Oxandrolone nőknek. Vélemények fogyás után, mellékhatások, ár

A hatékony anabolikus szteroidok kategóriájába az Oxandrolone-hoz tartozik, amely jó toleranciája és minimális mellékhatásai miatt nagy a kereslet a sportolók - lányok és férfiak - körében. Sok hasonló gyógyszerrel ellentétben ez a gyógymód alkalmas a női testre.

Oxandrolone nőknek. Vélemények fogyás után, mellékhatások, ár

A vélemények megerősítik, hogy az Oxandrolone jelentősen felgyorsítja a test fizikai erejének és állóképességének növekedését. Az anabolikus szteroid összetevői pozitív hatással vannak a fehérje anyagcserére és a központi idegrendszer működésére.

A gyógyszert a sportban és az orvostudományban használják, de csak a kezelőorvossal folytatott előzetes egyeztetés után, mivel a gyógyszer biztonságos használatát egyénileg állítják össze.

Kiadási forma

Oxandrolone nőknek (a testépítők véleménye megerősíti, hogy a gyógyszer növeli az izomdefiníciót, ugyanakkor alacsony androgén aktivitással rendelkezik) teljesen biztonságos, mivel alkotó elemei nem csökkentik az ösztrogén természetes szintjét.Oxandrolone nőknek. Vélemények fogyás után, mellékhatások, ár

A szteroid tabletta formájában kapható. A tablettákat 20 db-os speciális buborékfóliákba csomagolják. 1 doboz 60 tablettát tartalmaz.

Mit tartalmaz a termék?

Az oxandrolont 10 mg-os dózisban használják hatóanyagként a készítményben.

A kiegészítő elemek a következők:

 • Polyvidone.
 • Kroszpovidon.
 • Laktóz.
 • Magnézium-sztearát.

Az oxandrolon nemcsak a túlsúly leküzdésére, hanem a testfelesleg hiányában is bevehető, amikor növelni kell a női test izmainak megkönnyebbülését és feszességét.

Oxandrolone nőknek. Vélemények fogyás után, mellékhatások, ár

Az egyéni tanfolyam befejezése után garantáltan nő a fizikai erő együtthatója, ennek köszönhetően a kreatin-foszfát sokkal jobban termelődik, és a test állóképességi mutatója is növekszik.Oxandrolone nőknek. Vélemények fogyás után, mellékhatások, ár

A hivatásos testépítők körében az Oxandrolone hatékony anabolikus szerként szisztémás használatra szánta magát. A gyógyszer az androsztán származéka.

Már a szteroid első használata után nagy az anabolikus stimuláció és a katabolikus folyamatok gátlása, amely a glükokortikoszteroidok szintéziséhez kapcsolódik. A gyógyszer összetevői hozzájárulnak az izomtömeg növeléséhez, megakadályozzák a szubkután zsírszövet lerakódását, és javítják a szövetek szerkezetét is.

A gyógyszer tulajdonságai és jellemzői

Oxandrolone nőknek (a sportolók véleménye szerint az anabolikus szer kiváló munkát végez a katabolizmussal, és lehetővé teszi a fizikai erő jelentős növekedését is) biztonságos, mivel csak az esetek 2% -ában a gyógyszer összetevői kiváltják a mellékhatások előfordulását.Oxandrolone nőknek. Vélemények fogyás után, mellékhatások, ár

Számos laboratóriumi vizsgálat kimutatta, hogy a szteroid gyógyszer a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

 • Oxandrolone komponensek nem aromatizált, ami miatt kizárt a női nemi hormonok termelésének növekedésének valószínűsége az önálló tanfolyam során.Ez nagyon fontos a hivatásos sportolók számára, mivel nincs szükség további gyógyszerek szedésére az ösztrogénszint normalizálására. Még akkor is, ha az ajánlott adagot túllépik, a gyógyszer nem váltja ki a másodlagos nemi jellemzők előfordulását.
 • A szteroid blokkolja a kortizol termelését és megakadályozza az izmok lebomlását. A gyógyszer helyes használata csökkentheti az izmok "kiszáradásának" valószínűségét, még akkor is, ha egy nő kimerítő aerob edzéshez folyamodik.
 • Az oxandrolone fokozza a kreatin-foszfát termelést, amely miatt a fizikai erő megnő. De ugyanakkor a gyógyszer lehetővé teszi, hogy csak minimális hatást érjen el az izomtömeg növelésében.
Oxandrolone nőknek. Vélemények fogyás után, mellékhatások, ár
Fotók a nők Oxandrolone használata előtt és után

A hagyományos orvoslásban az Oxandrolone olyan eszközként bizonyult, amely segít javítani a HIV-fertőzött betegek állapotát. A gyógyszer hatékony vérszegénység, tuberkulózis és diabetes mellitus esetén.

Az oxandrolone a következőképpen hat a női testre:

 • Segít megszabadulni a felesleges kilóktól.
 • Növeli az izmok meghatározását és feszességét.Oxandrolone nőknek. Vélemények fogyás után, mellékhatások, ár
 • Növeli a fizikai erő szintjét.
 • Növeli a növekedési hormon szintjét.

A szteroid gyógyszer gyakorlatilag nincs negatív hatással a máj működésére. A sejtmagba való behatolás után a hatóanyag aktiválja az RNS és a DNS szintézisét, javítja a szövetek légzését. A gyógyszer pozitív hatással van az adenozin-trifoszfát szintézisére, elősegíti a hasznos makroelemek felhalmozódását a sejtekben.

Oxandrolone szteroid profil

Az androgén hatás elveA tesztoszteron 25% -a
Érvényesség12 óra.
Anabolikus hatásokA tesztoszteron 400% -a
Ösztrogénné való átalakulás (aromatizálás)Hiányzó
Kimutatási időszak a vérplazmában doppingellenőrzés alattLegfeljebb 45 nap

A hagyományos orvoslásban a gyógyszert azoknak a betegeknek írják fel, akiknél a következő betegségeket diagnosztizálták:

 • Izomdisztrófia (örökletes patológiák spektruma).
 • Csontritkulás.
 • Aplasztikus vérszegénység.

Az Oxandrolone hosszan tartó használata során csökken a zsírlerakódások mennyisége, javul az izomdefiníció, a test sokkal jobban elnyeli a kalciumot. A szteroid gyógyszer testre gyakorolt ​​hatásának átlagos időtartama 7-12 óra, a gyógyszer a vérplazmában az önálló tanfolyam befejezése után 45 napon belül kimutatható.

A felvétel ellenjavallatai

Az oxandrolon biztonságos a nők számára, mivel a hatóanyag csak elszigetelt esetekben befolyásolja a kísérő betegségek kialakulását. A profi sportolók számos véleménye megerősíti, hogy a szteroid összetevői nem befolyásolják a vérnyomás mutatóit, és nem tartják vissza a vizet a szervezetben.

BAN BEN a gyártó számos olyan betegséget és állapotot jelzett, amelyekben tilos anabolikus szert bevenni:

 • Szív elégtelenség.
 • Krónikus májbetegség.
 • Terhesség.
 • A baba szoptatásának időszaka.
 • A gyomor és a nyombél fekélyei.
 • Szívkoszorúér-betegség.
 • Nemrégiben szenvedett szívinfarktus.
 • Gyermekek kora (18 éves korig).
 • Hiperkalcémia.

Szteroid gyógyszert csak a terapeutával folytatott előzetes egyeztetés után szedhet vagy endokrinológus, akinek átfogó vizsgálatot kell előírnia a páciens számára, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nincsenek ellenjavallatok, és meghatározza a biztonságos dózist.

A maximális pozitív hatást az önálló tanfolyam után azok a sportolók érhetik el, akiknek kezdetben jó az izomtömege és az átlagos zsírszövet-térfogata.

Használati utasítás, adagolás

Oxandrolone for women (kezdők és tapasztalt sportolók véleménye megerősíti, hogy a gyógyszer nemcsak növeli a test általános állóképességét, hanem antikatabolikus hatást is nyújt, ami különösen fontos a "szárítási" cikluson keresztül) csak önálló tanfolyamként ajánlott, mivel több gyógyszer használata a szteroidok tele vannak a közérzet gyors romlásával.

Oxandrolone nőknek. Vélemények fogyás után, mellékhatások, ár
Az Oxandrolone-t nőknek csak orvosával való konzultáció után használhatja.

Ezenkívül tartsa be az alábbi ajánlásokat:

 • Oxandrolone lehet venni egy adag 5-20 mg naponta. Ha egy nő korábban nem alkalmazott szteroidokat, akkor a legjobb egy minimális dózissal kezdeni, amely fokozatosan növelhető. Ez a megközelítés segít nyomon követni a szervezet reakcióját a gyógyszerre. Ha túllépik az adagot, akkor nagy a valószínűsége a virilizációnak (tünetegyüttes, amelyet a férfias vonások megjelenése jellemez).
 • Az önálló tanfolyam hatékonyságának jelentős növeléséhez át kell váltani a sporttáplálkozásra (például BCAA fehérjék, Gainer). Ezenkívül ajánlott vitaminkomplexeket szedni.
 • A szokásos szóló tanfolyamot legfeljebb 6-8 hétre tervezték.
 • Oxandrolone tablettát kell bevenni étkezés előtt vagy után, sok szénsavas víz elfogyasztása közben.
 • A pozitív hatás elérése érdekében rendkívül fontos rendszeresen részt venni a sportedzéseken, valamint speciális diétát kell betartani a megkönnyebbülés érdekében.

A szteroid megvonását követő másnaptól a ciklus utáni terápiára van szükség. A Clomid antiösztrogén gyógyszer rendkívül hatékony.

Ezt a jogorvoslatot 22 napon belül kell megtenni a következő séma szerint:

 • Az első 2 nap, 1 tabletta reggel és este.
 • A következő 12 napban az adagot napi 1 tablettára kell csökkenteni (a legjobb, ha lefekvés előtt szedjük a gyógyszert).
 • A fennmaradó 8 nap - 1⁄2 tabletta naponta egyszer.

Ha egy nő úgy dönt, hogy anabolikus gyógyszereket szed, akkor emlékeznie kell arra, hogy még a legbiztonságosabb gyógyszer nagy adagokban is növeli a mellékhatások kockázatát.

Különleges utasítások

Az Oxandrolone hosszan tartó használatával ellenőrizni kell a lipidek, a glükóz, a hematokrit, a szérum foszfor és a koleszterin szintjét a vérplazmában.

A kívánt eredmény elérése érdekében ajánlatos kiegyensúlyozott étrendet követni, beleértve az étrendben lévő ásványi anyagokat és vitaminokat. Ha menstruációs rendellenességek lépnek fel, ajánlott megtagadni az Oxandrolone további használatát.

Laboratóriumi körülmények között nem végeztek szükséges vizsgálatokat arról, hogy az anabolikus szer összetevői hogyan befolyásolják a terhes nő és a terhes magzat testét. Emiatt a terhesség alatt ajánlott abbahagyni az Oxandrolone alkalmazását.

Ellenkező esetben nincs kizárva az intrauterin fejlődési patológiák valószínűsége. A szteroid gyógyszer elnyomja a laktációt, ezért kell a gyermeket mesterséges táplálékba helyezni.

A gyógyszer összetevői nem befolyásolják a pszichomotoros reakció sebességét, így az anabolikus szer használata során autóval és komplex mechanizmusokkal vezethet, amelyek fokozott figyelmet igényelnek.

Mellékhatások és túladagolás

Az ajánlott adagolás függvényében a gyógyszer nem okoz mellékhatásokat, és teljesen biztonságos a női test számára.Oxandrolone nőknek. Vélemények fogyás után, mellékhatások, ár

A szteroid szer csak elszigetelt esetekben provokálja az egyidejű betegségek kialakulását és a fájdalmas tünetek megnyilvánulását:

 • Atherosclerosis.
 • Hányinger, hányás.
 • Akut fájdalom az epigasztrikus régióban.
 • A végtagok duzzanata.
 • Karcinóma (a rosszindulatú daganatok gyakori formája).
 • Szabálytalan menstruációs ciklus.
 • Sárgaság (a bőr és a látható nyálkahártyák icterikus színezete, amelyet a vérben és a vizeletben megnövekedett bilirubin-tartalom okoz).
 • Belső vérzés.
 • Fájdalom a lábakban.
 • Polyuria (fokozott vizelettermelés és vizelés gyakorisága).
 • Az emlőmirigyek méretének csökkenése.
 • Álmatlanság.
 • Gyakori hangulatváltozások, depresszió.
 • Allergiás reakció a gyógyszer összetevőire (például Quincke ödéma, csalánkiütés, viszketés és a bőr égése).
 • Végtagi remegés.
 • Csökkent hangszín.
 • Alopecia.
 • Clitoromegaly (a clitoris külső részének kóros stabil megnagyobbodása).

A gyógyszer gyártója nem zárja ki annak lehetőségét, hogy egy nő mellékhatásokat tapasztalhat, ha 24 órán belül több mint 5 anabolikus hatóanyagot tartalmazó tablettát vesz be. Az állapot normalizálása érdekében abba kell hagynia az Oxandrolone alkalmazását, és szakképzett tanácsot kell kérnie orvosától a test átfogó vizsgálatának elvégzése érdekében.

Szteroid túladagolása esetén a mellékhatások megnyilvánulásának intenzitása megnő. Ilyen helyzetben egy nőnek gyomormosást mutatnak, utána szorbent kell venni. A vizsgálat eredményei alapján a beteg tüneti kezelést írhat elő.

Az anabolikus szteroid negatívan befolyásolhatja a vérnyomást.

Nem zárható ki a vaszkuláris endothelium relaxációs intenzitásának csökkenése, amely tele van a szívkamrák hipertrófiájával. A gyógyszer ezen tulajdonságai együttesen növelik a szívroham és a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.

A szteroidkomponensek testre gyakorolt ​​negatív hatásainak valószínűségének csökkentése érdekében minimalizálnia kell az egyszerű szénhidrátok és telített zsírok fogyasztását. A telítetlen zsírok, valamint az étrend-kiegészítők, például az arginin és az omega 3 pozitívan hatnak a szervezetre.

Milyen hatások várhatók, és milyen időkeretben?

Az Oxandrolone használatának pozitív hatása az izomdefiníció és a merevség javulásának köszönhető. Ugyanakkor az erőmutatók, az állóképesség szintje és a test helyreállítási aránya kimerítő edzés után nő.

Az Oxandrolone és a hepatotoxikus gyógyszerek kombinálásakor nehéz elkerülni a máj megnövekedett terhelését. A szteroid többször is fokozza a hipoglikémiás gyógyszerek, valamint a vérlemezke-gátlók és a véralvadásgátlók testére gyakorolt ​​hatást.Oxandrolone nőknek. Vélemények fogyás után, mellékhatások, ár

A hivatásos testépítők körében az Oxandrolone-t többször visszaéltek, ezért szerepel az ellenőrzött gyógyszerek listáján.

Az Oxandrolone adagját attól függően választják ki, hogy milyen célokat kell elérni (például fogyni vagy javítani az izomdefiníciót). A kívánt hatást 5-6 hét rendszeres gyógyszerhasználat után érhetjük el.

A hatóanyag megakadályozza az izomszövet kortizol általi "elégetését". Nagy tapasztalattal rendelkező sportolók tudomásul veszik, hogy az Oxandrolone helyes bevitele segít az izom enyhülésének rövid időn belüli elérésében, egészségkárosodás nélkül.

Ár hol lehet oxandrolont vásárolni?

Az Oxandrolone szteroidot egy rendes gyógyszertárban vásárolhatja meg. A gyógyszer ára 1980 és 2900 rubel között változik, mivel minden a régiótól és a kiválasztott gyógyszertári lánc margójától függ. A gyógymódot csak vényre adják el.

Számos vélemény megerősíti azt a tényt, hogy az anabolikus gyógyszer nőknél csak akkor biztonságos, ha a tabletták adagolását és alkalmazásának gyakoriságát a kezelőorvos határozza meg.

Videó az Oxandrolone gyógyszerről

Az Oxandrolone leírása, hatása, hatása és adagolása:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj