Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

A közönség a "Deffchonki" tévésorozatban betöltött fényes szerepe után értesült Polina Maximova színésznőről. Először is, a lány vonzza a figyelmet. vonzó látványos megjelenés... A színésznő forró fotókkal melegíti fel az érdeklődést iránta. A sztárnak már sok ilyen fotózása volt.

Polina Maximova életrajza

Ma Polina híres színésznő Oroszországban... A lány hozzátartozói megjegyzik, hogy ebbe az irányba hivatott. Végül is Maximovának kreatív családja van.Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

Anya, apa és nagyapa is színész. Igaz, nem értek el ugyanazt a sikert, mint Polina. A lány apja munkát kaphatott és egy ideig a színházban dolgozott. De a jövőben még mindig más módszereket kellett keresnie a család megélhetésére.

Polina édesanyja színházi egyetemen végzett, de csak rövid ideig sikerült kipróbálnia magát a szakmában. A záróvizsgák után nem sokkal később egy sztár született, és úgy döntött, hogy az anyaságnak szenteli magát.

Nem volt könnyű egy fiatal kreatív családnak a peresztrojka alatt. Apámnak el kellett felejtenie kedvenc színházát és vállalkoznia kellett, hogy táplálja rokonait.Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

A feleség mindenben segíteni kezdett neki. A sikertelen színészek szó szerint bármilyen munkát vállaltak. De ugyanakkor találtak időt arra, hogy edzeni tudjanak a kis Polinával. A babát különféle szabad körökbe és múzeumokba vitték. Biztosan meséket olvasott éjszakára.

Polina édesanyjának a 90-es évek végén sikerült visszatérnie a színpadra. A színházban dolgozott, és gyakran magával vitte a lányát is. Aztán a fiatalabb Maksimova színészi jövőről kezdett álmodozni. Először a lány színházi klubba járt, majd szakiskolába lépett.

A szülők tudták, milyen nehézségekkel kell szembenéznie Polinának a siker felé vezető úton, ezért először ellenezték a választását. De amikor a lány az első alkalommal remekül letette a felvételi vizsgát, apja meggondolta magát. Nagyon büszke volt az örökösnőre.Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

A főiskola után volt egy egyetem. A tanulmányok alatt az igazgatók kezdték észrevenni Polinát. Már akkor kapott először meghívást, hogy szerepeljen a sorozatban. A lány kapott egy kis szerepet a "Vigyél magaddal." Maksimova kiválóan mutatta meg magát, amely után egymás után egyre több új állásajánlatot kapott.

Magánélet

Polina Maksimova, akinek forró fotói megőrjítik a férfiakat, mindig képes volt felhívni az ellenkező nem képviselőinek figyelmét. Iskola óta népszerű a srácok körében. A ragyogó megjelenés segített neki, és a közönség emlékezett rá.

Gyermekkora óta a lány maga is csúnya kiskacsának tartotta magát. Maksimova elismeri, hogy megtanulta helyesen bemutatni magát, miután a népszerűség eljött vele. Sok szempontból befolyásolta őt a "Deffchonok" Leli szépség szerepe.

A lány nem mond semmit a tizenéves összetöréséről. A színésznő elismeri, hogy saját komplexusai miatt nehezen tudott kommunikációt kialakítani az ellenkező nemmel.Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

Egyszer egy tanár azt javasolta, hogy az osztályában lévő fiúk válasszák ki a legszebb lányt egy lassú tánchoz, és egy egész sor sorakozott fel Maksimova számára. Ennek ellenére a leendő sztár nehezen hitt saját vonzerejében.

Polina első nagy jelentőségű romantikája már akkor kezdődött, amikor aktívan színészi karriert épített... Az egyik sorozat castingján a lány megismerkedett a "House-2" egyik tagjával.A nők szívének brutális hódítója, Alekszej Sámsonov azonnal felhívta a figyelmet Maksimovára. A fiatalok együtt kezdtek gyakran megjelenni a társadalmi eseményeken.

Gyengéden kezet fogtak, és kölcsönös együttérzésüket vallották újságíróknak. Polinát és Alekszeit nagyon szép párnak hívták. Igaz, hamarosan ismertté vált a szerelmesek különválása. Kicsit később Maksimova egyáltalán beismerte, hogy nincs igazi kapcsolatuk. A kamera csókjai pedig csak PR-nek bizonyultak.Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

A színésznőnek valódi érzései voltak Nikita Lobintsev atléta iránt. Polina nem titkolja, hogy első látásra szó szerint megszerette az olimpiai érmet. Semmi sem zavarta a pár kapcsolatát. Bár életükben az érzések különféle akadályai merültek fel.

A fő a távolság. A Maximova összes forgatása Oroszországban zajlott. Szeretője pedig az Egyesült Államokban dolgozott. De amint a fiataloknak legalább egy szabad napjuk van, határozottan együtt töltötték.

Idővel a sajtóban kezdtek megjelenni a színésznő és a sportoló különválásáról szóló pletykák. De sem Polina, sem Nikita nem erősítette meg őket, és nem is kommentálta őket. Amikor hirtelen megjelentek a weben Lobintsev fotói egy másik lánnyal, a rajongók megdöbbentek, és arról beszéltek, hogy a sportoló elárulta a gyönyörű szőkét.

Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás
Fotó: Polina Maximova Nikita Lyubintsevvel

Aztán Maksimovának őszinte interjút kellett adnia, amelyben azt mondta, hogy Nikitával a kapcsolatok hosszú ideig megszakadtak.

A színésznő egy ideig egyedül volt. De 2015-ben szó esett a kapcsolatáról Alekszej Vorobjovval. Eleinte mindkét sztár rajongói látták a pár ellentmondásos fotóit. És akkor Maksimova feltűnt az énekesnő "Crazy" című dalának videójában.

Ez a videó, amelyben a fiatalok szerelmes párként viselkedtek, számos nézési rekordot döntött. Mindkettő annyira reálisan ábrázolta a szerelmet a videóban, hogy lehetetlen nem hinni nekik. Ennek eredményeként Vorobjov lett a "Legény" főszereplője, Maksimova pedig azt mondta, hogy a szíve teljesen szabad.Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

Ma Polina egyre többször jelenik meg kollégájával, Jegor Koreškovval. A pár egy ideje elrejtette kapcsolatát, de az utóbbi időben már bátran együtt jelentek meg a társasági eseményeken. A közelmúltban a rajongók még ugyanazokat a gyűrűket vették észre a pár kezén. Egyelőre nem tudni, hogy a fiatalok valóban összeházasodtak-e, vagy csak szimbolikus ékszerekről van szó.

Polina Maximova karrierje

Polina Maksimova, amelynek forró fotói növelték népszerűségét, még az egyetemen tanult... Amint azt fentebb megjegyeztük, az első siker után sok állásajánlatot kapott.

Maga a színésznő biztos abban, hogy édesanyja tanácsa segített neki: próbáljon a legapróbb kisebb epizódokat is a lehető legőszintébb és legtehetségesebb módon eljátszani. A jövőben Maksimova megjegyezte, hogy a legfontosabb az, hogy őszinte legyünk a közönséggel. Mindig betartotta ezt a szabályt.

Egy ideje Polina kizárólag kisebb karaktereket kapott. De a lány nem volt nagyon ideges. Biztos volt benne, hogy a jövőben mindenképpen sikeres lesz.Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

A táblázat segít megismerkedni a lány legelső szerepeivel:

FilmekSzerepek
angyal szárnyakIrina
VágányAngyalgyökér
Két AntonOlya
Éjszakai vendégLera

A "Hozomány" című darabban a leendő sztár diplomamunkája volt a főszerep. A lány gyermekkora óta álmodott róla. Később Maksimova többször is megjelent a színpadon. Például egy Claude Magnier darabja alapján készült darabban. A lány maga megjegyzi, hogy egyformán szereti a színházi színpadot és a forgatást. Szeretné folyamatosan kombinálni ezt a 2 irányt.

Az érettségi után Polina fokozatosan hírnevet szerzett. Először ő kapta a fő szerepet az "Utolsó kordon" című filmben. A lány még mindig megjegyzi, hogy ez a sorozat ikonikussá és szimbolikussá vált számára. Maksimova után kezdtek érkezni az érdekesebb komolyabb állásajánlatok.Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

A "The Night Guest" melodráma után, amelyet a közönség nagyra értékelt, a szőke Lelia Rzhevskaya szerepét kapta meg a TNT sorozat sitcomjában. A Deffchonki-nál végzett munka igazán népszerűvé tette. A lánynak több ezer rajongója van egész Oroszországban. Eleinte a színésznő nagyon aggódott. Félt attól, hogy összehasonlítsák szerepét más imádnivaló szőke sorozatokkal.

Például Masha vagy Allochka az Univer-től. Eleinte valóban összehasonlították a lányokat. De Maximovának sikerült egyedivé tenni Leliáját. A karakter valóban bájos, ellenállhatatlan lett, és sok nézőt beleszeretett.

Polina nem titkolja, hogy a hősnő sokat tanított neki. Miután a divatos Lelyát játszotta, a lány elkezdett fényesebb és nőiesebb öltözködni, jobban vigyázni magára, rendszeresen formázni és sminkelni. Korábban a színésznő a hétköznapi életben sokkal egyszerűbbnek tűnt. Ráadásul Maksimova maga, a karaktere példájával élve, kevésbé lett ingerlékeny a hétköznapokban. Különösen egy szeretett férfival való kapcsolatban.Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

Polina mindig megsértődik, amikor "sorozat" színésznőnek hívják. Végül is a lánynak híres tehetséges rendezőkkel sikerült teljes hosszúságú filmekben dolgozni. Például a "8 új dátum" című film volt. A lánynak annyira megtetszett az új élmény, hogy ugyanabban az évben további 4 filmben játszott, amelyek közül 2 a "Reggeli apunál" és a "Fogadj a szerelemre" volt.

A lánynak még műsorvezetőként is sikerült kipróbálnia magát. Polina az "Ilyen film" projektben dolgozott. Igaz, ez az élmény kevésbé hatott rá.

A közönség emlékezett Maksimova szerepére az "Emlékszem, nem emlékszem" című filmben is. Itt találkozott és működött együtt Natalja Medvegyevával, Konstantin Krjukovval és más tehetséges fiatal színészekkel. Az egyik fő szerepet Polina kapta a "Nem ők" című filmben. A lány mind ez idő alatt nem hagyta abba a munkát a "Deffchonok" új évadaiban.

Maximova ma is aktívan cselekszik. Az egyik legfrissebb alkotása a 257 ok az életben című filmben betöltött szerepe.

Csillag megjelenése

Polina Maksimovát az egyik legszebb orosz színésznőnek hívják.Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

A lány pompás alakkal rendelkezik, amit számos forró fotó is megerősít:

  • Polina magassága 173 cm
  • Súly - kb. 58 kg.
  • Szőke paraméterek: 81 x 63 x 90 cm.
  • Mellméret - második.

Egy lánynak nincsenek gondjai az alakjával. Természetesen karcsú. A színésznőnek szőke haja és kék szeme van, ami növeli varázsát.

Maksimova "csontig szőkének" nevezi magát, és megjegyzi, hogy csak az ígéretes szerep kedvéért kész megváltoztatni ezt a hajszínt. A lány gyakran szerette kipróbálni a különféle parókákat, és rájött, hogy a fürtök és a frizurák egyéb árnyalatai egyáltalán nem felelnek meg neki. Kedvenc stílusa a hosszú, laza fürtök. Ugyanakkor Polina megpróbálja könnyebbé tenni a hajvégeket és sötétebbé tenni a gyökereket.Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

Maksimova egész életében ritkán változtatott a haján, de volt néhány kivétel:

  • A "Deffchonki" filmben való forgatás kedvéért a lány meghosszabbította a haját.
  • 2018-ban Polinának meg kellett változtatnia a saját ízlését, és "úgy kellett tennie, mint egy fiú". Ezt áhított szerepért tették.
  • A "257 ok az életre" forgatás kedvéért a csillag teljesen leborotválta a fejét. Ebben a formában a színésznő nagyon kényelmetlenül érezte magát, de érdekelte az új élmény.

Ma a lány ismét hosszú fürtöket növeszt... Érdekes, hogy természetüknél fogva göndörödnek tőle. A csillagnak nincsenek jól látható tetoválásai. De Polina valahogy elcsúszott, hogy miniatűr rajza van a füle mögött a bőrön. Mi a szimbólum és mit jelent a lány számára, nem magyarázta el.Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

Serdülőkorban Maksimova sokkal kevésbé vigyázott magára, és leggyakrabban sportnadrágban és tornacipőben jelent meg az utcán. Amikor a lány már népszerűvé vált, minden megváltozott. Ma Polina elismeri, hogy csak ideális képpel jelenik meg.

Bármi buli előtt elmegy a szépségszalonba, és elvégzi az összes lehetséges eljárást. A lány külön örömét leli abban, hogy vigyázzon magára.

Plasztikai sebészet Polina Maximova

Polina Maksimovát, akinek forró fotói rendszeresen megjelennek az interneten, a hazai moziban a kevés természetes szépségnek nevezik. Ha tanulmányozza a lány gyermekkori képeit, észreveszi, hogy ma is ugyanúgy néz ki. Maksimova nem javított ki magában. Kizárólag kozmetikumok segítségével orvosolja a meglévő hiányosságokat.Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

Maga Polina nem ellenzi a plasztikai sebészetet, de megjegyzi, hogy ezt csak az igazi arc- és testhibákkal rendelkező lányoknak szabad megtenniük. A színésznő nem érti, hogyan változtathatja meg az arccsontját, az arcát, vagy akár megnövelheti a melleit.

A csillag megpróbálja természetesnek tekinteni és szeretni az összes funkciót. Maksimova egyszer elmagyarázta, hogy nem akarna az összes többi megtért Instagram-lány másolata lenni. Nagyra értékeli az egyes emberek egyéniségét.

Kozmetológiai eljárások

A mindennapi életben Polina ritkán használ sminket. Általában csak egy szemceruzára és szempillaspirálra korlátozódik. De a szépségszalonok látogatása rendszeresen tetszik neki. Különösen hosszas filmezés után.

A színésznő nem titkolja, hogy párszor már igénybe vette a szépséginjekciókat. Úgy véli, hogy ez egy teljesen normális, sőt szükséges eljárás 30 év után.Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

Amikor nincs idő szalonokra, a színésznő otthoni gondozást választ magának. Például azzal kezdi a napot, hogy petrezselyem főzettel megtörli az arcát. Erre a lány kockákra fagyasztja a folyadékot. Polina nem hagyja el a házat a kötelező tápláló arckrém nélkül.

Fotósztárok

Polina Maksimova, akinek forró fotóit ma mind a magazinokban, mind a közösségi hálózatokon bemutatják, nem szégyenlős a testével kapcsolatban, és bátran demonstrálja őszinte képeken a rajongóknak. Például nem sokkal a "Deffchonki" forgatás után a lány egy híres férfimagazin címlapján jelent meg.

Őszinte fotózása a "Maximban" megőrjítette a férfiakat. A színésznőt azonnal az orosz mozi új nemi szimbólumának nevezték el. Egy idő után Maksimova megismételte sikeres tapasztalatait.Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

Tehát a Maxim magazin oldalán a lány feltárta a fehérneműt. Voltak fotók nélküle. De a csillag szorgalmasan lefedte az összes pikáns helyet. Érdekes módon a rajongók nagyon pozitívan reagáltak a színésznő őszinteségére. A megjelent képek többnyire pozitív megjegyzéseket kaptak.

Hogyan képes a csillag fitt lenni?

Polinának természetesen karcsú alakja van. De ugyanakkor nagyon szereti a sportot is. Amikor egy lánynak lehetősége van rá, mindig meglátogatja az edzőtermet, és edzővel dolgozik együtt.

A csillag a következő típusú terheléseket szereti:

  • Pilates;
  • jóga;
  • úszás.

Nem titkolja azonban, hogy gyakran lehet lusta. Ezért mindig egy edzővel jár órákra, hogy ne sajnálja magát és aktívan edzen. Még Polina is a medencébe megy oktatóval. A vízben való edzést mindenki számára kötelezőnek tartja, és minden lánynak ajánlja.Polina Maksimova. Forró fotók fürdőruhában, plasztikai műtét előtt és után, fogyás

Ha Maximovának nincs ideje hosszú ideig látogatni az edzőtermet vagy a medencét, megpróbál otthon edzeni. Például guggolásokat, röpködéseket hajt végre, a tévé elé pumpálja a sajtót kedvenc programjaival.

De Polina nem korlátozza magát az ételekben. A forgatás során megpróbálja könnyű ételeket választani. Például turmixokat inni vagy friss zöldségeket fogyasztani. Ellenkező esetben, tele gyomorral, egy lánynak nehéz bekapcsolódnia a munkába és válaszolni a másolatokra.

Polina Maksimova nagyon szereti a munkáját, és reméli, hogy tovább fejlődik a színészi szakmában. A lány már ma is rengeteg filmmel, tévésorozattal és több előadással is rendelkezik a számláján. És a magazinokban rendszeresen megjelenő forró fotók táplálják népszerűségét.

Videó Polina Maximováról

Polina Maksimova - kopasz borotválkozásról, éjszakai zhorról és meghitt jelenetekről:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj