Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

Natalia Podolskaya - az orosz showbiznisz sztárja, tehetséges énekesnő, az Eurovízió résztvevője és a Csillaggyár végzettje, aki nem kevesebb, mint slágereivel vált híressé, mint fényes személyes életével. A vörös hajú szépség, aki az orosz színpad egyik méterének feleségévé vált, ragyogó megjelenésű és gyönyörű hangú, és szívesen ad interjúkat is, ahol sok kérdés között feltárja mind személyes életének, mind a szépség titkainak titkait, sőt megosztja a rajongókkal az orrplasztika előtt és után készített fotókat. ...

Rövid életrajz és személyes élet

Natalia Podolskaya (az orrplasztika előtti és utáni fotó az alábbiakban olvasható a cikkben) 1982. május végén született Mogilevben egy ügyvéd és a kiállítóterem vezetőjének családjában. Az énekesnőnek van egy ikertestvére, Julianna.Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

A leendő sztár szülei nem tudták megmenteni a házasságot, apja pedig hamarosan másodszor is férjhez ment, és fiát, Andreyt kapott.

Gyermekkora óta a dalok és a varieté felé vándorló Natalya 9 éves korától a "Rainbow" zenei klub hallgatója lett, és amikor belépett a Mogilev Ének- és Koreográfiai Intézetben található Studio W-be, számos fiatal előadóművész énekversenyének győztesként ismerték el.

Lányuk nyilvánvaló sikerei ellenére a szülők úgy döntöttek, hogy Nataljanak komoly hivatást adnak, ragaszkodva a belorusz Jogi Intézetbe való felvételhez, de miután az egyetemet kitüntetéssel végezte, a lány továbbra is Moszkvába költözik, ahol Tamara Mansurova vokális tagozatára lép a Moszkvai Kortárs Művészeti Intézetben.Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

Figyelembe véve tanítványa jó adatait, a tanár segített Natalyának a jövőbeli karrierjében, és hozzájárult a "Slavianski Bazaar" és az "Universetalent Prague 2002" fesztiválokon való megjelenéséhez is. Utóbbitól Podolszkaja elvette a "legjobb előadó" és a "legjobb dal" okleveleket.

2004-ben az énekesnő részt vett Fehéroroszország részéről az Eurovízió kiválasztásában, majd bejutott az ötödik Csillaggyárba... A projektben való részvétel közben Natalya kiadta a "Késő" videót, amelyet Viktor Drobysh szavaival írtak, majd az azonos nevű albumot, amely 13 kompozíciót tartalmaz.

A "Csillaggyár" 3. helyezettjévé válva Natalia ismét megpróbált eljutni az Eurovízióra, ezúttal Oroszországból, majd a nemzetközi versenyen bemutatta a "Senki sem bántott senkit" című kompozíciót, amely csak a 15. helyet szerezte meg.Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

A kudarc után Natalia kiadta az "One" videót, majd Oroszország turnéjára ment a "Burnt out", a "Turn off the light" és a "Earth to Heaven" dalokkal.

Miután elkezdett randevúzni Vlagyimir Presnyakovval, Natalya megjelent a "Robot Child" és a "Full Contact: Generation Next Against the Stars of the 90s" c. Filmekben, majd az "One" és a "The Wall" dalokat adta elő.

2007-ben az énekesnő kiadta a "My Man" és a "Freedom" klipeket, amelyekkel fellépett az "New Wave", a "Luzhniki" és a "Babi Revolt" projektben, majd a "The Firebird" -nel együtt szerepelt, amely forgásba került. Orosz Rádió ”és más rádióállomások.

2008-ban Natalya polgári Orosz Föderáció lett, majd Angelica Varum és Leonid Agutin társaságában megjelent a "Legyél te is részed" című videóban, amely az "Év dala" díjazottja lett. 2010-ben az énekesnő ismét fellépett a New Wave-n, de a The Day Is Out Again című műsorral együtt, 2011-ben pedig a Star Factory: Return című filmben vett részt.Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

A következő években az énekes rendszeresen új szerzeményekkel örvendeztette meg a rajongókat, többek között:

 • "Eső";
 • "Egy remény a szeretetre";
 • "Téli";
 • "Intuíció".
 • "Hagyd őket beszélni";
 • "Új világ"

2014-ben Podolszkaja a "Csak ugyanaz" tagja lett, majd kiadta az "Igaz szerelem" és az "Mindenre emlékszem" kompozíciókat. A következő években Natalia dalgyűjteményét kiegészítették a "Nem bolondítom meg anyát", a "Earthling", az "Elveszett", a "Főnix" és a "Fiú" című kiadásokkal, amelyeket férjével együtt adtak ki.

Natalia első nagy jelentőségű regénye Igor Kaminskyval való kapcsolata volt... A szerelmesek polgári házassága körülbelül 5 évig tartott, és hozzájárult az énekesnő karrierjének kialakulásához és fejlődéséhez.Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

2005-ben, miután elvált, hangos botrány kíséretében, a "Nagy Versenyen" résztvevő Natalia találkozott Vlagyimir Presnyakovval. A barátsággal kezdődő kapcsolat fokozatosan szerelemmé, majd közös életté fejlődött. Natalia szerint, amikor meglátta Presnyakovot, azonnal rájött, hogy ez a bizonyos férfi a férje lesz, és azonnal leült vele.

Vlagyimir is lenyűgözte a lányt, de mivel házas volt, a fiataloknak csak barátoknak kellett maradniuk. Hat hónappal az első találkozás után Vlagyimir és Natalja együtt kezdtek élni, 2010-ben pedig a házaspár először kapcsolatot létesített, majd egy templomban házasodtak össze.

Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet
Fotó: Natalia Podolskaya családjával

5 év után Vlagyimir és Natalja a kis Artjom boldog szülei lettek, akit szó szerint "bűnös életért könyörögtek Istennek". A házaspár sokáig gyermekről álmodozott, végül pedig a várva várt csoda történt. Velük együtt unokájuk születését Vlagyimir szülei ünnepelték.

2020-ban a pár bejelentette Natalia új terhességét, októberben pedig az énekesnő megszülte a kis Ivant.

Megjelenés és személyes élet

Natalia Podolskaya (az orrplasztika előtti és utáni fotó, az énekesnő közzétette Instagramján, ahol őszintén megosztotta a művelet eredményeit a rajongókkal is) nemcsak a kifogástalan ízlésével, hanem a modell külső adataival is kiemelkedik a hazai showbiznisz sztárjai közül, amelyek lehetővé teszik számára, hogy abszolút senkiben, sőt a legszerénytelenebb és legfényesebb ruha.Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

Alakparaméterek:

Növekedés174 cm
Súly56 kg
Mellbőség-derék-csípő81-61-84
Mellméret80V
Mellméret2
Ruházat mérete42-44
Cipőméret39
HajszínGyömbér
Szem színeBarna
Megjelenés típusaeurópai
ÁllampolgárságBelorusz

Műanyag

Natalia Podolskaya (az orrplasztika előtti és utáni fotók egyértelműen bemutatják az énekesnő radikális átalakulását) - más popsztárokkal ellentétben - nem titkolja plasztikai műtétjét.Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

Tekintettel arra, hogy nincs szükség „nyilvánvaló dolgok” elrejtésére, az énekesnő elmondta, hogy kétszer is igénybe vette a plasztikai sebészek szolgáltatásait:

 1. Natalja először 2008-ban esett át plasztikai műtéten, és az esztétikai hatás mellett a műtétnek segíteni kellett volna a csillagot egy eltért orrszeptum kijavításában, ami légzési problémákat okoz, amelyek nagyban megzavarják énekesi karrierjét. A műtét sikeres volt, de maga Podolszkaja nem volt elégedett az elért eredménnyel.
 2. Az énekesnő 27 évesen döntött a második műtétről, elmagyarázva, hogy ívelt septumját először nem sikerült teljesen korrigálni.

Az énekesnő új orra sokkal rendezettebbnek tűnik, mint az előző, keskeny a háta és a szépen felhúzott hegye, valamint nem akadályozza a csillag szabad légzését.

Az énekesnő 38 éves korában nyíltan kijelenti, hogy a plasztikai sebészek egyfajta mágusok, akik álom megjelenését kelthetik a lányokkal, és a műtét után ő maga is elnyerte a bizalom hiányát, amely lehetővé tette számára, hogy megszabaduljon a régi komplexumtól.Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

Interjúiban Podolskaya azt is hangsúlyozta, hogy a plasztikai sebészet igazi üdvösség a lányok számára, akik nem elégedettek a megjelenésük árnyalataival, és hogy megengedhetik maguknak a hibák kijavítását.

Megjelenés műanyagok után

Az orrplasztika előtt és után készült fotók Natalia Podolskaya-ról azt bizonyítják, hogy külsejének korrigálása nemcsak hogy nem torzította az énekesnő megjelenését, hanem éppen ellenkezőleg, hozzáadta az aranyosságát.Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

A sztár rajongói biztosak abban, hogy az énekesnő egyáltalán nem légzési problémák miatt döntött a plasztikai műtét mellett, hanem saját megjelenésének javítása érdekében. A plasztikai műtét után a csillag megváltoztatta a hajszínét is, fitneszbe ment és megfeszítette az alakját, célul tűzte ki, hogy férjének a legszexisebbnek tűnjön.

Szépségtitkok

Natalia Podolskaya (az orrplasztika előtti és utáni fotók, amelyeket az énekesnő készített, vizuális segítséget nyújtanak arra nézve, hogy mindenki képes korrigálni a megjelenési hibákat) gyermekkorától kezdve hozzászokott arcának ápolásához, és szigorú apjának köszönhetően sokáig smink nélkül tette, csak a természetes szépségre hagyatkozott.

Bőrápolás

Az énekes biztos abban, hogy az arcápolásban a legfontosabb az alapos mosás reggel és este. Natalia ezt az eljárást géllel és tonikkal végzi, majd a szem körüli hidratáló gélt és egy terméket felvisz a bőrre. Podolskaya nem használ semmilyen népi gyógymódot, inkább csak a bőrgyógyászok által tesztelt kozmetikumokkal bízik szépségében.Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

Gyermekkora óta Natalya igyekszik nem visszaélni a sminkkel, normál időkben csak púderre és kis mennyiségű szempillaspirálra szorítkozik. Ha munka közben nagy mennyiségű sminket kell felvinni az arcra, akkor az énekesnek pantenollal ellátott krémet kell vásárolnia, amely segít helyreállítani a rengeteg kozmetikum irritálta bőrt.

Az énekesnő szereti a pihentető teljes testmasszázst, és megpróbálja rendszeresen csinálni, szavak nélkül lazít a keleti zene mellett. Natalya kedveli ezt a fajta kozmetikai eljárások kíséretét, aki rendszeresen klasszikus zenei remekművek mellett kezd énekelni.

A masszázs segít Podolskaya-nak nemcsak pihenni, hanem helyreállítani a bőr tónusát, és hatékonyan küzd a narancsbőr ellen. Ezen túlmenően az énekesnő kozmetikai gondozásában szükségszerűen különféle professzionális tisztításokat, hámlasztást és bőrradírokat, valamint hialuronsavval és kollagénnel ellátott maszkokat tartalmaz.Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

Félévente egyszer Podolskaya mezoterápiás és biorevitalizációs injekciós tanfolyamokat végez, helyreállítja a szöveteket, és leküzdi a bőr fáradtságát és az életkorral kapcsolatos változásokat, de egyelőre megpróbálja visszautasítani a Botoxot. Az énekes nem szereti a különféle pakolásokat, hisz nedves, csúszós, undorító és teljesen haszontalan.

Étel

Az énekesnő szerint jó sport számára a napi főzés férjének és fiának - nagyon hálás evőknek. Ami magát Nataliát illeti, ő inkább korlátozza magát az ételekben, mivel a kamera mindig ad még néhány plusz kilót még a legideálisabb alakhoz is.

Podolskaya nagyon szeret enni, de egy karcsú alak kedvéért kénytelen megtagadni magától az édességeket, süteményeket, sült és gyorsételeketés mindig szigorúan betartja a böjtöt. Natalya megpróbál főzni főtt ételeket vagy párolt ételeket.

Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

Terhes állapotban Natalia igyekezett nem támaszkodni az ételre, ezért gyorsan visszaállította korábbi alakját. Az énekes a sült ételeket a terhesség alatt is visszautasította, mivel úgy vélte, hogy egy ilyen étrend negatívan befolyásolhatja a gyermeket.

Podolszkajaja, aki nemrég másodszor lett anya, aktívan támogatja a szoptatást, ami nemcsak a felesleges kalóriák leválasztásában segít, hanem a helyes tápláló étrend betartásában is, amely nem tartalmazza a csecsemőre káros ételeket.

Sport

Podolszkaja gyűlöli az edzőtermet, de kényszerítette magát arra, hogy barátkozjon az erőnléttel. Miután az összes csoportos gyakorlatot, úszást és erőgyakorlatot kipróbálta, az énekesnő a szív- és érrendszeri eszközök mellett döntött, és még fekvőtámaszt is megtanult.

Natalia szerint a legnehezebb számára az, hogy bemegy az öltözőbe, és rákényszeríti magát a változásra, majd az edzés úgy indul, mint az óramű.

Fotó

Natalia Podolskaya forró fotóit az énekesnő minden kiadvány előtt gondosan kiválasztja.... A pompás alak jelenléte ellenére a csillag nem viselkedik teljesen meztelenül, mivel olyan elvek vannak, amelyeket nem akar túllépni.Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

Natalya biztos abban, hogy miközben énekesként keres pénzt, titokzatosnak kell maradnia, és ha hirtelen levetkőzik egy magazinért, akkor kétségtelenül további népszerűségre tesz szert, de nem az énekével, hanem a testével, amelyet nem fog eladni.

Natalia kollekciójában számos őszinte fotózás található az XXL, a Penguin és a Medve férfimagazinok számára, de az összes képen az énekesnő fehérneműben vagy fürdőruhában jelent meg.

Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

A őszinte fotózások mellett Natalia többször is a 7 nap, a HELLO és a Cosmopolitan kiadványok hősnője lett, és saját Instagram oldala is van, ahova családi és személyes fotókat tölt fel, és kommunikál a rajongókkal.

Eredmények és érdekes tények

Natalja Podolszkajaját az egyik legnevesebb orosz popsztárnak tartják, aki többször kapott különféle zenei díjakat.

Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

Az énekesnő gyűjteményében, aki 3 szólóalbumot és 28 erős kislemezt adott ki, amelyek többsége általánosan elismert slágerré vált:

 • a Vitebszki Szlavianszki Bazár díjazottjának oklevele;
 • az Universetalent Prague 2002 nemzetközi verseny díja;
 • 3. hely a "Csillaggyár" és a "Pontosan" projektekben;
 • jelölések az MTV RMA 2005 és az RU.TV díjakra;
 • szobor "Arany gramofon";
 • 5 oklevél az "Év dala" díjból.

Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes élet

Érdekes énekes tények:

 1. Nataliának van egy ikertestvére, Julianna. A lányok a szülők által tervezett Igor fiú helyett meglehetősen nehéz, szinte extrém szülés során születtek. Gyermekkora óta a nővérek teljesen más karakterekben különböztek egymástól, és ha Natalya mindig a kreativitás felé hajlott, akkor Juliannát nagyobb átgondoltság és komolyság jellemezte.
 2. Az énekesnő szülei egy babát vártak, és az előkészített kiságy nem volt elegendő Natalyának, így a lány eleinte kénytelen volt a harmonikában aludni, ami befolyásolhatta jövőbeli életét.
 3. Az énekesnő hihetetlen alvófejű, de amint megszülte második gyermekét, kénytelen volt átalakítani a menetrendjét. Azóta Natalia kénytelen volt kicsit korábban felébredni, mint a fia, fél órát töltött vele, majd nyugodtan aludni.
 4. Gyermekkorában Nataliát és nővérét az apjuk megtiltotta a festésről, ezért a lányokat, elhagyva a házat, a bejáratnál hennával kellett ajkukat és hajukat festeni. Ez az eljárás 16 éves koráig folytatódott, majd az énekes, elmondva apjának egy újabb tanult fejezetet Eugene Onegintől, egyszerűen abbahagyta festett körmeit.
 5. A Vlagyimir Presnyakovval kötött házasság hivatalos bejegyzése előtt Natalya játékos ellenőrzésen esett át barátaival - Leonyid Agutinnal és Angelica Varummal. A pár megkérdezte az énekesnőt, olvasta-e a Cipőjavítás külföldi szerzőjét (a kifejezést az első szótagra helyezve hangsúlyosan ejtették), és nemleges válasz hallatán befogadta Nataliát társaságába.
 6. 2006-ban, miután engedélyt kapott, Natalya autóbalesetbe került, ahol hibája miatt egy szembejövõ autó sofõrje megsérült. Saját apja, Jurij Podolszkij önként vállalta az énekesnő védelmét a bíróságon.
 7. Natalia biztos abban, hogy a családi élet egy férfi és egy nő állandó, közös munkája, és ha legalább az egyik partner abbahagyja a kapcsolatok munkáját, akkor problémák kezdődnek. Családjában az énekesnő minden felelősséget magára vállalt a mindennapi élet megszervezésében és az ételek elkészítésében, Podolszkajaja szerint férje soha nem is mosogatott, de feladatai közé tartozik a villanyszerelők és a vízvezeték-szerelők időben történő felhívása.
 8. Az énekesnő biztos abban, hogy férjével Vlagyimir Presnyakov bűnös életmódja miatt könyörögtek Istennek gyermekeikért, valamint azért, mert utóbbi második házasságának összeomlását okozták.
 9. A 2005-ös Eurovízió selejtezőkörében Natalja megkerülte a híres orosz popsztárokat, köztük Dima Bilant és Anasztázia Sztotszkaját.

Natalia Podolskaya. Képek orrplasztika előtt és után, életrajz, személyes életNatalya Podolskaya számos rangos díj díjazottja, egykori "gyártó" és az Eurovízió résztvevője, aki nemcsak a karrierjéről, hanem a plasztikai sebészethez való pozitív hozzáállásáról is ismert.

Nem titkolja műveleteit, és boldogan osztja meg rajongóival az orrplasztika előtt és után készült fotókat, az énekesnő úgy véli, hogy az életben az a lényeg, hogy mindig szexi és magabiztos maradjon, valamint hinni Istenben, aki képes teljesíteni bármilyen vágyat.

Videó Natalia Podolskaya-ról

Natalia Podolskaya az "Egyedül mindenkivel" programban:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj