Állandó ajak smink árnyékolással. Fotók az eljárás előtt és után, ár

A tartós smink szalon eljárás lehetővé teszi az ajkak alakjának javítását vagy a veleszületett hibák kijavítását. A kozmetológiai klinikák különféle tetoválási lehetőségeket kínálnak (árnyékolással, akvarell sminkkel, ombre technikával), amelyek hosszú ideig lehetővé teszik az egyedi csábító kép létrehozását.

Mi a tartós ajak smink, a tetoválás lényege, hozzávetőleges árak

Állandó ajak smink (árnyékolással, az eljárás körülbelül 2 órát vesz igénybe) - a száj természetes alakjának korrekciója mikro-szúrások segítségével, tartós színező pigment bevezetésével a szövetekbe.

Állandó ajak smink árnyékolással. Fotók az eljárás előtt és után, ár
Állandó ajak smink árnyékolással. Vélemények.

Az állandó smink nemcsak a stílus megváltoztatását teszi lehetővé, az ajkak szexi fényt és kövérséget kölcsönöznek, hanem a veleszületett hibákat is elfedik, például hegeket, aszimmetriát, ajakhasadékot, hegeket.

Az eljárás során a festéket sok apró, gyakori injekcióval juttatják el, 0,3–0,8 mm mélységig.

A smink készítéséhez olyan anyagokat használnak, amelyek természetes ásványi alkotórészekből állnak, alacsony mesterséges vegyi anyag-tartalommal. Tulajdonságai szerint az állandó smink hasonló a tetováláshoz, de különbözik a színező pigmentek behatolási mélységében.

A beavatkozás után a nő fényes, jól körülhatárolható, kövér ajkakat kap, amelyek színe az ügyfél kívánságaitól függ. 4-6 év után a smink fokozatosan elhalványul, majd eltűnik a bőr keratinizált rétegével együtt. A viselés időtartama a szervezet jellemzőitől és a teljesítmény minőségétől függ.

Állandó ajak smink árnyékolással. Fotók az eljárás előtt és után, ár

Csábított sminket alkalmazunk:

 • az ajkak kontúrjának, fényességének helyreállítása érdekében 45 éves kor után;
 • a megjelenési hibák kijavítására (ajakhasadék, nagyon vékony térfogat, aszimmetria megsértése herpesz szenvedése után);
 • vizuálisan növelni a száj formáját;
 • ha nem akar folyamatosan rúzsozni;
 • hogy megszabaduljon a dekoratív kozmetikumok által hagyott nyomoktól és foltoktól.

Az eljárás költsége a régiótól, a klinikától, a kozmetikus szakképzettségtől függ:

Az eljárás típusaÁr
Egyszerű kontúrkorrekció5000 dörzsöléstől.
Állandó smink árnyékolással6500-tól dörzsölje.
Teljes feltöltés smink8000 dörzsöléstől.
3D hatás80 000 rubeltől.
Akvarell állandó6000-től dörzsölje.
Ombre hatás8000 dörzsöléstől.
Javítás3000 dörzsöléstől.

Előnyök és hátrányok

A tartós ajak smink (árnyékolással az elkészített tetoválás a szájnak kissé kopott rúzs hatását adja) számos előnyével és hátrányával jár.

Állandó ajak smink árnyékolással. Fotók az eljárás előtt és után, ár

Pigmentálást alkalmaznak:

 • tiszta kontúrokat és duzzanatot adni;
 • a tartós fényezés elkerülése érdekében;
 • ha el akarja kerülni, hogy a rúzsból nyomok és foltok maradjanak;
 • a száj alakjának hiányosságainak vizuális korrekciójára;
 • ápolt, fényes képet készíteni;

Az eljárás hátrányai a következők:

 • képtelenség hosszú ideig megváltoztatni a létrehozott megjelenést;
 • az eljárás magas költsége;
 • kötelező korrekció egy bizonyos idő után;
 • az ülés nagy fájdalma;
 • hosszú gyógyulási időszak;
 • a tetoválás után az ajkak bőrének különleges gondozása.

Ellenjavallatok a tetováláshoz

A tartós ajak sminket (árnyékolással, kontúrozással vagy 3 D hatással kiderül, hogy ragyogó szexi ajkakat hoz létre, teljesen kijavítva a száj szerkezetének hibáját) különféle technikákkal hajtják végre, a meglévő problémától és a nő vágyától függően.

Teljesen kitöltve

Népszerű technika, amely segít az ajkaknak a ragyogó rúzs és a fényesség állandó jelenlétét megjeleníteni.

Állandó ajak smink árnyékolással. Fotók az eljárás előtt és után, ár

Az eljárás során a kozmetikus a száj teljes bőr alatti felületét festékkel tölti fel, kissé megvilágítva a közepét. A teljes feltöltés ragyogást és hangerőt kölcsönöz az ajkaknak, és segít az alak és a kontúr beállításában. Az eljárás után a nőnek már nincs szüksége sminkre.

Tollas kontúr

Semleges technika, semleges, meztelen színű pigmenttel. Az eljárás során az orvos kémiai anyagot alkalmaz az ajak körvonalára, majd a pigmentet a teljes térfogatban egyenletesen összekeveri, a közepét pedig festetlenül hagyja. A szükséges dússágot az ajkak kapják, a megjelenés hasonlít egy kissé kopott rúzs jelenlétére.

Csak vázlat

Az állandó smink változata, amelyben a festéket csak a száj kontúrjára alkalmazzák. Egy ilyen tetoválás úgy néz ki, mint egy ceruzavonás, nem változtatja meg alakját, nem ad teljességet, csak az egyértelműség megjelenéséhez járul hozzá. Leggyakrabban hasonló eljárást rendelnek el a nők 45 éves koruk után az életkorral összefüggő változások (a szájzugok megereszkedése) kiküszöbölésére.

Vízfestmény

A smink egy természetes árnyalatú pigment felvitele, majd árnyékolás. Ez a tetoválás nem rajzolja meg a kontúrt, fényes hatást kelt az ajkakon. Meztelen vagy rózsaszín festékkel végezzük.

Természetes fény kayal

Az eljárás során az orvos egy világos vonalat húz a száj mögé festékkel, vizuálisan javítva az ajkak természetes formáját. Az ilyen smink nem korrigálja az alakot, csak vizuális kövérséget ad hozzá, növelve a természet által adott alakot.

Állandó ajak smink árnyékolással. Fotók az eljárás előtt és után, ár

Csak ideális szájszerkezettel használható, mivel minden létező hibát kiemel.

3D hatás

Állandó smink, amely az élénk színű ajkak hatását váltja ki, sima színátmenetekkel. 2 vagy 3 kompatibilis árnyalatban, ugyanazon színskálán történik.

A festéket a bőr alá viszik az egész szájban.

Halványabb tónust helyeznek a közepére, míg a szélek világosak. Az eljárás 2 szakaszból áll. Az első munkamenetben világos körvonal jön létre, a második munkamenet során a szöveteket színezékkel töltjük meg.

Hombre

Az irizáló színezés technikája, amely egyenletes színátmenetekből áll. 5 különböző fényerő árnyalatú tónuspaletta hozza létre. A száj középső részét halvány színnel festik át, az ajkak széle felé, a pigment telítettsége fokozatosan növekszik, ami a fényes rúzs jelenlétének hatását eredményezi az ajkakon.

Állandó ajak smink árnyékolással. Fotók az eljárás előtt és után, ár

Az átmenetek határai árnyékoltak. A szín megfelelő megválasztásával az ajkak gazdag árnyalatot, fényt, vizuális csábítást és kövérséget nyernek.

Az eljárás előkészítése

Az állandó ajak smink, árnyékolás és kontúrozás kíséretében, előzetes előkészítést igényel. A munkamenet előtt 7 napon belül herpesz-megelőzésre van szükség az Acyclovir gyógyszer szájon át (naponta egyszer) történő bevitelével. A tablettákat mindenkinek inni kell, még azoknak a nőknek is, akik korábban nem szenvedtek vírusos patológiáktól.

A megelőző intézkedések figyelmen kívül hagyása esetén a 2-3. Napon herpeszhólyagok jelennek meg a mikro-szúrásokban, amelyek a bőr súlyos sérüléséből és az immunitás csökkenéséből fakadnak.

A megjelenés hibája mellett a vírus hajlamos "megenni" a színező pigmentet, és miután a kiütést kiöntötték az előbbi képződmények helyére, "fehér foltok" jelennek meg, amelyek jól ismerik az összes tetoválást. Szükséges a gyógyszer szedése 3 nappal a smink befejezése után is.

Az Acyclovir mellett a munkamenet előtti napon a következőket kell kizárni a használatból:

 • tea;
 • kávé;
 • szénsavas limonádé;
 • tenger gyümölcsei.

A megadott étel és ital elvékonyítja a vért, ami bajokhoz vezet a szúrások során. Az aszpirin szintén nem megengedett.Az orvosok határozottan javasolják az immunitás mesterséges növelését az állandó sminkelés előtt az „Immunal” és a C-vitamin profilaktikus kúrájával.

Tilos állandóan sminkelni olyan személyeket, akik:

 • onkológiai daganatok;
 • bronchiális asztma;
 • diabetes mellitus;
 • a máj és a vesék megzavarása;
 • véralvadási problémák;
 • herpesz;
 • lázzal járó akut légúti fertőzések;Állandó ajak smink árnyékolással. Fotók az eljárás előtt és után, ár
 • HIV-fertőzés;
 • dermatitis vagy bármilyen más bőrkiütés;
 • mentális vagy idegi rendellenességek.

Az ajaktetoválást nem szabad elvégezni:

 • terhes nők;
 • szoptató anyák;
 • lányok a kritikus napokban.

Állandó sminket csak szakosodott kozmetikus végez a szépségszalon steril irodájában. Szigorúan tilos önállóan színező pigmentet alkalmazni a bőr alá.

Végrehajtási technika

Az ajaktetoválás csak szalonban vagy rendelőben engedélyezett. Az eljárás megköveteli a szoba és a műszerek teljes sterilitását.

Az eljárás lépései:

 1. Vázlat és annak rajzának elkészítése. Az ügyféllel folytatott beszélgetés során a kozmetikus meghatározza a smink technikáját, a páciens számára megfelelő színvilágot, eldönti, hogy a korrekciót igénylő problémák milyen módon távolíthatók el.
  Állandó ajak smink árnyékolással. Fotók az eljárás előtt és után, ár
 2. Vázlat rajzolása az ajkakra, a kontúr fertőtlenítőszerrel történő kezelése, pontvágásokkal történő rögzítése.
 3. Érzéstelenítés lebonyolítása. Fájdalomcsillapító kenőcsöt vagy gélt helyeznek az idegvégződések blokkolására létrehozott szúrásokba.
 4. Színező pigment injektálása géppel a bőr alá 0,4-0,8 mm mélységig.
 5. Árnyékolás, egyértelmű határok törlése ombre technika vagy 3D effekt létrehozásakor.
 6. Nyugtató és fertőtlenítő gél vagy balzsam felvitele.

A foglalkozás időtartama 1-3 óra. A leghosszabb eljárások a 3D tetoválás és az ombre, 2 szakaszban hajtják végre. A tartós smink után az ajkak nagyon megduzzadnak, kéreg borítja, amely idővel kiszárad és eltűnik.

Az eredmény az eljárás és az ellátás után

A tartós smink után az ajkak gondos gondozást igényelnek:

 • Az első napokban egy barna kéreg jelenik meg a bemetszések helyén, amely 2-3 nap után kiszárad és eltűnik. Ehelyett egy fehér film képződik az ajkakon, amelyet a herpeszvírus fertőzésének veszélye miatt nem lehet nedvesíteni és eltávolítani.
 • A kék elszíneződéssel és duzzanattal járó sérült területet Miramistinnal (klórhexidin) kell lemosni, és Bepanten kenőccsel kell kezelni. A krémet pontosan, pamut törlőkendővel kenjük be, ujjaival nem kenheti meg a száját. A 2-3. Naptól a fertőtlenítő kezelés leáll. A kenőcsöt továbbra is naponta 2-3 alkalommal kell alkalmazni.

A tetoválás létrehozásától számított 7 napon belül nem lehet:

 • zsíros, sós, sütéses, fűszeres ételeket, kávét és alkoholt fogyasszon;

Állandó ajak smink árnyékolással. Fotók az eljárás előtt és után, ár

 • enni meleg vagy hideg ételt;
 • mossa meg arcát csapvízzel (csak hűvös, főtt);
 • napozzon, látogasson el a szaunába, a medencébe, az edzőterembe;
 • úszni nyílt vízben;
 • csók;
 • sminkelni;
 • függetlenül távolítsa el a védőkéregeket a sebekről.

Az ilyen smink alkalmazása után nem ihat, ajkát az üveg széléhez érintve (csak egy szívószálon keresztül), vegyen be ultraibolya fürdőt. Minden főtt ételt melegen kell tálalni. Legyen rendkívül óvatos a fogmosás során. A bőrön lévő fogkrém megrongálhatja a pigmentet, fehér foltok kialakulását okozva.

Állandó ajak smink árnyékolással. Fotók az eljárás előtt és után, ár

5 napig az ajkak duzzadtak maradhatnak, és a szúrás helyén kék jelenhet meg.

Közvetlenül az eljárás után a száj természetellenesnek tűnik a fényes pigmentáció miatt. 6-7 nap múlva a bőr teljesen helyreáll, a smink megszerzi a kívánt árnyalatot és fényt. Nyáron nem szabad tartós sminket készíteni a magas fertőzésveszély és az ultraibolya sugarak agresszivitása miatt.

Lehetséges szövődmények:

 • ... Leggyakrabban a hőmérséklet emelkedését a test fájdalomra és stresszre adott reakciója okozza.A legtöbb esetben az állapot önmagában normalizálódik.
 • Gyulladásos folyamat (szúrás) a szúrások területén... A problémát Levomekol kenőccsel kezelik, naponta háromszor vattakendővel kenik be.
 • Viszkető... Kellemetlen tünet kapcsolódhat a gyógyulási folyamathoz vagy a fertőzéshez. A második esetben a láz csatlakozik a viszketéshez.
 • Herpesz... Az eljárás után 2-3 nappal fordul elő a megelőző intézkedések figyelmen kívül hagyásával (az Acyclovir szedése).Állandó ajak smink árnyékolással. Fotók az eljárás előtt és után, ár

A mellékhatások megjelenése azonnali orvosi tanácsot igényel.

Az ajaktetoválás korrekciója és gyakorisága

3-6 év elteltével vagy nem kielégítő eredmények eredményeként sminkkorrekciót hajtanak végre. A munka időtartama a korrekció területétől függ.

Javító intézkedések történnek:

 • A kliensnek nem megfelelő végső ajakfesték megszerzése esetén. A sminket 5 óra elteltével rögzítik, előtte a színe jelentősen világosabb lehet.
 • Amikor az aszimmetria torzul az anesztetikus gél hatására történő szöveti terjedés következtében.
 • A színező pigment egyenetlen eloszlásával vagy homályos színű körvonallal.
 • Ha a mester hibázik.

A korrekció során a szakember kijavítja a hiányosságokat, ha pontosan hajtja végre a műveleteket, vagy végrehajt egy második tetoválást.

Az eljárás folyamata:

 • vázlat készítése és ösvényen történő alkalmazása;

Állandó ajak smink árnyékolással. Fotók az eljárás előtt és után, ár

 • a minta rögzítése vágásokkal;
 • érzéstelenítés;
 • a bőr kitöltése festékkel mikro-szúrások útján;
 • nyugtató, fertőtlenítő gél vagy balzsam felvitele.

A korrekciós intézkedések ideje a meglévő hibától függ:

 • A torzult kontúr, az aszimmetria a szövetek gyógyulása után 1 hónappal korrigálódik.
 • Orvosi hibát vagy nem kielégítő eredményt korrigálnak az ismételt tetoválás segítségével 1-3 hónappal az 1. eljárás befejezése után.
 • A smink megújítását 4-6 év után végezzük.

A korrekció után a szöveteknek körülbelül 1 hónapra van szükségük a teljes helyreállításhoz. A kliens kérésére az állandó lézerrel eltávolítható. Az eljárás során a sugarak az egészséges bőr megsemmisítése nélkül elpusztítják a pigmentációt.

A lézerrel érintkezve kisebb hegek és hegek jelenhetnek meg, amelyeket kozmetikai eszközzel lehet eltávolítani.

A végleges ajak smink kozmetikai eljárás lehetővé teszi a száj alakjának javítását, megadva a kívánt kontúrt és duzzanatot. A preferenciáktól függően tetoválást hajthat végre árnyékolással, fényes ragyogás létrehozásával, vagy kipróbálhatja egy végzetes szépség képét, divatos ombre dekorációt készíthet.

Cikkterv: Anna Vinnitskaya

Videó az állandó ajaktetoválásról

Hogyan kell helyesen elkészíteni az ajak tetoválást:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj