Olga Buzova - fotók az orr, az ajkak, az arccsont plasztikai műtétje előtt és után. Hogyan fogytam, milyen plasztikai műtétet végeztem

Olga Buzova híres tévés műsorvezető, a modern hazai show-üzlet magabiztos résztvevője. Sok más sztárhoz hasonlóan a lány is mindig követi megjelenését, és igyekszik szép és bájos maradni, ideális arc- és testarányokkal rendelkezik, a kozmetikai módszereknek és a plasztikai műtéteknek köszönhetően.

De a rajongók mindig figyelnek az apróságokra a bálvány életében, a jó és a rossz változásokra. Ezért az átalakulások, különösen Buzova arcán és alakján, mindig láthatók, és sokan megvitatják őket, köszönhetően a csillag számos fényképének, amelyek gyakran megjelennek a médiában.

Életrajz és személyes élet

A csillag Szentpéterváron született 1986. január 20-án. Anya és apa katonai személyzet volt. Ezért őt és húgát szigorúan nevelték. Három éves korában már tud olvasni, szülei angol és fejlesztő körökbe viszik. Olga 5 éves korában tornaterembe lép, 2002-ben ezüstéremmel végzett.

A középiskola elvégzése után belép a Szentpétervári Egyetemre. 2004-ben a „Dom-2” tévéműsor résztvevőinek sikeres toborzása. A "Dom-2" -ban Buzova átfogóan megmutatta magát, és mindenki számára meglepő módon a kapcsolatok építésénél hosszabb ideig tartott ki, mint más résztvevők: körülbelül 4, 5 év. A forgatáson töltött idő alatt Buzovának kiváló minősítéssel sikerült elvégeznie az állami intézetet.Olga Buzova - fotók az orr, az ajkak, az arccsont plasztikai műtétje előtt és után. Hogyan fogytam, milyen plasztikai műtétet végeztem

2004 és 2008 között Olga is ír könyveket, sminkes tanfolyamokon vesz részt, televíziós projektekben játszott, színészmesterek. 2008-ban énekesként próbál fellépni. 2011 óta a médiában megjelentek információk a színésznő kapcsolatáról Dmitrij Taraszovval, a Lokomotiv labdarúgójával. A tévés műsorvezetővel való ismerkedése kezdetén Dmitry férjhez ment és lányt nevelt.Olga Buzova - fotók az orr, az ajkak, az arccsont plasztikai műtétje előtt és után. Hogyan fogytam, milyen plasztikai műtétet végeztem

Két hónapos randevú után Dmitrij felajánlja neki a kezét és a szívét. Az esküvőre 2012 júniusában került sor. A család 4 évig tartott. 2016 utolsó hónapjaiban válás történt. Az utolsó hír, amely sokkolta a rajongókat, a TV-műsorvezető kapcsolata volt Timur Baltrudinovval.

Néhány napja megjelent Baltrudinov nyilatkozata az Olgával kötött esküvőről, amely 2018. október 28-án lesz. De erre az ünnepségre csak akkor kerül sor, ha nem találnak igazi szeretetet. Milyen műtéteket hajtott végre Olga és hogyan változott Olga a plasztikai műtétek után?

Hogy nézett ki Olga a megjelenése átalakulása előtt

A néző először látta Buzovát a "Dom-2" televíziós projektben. 18 évesen a lány romantikus diákként jelent meg, fehérített hajjal és vastag önbarnító réteggel a testén. De leggyakrabban a lány egy szolárium szolgáltatásait vette igénybe. Ezen kívül élénk színekkel festett meghosszabbított körmök is voltak. Olga ragaszkodott a baba stílusához Britney Spears képének lemásolásával.Olga Buzova - fotók az orr, az ajkak, az arccsont plasztikai műtétje előtt és után. Hogyan fogytam, milyen plasztikai műtétet végeztem

Rózsaszín ruhákat választottak, emellett tágasak, fényesek és flitterekkel voltak borítva.

A kapcsolatok építése közben a lány folyamatosan kísérletezett a hajával: levágta és meghosszabbította a haját, copfba fonta a copfokat, és fényes szálakat szúrt bele. Vékony ajkai és kicsi szája, hegyes és hosszúkás orra volt.

Első plasztikai műtét

A projektben részt vevő kollégák többsége többször változtatta meg megjelenését plasztikai sebészet segítségével. De Olga nagyon sokáig tartott, a természetes szépség híve maradt. Az első változás a férjétől való válás után történt. Olga nem tudott ellenállni egy ilyen "terápiának", amelyet a legtöbb lány használ, akik szakítani akarnak egy szerencsétlen múlttal.Olga Buzova - fotók az orr, az ajkak, az arccsont plasztikai műtétje előtt és után. Hogyan fogytam, milyen plasztikai műtétet végeztem

Buzova megengedhette magának, hogy drasztikus változtatásokat hajtson végre, de az arányérzékével egy kis korrekciót hajtott végre. 29 éves korában úgy dönt, hogy megváltoztatja az ajkak alakját és méretét.... Fokozatosan és apránként tette, úgy, hogy az ajakfeltöltés egyetlen módja a fényképek.

A kozmetológiai szakértők biztosítják, hogy az ilyen változások nagy valószínűséggel a hialuronsav alapú töltőanyagok használatának következményei.

Ránctalanító szépséginjekciók (botox, töltőanyagok)

Összehasonlítva azt, hogy Buzova hogyan néz ki a plasztikai műtét előtt és után, észrevehető változások tapasztalhatók a korai és a legújabb képeken a nasolabialis redők területén. A jelzett gödrök érezhetően kisebbek lettek, a szem körüli és a homlok ráncai eltűntek. A nasolabialis redőket hialuronsav töltőanyagokkal is korrigáltuk. Korábban kissé ragadozó és fáradt kifejezést adtak az arcnak.

És most, a térfogat hozzáadásával a zigomatikus régióhoz, az arc kifejezőbbé vált. Az életkorral összefüggő változások oda vezetnek, hogy az arc izmai hipertóniába kerülnek, ennek eredményeként nagyszámú arcizom alakul ki. De hiányoznak a lány arcáról. Ez jelzi a botulinum terápiát.Olga Buzova - fotók az orr, az ajkak, az arccsont plasztikai műtétje előtt és után. Hogyan fogytam, milyen plasztikai műtétet végeztem

A szem alatti sötét karikákat mezoterápia segítségével távolítják el, amelyet Olga valószínűleg többször is elvégzett. Az eljárást szubkután injekciók alkalmazásával hajtják végre, amelyek során az epidermisz sejtjeit hasznos anyagokkal és vitaminokkal táplálják. Az arcszín jobbá válik, a szem alatti zúzódások eltűnnek, és a beteg fiatalabbnak tűnik.

Az életkorral kapcsolatos változások következtében a szervezet saját hialuronsav termelése csökken, és a bőr kezd fakulni.

25 év után a kozmetikusoknak ajánlott biorevitalizációt végezni az ilyen helyzet megelőzése érdekében. Buzova gondoskodott magáról és mélyen hidratálta a bőrt.

Az arccsont kontúrozása

Összehasonlítva Buzova küllemét plasztikai műtét előtt és után, a képek azt mutatják, hogy a színésznő az arccsontjának kijavításához folyamodott. Élesebbek és hangsúlyosabbak lettek. Ahhoz, hogy ezt az alakot az arccsontoknak adják, töltőanyagokat kell bevezetni. Az arccsont kontúrozásával a plasztikai sebészek kijavítják a megjelenési hibákat és kiküszöbölik a pszichológiai kényelmetlenség okát.Olga Buzova - fotók az orr, az ajkak, az arccsont plasztikai műtétje előtt és után. Hogyan fogytam, milyen plasztikai műtétet végeztem

Ezzel a kozmetikai eljárással gyorsan és biztonságosan kifejezheti az arcvonásokat. Az arccsont kontúrozását tekintik a legnépszerűbb eljárásnak. Ennek során egy speciális gélt vagy töltőanyagot injektálnak a bőrbe. Az ilyen jellegű segítség pozitív aspektusa a rövid rehabilitációs időszak és a mesterséges implantátumok bőr alá történő beültetésének hiánya.

A töltőanyag tövében levő hialuronsav megtartja a nedvességet a sejtekben, és mennyiséget ad az arcvonásoknak. Ezenkívül a sav arra ösztönzi a testet, hogy önállóan termeljen kollagén rostokat, ami simává és rugalmassá teszi a bőrt. Az ilyen gyógyszer bevezetése leggyakrabban nem vezet allergiás reakciókhoz és más nemkívánatos következményekhez.

Mivel az anyag elég mélyen van behelyezve a periosteumba, a töltőanyag biztonságosan rögzül, és nincs lehetőség a bőr alatti elmozdulásra.Az arccsontok töltőanyagainak bevezetése után a redők és a ráncok eltűnnek, az arc alakja korrigálódik, és egy éles áll eltávolításra kerül. Az arccsontok korrigálására irányuló eljárást nemtől függetlenül végzik.

Ez egy lehetőség nemcsak a vizuális állapot javítására, hanem az önbecsülés emelésére is.

A töltőanyagok bevezetése elősegítette az arcvonások élesebbé és kifejezőbbé tételét. A képek azt mutatják, hogy mindent pontosan végeztek, és ami a legfontosabb, az intézkedésnek megfelelően. Olga fényképei azt mutatják, hogy arca arisztokratikus kifinomulttá vált. Ez arra utal, hogy a színésznő eltávolította Bish csomóit.

Ajakfeltöltés

A tavalyi év elején az újságírók új változást észleltek Buzova megjelenésében. Addig a pillanatig a vékony ajkak tulajdonosa volt, amelyeket élénk rúzsszínekkel festett. Az ajkak kifejezőbbé váltak, amit sminkkel nem lehet elérni. Következésképpen a színésznő plasztikai műtéthez folyamodott.Olga Buzova - fotók az orr, az ajkak, az arccsont plasztikai műtétje előtt és után. Hogyan fogytam, milyen plasztikai műtétet végeztem

Ebben az esetben Olga szintén nem vitte túlzásba, és nem szippantotta az ajkait, csak csábítóvá és étvágygerjesztővé tette őket.

Olga régi és új fotóit átnézve erről meggyőződhet, és észreveheti, hogy többször is nagyította őket. Az ajak kontúrozását hialuronsav bevezetésével végzik. Ez egy természetes anyag a szervezetben, és nem okoz allergiás reakciókat. Ennek az eljárásnak a hátránya az ideiglenes hatása, valamint annak megismétlésének szükségessége 8-12 hónap elteltével.

Orrplasztika

Az elmúlt évek számos interjújában saját megjelenéséről szólva Buzova folyamatosan megjegyezte, hogy nem elégedett az orra alakjával. Jelenleg a híresség orra pontosabbá és egyenletesebbé vált.Olga Buzova - fotók az orr, az ajkak, az arccsont plasztikai műtétje előtt és után. Hogyan fogytam, milyen plasztikai műtétet végeztem

Az orr alakjának megváltoztatásához orrplasztikát kell végezni. De a Buzovával készült műanyagok előtti és utáni képek azt mondják, hogy a javulás iránti vágy, a nyilvánosság és az újságírók figyelme arra késztette a tévés műsorvezetőt, hogy döntsön egy ilyen határozott fellépésről. Ennek eredményeként minden jól végződött, és Olga új köntösben jelent meg.

Milyen egyéb változások történtek

Ha összehasonlítjuk Buzova fotóit a műanyagok előtt és után, akkor észrevehető, hogy lefogyott. A "Dom-2" televíziós projekt résztvevőjeként Buzova nem volt egy alkalmas figura tulajdonosa. Miután elhagyta a televíziós projektet körülbelül 7 kg-ot fogyott, és rendszeres látogató lett az edzőteremben.

Olga Buzova - fotók az orr, az ajkak, az arccsont plasztikai műtétje előtt és után. Hogyan fogytam, milyen plasztikai műtétet végeztem
A "Dom-2" televíziós projekt elhagyása után Olga Buzova gyökeresen megváltoztatta megjelenését. Ez vonatkozik a TV-műsorvezető észrevehető fogyására.

Olga nem fárad el ideális alakjának bemutatásán rengeteg olyan képen, amelyeken láthatja a felpumpált hasizomokat. A fogyás azonban a mell méretének csökkenéséhez vezetett. Ennek eredményeként kezdett kapni ajánlásokat a mammoplasztika igénybe vételéhez.

Buzova ezzel nem ért egyet, és határozottan elutasította a mellszobor növelésének témáját a következő szavakkal: hogy akinek nagy mell kell, az tegye meg. De Olgának tetszik a sajátja. Ügyesen választ olyan fürdőruhákat, amelyek vizuálisan növelik a mellkas térfogatát. Ezek fürdőruhák nagy íjjal és habcsészékkel.

Mennyibe kerül a művelet

Jövedelmüktől függően az emberek különböző módon változtatnak saját megjelenésükön.

Az Olga által Moszkvában végzett eljárások hozzávetőleges költségei a következők:

 • Orrplasztika - 70 000 és 150 000 rubel között;
 • Az arccsont kontúrozása - 20 000 rubel;
 • Ajakfeltöltés - 18 000 rubel;
 • Bish csomóinak eltávolítása - 48 155 rubel;
 • Botulinum terápia - 20 000 rubel;
 • Mezoterápia - 800-18 000 rubel.

Olga Buzova plasztikai műtét előtt és után. Fénykép

Pályája kezdetén Olga a vékony átlagos ajkak és ugyanazok a szokásos arccsontok tulajdonosa volt. De a plasztikai sebészek és kozmetológusok beavatkozása után az énekesnő ínycsiklandó, kövér, lédús ajkakkal és nagyon kifejező arccsontokkal lepi meg rajongóit. Mindezek mellett a nasolabialis redők az életkor előrehaladtával kevésbé észrevehetőek.Olga Buzova - fotók az orr, az ajkak, az arccsont plasztikai műtétje előtt és után. Hogyan fogytam, milyen plasztikai műtétet végeztem

Mindez hozzáértő smink segítségével korrigálható, de plasztikai műtét nélkül nem lehet ilyen eredményt elérni. A rajongók egyre gyakrabban kezdték észrevenni a fotón, hogy Buzova a plasztikai műtét előtt és után olyan lesz, mint Dmitrij Taraszov volt felesége. Az új frizura még hasonlóbbá tette.

Amit Buzova mond a plasztikai műtétjéről

Olga elmondása szerint a lány gyermekkora óta nem tartotta magát szépségnek, elégedetlen volt az orra formájával és az ajkak méretével, de olyan szerelmes lett önmagába, amilyen. Olga lelkesen ellenezte a sebészek beavatkozását, és mindig a természetes szépség mellett állt.

Elmondta, hogy a lány számára az a legfontosabb, hogy képes legyen megmutatni magát az egész világ számára, mert méltóságát a sikeres smink és ruhák segítségével hangsúlyozni lehet.

A friss fotók alapján a sztár egyértelműen meggondolta magát, és drasztikusabb változások mellett döntött. Megváltozott a haj színe, az orr, az arccsont és az ajkak mérete. De amire sokan számítottak, azt soha nem tette meg. A mell mérete változatlan maradt, ami a fotón szereplő plasztikai műtét előtt és után összehasonlítva látható.

Új kép

A válás után Olga ragyogó szőkéből ugyanolyan ragyogó barnává változik. Olga a legújabb divatirányzatokkal öltözködik. Buzova elmondása szerint elérte azt a képet, amelyről gyermekkorában annyira álmodozott. A lány fényes és híres lett. Az Instagramra tett megjegyzései azt mutatják, hogy új stílusát nemesnek tartja, és hangsúlyozzák az alakot.Olga Buzova - fotók az orr, az ajkak, az arccsont plasztikai műtétje előtt és után. Hogyan fogytam, milyen plasztikai műtétet végeztem

Most a helyes életmód híve, figyeli az egészségét, sportolni kezd. Olga új arculata vezette az interneten a legtöbbet vitatott hír besorolását, frizurája pedig trenddé vált, és az ország összes fodrászatában a legnagyobb a kereslet.

Nem minden rajongó ért egyet a megtörtént változásokkal, és a plasztikai műtétek előtti és utáni Buzovához való hozzáállás sokaknál negatív irányba változik, miközben a legújabb fotókat nézik. De ez nem akadályozza őt a sikeres jövőbeli karrierben.

Videó: Olga Buzova plasztikai műtét előtt és után

Olga Buzova plasztikai műtét előtt és után, fotóválogatás a videóban:

Tudja meg, hogyan változott Olga Buzova orrának alakja a videóból:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javítására szolgáló módszerek, módszerek
Hozzászólni

 1. Szeráfim

  Tetszettek Buzova "természetes szépség" elvei, magam is ragaszkodom ezekhez. És akkor a sebészekhez ment. A modern show-üzletben nincsenek olyan sztárok, akik ne végeztek volna semmiféle műanyagot.

  Válaszolni
 2. Svetlanp

  Kezdett sablonnak látszani, kiálló ajkakkal, amelyek nem mozognak jól, eltűnt a szokásos megjelenés, a báj és a szaglás.

  Válaszolni
 3. Evgeniya

  A ló volt, a ló maradt!

  Válaszolni
  1. Győztes

   O. Buzova nyugat-ázsiai megjelenésű, amely nem a legvonzóbb az európai szépség kritériumok szempontjából. Bármennyire is igyekezett olyan lenni, mint a Kelet-Skandináv Szépség, semmi sem lett belőle, és valószínűleg nem is fog belőle következni

   Válaszolni
 4. Svetlana

  Jól sikerült, lány) Előrehalad és ibolyaszínűen megy neki mindazoknak, akik rosszindulatban élnek. Nos, igen, most valószínűleg minden modern lehetőség mellett klassz „kinézni a dobozból” és olcsóbban. És akkor tornatermekre és kozmetikusokra kell menni, sportolni és fogyókúrázni, önfegyelmezni és örök perfekcionizmust .. "Bármennyire is próbálkozom, semmi sem lesz belőle", "Ló voltam, ló maradtam ..." Nos, hülyeség)) Nagyon szeretnék először a csillagokra nézni értékek, amelyek ilyeneket írnak ... És a válasz általában: "nem mászunk be a TV-be")))))

  Válaszolni
 5. Koljan

  Nem látok tehetségeket a részéről, fonogramot énekel, bögre-műanyagot, nem ragyog az eszével ... és mi értelme ???

  Válaszolni
  1. Olga

   A lényeg az, hogy túl sok műanyagot csináltam.

   Válaszolni
 6. Nikolay

  Bolond-bolond. Nincs hozzászólás.

  Válaszolni
 7. Szerető

  Mi történt a szaglással? Krónikus orrfolyás orrplasztika után?

  Válaszolni
  1. Irina

   Mindig gyönyörű volt, meglepődött, hogy nem tartja magát szépnek.

   Válaszolni
   1. Alex

    A BEF fényképe "ajakfeltöltéssel" és "orrplasztikával" is megéri, csak te láthatod az olcsó photoshopot. Az olvasók megtévesztése

    Válaszolni
 8. Jurij

  Kurva ... ...

  Válaszolni
 9. Jurij

  Üdvözlet mindenkinek, inkább az egyszerű bort részesítem előnyben, mint az elit bort MINDENKÉNT ... ..

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj