Divatos frufru 2020 közepes hajért - fotók új termékekről és trendekről

2020-ban a legdivatosabbak a közepes hajú hajvágások, különböző formájú és hosszúságú frufruokkal. Ezt megerősítik a népszerű fényes magazinok divatbemutatóinak fényképei.

A frufru típusai: 2020-as trendek a közepes hajért

A helyesen kiválasztott frufru kijavíthatja a megjelenés hibáit, vizuálisan korrektebbé teheti az arcvonásokat.

Divatos ferde frufru

A ferde frufru népszerű tendencia, amely évek óta nem ment ki a divatból.

Divatos frufru 2020 közepes hajért - fotók új termékekről és trendekről
Divatos frufru 2020 közepes hajú fotókhoz

A bumm előnyei:

 • ez a lehetőség megfelel a legtöbb hajtípusnak és megjelenésnek;
 • a ferde frufru azokat a lányokat vonzza, akik nem állnak készen a kép jelentős változásaira;
 • sok lehetőség van egy ilyen durranás kialakítására: göndöríthető, fésülhető a fül mögött, rövidíthető;
 • egyszerű formázási folyamat;
 • segít a haj vizuálisabbá tételében;

A ferde frufru elvékonyodhat, elszakadhat, rövidülhet, hosszú lehet. A stylistok szerint 2020-ban a sok fajta közül a leglényegesebbek a maratlan frufru, gondatlanul lefektetett, valamint hosszú és vastag.

A ferde frufru hosszú változata

Ez a változat nem mindenkinek való. A hosszúkás ferde szálak vizuálisan csökkentik az arcot és kinyújtják, ezért nem ajánlatos ilyen durranást készíteni az ovális arc tulajdonosainak.

Ez a bumm a legelőnyösebbnek tűnik a sima hajon, és jó választás lesz a lányok számára, akiknek széles arccsontja van, kerek vagy négyzet alakú. A hosszú frufru stílusának sokféleképpen lehet feltekerni, szúrni, fonatba szőni.

Stílusos szakadt frufru

A szakadt frufru különböző hosszúságú szálak jelenlétére utal, ami "szakadt" érzetet kelt. Ez az opció vékony hajra is tökéletes, és hangot ad neki.Divatos frufru 2020 közepes hajért - fotók új termékekről és trendekről

A szakadt bumm vágása (még otthon is) nem nehéz: először egy azonos hosszúságú bummot vágnak, majd ollóval szakadt hatást kapnak rá. A vékonyított olló segít a szakadt frufru rendben tartásában.

Elég sokféle szakadt frufru létezik:

 • ferde;
 • egyenes;
 • rövid;
 • hosszú;
 • ritka;
 • vastag.

Ennek a változatosságnak köszönhetően ez a bumm szinte bármilyen frizurához és a legtöbb arctípushoz illeszthető.

2020-ban a rövid, szakadt frufru nem releváns. És az aszimmetrikus, hosszú rongyos frufruú hajvágások a legdivatosabbak és legérdekesebbek lesznek.

Egyenes frufru

Az egyenes frufru a frizura elemeként több mint 100 évvel ezelőtt jelent meg, és még mindig klasszikusnak számít, amely soha nem megy ki a divatból. Ez kifejezőbbé teszi a szemet, az arc fiatalabbnak tűnik. A frufru lehet közepes hosszúságú, a szemöldökig, vagy hosszabb vagy rövidebb.

A legnépszerűbb frufru a szemöldök vonaláig van vágva. De 2020-ban a szemet borító egyenes frufru elveszíti divatos helyzetét. Hogy divatos legyünk, adjunk hozzá szakadt szálakat.Az új festési módszerek is divatban lesznek.Divatos frufru 2020 közepes hajért - fotók új termékekről és trendekről

Aki nem fog egyenes frufrural dolgozni:

 • négyzet alakú arcú lányok;
 • nagy vagy durva arcvonások tulajdonosai;
 • a szebb neműek, akiknek vékony hajuk van, mivel ezek egy részét frufrura fogják költeni;
 • göndör vagy göndör hajú lányok esetében nem tanácsos egyenes frufruot levágni. Mindennapi formázást igényel, és az eredmény nem mindig felel meg az elvárásoknak.

Hosszú egyenes frufru

A hosszú frufru valaha olyan dolog volt, amit csak a bátor emberek engedhettek meg maguknak, mert dacosnak tartották őket, de számos előny miatt ez a durranás népszerűvé vált és az is marad.

Hosszú egyenes frufru:

 • vizuálisan korrigálja az arc alakját, vékonyabbá és megnyújtottabbá teszi;
 • alkalmas minden korosztályú nők számára;
 • lehetővé teszi különféle stíluskísérletek elvégzését. Oldalakra fektethető, két részre osztva; díszíteni hajtűkkel; hátradőlni, fésülni és szúrni láthatatlanokkal; feküdt az egyik oldalon a homlokától a füléig (háromszög alakú arcú fiatal hölgyeknek alkalmas).

A szakértők azonban ezt a lehetőséget egyenes és sűrű felépítésű hajra javasolják; más szerkezetű hajon a hosszú, egyenes frufru hanyagnak tűnhet.

Tömeges egyenes frufru

Vastag egyenes frufru nőiséget és eleganciát kölcsönöz a megjelenésnek. Ez a lehetőség nem nevezhető univerzálisnak, nem alkalmas minden fiatal hölgy számára. A választás terjedelmes frufrura eshet, ha a lány nagy, magas homlokú vagy durva arcvonásokkal rendelkezik.Divatos frufru 2020 közepes hajért - fotók új termékekről és trendekről

A kis homlok tulajdonosai számára egy ilyen bumm alkalmas, a koronától a szemöldökig vágva. Ez vizuálisan megnöveli a homlokát. Annak érdekében, hogy a frufru hangerejét növelje, meg kell formázni, két rétegre kell osztani, kerek fésűvel és hajszárítóval.

Rövid frufru: klasszikus

Míg a hosszúkás frufru 2020-ban növekszik, a középső hajú rövid zárak még mindig divatosak. De nem ajánlott ezt az opciót a fényképek közül kiválasztani.

A rövid frufru meglehetősen szeszélyes, és nem mindenki számára megfelelő, de csak azoknak a lányoknak a számára, akiknek tökéletes a szemöldökük, és nincsenek homlokukon foltok.

Ebben az esetben az arc alakja lehet ovális vagy háromszög alakú. A kerek vagy téglalap alakú arcú fiatal hölgyek számára a stylistoknak nem ajánlott ilyen frufru vágása.

A rövid frufru típusai:

 • szakadt - népszerű a fiatal lányok körében, játékosságot kölcsönöz a megjelenésnek, kombinálva egy oldalhajjal;
 • szakadt aszimmetrikus;
 • egyenes egyenes - a sima négyzettel a legjobban fog kinézni.

Nagyon rövid frufru

Az ultrarövid frufru jellegzetes hossza meghaladja a 4 cm-t a szemöldök felső vonalától. Néha ezek a frufru csak néhány centiméterre vannak a hajszálaktól.

A nagyon rövid frufru csak az ovális arcúak számára tökéletes. A többit illetően ő, kinyitva a homlokát, nemcsak az előnyöket, hanem a hátrányokat is hangsúlyozni fogja. A göndör, göndör hajú lányok számára a mikrobumm is problémát jelenthet. Ebben az esetben folyamatosan foglalkoznia kell a kiegyenesítésével és figyelnie kell a stílusát.Divatos frufru 2020 közepes hajért - fotók új termékekről és trendekről

Az ultrarövid frufruokat rendszeresen meg kell mosni és levágni, különben rendetlenek lesznek. Száraz sampon, hab, gél - alapformázó termékek nagyon rövid elülső szálakhoz.

Rövid frufru létrával

Létrával vagy kaszkáddal végzett frufru úgy érhető el, hogy a szálakat egymás fölé helyezzük. Így érhető el a lépcsős élhatás.

A rövid kaszkádos frufru nagyon stílusosnak tűnik, de folyamatosan frissítenie kell a végét, ügyeljen arra, hogy ne hasadjanak szét, különben az egész fodrász ápolatlanul fog kinézni. Ennek egyik módja az, ha forró ollóval vágja.

A duci lányoknak a létrával való rövid frufru fog megfelelni.Remekül fog kinézni bob, bob, kaszkádos hajvágásokkal.

Érdekes pixie frufru

A Pixie a XX. Század 50-es évek közepén keletkezett. hála Audrey Hepburnnek. Ez a frizura játékosának és huncut megjelenését adja tulajdonosának. A haj nagy részének hosszának el kell érnie a fülcimpát.

Néhány lány számára a pixie nem fog működni:

 • zsíros haj tulajdonosai;
 • rövid nyakúak;
 • kis arcvonásokkal rendelkező fiatal hölgyek.Divatos frufru 2020 közepes hajért - fotók új termékekről és trendekről

2020-ban a frufru fogja játszani a fő szerepet a pixie fodrászban. Ebben az esetben az elülső szálak alakja és hossza közvetlenül attól függ, hogy mi felel meg egy adott lánynak. A szakadt és rövidített frufru hozzáadja az arisztokráciát, a hosszúkás pedig elrejti a hibákat. De a stylistok a legnépszerűbb ferde frufruokat tekintik, amelyek bármilyen stílushoz és képhez alkalmasak.

Lekerekített frufru

A lekerekített frufru a 70-es évek divatjához kapcsolódik. De mivel a retro stílus a népszerűség csúcsán van, az ilyen frufru tulajdonosai trendben lesznek.

A kerek frufru hossza változó:

 • a szemöldök közepéig - a legsokoldalúbb és leggyakoribb;
 • a homlok közepéig - ez a lehetőség nem mindenki számára megfelelő, a legfontosabb az, hogy a füleket szőr borítja;
 • az arc közepéig - egy ilyen durranást megőrölnek, és állandó csavarást igényel.

A stylistok lekerekített frufruokat javasolnak a háromszög alakú, kerek arcok tulajdonosainak.

Ez utóbbi esetben a frufru nem lehet túl vastag. Ezek a frufru a legelőnyösebbnek tűnik bob és bob fodrászokkal.

Végzett frufru

Az érettségi nagyon divatos és népszerű technika a frufru vágásához 2020-ban. A fotó azt mutatja, hogy az ilyen típusú frufru a rövid, közepes és hosszú haj fodrászait díszíti. A kézművesek az érettségi segítségével növelik a hangerőt, amelyet a frufru hosszának különbsége miatt érnek el.

A diplomás frufru előnyei:

 • könnyen formázható, egyszerűen szárítsa meg haját, és szükség esetén viaszt használjon;
 • lehetséges eredeti és nem szabványos kép létrehozása;
 • vizuálisan csökkenti az életkort;
 • segít elrejteni a hibákat és közelebb hozni az arc formáját az oválishoz;
 • a sok lehetőségnek köszönhetően egy ilyen durranást kivétel nélkül mindenki fel tud venni.

A különböző szintekkel vágott frufru:

 • hosszúkás (ovális arcra alkalmas);
 • rövidített (alkalmas egy kerek arcra);
 • íves;
 • aszimmetrikus.Divatos frufru 2020 közepes hajért - fotók új termékekről és trendekről

2020-ban a szakértők azt javasolják, hogy figyeljenek egy hosszú, fokozatos frufrura, amely egyik oldalra fektethető. A legjobb, ha a frufru alakját és hosszát a frizurával együtt választja meg, hogy ne zavarja a kiválasztott kép harmóniáját.

Divatos aszimmetrikus frufru

Az elmúlt évszakokban népszerű egyenes vágású frufru 2020-ban háttérbe szorul. A fotó alapján a legtöbb divatos frufru aszimmetrikus. Közepes hosszúságú hajvágáshoz is alkalmasak.

Az aszimmetrikus frufru azoknak a lányoknak a választása, akik szeretnék teljesen megváltoztatni a megjelenésüket és hangsúlyozni az egyéniségüket.

Az aszimmetriás frufru számos előnye közül a következők:

 • egyetemes;
 • a haj szerkezete nem számít - még göndör hajra is alkalmas;
 • vizuálisan növelje a vékony és vékony haj sűrűségét.

Az új szezonban a szakemberek azt javasolják, hogy az elülső szálakat szokatlanul színezzék több árnyalattal. A legdivatosabb színek a lila, a karamell, a konyak lesznek. Ez a tendencia lehetőséget ad arra, hogy kipróbáljon valami újat, és kísérletezzen a stílusával.

Stílusos lehetőség: réteges frufru

A réteges frufru az a frufru típusa, amely lehetővé teszi a megjelenés megváltoztatását annak stílusától függően. Ennek a bummnak az alapja egy rövid, egyenes és hosszúkás ferde frufru kombinációja.Divatos frufru 2020 közepes hajért - fotók új termékekről és trendekről

A többrétegű frufru többféle lehet:

 • fogazott;
 • egyenes;
 • aszimmetrikus.

A választás az arc formájától, frizurájától és haj típusától függ.

A terjedelmes, többrétegű fodrász csak a vastag, egyenes hajra fog kinézni, és a szakemberek nem javasolják az ilyen frufru levágását a vékony vagy göndör hajú tulajdonosok, valamint a vékony vékony lányok számára.

Ami az arc formáját illeti, a rétegezés nagyon jól fog kinézni, ha a lány négyzet alakú vagy kerek arccal rendelkezik. A fogazott frufru jól működik egy szív alakú arcnál. Szokatlannak tűnik, ha a frufru minden rétegét a saját színére festjük, vagy kiemeljük az egyes szálak színét.

Frufru egy félkörben

A következő szezon egyik fő trendje a félkörben (ív, ív) lévő frufru. Az ilyen frufru képes radikálisan átalakítani a megjelenést, eredetibbé és egyedibbé tenni, súlyosságot adni.

Felül keretezi a szemöldökét, és megérinti a szem külső sarkát. Ívelt frufru és rövid, a homlok közepéig. Ez a variáció nagyszerű a bob és bob fodrászoknál.

Ideális esetben egy ilyen bumm megfelel egy ovális vagy vékony arc tulajdonosainak. Vizuálisan kitölti az arcot, de masszivá teheti az állát. Az íves frufru nem a legjobb választás a négyzet alakú arcú és széles arccsontú lányok számára.

Ezenkívül az ilyen frufru nem alkalmas a göndör és hullámos haj tulajdonosainak, mivel a tiszta körvonal nem lesz látható, és az egész frizura ápolatlannak tűnik.

Háromszög frufru

A 2020-as szezonban a futurisztikus frizurák nem hagyják el a divat színterét. Ők születtek háromszög alakú frufruokat.Divatos frufru 2020 közepes hajért - fotók új termékekről és trendekről

Ezeknek a frufruoknak többféle formája van. A legegyszerűbb változat megfelel a nevének, és úgy hajtják végre, hogy az éles szél a homlok közepére essen. Hosszúságú lehet nagyon rövid (az éles éle eléri a homlok közepét) vagy hosszú (az éles éle az orrhídon van).

De a háromszög durranása lehet ferde és szakadt is. Ezek a frufru legjobban bob vagy kaszkádos hajvágásokkal mutatnak.

Ki alkalmas:

 • pufók fiatal hölgyek - ez a lehetőség vizuálisan kissé kinyújtja az arcot, kedvezően megváltoztatja az arányokat;
 • négyzet alakú vagy háromszög alakú arcok tulajdonosai;
 • széles arccsontú lányok; ebben az esetben egy hosszúkás háromszög alakú bumm alkalmas;
 • bármilyen életkorú nők; de egy rövid durranás felhívhatja a figyelmet a szem körüli ráncokra, míg egy hosszú durranás éppen ellenkezőleg, frissességet ad.

Frufru két oldalon

Az új szezonban a stylistok kiváló lehetőséget kínálnak kísérletként - két oldalon vágott frufru. Eredetinek és szokatlannak tűnnek.

Különösen az ilyen frufru ritkán van elvágva, főleg kétoldali frufru jön létre, ha más típusú frufru nő vissza. Amikor a szálak megnőttek a kívánt hosszúságig (általában az arcok közepéig és alatta), és szépen keretezik az arcot, akkor leállíthatja a növekedést, és hagyhatja úgy, ahogy van.

Ennek az opciónak az az előnye, hogy:

 • bármilyen korú nők számára alkalmas;
 • lehetővé teszi különféle stílusos frizurák létrehozását (a frufru eltávolítható, rögzíthető, fonható);
 • lágyítja az arcvonásokat és nőiséget ad.

Bármely fodrászban formázhatja az oldalsó frufru közepes vagy hosszú hajra. A fotók megerősítik, hogy 2020-ban egy ilyen választás divatos és stílusos lesz.

Toll frufru

A stylistok a toll frufruját minden tekintetben egyetemesnek tartják. Ez a klasszikus változat szinte bármilyen arcformájú, típusú hajú és hosszúságú lányt választhat.Divatos frufru 2020 közepes hajért - fotók új termékekről és trendekről

A hosszú szálak pengével készülnek, így szépen keretezik az arcot.

Egy ilyen bumm minta gyakran kíséri a többszintű hajvágást és lágyítja őket. A szépnemű híres személyiségek sok híres személyisége választja a toll frufruját.

Hosszabbított vékonyított változat

A speciális ollóval történő hígító frufru vékonyodásnak nevezhető. Ezt az eljárást a frufru sűrűségének megváltoztatására végzik, megkönnyítve a vastag haj formázását. A hosszúkás, elvékonyodott frufru alkalmi és természetes megjelenésű, a frizuráknak levegőséget és könnyedséget biztosít.

Ki alkalmas:

 • kerek arcú lányok;
 • a szép nemű, vastag hajú;
 • lányok kifejezéstelen vonásokkal, kicsi szemekkel vagy ajkakkal;
 • az egyenes, sötét haj tulajdonosai, mivel a tiszta, egyenes sötét vonalak durva vonásokat kölcsönözhetnek az arcnak;
 • ideális téglalap alakú és ovális arcú nők számára.

Nem szabad elvékonyodott frufruokat csinálni fürtökkel, vékony hajú lányok számára.

Milyen frufru fog megfelelni egy kerek arcnak?

A kerek arc tulajdonosának frufru kiválasztásakor figyelembe kell venni az életkorát, szerkezetét és a haj hosszát is. A legfontosabb az, hogy a kerek formát vizuálisan közelebb hozzuk az ovális formához.

Ez nagyon jó lesz:

 • ferde, vékony, profilozott frufru;
 • frufru oldalsó elválással;
 • lépcsőzetes vagy szakadt frufru, amely komplex stílust igényel.Divatos frufru 2020 közepes hajért - fotók új termékekről és trendekről

A "Regrown" frufru hosszú haj mellett jól fog kinézni. Az egyenes frufru csak akkor megfelelő, ha a szemöldökig ér, vagy hosszabb. Közepes frufru nem ajánlott.

Frufru egy négyzet alakú arcért

A négyzet alakú arc gyakran teltnek vagy férfiasnak tűnik. Hogy egy ilyen arcot vizuálisan közelebb hozzunk egy oválishoz, a frufru segít, amely kisimítja az arc sarkát.

Az aszimmetrikus lehetőségek a frufru, félkör alakú frufru, hosszú frufru számára, amelyek keretezik az arcot.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy az egyenes klasszikus frufru, a buja frizura és a túl rövid frizura nem alkalmas a négyzet alakú arc tulajdonosainak.

Az ovális arc frufrujának kiválasztása

A szép nem minden képviselője nem választhatja ki a megfelelő, 2020-as divatos frufru közepes hajra. A fotók megfelelő lehetőségeket javasolnak. Az ovális arcú lányok számára könnyű választani, mivel ezt a formát ideálisnak tekintik, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen típusú frufru megtörténik.Divatos frufru 2020 közepes hajért - fotók új termékekről és trendekről

Ebben az esetben csak a haj szerkezetét, a divatirányzatokat és a saját ízlését kell vezérelnie.Univerzális lehetőség lenne a szemöldök egyenes frufruja. A kiemelkedni vágyó fiatal hölgyek számára rövid vagy háromszög frufru alkalmas. Ne feledkezzen meg a ferde frufruról.

Melyik frufruot válasszuk keskeny arcra?

A stylistok azt mondják, hogy keskeny arc esetén feltétlenül szükséges a frufru.

Alkalmas:

 • egyenes, vékony frufru a szemöldökig;
 • aszimmetrikus frufru;
 • hosszúkás frufru az egyik oldalra;
 • többrétegű frufru.

Frufru egy háromszög alakú arcért

A háromszög alakú arcra szánt frufru és frizura legalkalmasabb és legnyerőbb lehetőségeit a szakértők egy fotó segítségével javasolhatják. 2020-ban azokat a frizurákat tartják a legdivatosabbnak, amelyekhez egyenes vagy ferde frufru társul.

A leírt típusú arc esetében a frufru ellenjavallt. A háromszög alakú arcú lányok esetében a fő probléma az arccsont és az áll vizuális növekedése. Ehhez létre kell hoznia a haj mennyiségét a templomok és a korona területén.

Videó a 2020-as divatos frufru közepes hajért

Hajvágás egyenes frufru közepes hajra:

Divatos frufru 2020 közepes hajra - trendfotó:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

 1. Vlada

  Különböző hajvágásokat próbáltam, frufru mellett és anélkül is. A hosszú vagy közepes hajú kaszkád a legjobban megfelel a megjelenésemnek és a jellememnek, ezért hosszú évek óta nem változtattam ezen a frizurán. Mindig csinálok frufru diplomát.

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj