A szempillák közötti tér állandó sminkje. Fotó, mennyi ideig tart, ár, hogyan készül

Az állandó smink a 21. század egyik legfejlettebb sminktechnikája. A népszerű eljárás a színező pigmentnek a szempillák közötti térbe történő bevezetésére lehetővé teszi a nők számára, hogy vizuálisan kinagyítsák a szemüket és korrigálják aszimmetriájukat. A tetoválás az egyik módja annak, hogy fényesebbé és kifejezőbbé tegye a megjelenését.

A szempillák közötti tér lényege

A szempillák közötti tér tartós felépítése egy festék bevezetése a szem mentén az epidermiszbe. Az állandó smink gazdagabbá és szúrósabbá teszi a megjelenést, és ezzel korrigálhatja a szem formáját is.

Az állandó smink jelenléte az arcon lehetővé teszi a női képviselők számára, hogy jelentősen csökkentsék a mindennapi sminkre fordított időt, és elérjék a vastag és terjedelmes szempillák hatását.

A kapott eredmény hosszú ideig tart (2 és 5 év között) - ez függ a bőr típusától, életkorától, a festék behatolásának mélységétől.

A tartós smink előnyei

A szempilla közötti tér állandó sminkjének - a mindennapi sminkkel ellentétben - a következő előnyei vannak:

 • Nem igényel mosást. A vízi eljárások (fürdők, szaunák, uszodák) után a nyilak a helyükön maradnak: egyenletesek és különállóak.A szempillák közötti tér állandó sminkje. Fotó, mennyi ideig tart, ár, hogyan készül
 • Könnyű korrekció... Kívánt esetben a kliens kozmetikumokkal (szemceruzával vagy ceruzával) önmagában megváltoztathatja a nyilak vonalainak alakját, amelyet könnyű kitörölni, és maga az alap is alacsony marad.
 • Időt megtakarítani. Ha tartós sminked van, akkor elegendő festeni vagy fésülni a szempilláidat (hosszabbítással), és a smink készen áll.
 • Fényesség és kifejezőképesség. Az állandó tetoválás meggyógyulása után a szempillák vizuálisan vastagabbá és egészségesebbé válnak, ami mélyebbé és kifejezőbbé teszi a megjelenést.
 • Hibák változása... Az állandó tetoválás segítségével korrigálhatja az aszimmetriát és a szem alakját.

Ellenjavallatok, az eljárás biztonsága

A szempillák közötti tér végleges sminkelését a mester egy speciális eszköz segítségével végzi, amely vékony tűvel van ellátva, amely átlyukasztja a hám felső rétegét, és azonnal kitölti színezőanyaggal (pigment). A test keringési rendszerét ez nem érinti, ezért az ilyen eljárás sérülésének kockázata minimális.

A szempillák közötti tér állandó felépítése ellenjavallt epilepsziás rohamok, asztma, vese- vagy májelégtelenség esetén.

Szigorúan tilos, ha:

 • terhesség (szoptatás);
 • hegesedésre hajlamos érzékeny bőr;
 • allergia a színezékekre.

A szempilla tetoválásának lehetőségei

A szempillák közötti tér tartós sminkelése 3 különböző technikával végezhető el, ennek köszönhetően minden beteg kiválasztja a számára legmegfelelőbb eljáráslehetőséget, és elrejti vagy hangsúlyozza előnyeit.

Szemceruza

A legtermészetesebb tetoválási technika a szemceruza. A kontúr, amelyet a szempillák közötti térre, a szempillavonal mentén alkalmaznak. A szempillák közötti tér állandó sminkje. Fotó, mennyi ideig tart, ár, hogyan készülNyitottá és átütővé teszi a megjelenést. A szemceruza tökéletes alap az ikonikus Nude sminkhez.

Nyíl

A nyilak (alak, hossz és szín) az ügyfél szemének alakjától és preferenciáitól függenek: egyesek kedvelik a vékony, alig észrevehetőeket, míg mások a széles, sűrűbbeket a "Grazh" stílusban. Ennek a technikának a sajátossága, hogy a színező pigmentet világos, kifejezett körvonalú grafikus vonalakkal viszik fel a szempillák közötti térre.

Tollazat

A tollas nyilak segítségével a művész "Füstös szem" hatást vált ki, helyettesítve az árnyékok és a szemceruza használatát. Maga a nyíl árnyékolt az egész szemen. Ennek a technikának az az előnye, hogy a mester 2 vagy több színt kombinálhat a természetes árnyalat érdekében. Ezután egy színes pigment kerül a nyílra, amely helyettesíti az árnyékokat.

A szín és a pigment kiválasztásának szabályai

Miután megállapodott az ügyféllel az állandó smink felvitelének technikájáról, a festék (pigment) színének megválasztása marad - ehhez a mester az elsődleges árnyalatokból indul ki, amelyek nem igénylik a keverést: piros, kék és sárga.

Nekik köszönhetően természetes színvilágot kapunk. Ezenkívül a mester másodlagos színeket ad hozzá - zöld, lila vagy narancssárga, hogy természetesebb árnyalatokat kapjon.

A szempillák közötti tér állandó sminkje. Fotó, mennyi ideig tart, ár, hogyan készül
A szempillaspirál színes állandó sminkjét színtípusok szerint végzik

Ha vegyes pigmenteket visznek fel a bőrre, a szín az epidermisz jellemzőitől függően kissé eltérhet a forrástól. Egy idő után a színező pigment a fény hatására elhalványul, és az elsődleges árnyalat megmarad.

Milyen tűket használnak?

Háromféle tű használatos tartós sminkhez:

 • Moduláris tűk.

Ezeknek a tűknek védőmembránja van, hogy a színező pigment ne kerüljön a használt gép sterilizálhatatlan részeibe.

 • Külön fúvókák.

Az ilyen, speciális hornyokkal ellátott tűk kevésbé fájdalmasak, mivel a piercinghez a készülék nagy mennyiségű festéket visz be.

 • Termékek műanyag alapon (1-3 tűvel).

Ezeket a tűket mikropigmentálásra használják. Ezek segítségével a mester kis frizurákat és kontúrvonalakat alkalmaz kis mélységig (0,3-03,8 mm).

Felkészülés a tetoválásra

Mielőtt az állandót felvenné a szempillák közötti térre, az ügyfélnek ismernie kell a következőket:

 • A tetoválás tartóssága a bőr típusától függ (zsíros bőrön gyorsabban hámlik le).A szempillák közötti tér állandó sminkje. Fotó, mennyi ideig tart, ár, hogyan készül
 • A kozmetikai eljáráshoz jobb a hideg évszakot választani (ősz, tél). A nap aktivitásával az állandó tetoválás lassabban gyógyul, a színező pigment pedig rosszabbul gyökerezik.
 • A szemeken, nevezetesen a szemhéjon, a vékony bőrön, amely „sztrájkol az állandó smink alkalmazása után. A kozmetikai eljárás után 2-4 nappal ne ütemezzen fontos találkozókat.
 • A menstruációval a sebek rosszabban gyógyulnak és jobban véreznek. Manapság nem tanácsos állandó tetoválást végezni.
 • A kozmetikai eljárás előtti napon nem szabad alkoholtartalmú italokat, kávét és értágítókat inni, mivel a sebek is sokat fognak vérezni.
 • Ne görbítse a szempilláit a kozmetikai eljárás előtt.

Hogyan történik a szurkálás

A mesterrel egyeztetve először megegyezik a festék felhordásának technikájában és a pigment színében. A nyilak jövőbeli alakját egy speciális jelölővel alkalmazzák az ügyfélre.

A műveletek sorrendje a szempillák közötti tér állandó tetoválásakor:

 1. A mester érzéstelenítő kenőcsöt visz a kliensre, amelynek segítségével az idegvégződéseket egy ideig (15-20 percig) „lefagyasztják”.
 2. Ezután a mester az ügyfél előtt kiveszi és kicsomagolja az eldobható tűt, és egy speciális polietilénbe csomagolt gépbe helyezi. Nagyon fontos az egészségügyi előírások betartása.
 3. A pigment injekciójával az ügyfél enyhe fájdalmas érzéseket érezhet a bőr fájdalomküszöbétől függően. A mester azzal kezdi, hogy kitölti a szempillák közötti helyet, majd a nyilakat felhívják és az árnyékolást elvégzik.A szempillák közötti tér állandó sminkje. Fotó, mennyi ideig tart, ár, hogyan készül
 4. Krémet alkalmaznak a bőr sérült területeinek "lezárására", amely tovább véd a káros baktériumok ellen.
 5. A kliens emlékeztetőt kap a szempillák közötti hely megfelelő gondozásáról.

Milyenek a szemek a tartós smink után?

Közvetlenül a tartós sminkelés után a szemhéj megduzzad, bőrpír és duzzanat jelenik meg. Ne végezzen öngyógyítást, maga a duzzanat 2-3 nap alatt elmúlik, maga a tetoválás pedig 2 héten belül meggyógyul. Ennyi idő alatt a szempillák közötti helyet meg kell kenni egy gyógyító kenőccsel, amelyet a mester tanácsolni fog, általában ezt: Bepanten vagy Panthenol.

Hétvége előtt ajánlatos végleges tetoválást végezni, hogy kevésbé legyen kitéve a környezetnek: kint a nap, a szél és a por.

Fáj, ha állandó helyet hagy a szempillák között?

A fájdalom mértéke az állandó intercilláris tér alatt az ügyfél bőrétől és a fájdalom küszöbétől függ. Sok nő és lány könnyen tolerálja a kozmetikai eljárást, némelyik még csiklandozó is.

Az alacsony fájdalomküszöb és az epidermisz felszínéhez közeli kapillárisok tulajdonosai nem annyira optimisták a "szúrást". Ilyen esetekben a mesternek meg kell szakítania az ülést, és újra fájdalomcsillapítót kell alkalmaznia.

Meddig gyógyul a szemhéj?

Az állandó smink az epidermisz felső rétegének defektkárosodása. Ezért minél több seb, annál hosszabb ideig gyógyul meg a szempillák közötti tér. A rehabilitáció 3 szakaszban történik.A szempillák közötti tér állandó sminkje. Fotó, mennyi ideig tart, ár, hogyan készül

 1. A munkamenet után (1-2 nap) a szemhéjak észrevehetően megduzzadnak és elvörösödnek. Kis hematomák képződhetnek. Az ichor kiemelkedik a sebek (szúrás helyei) közül.
 2. A 3. napon a duzzanat fokozatosan csökken. Helyén kéreg keletkezik, amelyet - mint korábban írták - önmagában tilos letépni.
 3. 5-7 napig a kéreg teljesen megszárad, és magától leesik.

Meddig tart a hatás?

A tartós smink megőrzése minden lánynak és nőnek egyedi, és függ a tényezőktől: hormonális ciklus, életkor és bőrtípus.

Átlagosan egy jó minőségű tartós tetoválás 1-5 évig tart, de vannak olyan kivételek, amelyek szerint egy letörölhetetlen szemceruza 10 évig tetszik a tulajdonosnak.

Tetoválásápolás

A szempillák közötti tér tetoválásának gondozása meglehetősen egyszerű, így a gyógyulás után a megjelenés fényes és kifejező, be kell tartania az alább bemutatott szabályokat.

 • Tilos 24 órán át nedvesíteni a szemét, valamint 3-4 napig ellátogatni a szaunába vagy a fürdőbe.
 • A munkamenet utáni következő napon kéregek kezdenek kialakulni a szemekben, amelyeknek 5-7 napon belül önmaguktól le kell esniük. Semmilyen esetben sem szabad elszakadni önmaguktól, mivel a jövőben problémák lehetnek a szín és a pigment beültetésével.
 • Amíg a tetoválás meg nem gyógyult, tilos szempillaspirált, szemceruzát vagy árnyékot használni.
 • 10 napig tilos bozótokat és hámlasztókat használni.
 • Ne törölje le arcát festékekkel és alkoholos oldatokkal. Óvatosan távolítsa el a kialakult ichort klórhexidinnel megnedvesített vattacsomóval.
 • Ne használjon lencséket a munkamenet után 24 órán keresztül.
 • A fizikai aktivitás és a sport 7 napig tilos.A szempillák közötti tér állandó sminkje. Fotó, mennyi ideig tart, ár, hogyan készül
 • Naponta kétszer kezelje kenőcsökkel a szempillák közötti helyet, amelyet a mester tanácsolt az ülés után.

Javítás

Az epidermisz rehabilitációja során a tetoválás elveszíti a festék árnyékának telítettségét, ezért ajánlott egy hónap alatt korrekciót végezni. A mester ismét bevezeti a színező pigmentet a szempillák közötti térbe - a szemöldök el fogja érni a kívánt színt és formát.A második munkamenet sokkal gyorsabb és olcsóbb, és nem olyan drága, mint az első festék bedugása.

Ár

A szempillák közötti tér állandó felépítése az elit eljárásokhoz tartozik, amelyeket mesterségük mesterei végeznek a szalonokban. Sok kozmetikus egyenlíti a kontúrozással, mivel ez hosszú ideig segíthet a megjelenés megváltoztatásában.

A szempillák közötti tér tetoválásának árai különbözőek, és a mester tapasztalatától, profizmusától és képzettségétől függenek. Az alábbiakban egy táblázat tartalmazza a tetoválás hozzávetőleges árait a különböző képzettségű mesterek számára.

Mester (munkatapasztalat)A szempilla végleges sminkjének áraJavítás
Kezdő mester (kevesebb mint 5 éves munkatapasztalat)2000 ezer rubeltől1500 ezer rubeltől
Vezető szalonmester (több mint 5 éves tapasztalat)5000 ezer rubeltől3500 ezer rubeltől

A sikertelen eljárás következményei

A szempillák közötti tér állandó sminkelésének eldöntésekor nagyon fontos, hogy magas szintű képzettséggel és gazdag tapasztalattal rendelkező szakembert válasszon a szakterületéről, hogy az eljárást helyesen és további komplikációk nélkül hajtsák végre, kivéve a duzzanatot és az enyhe bőrpírt.A szempillák közötti tér állandó sminkje. Fotó, mennyi ideig tart, ár, hogyan készül

Ritkán fordulnak elő olyan esetek, amikor a lányok és a nők egy idő után egy foglalkozás után a következő következményekkel szembesülnek, amelyeket: a mester tapasztalatlansága, gondatlansága:

 • allergiás reakciók;
 • gennyes gyulladás;
 • a herpesz megjelenése;
 • a bőrön kialakult hegek;
 • szempillák elvesztése;
 • fertőzés veszélyes fertőzéssel (HIV, hepatitis);
 • a hajszálerek és a szemgolyó károsodása.

Anyagmegtakarításkor, például színező pigmenteken, a telített árnyalat egy idő után megváltoztatja a színét: a világos pigmentek pirosra váltanak; a sötét pigmentek kékek. Ilyen esetekben csak eltávolítóval vagy lézerrel történő eltávolítás segít több alkalommal, ritkán, 1 alkalommal.

Hogyan lehet eltávolítani a bosszantó tetoválást?

Ha a kliensnek nem tetszik az eredmény (szín, forma) az állandó sminkelés után, akkor annak kijavítására van mód: a szalonban vagy otthon.

 • Álcázás. Az eljárás abban áll, hogy a speciális felszereléssel rendelkező mester a pigmentet a hússzín szempillái közötti térbe hajtja, amely „elfedi a sikertelen árnyékot.
 • Elektrokoaguláció. Ez a módszer nem túl népszerű. A kozmetikus a kívánt hőmérsékletre fűtött elektrokoagulátorral elektróddal égeti el a pigmentált bőrrészeket.
 • Dermabrázió (eltávolítás műtéttel). Ez az eljárás segít megszabadulni a sikertelen tartós tetoválástól 1 munkamenet során. A sebész (kozmetológus) egy speciális gyémántpermetezéssel kimetszi a hám pigmentált területeit, amíg a festék teljesen el nem távolul.
 • Krioterápia. Ezen eljárás során a mester folyékony nitrogén oldatába mártott borogatást használ. Ezután az impregnált szövetet ideiglenesen a pigmentált bőrre helyezzük, amíg a hámra „jég” kéreg képződik, amely 2 hét után önmagában eltűnik. Az ügyfélnek van egy kis hege - megfelelő gondossággal, egy idő után kevésbé válik észrevehetővé vagy teljesen eltűnik.A szempillák közötti tér állandó sminkje. Fotó, mennyi ideig tart, ár, hogyan készül
 • Eltávolítás lézerrel. A legbiztonságosabb és legnépszerűbb módszer. A kozmetikus lézersugár segítségével elpusztítja a pigmentet tartalmazó bőrt. Az eltávolítást több munkamenetben hajtják végre. Az eljárás időtartama 20 perc.
 • Eltávolító. A kozmetikus egy speciális, szuszpenzióval töltött eszköz segítségével behatol a hám felső rétegébe, eltávolítva ezzel a színezőanyagot. A "Magic" folyadék fém-oxidokból áll, amelyek nem okoznak kárt a keringési rendszerben és az erekben. Az eltávolítást több munkamenetben hajtják végre.
 • Népi gyógymódok. Ha egy sikertelen tartós szemöldök smink után az ügyfél már nem bízik a mesterekben, akkor a tetoválást hazaviheti. Ezek az eljárások a következőkből származó tömörítések napi alkalmazásából állnak:
 1. ricinusolaj (leghatékonyabb módszer);
 2. 3% -os hidrogén-peroxid-oldat;
 3. "Gruel" asztali, tengeri só keverékéből;
 4. ecet esszencia;
 5. a kálium-permanganát gyenge oldata;
 6. celandin tinktúrája.

A szempillák közötti tér állandó sminkje a szalonokban népszerű kozmetikai szolgáltatás, amelynek segítségével bármely lány vagy nő sokáig fényessé és kifejezővé teheti. Nem lehet öblíteni vízzel, és forró időben nem csöpög.

Cikkterv: Mila Friedan

Videó a szempilla végleges sminkjéről

Tetoválás órák - szempillák:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj