesz a szépségnek és a smaragdzöld szemek vonzó kombinációjának a mézes-búzás árnyalatú fürtökkel) hihetetlenül lenyűgözőnek tűnik hideg, tavaszi megjelenéssel, világos szemszínnel és ugyanazzal a hajjal díszítve.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

A természetesen világos lányoknak nem kell radikálisan megváltoztatniuk a képet, és a választott szín csak kifinomult és fényűző jegyzeteket ad a megszokott stílushoz.

Szürke szemekhez

Az érett búza bármilyen árnyalata, szürke szemekkel kombinálva, mindenki számára előnyös, látványos kombinációt hoz létre. A szakértők azt tanácsolják az ilyen lányoknak, hogy ragaszkodjanak a hideg színekhez, és hideg jegyzetekkel rendelkező búzaszíneket válasszanak, lehetővé téve számukra, hogy megteremtsék a fényűző Hókirálynő képét.

Kék szemekhez

A búza haj, amely gyönyörűen árnyékolja az égbolt színének a szemét, olyan lesz a lánytól, mint egy szépség, amely a reneszánsz művészek festményeiből származik. A finom bőr, a csábító kék megjelenés és az érett búza színén sugárzó természetes fürtök fényűző és elegáns szépséggé teszik a nőt, magával ragadó, szinte tökéletes szépségével.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok
A búza hajszíne jól passzol a kék szemhez, amint az a fotón látható.

A búza hajszínnel színezett, égszínkék szemek kombinációja hihetetlenül előnyösnek tűnik a kövérkés lányok számára, földi fényként adva a képüket.

Zöld szemekre

Bármilyen búzatónus harmonikus megjelenést kölcsönöz smaragdzöld szemekkel, hasonlatossá téve a nőt a gyönyörű hollywoodi szépségekkel. A búzaszínek világosbarna, mézes vagy aranyszínű árnyalatokkal, amelyek az érzékiség, a megható és megfoghatatlan luxus jegyzetét viszik a megszokott képbe, a zöld szemeket a legelőnyösebben indítják el.

Barna szemekre

A csokoládé szemek tulajdonosainak azt javasoljuk, hogy alaposabban vizsgálják meg a búza tónusának meleg árnyalatait. Saját sötétbarna, világosbarna vagy réz hajukkal az ilyen lányok a kívánt kép elérése érdekében kénytelenek lesznek megvilágosodni, ami nem teszi lehetővé az ideális búzahang elérését, de képes a napon csillogó borostyán vagy karamell felhangokkal díszíteni a hajat.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

Meleg színű, sötét vagy olíva bőrű nők számára a természetes búza színe nem felel meg, inkább elkenődik, mint kiegészíti a képet. Kiváló lehetőség számukra a sötét búza, vagy mézes jegyek hozzáadásával, árnyalatok, amelyek kombinálják a világos, gesztenye és réz hangokat, és fényes borostyánfénnyel díszítik a fürtöket.

Hajfestési technikák

A búza hajszín (a sötét búza haj tulajdonosának Jennifer Lopez fényképei az elegancia, a stílus és a maximális, divatos természetesség szimbólumává váltak) bármilyen hosszúságú frizurára alkalmas:

 • A búza árnyalatú rövid frizurák felfrissülnek, hozzáadva a haj mennyiségét.
 • A közepes méretű hajon a tónus fényes játékot hoz létre, hangsúlyozva a frizura szerkezetét.
 • A hosszú fürtök lehetővé teszik a búza hangjának kibontakozását, és gyönyörűek lesznek mind egy palettán, mind a különböző részleges színezési technikákon.

Az érett búza színe jó mind önálló előadásban, mind pedig a kiemelés, az ombre vagy a shatush technika fő tónusaként.

Kiemelés búza árnyalatokkal

Ez a technika természetes sötét és világos hajon egyaránt alkalmazható, és lehetővé teszi a megjelenés megváltoztatását a szálak károsítása nélkül, valamint:

 • a benőtt gyökereket láthatatlanná teszi;
 • lehetővé teszi, hogy a szürke hajat a lehető legjobban elfedje;
 • lehetővé teszi a korrekció 2 hónapon belül legfeljebb 1 alkalommal történő elvégzését;
 • vizuális dimenziót ad a frizurának.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

Megengedett:

 • Klasszikus kiemelés, amely a haj teljes színezésétől a gyökerektől a végéig áll, miközben nem egy, hanem több árnyalatot használ egyszerre. A búza különféle tónusú kiemelésének ez a lehetősége lehetővé teszi a haj színének megváltoztatását nem mindenkiben, hanem csak a felső szálakban, valamint a haj vizuális térfogatának és sűrűségének megteremtését, ami a legfontosabb a ritka és törékeny szálak tulajdonosainak.
 • A francia kiemeléshez nem szükséges teljesen megvilágítani a hajat, és csak néhány tónust kell megvilágítani, ami fényes és látványos frizurát hoz létre.
 • A kaliforniai kiemelés biztonságosabb lehetőség a szállodai szálak könnyítésére fólia használata nélkül, és ritka korrekciót igényel.
 • A világos hajon alkalmazott fordított kiemelés, amely megköveteli az egyes szálak sötétedését, valamint segíti a korábban végzett hajszínezés hiányosságainak kijavítását.

Búza Ombre

Az ilyen színezés meleg színű barnák számára alkalmas, és egyenletes átmenetek létrehozását jelenti a sötétebb tónusoktól a világos tónusokig. A sötét hajra felvett Ombre nemcsak megváltoztatja a képet, hanem lehetővé teszi a sötét gyökerek megjelenését is, amelyek elrontják a könnyű frizurát. Az ombre használata további hangerőt és pompát ad a frizurának, megőrzi natív színét, és lehetővé teszi a divatos természetesség lehető legelőnyösebb legyőzését.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

Búza ombre-t hajtanak végre:

 • A klasszikus technikában világos szőke hajra alkalmas, és gyönyörű színfoltot hoz létre.
 • A hármas ombre technikájában a barna haj sötétebb gyökereitől a világosabb végekig tartó átmenet alakítása közbenső színvonalak létrehozásával.

Ballázs

Színátmenet színezés, amely a napsugarak alatt kiégett búzaszőr hatását eredményezi. A festés színét a nő színének típusától függően választják ki, és professzionális festéssel lehetővé teszi a maximális természetes, sötét búzatónus kialakítását, amely nem igényel gyakori korrekciót.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

Shatush

A részleges hajkiégés másik technikája, amely 2019-ben trenddé vált, és amelyet búza árnyalatának létrehozására használnak a világosbarna hajon.

Lehetővé teszi:

 • hangsúlyozni a nőiességet és a kép megérintését a gyöngy és az arany árnyalat kombinációján keresztül.
 • több hang kombinálásával a legélénkebb, legtermészetesebb képet hozza létre.
 • fényűző játékot adni az arany, a borostyán és a méz árnyalatainak kombinációja miatt.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

Kész.

Népszerű festékek

Búza árnyalatú hajat hozhat létre mind a szalonban, mind otthon egyedül, a vezető kozmetikai gondok által előállított ipari krémfestékekkel.

L'Oreal Paris "Kiválóság"

Az innovatív krémszín a haj hármas védelmével a színezés minden szakaszában lehetővé teszi, hogy fényes, világos képet hozzon létre, és keratin- és növényi olajokkal táplálja a szálakat, amelyek helyreállítják szerkezetüket, és lágy és értékes fényt kölcsönöznek.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

Megbízhatóan festve az ősz hajra, és lehetővé teszi a szín fényességének fenntartását akár 6 hét használatig, a krémfesték egész palettáját búzaszín adja, számokkal ábrázolva:

 • 9.3 - nagyon világos szőke, arany;
 • 8.13 - világos szőke, bézs;
 • 9 - nagyon világos szőke;
 • 9.1 - nagyon világos szőke, hamvas;
 • 8.12 - misztikus szőke;
 • 9.32 - szenzációs szőke;
 • 10.13 - legendás szőke;
 • 10.21 - világos világos szőke, gyöngyházfényű szőke.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

Krémfesték ára - 360 rubel.

Brelil Colorianne Prestige

A magas színezőanyag-tartalmú olasz krémfesték nem tartalmaz traumatikus ammóniát a haj számára, nemcsak tartós, de nagyon kíméletes, természetes hajfestést is biztosít. Biztosítva az ősz haj megbízható fedését, a kozmetikumok hosszantartó és élénk színt hoznak létre, kiegészítve sima és fényes szálakkal, amelyek akár 6 hétig is megőrzik a fényűző árnyékot.

A búzaárnyalatok palettáját itt számok mutatják be:

 • 10/00 - ultrakönnyű szőke;
 • 10/21 - ultrakönnyű hideg szőke;
 • 10/30 - aranyszőke;
 • 10/32 - bézs szőke;
 • 9/00 - extra világos szőke;
 • 9/03 - természetes, meleg, nagyon világos szőke;
 • 9/10 - természetes, világos szőke;
 • 9/12 - hold-homokos szőke;
 • 9/30 - szőke arany;
 • 9/39 - szőke szavanna;
 • 9/93 - szőke világos gesztenye.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

A kozmetikumok költsége 340 rubel.

Matrix SoColor

A Cera-Oil formulával dúsított, kondicionáló komponensekkel szárított festék tartós színt és megbízható ápolást biztosít bármilyen szerkezetű hajnak.

Ezt a krémes festéket, amely gyengéd ápolást nyújt a festés során, színezékekkel készült búza árnyalatok létrehozására használják:

 • természetes meleg szőke 10NW;
 • arany meleg szőke 9W;
 • arany fénytónusok G 6, 7, 8, 9;
 • világos hamu árnyék 9A.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

A krémfesték ára 290 rubel.

Garnier színes naturals

A szakértők által a gyengéd hajfestéshez készített egyedülálló krémszín olyan növényi olajok komplexumát tartalmazza, amelyek tápláló elemekkel töltik fel a hajat. A 8. árnyalatú "búza" lehetővé teszi, hogy fényes, telített, maximális természetes világos természetes színt hozzon létre, valamint csillogó napfény árnyalatokkal díszítse a haját.

A krémfesték ára 180 rubel.

SYOSS szakmai teljesítmény

Gazdag búza árnyalatú palettát tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy színt válasszon a nő színtípusától és karakterétől függően. A növényi olajokkal telített festékkrém formulája segít a professzionális színezés önálló elvégzésében, védi a hajat a károsodásoktól és megbízhatóan elrejti az ősz hajat.

A búza árnyalatait itt számok képviselik:

 • 10/51 - Fehér csokoládé;
 • 10/1 - kókuszpraliné;
 • 9/6 - vanília tejeskávé;
 • 8/6 - világos szőke;
 • 8/7 - karamellszőke;
 • 8/86 - édesem;
 • 7/86 - mézes karamell;
 • 7/76 - mandula frappe.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

A krémfesték ára 380 rubel.

Tippek a színezéshez

A festést otthon vagy a szalonban ajánlott elvégezni. A természetesen sötét vagy vörös hajú lányok számára ajánlott szakemberhez fordulni, akinek segítségével lehetőség nyílik a legelőnyösebb búza árnyalat kiválasztására, valamint az előzetes világítás elvégzésére. A festést egyedül akkor lehet elvégezni, ha a szálak természetesen világosak vagy világos szőkék.

Festés előtt:

 1. Olyan festéket kell választani, amely teljes mértékben megfelel a természetes színtípusnak, és nem tartalmaz káros szennyeződéseket. Nem szabad nagyon olcsó kozmetikumokat választani, amelyek minimálisan festék pigmenteket tartalmaznak, és használat közben megsérthetik a hajat.
 2. Festés előtt néhány nappal ne mossa meg a haját, mivel a kiválasztott faggyú segít egy védőfólia létrehozásában a szálakon, amely megvédi a hajat a festés során.
 3. A színező emulziót szigorúan az utasításoknak megfelelően hígítsa üveg, műanyag vagy porcelán edényekben. A festéshez ne használjon fémtálakat.
 4. Annak érdekében, hogy ne sérüljön a hajszál közelében elhelyezkedő bőr, védő krémmel vagy vazelinnel kell megkenni.
 5. Védőkesztyűt kell vásárolni, hogy megvédje a kéz bőrét a festés során.

Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok

Gyorsan kell felvinnie a festékalapot, egyenletesen elosztva a keveréket a fej hátsó részén az összes hajon. A vékony időbeli szálakat festik utoljára.

Legkésőbb 30-45 percig képes ellenállni a krémfestéknek a hajon, miután eltelt az idő, alaposan öblítse le őket folyóvíz alatt kondicionáló-fejlesztő segítségével.

Természetes színezékek

A búzahaj színe (a cikkben különféle színárnyalatok fényképe található) puha, nőies, mint a reneszánsz művészek festményeiből származó árnyalat, eleganciát és érzékiséget adva minden magabiztos szépségnek, aki ezt választja. Természetesen szőke hajú lányok számára a búza árnyalatának megszerzéséhez természetes, nem traumatikus gyógynövényes maszkokat használhat.

MaszkHasználati útmutató
Kamilla maszk glicerinnel1. 2,5 ek. l. zúzott kamilla leveleket 200 ml forrásban lévő vízzel kell felönteni, ragaszkodni kell 2-3 óráig.

2. Ezután szűrje le a kompozíciót.

3. A kapott húslevesbe adjon glicerint 1: 1 arányban, és vigye fel a hajra, egyenletesen elosztva a teljes hosszúságon.

4. Hajmosás után minden alkalommal vigye fel a maszkot, hagyja a keveréket 30 percig.

Mézes maszk1. Valódi, nem cukrozott, folyékony mézet egyenletes rétegben kell felvinni a haj teljes hosszában.

2. Az olajozott szálakat össze kell gyűjteni, műanyag burkolat (vagy sapka) alá kell helyezni, és egy éjszakán át ebben az állapotban kell hagyni.

3. Reggel a hajat meleg vízzel kell megtisztítani.

Kamilla és csalán főzet1. Aprított csalánlevél és kamilla virág 2 evőkanál sebességgel. l. mindegyiket össze kell keverni, majd öntsünk 1 liter vizet.

2. A kapott infúziót infúzióval kell szűrni, és mosás után minden alkalommal öblíteni kell a hajat.

Citrom és glicerin maszk1,5 evőkanál. l. A vízfürdőben felmelegített glicerint 5 csepp citrométerrel kell összekeverni, lehűteni és a haj teljes hosszában felhelyezni.

2. Hagyja a maszkot 15-20 percig.

3. Ezután távolítsa el a maszkot hideg vízzel.

Színes hajápolás

A festett szőke haj nagyon törékeny, és a kezelések között körültekintő kezelést igényel:

 • A szálakat csak szulfátmentes samponokkal szabad mosni, amelyek megvédik a színező pigmenteket a kimosódástól, és a tisztítás után feltétlenül kondicionálót kell használni a későbbi fésülés megkönnyítésére.
  Búza hajszín szürke, kék, barna, zöld szemekhez. Fotó, árnyalatok
 • Nem ajánlott fésülni a haját közvetlenül mosás után, valamint hajszárítóval szárítani. A fürtöknek természetesen megszáradniuk kell, majd illeszkedniük kell a frizurába, minimális stílushasználat mellett.
 • A festés után egy héttel elkezdheti a hajszerkezetet tápláló gyógynövényes maszkok alkalmazását, és felkészítheti őket a későbbi festésre.
 • Az élénk árnyalat visszaállításához és a sárgaság leküzdéséhez lila, színezett samponokat ajánlott használni, amelyek gyönyörű, búza árnyalatot adnak vissza a frizurára.

Tippek a merész megjelenéshez

A búzahaj színe, amely minden fényképen gyönyörűnek tűnik, tisztességes keretezést igényel, és a lépcsőzetes fodrászatban a legelőnyösebbnek tűnik:

 • Hihetetlenül lenyűgözőnek tűnnek a napfényben csillogó ferde frufruú és arany fürtökkel rendelkező szakadt négyzet lehetőségei is.
 • Merész és látványos megjelenést kölcsönöz egy pixie hajvágás, amely fiatalabbá, fényesebbé és modernebbé teszi a búza haj tulajdonosát.
 • A búza árnyalatú sminknek a lehető legtermészetesebbnek kell lennie, és nem szabad túlterhelni sötét színekkel, amelyek további 5-6 évet adnak a kornak.
 • A port leginkább bézs, krémszínű vagy elefántcsont színnel lehet választani, a szemhéjfestéket pedig kékes vagy lila-rózsaszín árnyalatban kell felvinni. A szemöldökceruzának barna vagy szürke színűnek kell lennie, az esti változatban a szénszálak is elfogadhatók.
 • A pasztell színekben vagy világos színekben készített, élénk, fülbemászó kiegészítőkkel kiegészített ruhák alkalmasak egy szekrényre.

A búza hajszín világos, legtermészetesebb, ultra-divatos árnyalat, amely eleganciát, luxust és stílust ad. Hihetetlenül lenyűgöző bármilyen hajhosszon, és a fényképeken aranyszínű árnyalatokkal csillog. Ez a tónus meglehetősen szeszélyes és gondos festékválasztást igényel, de felhasználható fő árnyalatként kiemelésre vagy részleges színezésre, így a kép játékos megjelenést kölcsönöz.merész és fiatalos tekintet.

Búza hajszín létrehozása videó

Búza hajszín, lépésről lépésre festés:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj