Omorphia (Omorfia). Ingyenes plasztikai sebészet. Hogyan lehet eljutni oda, fotózni előtt és után, akciók

Az Omorphia egy szokatlan projekt, amely mindenkinek esélyt ad az ingyenes plasztikai műtétre. Vannak emberek, akik nincsenek megelégedve saját megjelenésükkel, amelyekkel szemben az önértékelés csökken. Az Omorphia segít kijavítani a helyzetet, és más szemmel tekint az életre. Az esztétikai műtét megszabadul minden hiánytól.

Az Omorphia projektről. A tevékenység iránya

Az Omorphia görögből "szépségnek" van fordítva. A projekt célja különféle plasztikai műtétek ingyenes elvégzése. Minden projekt résztvevője kérelmet nyújt be az akcióban való részvételre, figyelembe véve a szükséges műtéti beavatkozás típusát. Az Omorphia bemutatja a modern plasztikai sebészet valódi lehetőségeit.

A SPIK Szépségintézet számos szakképzett sebésze vesz részt a projektben. A számos előny ellenére a projektnek nemcsak pozitív, hanem negatív aspektusai is vannak, amelyekről sok felhasználó beszél.

Plasztikai műtét

Omorphia - ingyenes plasztikai műtét, amely sokak számára az egyetlen esély a megjelenésük hibáinak kijavítására. A legtöbb lány és nő, még a férfi is, igénybe veszi a plasztikai sebészek szolgáltatásait.

Omorphia (Omorfia). Ingyenes plasztikai sebészet. Hogyan lehet eljutni oda, fotózni előtt és után, akciók

A magasan képzett plasztikai sebészek a következő műveleteket hajtják végre:

NévLeírás
MamoplasztikaAz eljárás magában foglalja az emlő korrekcióját (redukció, megnagyobbodás, emelés, helyreállítás az emlőmirigyek részleges vagy teljes eltávolítása után). A női mell esztétikus, tónusú, rugalmas lesz. A mammoplasztikának köszönhetően csábító formát ölt és fiatalnak tűnik.
Arc és nyak műanyagOlyan műveletek komplexuma, amelyekkel az orvosok javítják az orr, a szemhéjak, az arccsontok, az áll, az állkapocs és a homlok arányait és kontúrjait. Az arcplasztika a transzsexuális változásokat is előírja az ember megjelenésében. A homlok javítására elülső műanyagot használnak. Segítségével az erősen kiálló felsőboltívek lecsökkennek. Az orrplasztika segít megváltoztatni az orr megjelenését.
Test műanyagA műtét segít megszüntetni a test különböző fizikai fogyatékosságait (laza bőr, redők, striák, petyhüdt izmok, nagy mennyiségű bőr alatti zsír). Részben az ilyen hibák elrejthetők ruházattal. De a test műanyag segít teljesen megszabadulni a hiányosságoktól.
Bensőséges műanyagA modern plasztikai sebészet lehetővé teszi a veleszületett vagy szerzett problémák kiküszöbölését, amelyek az ember nemi szervét érintik. Megváltoztathatja a szeméremajkak méretét és alakját, keskenyebbé vagy szélesebbé teheti a hüvely bejáratát. A szüzesség helyreállítása nagyon népszerű.

Az orvoslás fejlett irányának köszönhetően a betegek biztonságos és hatékony eredményt kapnak. Ezt számos pozitív értékelés, fénykép mutatja a műveletek előtt és után.

Szépségápolás

A modern esztétikai kozmetológia segít kijavítani a kifejezett életkorral kapcsolatos változásokat és vizuális hiányosságokat. Az Omorphia egy ingyenes plasztikai műtét, amelyet bizonyos körülmények között végeznek.

A következő szolgáltatásokat kínálják az akciók résztvevőinek, hogy javítsák megjelenésüket:

Omorphia (Omorfia). Ingyenes plasztikai sebészet. Hogyan lehet eljutni oda, fotózni előtt és után, akciók

NévLeírás
Injekciós kozmetológiaAz eljárás lehetővé teszi a bőr öregedésének új külső jeleinek (ráncok, gravitációs ptosis) csökkentését és megelőzését. Az injekciós kozmetológiát „szépséginjekcióknak” is nevezik. Az eljárás előnye, hogy nem áll fenn a bőr károsodásának veszélye. Számos bőrhibát célzottan kezelnek. A beteg szokásos élete folytatódik, jelentős változások nélkül.
Hardver kozmetológiaA modern kozmetikusok munkájuk során speciális eszközöket alkalmaznak az arc és a test korrekciójára (ultrahang, mikrovezetékek, infravörös és rádiófrekvenciás sugárzás). A hardveres kozmetológia lehetővé teszi a különféle életkorral kapcsolatos változások eltávolítását, a sejtek elektromos egyensúlyának helyreállítását. Távolítsa el a zsírokat, hegeket, öregségi foltokat is, állítsa helyre a bőrt, és telítse azt hialuronsavval.
Lézeres kozmetológiaA lézeres technikák teljesen biztonságosak és hatékonyak. Az eljárást bármely életkorban végzik. A szövődmények vagy az allergiás reakciók kockázata minimális. Az eljárás során lézersugarakat alkalmaznak, amelyek mélyen behatolnak a bőrbe, és a sejtek károsítása nélkül aktiválják annak természetes folyamatait.
Komplex fiatalítás30 év után komplex eljárások ajánlottak az arc és a nyak fiatalítására. A kozmetológiában erre a célra az A típusú botulinum toxin injekcióit és hialuronsavat tartalmazó gyógyszerekkel történő injekciókat alkalmazzák. A nyak és a dekoltázs komplex fiatalítására kontúrplasztikákat, plazmaemeléseket, frakcionált fototermolízist alkalmaznak.
MenetemelésAz eljárás lehetővé teszi az arc korrekcióját vagy feszesítését mesothreads segítségével. A felszívódó szálakat mikroinjekciók segítségével ültetik be a bőrbe. A kifejezett nasolabialis redők, az ajkak, a szemek és a szemöldök közötti ráncok eltávolításra kerülnek. A szálemelés lehetővé teszi, hogy megbirkózzon az arc aszimmetriájával, kiegyenlítse a bőr megkönnyebbülését.
Állandó sminkA szolgáltatás olyan nők számára alkalmas, akik nem akarják elpazarolni az idejüket a napi sminkeléssel. Színes pigmenteket használnak, amelyek nem kenődnek el és nem mossák le őket. Az állandó smink kiegyenlíti az ajkak és a szemöldök kontúrját, korrigálja a megjelenést. A maximális eredmény elérése érdekében be kell tartania a kozmetikus összes ajánlását:
 • az első napon kenje be a Bepanten krémet a kezelt bőrre;
 • az eljárás után ne hámozza le a kérget;
 • 2-3 napig ne használjon kozmetikumokat.

Egy hónap múlva, ha szükséges, korrekciót hajthat végre.

Professzionális kozmetikai ellátásA népszerű eljárások segítenek fenntartani a bőrt és a testet kiváló állapotban, ápolással, maszkokkal, tisztítással, pakolással gondoskodnak róluk.

Omorphia (Omorfia). Ingyenes plasztikai sebészet.Hogyan lehet eljutni oda, fotózni előtt és után, akciók

A korszerű és megfelelően kiválasztott bőrsebészeti beavatkozások is segítenek lassítani az öregedési folyamatokat.

Akciók

Minden héten új promóciót tesznek közzé a projekt weboldalán. Bárki részt vehet rajta. Egy promóció 3-4 hónapig tart, kezdve az információk közzétételével az oldalon és a nyertes kiválasztásával. Az akció minden résztvevőjének valós esélyei vannak az ingyenes műveletre.

A projekt több szakaszban valósul meg:

 1. 2 embert véletlenszerűen választanak ki. A harmadik résztvevő az a felhasználó, akinek a projektben végzett tevékenysége miatt a legmagasabb a minősítése.
 2. Az akció nyertesét az orvos választja ki a klinika embereivel folytatott konzultációt követően.

Omorphia (Omorfia). Ingyenes plasztikai sebészet. Hogyan lehet eljutni oda, fotózni előtt és után, akciók

Két fő módon vehet részt a projektben:

NévLeírás
TartósanA résztvevőt regisztrálják a projekt weboldalán. Kiválasztja a szükséges műtétet, orvost, az eljárás helyét és idejét. A felhasználó kérelmét minden alkalommal automatikusan benyújtják egy megfelelő művelethez.
Egyszeri részvételEgy adott művelet oldalán szereplő személy regisztrál az akcióra.

A nyerési esélyek nőnek, ha a felhasználó aktívan részt vesz a megbeszélésekben, megjegyzést fűz. Plasztikai sebészettel kapcsolatos blogokat is készít.

Az orvosok

Az Omorphia egy ingyenes plasztikai műtét, amelyet képzett és profi orvosok végeznek.

Vezető plasztikai sebészek és kozmetikusok dolgoznak a projektben:

Orvos (teljes név)Irány
Arbatov Vjacseszlav VitalievicsPlasztikai sebész
Dmitrij GladisevAz orvostudomány kandidátusa, a legmagasabb kategóriájú sebész
Golovataya Irina VjacseszlavovnaPlasztikai sebész
Zakharov Anton IgorevicsPlasztikai sebész
Abolin Arvid BoriszovicsTraumatológus-ortopéd
Szafonova Ljubov NyikolajevnaPlasztikai sebész
Omorphia (Omorfia). Ingyenes plasztikai sebészet. Hogyan lehet eljutni oda, fotózni előtt és után, akciók
Az omorfia, a plasztikai műtétet tapasztalt orvosok végzik.

Ez az orvosok hiányos listája. A szabályok szerint a szakemberek minden olyan embert ingyen átalakítanak, aki akar, aki a legmagasabb aktivitást mutatta az oldalon, és nyertes lett.

Hogyan lehet időpontot egyeztetni és időpontot egyeztetni

A döntősökkel egy kijelölt klinikai intézményben konzultálnak. A plasztikai sebész minden emberrel külön-külön folytat beszélgetést. Konzultáció után döntést hoz, és kiválasztja a fő nyertest.

Az Omorphia egy ingyenes plasztikai sebészet, amelyet ma mindenki megengedhet magának. Korábban kevés volt a klinika, a szolgáltatások minősége nem elégítette ki a betegeket. Nem volt egyértelmű ellenőrzési rendszer a speciális intézmények felett. Az emberek sikertelen műtétekről és az orvosok gyenge eredményeiről beszéltek.

Ma a projektnek köszönhetően sok lány és nő kapott igazi reményt a szebbé válásra. A plasztikai klinika minden nyertessel szerződést ír alá. Tartalmazza a műtét minden részletét, valamint a beteg felelősségét. A projekt résztvevőjének meg kell őriznie blogját, véleményeket kell írnia a klinika honlapján, és az eljárás után egy évig beszélnie kell az eredményekről.

Versenyek Omorphiában

A promóciókat a rendszergazdák szorosan figyelemmel kísérik. Külön projektek jönnek létre a webhely tagjai számára, amelyekben Önnek is részt kell vennie a minősítés növelése és több pont megszerzése érdekében. A győzelmet nemcsak a szerencse, hanem a magas felhasználói aktivitás is biztosítja. Még itt is nehézségekkel kell szembenéznie, mivel mindenki a győzelemre törekszik.

Az Omorphia őszinte projekt, szigorúan betartatható követelményekkel.

Omorphia (Omorfia). Ingyenes plasztikai sebészet. Hogyan lehet eljutni oda, fotózni előtt és után, akciók

Az ingyenes plasztikai műtétet a megállapított szabályok szerint végzik. Vannak olyan lelkiismeretes aktivisták, akik betartanak minden normát, és részt vesznek versenyeken, promóciókban és segítenek más résztvevőknek. Vannak provokátorok és arrogáns felhasználók is. Becsapják őket, hogy növeljék pontjaik számát, és ezzel felértékelik a minősítésüket.

Vásárlói vélemények

A valós felhasználói visszajelzések bizonyítják, hogy az ingyenes plasztikai sebészet segít drasztikusan megváltoztatni az életet. Pénzügyi helyzetük miatt nem sokan engedhetik meg maguknak a külső hiányosságok kijavítását. Ezért az emberek az Omorphia projektet választják.

A műtét után az akció nyertese egész évben tovább osztja érzéseit és fényképeit, amelyek megerősítik a sebész munkájának magas színvonalát. Hátránya, hogy sokáig kell várni, miközben aktív életet él az oldalon, hogy állandó minősítést szerezzen.

Amíg a projekt folytatódik, a felhasználók egy része elveszíti hitét a fényes jövő iránt, feladja és megtagadja az ingyenes lehetőséget. A nyerteseket gondosan ellenőrizzük, mielőtt kiválasztanák őket a döntőbe. Fontos, hogy az ember becsületesen értékelést szerezzen magának, anélkül, hogy megcsalná a csalást, küzdjön a döntővé válás jogáért. Ellenkező esetben eltávolítják a promócióból, csökkentve a pontok számát.

Omorphia (Omorfia). Ingyenes plasztikai sebészet. Hogyan lehet eljutni oda, fotózni előtt és után, akciók

Aztán elölről kell kezdenie, jó hírnevet és magas minősítést szerezve magának. A résztvevők elégedetlen visszajelzései azon alapulnak, hogy nem elég regisztrálni a projektre.Szigorúan be kell tartani az akciók és versenyek szabályait, gyakrabban látogassa meg az oldalt. A felhasználói vélemények szerint valóban lehet győztessé válni, vannak olyan résztvevők is, akik többször nyertek promóciókat.

Az aktív felhasználóknak 20% kedvezményt biztosítanak a szükséges műtéttípusra (orrplasztika, mammoplasztika, komplex fiatalítás). Ennek megszerzéséhez először 200 000 pontot kell gyűjtenie.

Figyelembe véve az Omorphia projekt sok pozitív véleményét, arra a következtetésre juthatunk, hogy sok nőnek és lánynak reményt ad jövőjük megváltoztatására. Ez különösen igaz a fiatal anyákra, a terhesség utáni testre, amely drámai módon megváltozott. Ide tartoznak azok a nők is, akik testük természetes öregedési folyamataival szembesülnek, de tele vannak vágyukkal, hogy fiatalok maradjanak.

A negatívum csak azon alapul, hogy sok résztvevőnek sokáig kell várnia, vagy egy kis minősítés nem teszi lehetővé, hogy betörjenek a vezetők közé. Mielőtt döntene egy ingyenes plasztikai műtétről, fontos, hogy felkeressen egy szakorvost.

Teljes orvosi vizsgálaton is át kell esnie, mivel vannak bizonyos ellenjavallatok. Nem ajánlott részt venni az "Omorphia" projektben szív-, vese- és májbetegségben szenvedők számára. Ugyanez vonatkozik a cukorbetegségben, magas vérnyomásban, allergiában szenvedő betegekre is.

Cikkterv:Lozinsky Oleg

Videó az Omorphiáról

Bensőséges műanyag, az Omorphia projekt:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

 1. Anastasia

  Meg akarom nagyítani a melleimet, nagyon vékony testalkat, női jellemzők 0, 4 éve szenvedek ezzel, sok problémám van az önértékeléssel és a lelkiállapotommal, hallgatok a kapcsolatokról

  Válaszolni
 2. Svetlana

  Jó nap! Meg akarok szabadulni az oldalaktól, a hasuktól és megszerezni a harmadik mellméretet. Eltávolíthatja a kettős állát is. És lehet blepharoplasztikája. Ha az ajkak növekednek, akkor én is egyetértek. Röviden, most enyhén szólva kissé elégedetlen vagyok magammal. 37 éves vagyok. Két gyermek.

  Válaszolni
 3. Danchenko Marina

  55 éves vagyok. Egész életemben enyhén szólva csúnya kinézetemmel szenvedek. És ami a legfontosabb, a szemek vágása. Orosz vagyok, a szemem nem keleti, de a metszésem nagyon kicsi. Szeretnék blefoplasztikát végezni és vonzóbb szemmetszést készíteni. Üdvözlettel: M. Danchenko.

  Válaszolni
 4. Szerető

  Helló! 39 éves vagyok. Két + életkorú gyermek megtette gonosz tettét, nagyon szeretnék megszabadulni a hastól és az oldalaktól, valamint a mellkasukat emelni a zsírjuk miatt. Ebből az alkalomból szörnyű komplexumok. Boldogságot akarok a személyes életemben !!!

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj