Polygel körömhosszabbítás. Űrlapok, oktatóvideók, utasítások fényképekkel lépésről lépésre

A poligellel végzett körömhosszabbítás nehéz folyamat, amely ügyességet, pontosságot és figyelmességet igényel a mester részéről. De ha szeretné, akár otthon is megszervezheti. Ebben segítenek a szakemberek részletes, lépésről lépésre adott utasításai.

Jellemzők:

A tárgyalt anyag a gél és az akril hibridje. Kezdetben a manikűrösöknek kézzel kellett keverni őket, gondosan megválasztva az arányokat. De most egy ilyen eszköz készen vásárolható meg, ami nagyban megkönnyíti a munkát.

A poligél elkészítésekor kiváló minőségű építőgélt keverünk össze minimális mennyiségű akrilporral. Kiderült, hogy egy eszköz konzisztenciájára hasonlít a gyurmához.

Az anyag főbb jellemzői (csökkenő fontossági sorrendben):

 1. A köröm meghosszabbításának folyamata csípős aroma nélkül zajlik (ellentétben a tiszta akrillal), és egy lámpával végzett kezelés után a lemezek nagyon sűrűvé válnak, és nem törnek el (ellentétben a szokásos géllel). Az anyag nem okoz allergiát, és még asztmás emberek számára is megfelelő.
  Polygel körömhosszabbítás. Űrlapok, oktatóvideók, utasítások fényképekkel lépésről lépésre
 2. A sokszög könnyen kiegyenlíthető, és a termék maradványai azonnal eltávolíthatók, és tovább felhasználhatók. Ennek eredményeként jelentősen csökken a teljes felépítési folyamatra fordított idő.
 3. Kezdetben az anyagot kizárólag felső formákkal való munkára szánták. De ma már sikeresen használják az alacsonyabbak felépítésére. Érdekes módon az eszköz szinte ugyanúgy van elrendezve, mint az akril. Csak nem fagy meg azonnal, de megőrzi plaszticitását, mielőtt lámpában feldolgoznák. A lényeg a körmök megfelelő előkészítése.
 4. Az anyaggal végzett megfelelő munka esetén a különböző hibák teljesen kizárásra kerülnek. Például leválasztások és levegővel töltött "zsebek". Ezek a problémák gyakoriak az akrilok esetében.
 5. A fűrészporban az anyag keményebb, mint a gél, de lágyabb, mint az aktril.
 6. A Polygel nem marad el a szögek mögött a szabad élben.

Sokszög nélkül a kézműveseknek nehéz dolgozniuk a felső formákkal. Amikor egy közönséges gélt tettek rájuk és egy lámpára helyezték, az erősen szivárogni kezdett. És akkor csúnya dudorokat képezhetett a kutikula területén, amelyeket ki kellett vágni, ami nagyon megsebesítette a finom bőrt. Az új eszközzel ilyen problémák nem merülnek fel.

Fajták

A Polygel köröm meghosszabbítása lépésről lépésre megköveteli a minőségi anyag kiválasztását. A piacon számos lehetőség kínálkozik ma.

A sokféleség között két fő anyagtípus különböztethető meg:

 • akrilátok;
  Polygel körömhosszabbítás. Űrlapok, oktatóvideók, utasítások fényképekkel lépésről lépésre
 • zselés / zselés szerkezetű termékek.

Az első lehetőség (akrilátok) tulajdonságai alapján leginkább egy akril tömegre hasonlít. Ennek megszerzéséhez a port és a monomert összekeverjük. Ilyen készítményekben még az akril minimális részecskéit is észreveheti. Az anyag pépes szerkezetű - vastag és sűrű. A körmökön való eloszláshoz a masszát némi erőfeszítéssel a lemezhez kell nyomni.

Az akriltechnika Amerikában és Európában a legelterjedtebb. A helyi kézművesek inkább ilyen kompozíciókkal dolgoznak. A hazai kézművesek gyakran közvetlenül az USA-ból vagy Németországból rendelik meg őket. A vastag gél állagú második változata ("soufflé", "zselé") másképp néz ki. A tömegben nem talál észrevehető akrilrészecskéket.

Az ilyen termékek fő előnye, hogy a legtöbbjük önállóan igazodik a körömlemezekhez.

Az anyag szabálytalanságai könnyen kiküszöbölhetők a modellezés során, miközben az nem folyik az élek körül.Az ilyen készítményeket leggyakrabban Koreában és Kínában állítják elő. Különösen szeretik őket az orosz manikűrmesterek. Eladó különféle gyártók poligéljei is. Melyiket választja, mindegyik mester maga dönt, figyelembe véve a körmökben való munkájának saját preferenciáit.

Alkalmazás mesterkurzus

A Polygel köröm meghosszabbítása lépésről lépésre olyan folyamat, amely a kezdők számára nem biztos, hogy azonnal világos. A részletes mesterkurzus segít megérteni az összes bonyodalmat. A poligellel való munkavégzéshez mindig speciális zsírtalanítót kell készítenie. Néha rendszeres alkoholt fogyasztanak helyette. Erre azért van szükség, hogy az anyag ne tapadjon a keféhez, és a kompozíció fektetésének folyamata ne akadályozza.

Polygel körömhosszabbítás. Űrlapok, oktatóvideók, utasítások fényképekkel lépésről lépésre

Ma már sok ismert módszer használható a tárgyalt eszköz használatára. Leggyakrabban építkezésnek veszik (mind a felső, mind az alsó formára). De felhasználhatja a körömlemezek korrekciójához, megerősítéséhez, protetikához is.

Ez akkor is megengedett, ha az épületet kezdetben gél vagy akril felhasználásával hajtották végre. Az anyagok tökéletesen kölcsönhatásba lépnek egymással, ezért nem kell félni a leválástól. Természetesen, ha a körmök helyes előkészítését korábban elvégezték.

Kiváló minőségű, sokszögű körmök készítéséhez a következőkre van szükség:

 1. Végezzen manikűröt a szokásos séma szerint. Mondjuk klasszikus és hardveres egyaránt. A legfontosabb dolog a pterygium óvatos eltávolítása az utolsó szakaszban.
 2. Kezelje a körömlemez teljes felületét zsírtalanítóval, savval vagy savmentes alapozóval. A termék kiválasztása ebben a szakaszban elsősorban a körmök nedvességének mértékétől függ.
 3. Az alap legvékonyabb rétegét azonnal felviszik. Ebben az esetben nem annyira a körömlemez szintezésére, hanem ragasztórétegként használják. Az alap segít a poligél biztonságos rögzítésében a körmökön. Ezért vékony dörzsölő mozdulattal alkalmazzák. Nem szükséges kiegyenesíteni a körmét és elérni a tökéletes simaságot. Nem baj, ha a lemez kissé bordázott.
 4. Az alapot alaposan meg kell szárítani. Csak akkor tegye ki az akrilátot. Ahhoz, hogy ezt helyesen tegye, meg kell nedvesítenie az ecsetet tisztítószerrel vagy alkohollal, de nem túl sokat. Más speciális folyadékok alkalmasak erre a szakaszra.
 5. Törölje le a nedvesített kefét szöszmentes ruhával. Nem nedves, hanem kissé nedves lehet.
 6. Spatula segítségével nyomja ki a poligél egy kis részét a csőből. Helyezze a körömlemezre, és ossza szét. Ezt ugyanolyan mozdulatokkal kell elvégezni, mint a szokásos akril használatakor - finoman megpattintva a felületet. Az anyag könnyen kinyúlik a kívánt területre, például az oldalsó gerincekre vagy a kutikulára. Ezért a cseppet azonnal a köröm közepére kell helyezni, és csak ezután egyengesse fel, le és oldalra.
 7. Húzza a csúcsig a munkához már nem szükséges kompozíció többi részét. Ecsettel távolítsa el őket. Nagyon sokáig gyúrhatja és kinyújthatja az anyagot, amíg rögzül a lámpában. Addig puha marad és végtelenül állítható. A legjobb, ha egyszerre egy lemezt épít fel, nehogy véletlenül megérintse a szomszédokat, és ne rontsa el őket.

  Polygel körömhosszabbítás. Űrlapok, oktatóvideók, utasítások fényképekkel lépésről lépésre
  Polygel körömhosszabbítás lépésről lépésre.
 8. Rögzítse az eredményt egy lámpával. Nagy teljesítményű hibrid eszköz használata esetén 30 másodperc elegendő.
 9. Marad a ragacsos réteg eltávolítása és a meghosszabbított körmök levágása. Nagyon egyszerű a poligéllemezek feldolgozása. Anyaga puha, műanyag. Gyorsan elérheti a köröm helyes szép formáját és a felület ideális simaságát. Tapasztalt mesterek azt javasolják, hogy a körmöt 10 másodpercig lámpában dolgozzák fel, amikor felépül. szabad formában, majd csipesszel rögzítse és folytassa a folyamatot a teljes szerkezettel. Ez lehetővé teszi a lemezek megfelelő alakjának és tökéletesen lapos íve elérését.

A Polygel nemcsak a köröm meghosszabbítására, hanem a köröm erősítésére is szolgál. Ez a folyamat önállóan is elvégezhető, lépésről lépésre irányítva. A poligéllel való megerősítéshez először alaposan készítse elő a körmöket. Ezután - húzza a keféket a kutikula területéről a lemez szabad szélére. Ez segít elérni a köröm optimális vastagságát.

Ha a lemez hegye megrepedt, sokszöggel helyreállítható anélkül, hogy alacsonyra vágnánk, és nem várnánk a megnövekedést. A tárgyalt készítmény köröm protézisére is használható gombás fertőzés esetén, valamint olyan esetekben, amikor a lemez hámlik és lehámlik a bőrt. Ebben az esetben nem kell formákat ölteni.

Az anyagot az elkészítés után - közvetlenül reszelni, zsírtalanító vegyülettel feldolgozni, a köröm hámlasztott részét eltávolítani (ha szükséges) hagyjuk közvetlenül a bőrre felvinni. A bőrt antiszeptikumokkal kell kezelni, amelyek elpusztítják a körmök alatt felhalmozódott mikrobákat. Ezután az anyagot lefektetik és lámpában melegítik.

Ajánlások és tanácsok

A poligél körömmel történő hosszabbítás lépésről lépésre lehetővé teszi, hogy hosszú ideig tökéletes manikűröt kapjon. De az anyag eltávolítása speciális folyadék segítségével csak ritka esetekben lehetséges - speciális drága kompozíciót kell választania. Más esetekben csak reszelővel / kerámiavágóval kell eltávolítani.

Nem lehet attól tartani, hogy közvetlen napfény esik a sokszögű üvegre. Az anyag csak a lámpa alatt képes megfagyni. A bank biztonságosan nyitva tartható a szükséges ideig.

Polygel körömhosszabbítás. Űrlapok, oktatóvideók, utasítások fényképekkel lépésről lépésre

Ha sokszöggel dolgozik, akkor nem kell külön külön kefét használni. Akrilhoz vagy szokásos gélhez vásároltak is megfelelőek. Az egyenletes, sűrű bevonathoz általában elegendő a készítmény egy vékony rétege. Ezért az eszköz nagyon gazdaságosnak nevezhető.

A legjobb alapok értékelése

Egy részletes táblázat segíti a mestert abban, hogy a köröm meghosszabbításához megfelelő poligélről döntsön. A legjobb modern eszközöket tartalmazza.

NévJellemzők:
GrattolAz állaga zománcozott, 1-2 rétegen sűrű. Akciósan egyszerre 5 árnyékolási lehetőséget találhat. Közülük: különböző színű bézs, álcázás, őszibarack. Van egy lehetőség flitterekkel. 30 ml-es miniatűr csomagolásban kapható. Nagyon gazdaságos a használata. Az anyag reszelése után ajánlott a bevonatot csiszolni egy puha (buff) anyaggal, hogy megakadályozzák a csúnya fehér pontok megjelenését
Kék égA textúra zománcozott. Különböző sűrűségi szintek választhatók. A korall, a lila széles színpalettán is megtalálható. A cső minimális térfogata 8 ml. De megtalálható eladó és csomagolásban 60 ml. Egy ilyen sokszög nem tapad az ecsethez, ezért nem igényli a tartozék speciális folyadékkal történő feldolgozását. Ez egyike azon kevés hasonló készítményeknek, amelyek eltávolíthatók géllakklemosóval. A kompozíciónak speciális finomszemcsés szerkezete van, amely megakadályozza a kis buborékok kialakulását.
TnlA hőre lágyuló anyag vastag és nagyon könnyen használható. 11 különböző árnyalatban kapható. A textúra zománcozott. Sűrűség - áttetsző. Ragadó réteggel. 18 ml-es csövekben értékesítve. A bevonat megszáradása 1-2 percet vesz igénybe, a kiválasztott lámpától függően. A kompozícióval való kényelmesebb munkavégzés érdekében érdemes újrafelhasználható kiterjesztési űrlapot használni.
Patrisa körömA kompozíció textúrája zománc. A sűrűség választható - áttetsző vagy sűrű összetételű. Különböző árnyalatok közül lehet választani. Vannak álcázás és bézs különböző tónusokban. Ez egy kiváló minőségű, de drága termék. 30–60 ml-es csövekben árusítva.
TertioA textúra zománcozott. A terméket 3 sűrűségű változatban értékesítik - áttetsző, 3-4 rétegben sűrű, 1-2 rétegben sűrű. Egy másik olcsó eszköz. 30 ml-es csövekben értékesítve. Különböző árnyalatokban kapható: fehér, álcázó, tejes rózsaszín. Az anyag nem szeszélyes a kefék sörtéjére.Természetes és mesterséges kiegészítőkkel egyaránt használható.

Polygel körömhosszabbítás. Űrlapok, oktatóvideók, utasítások fényképekkel lépésről lépésre

Az összes felsorolt ​​kompozíció nemcsak az alapvető tulajdonságokban, hanem az árban is különbözik. Tehát ugyanakkor a költségvetési és a nagyon jó minőségű lehetőségek közé tartozik például a Tnl, a cső költsége 350-400 rubel. De egy kis tubus Patrisa Nailért körülbelül 1 ezer rubelt kell fizetnie. Ma, ha akarja, akár otthon is felépítheti a körmöket.

A poligél használatának legegyszerűbb és legkényelmesebb módja erre a célra. Ez egy új, egyedülálló termék, amely egyesíti az akril és a gél összes pozitív tulajdonságát. A lényeg az, hogy nincs kellemetlen szaga, és a levágandó részecskék nehézek és gyorsan leülepednek az asztalon anélkül, hogy a levegőben repülnének. A részletes jellemzők lépésről lépésre segítenek megérteni a folyamat jellemzőit.

Cikkterv:Lozinsky Oleg

Videó a körömhosszabbításról poligellel

Polygel körömhosszabbítás, áttekintés:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

 1. Olga

  Helló, kérem, mondja meg, miért nem a felső formákra építve távolítják el rólam az űrlapot, de a sokszöggel együtt a gát a körmökhöz tapad.

  Válaszolni
  1. Elmira

   száradás után mindkét oldalon nyomja le a körmöket

   Válaszolni
 2. svetlana

  Ugyanez a kérdésem, a felső űrlapot nem lehet eltávolítani.

  Válaszolni
 3. Olga

  Gyenge szárítás egy lámpában. Száradás után ne távolítsa el azonnal a formát, hagyja kissé kihűlni, majd a forma könnyen eltávolítható. Sok szerencsét!

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj