Miranda Kerr. Forró fotók fürdőruhában, fehérneműben, mellműtét előtt és után

Miranda Kerrről, az első ausztrál Victoria titkos angyaláról készült fotók díszítik a világ divatmagazinjainak fényes borítóit. 36 éves korában a lány gyönyörűnek tűnik, és nemcsak mint modell, hanem mint saját márka megalkotója és példamutató 3 fia édesanyja is.

Miranda Kerr életrajza

Miranda Kerr, akinek forró fotói periodikus gyakorisággal jelennek meg különféle nyomtatott és virtuális kiadványokban, John és Theresa Kerr családjában született 1983. április 20-án az ausztrál fővárosban, Sydney-ben. A leendő szupermodell gyermekkora, amelynek teljes neve Miranda May Kerr-nek hangzik, Új-Dél-Wales városában, Gunnedah-ban játszották.

A lánynak van egy öccse, Matthew is, aki 1985-ben született. Miranda és Matthew minden nyáron a nagymama tanyáján töltöttek, ahol lovakat gondoztak, és kerékpárral és motorkerékpárral ültek. Annak érdekében, hogy a gyermekek teljes értékű oktatást kapjanak, a szülők az iskola folyamán Brisbane városába költöztek. Angyal-jövő Victoria's Secret 2000-ben diplomázott a Mindenszentek Iskolában.

Az egyre növekvő Miranda May nem gondolt a divatipar karrierjére, őt a pszichológia és az orvoslás érdekelte. Iskola után a lány azt tervezte, hogy összekapcsolja életét a táplálkozással, de a sors másként döntött.

1996-ban egy ügyetlen Sydney-ben élő, vérében angol, skót és francia vér volt, és megnyerte a helyi ausztráliai országos modellkutatást a Dolly magazinból.

Miranda Kerr. Forró fotók fürdőruhában, fehérneműben, mellműtét előtt és után

A győzelem után a 13 éves Kerr először egy fényes tinimagazin címlapján jelent meg, nyitott fürdőruhában. A fotósorozat rengeteg kritikai kritikát kapott a felnőtt lakosságtól, amelyekre a felemelkedő csillag észrevette, hogy a kiadványt lányok-iskolás tinédzser közönségnek tervezték, és a felnőtt férfiak számára ez nem érdekes.

Általánosan elfogadott tény, hogy a sötét hajú szépség hivatalos modellkarrierje 21 éves korában kezdődött, amikor meghívást kapott az Ober Jeans Paris márka reklámkampányába.

De a rajongók, karrierjük emelkedését követően, megjegyzik, hogy egy tinédzser magazin fotózása hívta fel a modellügynökségek figyelmét egy gyönyörű tizenéves lányra. Miranda 14 évesen kapta meg első ajánlatát, hogy részt vegyen a műsorokban és a filmekben, egy melbourne-i cégtől.

A világ népszerűsége, valamint a híres divatmárkákkal és modellügynökségekkel kötött szerződések megteremtették Miranda May együttműködését a "Billabong" ruhagyártóval.

Idővel az ázsiai országokban, főleg Japánban, igényessé és népszerűvé vált. 2007-ben meghívást kapott az Egyesült Államokba, hogy dolgozzon az egyik New York-i modellügynökségnél. A kék szemű ausztrál Miranda Kerr fotói a globális kozmetikai márkák plakátjait díszítik.

Jelenleg a lány:

 • nem Victoria's Secret angyala;
 • saját márkájú kozmetikumokkal rendelkezik;
 • továbbra is megjelenik a divatmagazinok számára;
 • 3 fiút nevel különböző házasságokból.

A modell félreeső életet él, és gyakorlatilag nem kommunikál rokonaival, miközben divateseményeken és társasági eseményeken jelenik meg. Jelenleg Kerr-nek szerződése van a legnagyobb nemzetközi modellügynökséggel, az IMG Models-mel, amelynek központja New York-ban található.

Eredmények

A sötét hajú szépség eredményei közé tartozik az együttműködés olyan vállalatokkal, mint:

 • Molinari Anna.
 • Arden B.
 • Baby Phat.
 • Betsey Johnson.
 • Blumarine fürdőruha.
 • Clinique.
 • John Richmond.
 • Levis farmernadrág.
 • A.M.B.
 • Mangó.

Miranda Kerr. Forró fotók fürdőruhában, fehérneműben, mellműtét előtt és után

 • Maybelline.
 • Neiman Marcus.
 • Roberto Cavalli.
 • Szikla és Köztársaság.
 • Tigris liliom.
 • Voodoo Dolls.

Például a Clinique márka esetében a sötét hajú ausztrál nő volt a társaság arca. A lány a Mango márka 2013-as tavaszi / nyári kollekciójának nagykövete is lett.

Miranda Kerr együttműködött olyan divattervezőkkel, mint:

 • Balenciaga.
 • Chanel.
 • Cristian Dior.
 • John Galliano.
 • Lanvin.
 • Loewe.
 • Miu Miu.
 • Prada.
 • Stella McCartney.
 • Viktor & Rolf.

Különleges eredmény és büszkeségforrás a kék szemű ausztrál számára, hogy 2007 és 2013 között. a lány a "Victoria's Secret" angyala volt - az exkluzív fehérneműk híres márkája. Ugyanakkor Kerr Ausztrália első szülötteként megkapta ezt a megtisztelő címet.A modell számos könyvet írt:

NévA kiadás éve
"Kincsesd magad: Hatalmas gondolatok generációm számára"2010
"Engedélyezze önmagát"2013
"Kincsesd magad kártyákat"2014
"Engedélyezze önmagát"2015

Az önfejlesztésről szóló könyvsorozatot kiadva Kerr sok lánynak segített megtalálni a harmóniát önmagával és a körülötte lévő világgal. Az ausztrál szépség megosztotta bennük a siker titkait is. A Forbs magazin 2008-ban a világ 9. legjobban fizetett modelljének nevezte a Victoria's Secret színészangyalát.

Kerr akkori jövedelme 3 millió dollár volt. A lány 2013-ban a leggazdagabb és legbefolyásosabb helyezések rangsorában a 2. helyre került, jövedelme pedig évi több mint 7 millió dollár volt.

Miranda Kerr. Forró fotók fürdőruhában, fehérneműben, mellműtét előtt és után
Miranda Kerr, akinek fotója természetes szépséggel lenyűgöz, hiányos 37 évében sokat ért el a modellvilágban és az üzleti életben.

26 évesen a világhírű szupermodell bemutatta a nagyközönséget, és piacra hozta saját bio kozmetikai márkáját, a Kora Organics-ot. Miranda May 28 éves korában az első „helyzetben lévő” modellként jelent meg a Vogue magazin ausztrál fióktelepének fotózásán. Kipróbáltam magam hírességként és színésznőként.

5 videóműve van, beleértve a sorozatban és a tévéműsorokban való részvételt:

 • "Így jártam anyátokkal";
 • Project Runway All Stars;
 • Project Runway All Stars (Ausztrália);
 • "Elit társadalom";
 • Következő csúcsmodell (Ausztrália).

A volt Victoria's Secret angyalának másik nagy eredménye az ausztrál állampolgárság. A lány sok interjúban elmondta, hogy sokszor felajánlották neki az állampolgárság megváltoztatását, de mindig visszautasította, mert mindennél jobban szereti szülőföldjét.

Magánélet

Miranda Kerr, akinek fürdőruhás fotója izgatja a rajongók érdeklődését, 6 évvel ezelőtt sokkolta a nyilvánosságot azzal, hogy beismerte, hogy szereti a nőket is. Kevesebb, mint 37 éves, a modell időnként partikon tölti volt férje, Katty Perry feleségét.

A váratlan elismerés előtt a kék szemű ausztrál regények listája olyan személyiségeket tartalmazott, mint:

 • Adrean Camilleri (bróker);
 • Jay Lyon (zenész);
 • Orlando Bloom (színész).

A sötét hajú szépség Adrean Camilleri brókerrel körülbelül 1 évig járt. Különválásukat egy nyilvános botrány segítette elő, amelyben a választottja közvetlenül részt vett.

Kiderült, hogy a férfi rejtett pénzügyi tranzakciókat hajtott végre, és mint később kiderült, Kerr is szenvedett tőlük. Jay Lyon zenész 2004 és 2007 között birtokolta az ausztrál szívét. A modell még a szeretett személyének videójában is szerepelt az “Everything To Me” című dalban.

Miranda Kerr. Forró fotók fürdőruhában, fehérneműben, mellműtét előtt és után

2010-ben az akkor "Victoria's Secret" színész angyal Orlando Bloom angol színészt vette feleségül. 2011 elején a párnak született egy fia, Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom. A csecsemő születése után veszekedések kezdődtek a házastársak között, a fiatalok pedig szakítottak.

Miután a divatmodell bejelentette, hogy biszexuális, találkozott Evan Spiegel informatikai vállalkozóval és elismert milliárdossal. 2017-ben a szerelmesek összeházasodtak. Annak ellenére, hogy a lány a "Dior" ruhájában volt házas, a fiatalok szerényen, felesleges tanúk nélkül tartották az ünnepséget.

Csak közeli emberek gyűltek össze a Spiegel vidéki birtokán. Az a tény, hogy Kerr ismét nős volt, bejelentette a rajongóknak Instagram-oldalán, és esküvői fotót tett közzé. Ebből a házasságból a házastársaknak 2 gyermekük van, Hart és Mailz. Emellett a házaspár Miranda fiát neveli első házasságából.

Csillag megjelenése

Kerrnek természetesen sötét haja és kék szeme van.Több vér keverése a lány vonásainak európai-ázsiai hangulatot adott. Az ausztrál természetes adatokkal rendelkezik, és 175 cm magasságú, 49 kg súlyú. Ezek az arányok tökéletesen mutatnak a kifutón, ha fehérneműt mutatnak be, vagy fotóznak egy nyitott bikiniben.

Miranda megpróbál nem kísérletezni a frizurákkal, ezért a haj hossza vagy vállig ér, vagy kissé alacsonyabb. A világra kijutva az ausztrál a fejét a háta mögött lévő kontyba gyűjti, vagy meglazítja a haját. A modell nem visel rövid hajvágást. A lány hajszíne állandóan sötét árnyalatú vagy világos, fényes. Csak a 2009 és 2010 közötti időszakban. a szépség érezhetően megvilágosodott, de később visszatért a sötét tónusokhoz.

Annak ellenére, hogy Kerrnek három gyermeke van, remek fizikai állapotban van, továbbra is megjelenik a magazinok címlapjain és fellép a kifutón. A modell rajongói megjegyzik, hogy az anyaság jót tett a bálványuknak, emiatt nőiesebb és simább arc- és testvonása volt.

A csillagnak gyönyörű melle van, és nem fél megmutatni őket például csecsemők etetése közben. Miranda May - aktívan támogatja a brelfie női mozgalmat, amikor az anyák habozás nélkül, nyilvánosan szoptatják gyermekeiket.

Plasztikai műtét

A szépség Mirandának, mint sok hírességnek, a közönség beszámítja a plasztikai sebészek rendszeres látogatását. Ennek ellenére a lány csak 1 műtétet hajtott végre, miután elvált első férjétől, a mellét "A" méretről "C" méretre növelte. Szakértők szerint ugyanakkor a modell előtti és utáni képeit figyelembe véve természetes formát vett fel.

Ha összehasonlítjuk tizenéves és felnőtt fényképeket Kerrről, akkor megjegyezhetjük, hogy az arca nem változott: ajka természetesen telt, orra alig észrevehető púpú és ovális arca az "Eper" alakú. Ez annak a ténynek a mellett szól, hogy a modell és az ön elfogadásának a valóságban szerzője kipróbálta az olvasóknak adott tanácsokat, és teljes összhangban él önmagával.

Kozmetológiai eljárások

Annak érdekében, hogy arca jó "piacképes" formában maradjon, a volt angyal "Victoria's Secret" rendszeresen felkeres egy kozmetikust. Ezenkívül a lány imád otthon gondozni a bőrét és a haját.

Kifogástalan megjelenésének titkai:

 • piócák;
 • zöld tea;
 • friss uborka;
 • olivaolaj;
 • guasha masszírozó;
 • minimum krémek fényvédő szűrőkkel.

A tiszta, ápolt arc tulajdonosa megjegyzi, hogy az élő piócák segítenek megőrizni a szépséget és a fiatalságot. Hozzájárulnak a vérállapot normalizálásához és eltávolítják a méreganyagokat.

A pattanások és duzzanatok elkerülése érdekében a dobogós csillag 3 naponta egy csésze zöld tea fölött párolja az arcát. Ezenkívül a lány naponta masszírozza egy gouache masszírozóval, amely segít eltávolítani a felesleges vizet, javítja a nyirokelvezetést és eltávolítja az ödémát.

Miranda Kerr. Forró fotók fürdőruhában, fehérneműben, mellműtét előtt és után

Ha el kell távolítania a szem alatti zúzódásokat, a modell több gyűrű friss uborkát alkalmaz a hűtőszekrényből a problémás területekre. Ezenkívül a Kerr nem javasolja az UVA és UVB szűrővel ellátott krémek gyakori és felesleges használatát, mivel ezek erősen eltömítik a bőr pórusait és megakadályozzák a légzést.

Az élénk és egészséges ragyogás érdekében a Miranda olívaolajat használ, éjjel a fejbőrre és a haj hosszában kenve. Ezt követően celofán sapkát vesz fel, és reggel leöblíti azt, ami még nem szívódott fel.

És a test bőrének simasága érdekében a kék szemű szépség száraz ecsettel dörzsöli. Az eljárás segít eltávolítani az epidermisz elhalt rétegeit és javítani a véráramlást. A természetes kozmetikumok cégének tulajdonosaként és arcaként a hírességek rendszeresen használják ezeket a termékeket, és csak bíznak bennük.

Csillagfotózások

Miranda Kerr, akinek fotói elbűvölik a szépséget és a természetességet, meglátogatta a divatról, szépségről és egészségről szóló magazinok híres borítóit.

Egy sokgyermekes anya képei megtalálhatók a

 • Elle Korea;
 • Elle Mexico magazin;
 • Elle UK;
 • Fényesség;
 • GQ Germany magazin;
 • Harper's Bazaar Ausztrália;
 • Harper's Bazaar UK;
 • Stílusosan;
 • Numero;
 • Rolling Stone Australia magazin;
 • Vasárnap;
 • Vogue Australia;
 • Vogue España;
 • Vogue Indonesia;
 • Vogue Italia;
 • Vogue Turkey.

Arra a tényre, hogy fényképei élénk érdeklődést váltanak ki, és Kerr megszokta a nyilvános vitát az első fotózása óta, 14 éves korában, amikor a tizenéves ausztrál kiadvány, ahol fürdőruhás lány fotói jelentek meg, sok kritikát váltott ki az idősebb generáció részéről.

Még a magazint is vádolni akarták a gyermekpornográfia támogatásával, de Miranda megnyugtatta a kritikusokat, mondván, hogy tévedtek. Tökéletes testtel és tökéletes paraméterekkel a fürdőruha és a fehérnemű bemutatásához az ex-angyal szokta megmutatni alakját a fotó- és videokamerák lencséje előtt.

Miranda Kerr. Forró fotók fürdőruhában, fehérneműben, mellműtét előtt és után

A követőknek számos lövés jutott eszébe, amikor egy tengerparti lány egy csónak közelében pózol egy átlátszó kötött fehér felsővel és fehér fürdőbikiniben. Annak ellenére, hogy a teteje alatt nem volt mellény vagy póló, és a modell mellbimbói láthatóak voltak, a közvélemény tudomásul vette a kép eleganciáját és a fotók alábecsült szexualitását.

A divatmodellek között van egy olyan gyakorlat, amely fürdőruhában és naptárak nélkül is jár, és ez alól Ausztrália szülötte sem volt kivétel. Csodálja meg Miranda gyönyörű testét, és élvezze a strandruházat látványát a Pirelli Calendar 2010 és az XOXO 2009. tavaszi / nyári kollekció katalógusában.

Kerr például csábítónak és ugyanakkor szerénynek tűnik egy barackos bikiniben a Forró lány nyári naptár oldalán. Annak ellenére, hogy a fotó tengerparti, nem vált ki vulgaritást.

A fehér egy darabból álló fürdőruhában lévő fotó, ahol a lány térdre térve ül, sok lájkot kapott az Instagramon. A rajongók megjegyezték, hogy bálványuk még anyává válás után is remekül mutat, és a fotós által választott póz ellenére a kép organikus.

Emellett az érzelmek és a pozitív válaszok viharát egy átlátszó bordó bugyiban lévő híresség fényképe okozta. Ebben az esetben a modell háttal áll a kamerának, félig elfordítja az arcát, és kissé tartja a mellkasát.

Amikor a 32 éves ausztrál modell teljesen meztelenül jelent meg a Harper's Bazaar Australia címlapján, a rajongók zavarba jöttek. Kerr a penthouse erkélyén állt, és csak rózsaszínű Louboutins és Swaroski ékszereket viselt.

Egyrészt a test összes intim részét a lány karja és lába borította, maga a modell pedig lenyűgözőnek tűnt, másrészt a fotózás egyértelműen agresszív szexualitásszagot árasztott. Előtte a híresség már korábban meztelenül forgatott publikálásra, ruháiból pedig csak magas fekete csizmát viselt.

A "Reebok" sportguru reklámkampányának fényképe élénk érzelmek hullámát vonzotta. Rajta Kerr teljesen meztelen volt, és csak márkás cipőkkel takarta. A lány nem írta alá azt a fotót, amely az oldalán megjelent a közösségi hálózaton, és nem zárta le a megjegyzéseket. Annak ellenére, hogy a követők véleménye eltér, a kép több mint 180 ezer lájkot kapott az Instagramon.

A rajongók megjegyzik, hogy a harmadik gyermek megjelenésével a sztár továbbra is fürdőruhában jelenik meg a divatmagazinok számára, de az őszintén szólva dacos fotók jóval kevesebbek lettek. Az újságírók kérdésére Miranda azt válaszolja, hogy megszokta a kamerák előtt vetkőzni, de esztétikus csinálása szakmájának része.

Miranda Kerr hogyan marad fitt?

Miranda Kerr szupermodell minden nap figyeli testét. Csak egészséges biotáplálékot fogyaszt és zöldségeket termeszt a saját kertjében. Minden reggel a csillag egy pohár meleg vízzel, citromlével kezdődik. Megjegyzi, hogy ez az eljárás gyengéden felébreszti a gyomrot és tonizálja a testet.

A hírességnek külön ideje van a meditációra, amelyet napi 2 alkalommal (reggel és este) végez 20 percig. A jóga és a kardió edzés is a mindennapi rutin része. Az exangyal imád szörfözni, és szívesen csinálja, amikor van rá idő.

Miranda és családja egy házban élnek, ahol éjszaka kikapcsolnak minden elektromos hullámot és sugárzást, amelyek nappal a világűrben tévednek. A lány azt mondja, hogy amikor mindenki alszik, a hűtőszekrény és a CCTV kamerák működőképesek maradnak, és a többi berendezés, beleértve a Wi-Fi-t sem, nem működik.

Miranda Kerr. Forró fotók fürdőruhában, fehérneműben, mellműtét előtt és után

A csillag a természetes vegyszereket részesíti előnyben a ház takarításában, például a padlót eukaliptuszolaj és víz oldatával mossák. Ráadásul a lakásában folyamatosan működik egy légtisztító, a mobiltelefonján matrica látható, amely a sugárzás szintjét mutatja.

Miranda Kerr fotói vonzzák a rajongók figyelmét, és maga a lány is megjegyzi, hogy az erőnlét megőrzéséhez szeretni kell, azt tenni, amit szeretsz, fejleszteni és utazni. A modell merev napi rutinnal rendelkezik, ennek köszönhetően van ideje mindenre.

Videó Miranda Kerrről

Miranda Kerr szépségtitkai:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj