Mesothreads - arcemelés a kozmetológiában. Fotók, vélemények, ár

Az évek során a bőr kevésbé rugalmas lesz, megjelennek az első ráncok. Megjelenésük szépségének megőrzése érdekében sok nő dönt a kozmetikai eljárások és a plasztikai műtétek mellett.

Mesothreads - arcemelés a kozmetológiában. Fotók, vélemények, árNéhány évvel ezelőtt Oroszországban megjelent egy fiatalos arc helyreállításának innovatív módja - szálfonás mesothreads-szal.

Mesothreads. Mi ez a kozmetológiában "mesothreads szálak emelése"

A mesothreads szálak emelése az arc bőrének műtét nélküli feszesítése, amelynek köszönhetően a test különböző részein a bőr rugalmasságot nyer, fiatalító hatás érhető el.

Az idő múlásával vagy a szülés után a mell elveszíti rugalmasságát és vonzerejét, petyhüdté és megereszkedetté válik. Egy nő számára ez globális probléma - csökken az önbecsülése, romlik a hangulata. A valódi üdvösség mesothreads mellemelés lesz.

Az eljárást a bőröregedés első jeleinél a mellkas területén lehet a legjobban végrehajtani. A mesothreads bevezetésének nagy előnye, hogy ez a módszer nem korlátozza a műveletek számát. Használhatja, amíg szüksége van rá.

A bőrbe beültetett szálak jól tartják, ami lehetővé teszi a mellkasnak a szükséges forma megadását.

A mesothreadek számát a probléma szélessége alapján határozzuk meg. Az egyik mellhez 7-10 mesothread lehet szükség. Egy szál hossza 7 cm. Ennek a műveletnek a végrehajtása során bevágásokkal ellátott meseszálakat használnak.

Az arcfonalak meseszálak bevezetésének eljárása valójában az arc kontúrjának modellezése speciális orvosi eszközökkel: kiváló minőségű acélból és cérnából készült vékony tű.

A szál polidioxanonból áll - ez az anyag teljesen felszívódik a szervezetben és nincs mellékhatása és negatív hatása a testre. A mezonit politejsavba van burkolva, így a bőr a szúrás helyén hidratálódik.

A művelethez szükséges anyagok vastagsága legfeljebb 0,3 mm. A mesothread rugalmassága miatt a kozmetikus a beteg bőre alatt dolgozik, modellezi a kontúrokat. A 3d meseszálakra is nagy a kereslet.

Az anyag első bevezetése után a bőr alá csökkennek a ráncok, és a testrészek modellezésre kerülnek.

A bőr nem csak a szálak bevezetése miatt válik rugalmassá: belül van, az anyag erőteljes kollagénrostok előállítását biztosítja, amelynek eredményeként az emberi test erőinek segítségével egy tartóváz épül fel.

Mesothreads - arcemelés a kozmetológiában. Fotók, vélemények, ár
A beépítés után a meseszálak teljesen felszívódnak, egészségkárosodás nélkül, miközben hozzájárulnak a bőr rugalmasságához szükséges kollagén termeléséhez.

A kollagén aktív képződése miatt a bőr rugalmas lesz, a mesothreads utáni arc egészséges megjelenést kölcsönöz, van olyan frissesség, amely csak a fiatal bőrre jellemző.

A szálak feloldása után a hatás 2 évig tart. A mesothreads-sel történő emelésnek nincs életkor-korlátozása, de leggyakrabban 40 éves kor elérése után alkalmazzák, amikor a bőr kezd elveszíteni rugalmasságát és szépségét.

A meseszálak típusai

A mesothreads telepítésének eljárása szinte mindig fájdalommentes. Csak néhány esetben vannak kivételek. Az alábbiakban közelebbről megvizsgáljuk a következő mesothread típusokat.

3d mesothreads

A 3D Mesothreads egy új, nem műtéti módszer a bőrfiatalításra. A félemelet szülőföldje Korea. Innen jöttek Oroszországba. A meseszálak fonott szintetikus szálak, amelyek polidioxánból állnak.

Mesothreads - arcemelés a kozmetológiában. Fotók, vélemények, ár
A képen mesothreads látható - mik ezek, hogyan néznek ki, fajtáik.

Az injekciós tűket poliglikogén savval vonják be. Az ilyen szálak nem igényelnek eltávolítási eljárást, idővel önmagukban feloldódnak.

A mesothreads szálak emelése fájdalommentes és hatékony módja a fiatalság helyreállításának.

4d Mesothreads

4d mesothreads - technológia megerősített hatással. A módszert az öregedés markánsabb jeleivel alkalmazzák, ami megkülönbözteti a lineáris szálaktól.

Ezek a meseszálak hornyokkal rendelkeznek, és nem áttetszők. A műtét kevesebbet igényel, az arc kontúrjának ilyen modellezése hatékonyabb.

Folyékony meseszálak

Folyékony meseszálak - a kozmetológia új fejleménye, egy szál hyarulonsavval. A hiarulonsavban és a közönséges meseszálakban található öregedésgátló tulajdonságok alapján hozták létre. Ennek eredményeként volt egy termék, amelyet az arcok bioerősítésére terveztek.

A folyékony mesothread cinket (antioxidáns) és hiarulonsavat tartalmaz, kölcsönhatásban egymással, ezek az anyagok cink-sót állítanak elő, amelynek hosszú oldódás és hosszú hatású tulajdonsága van.

Spirál mesothreads

Spirál mesothreads - a spirál alakú szálak felhasználási területe széles. Rendelkezzenek tulajdonságokkal nyújtás után, hogy az eredeti formáját öltse. Hosszuk körülbelül 50-60 mm.

Ezeket a szálakat a következő területeken használják: áll, nasolabialis redők, a szem körül és a nyakkivágás.

Lineáris mesothreads

Lineáris mesothreads - sima szálak, 25-90 mm hosszúak. A beadási eljárás során gyakorlatilag fájdalommentesek, és sokféle alkalmazásuk miatt sokoldalúak.

A cérna hossza függ a beültetés területétől, valamint a bőr állapotától. A szem körüli felső szemhéj, a homlok, a halánték, az ajak kontúrja, a kettős áll, a nyak ráncainak csökkentésére szolgálnak.

Mesothreads megerősítés - olyan szálak beültetése, amelyek biológiailag kompatibilisek azokkal, amelyek hajlamosak önmagukban feloldódni. Hosszabbítsa meg az arc fiatalosságát 2-6 évvel. Szerkezetükben az erősítő anyagok kisebbek, mint egy emberi haj, és a bőr alatt, a szem számára láthatatlanok maradnak.

A szövetek elkezdenek saját kollagént termelni, ennek eredményeként az arc kontúrját modellezik.

Ennek következménye a ráncok kisimulása. A bőr fiatalabbnak tűnik, tónusa és rugalmassága megnő.

Fogazott meseszálak

Fogazott mesothreads - az egyik legújabb modern eszköz, amely lehetővé teszi a ráncok megszüntetését, a test rugalmasságának és korábbi szépségének helyreállítását. Teljesen új fejlesztések segítségével a kozmetikusok mesothreads segítségével fájdalommentesen adják vissza az arc kontúrját.

Ez a módszer a leghatékonyabb. A bemetszéssel ellátott mesothread-ek további eszközökkel rendelkeznek: mikroszkopikus tűk - "bevágások", szorosan rögzülnek a bőr alatt, és fiatalító hatásúak.

Mesothreads - arcemelés a kozmetológiában. Fotók, vélemények, árAz arc alakjának korrigálására szolgálnak: távolítsa el a második állát, simítsa ki a nasolabialis redőket, javítsa ki az arc és az áll alakját.Ez az eljárás fájdalmassá válhat, ezért a műtét előtt érzéstelenítésre van szükség.

A mesothreadek metszéssel történő használata hosszabb ideig tart, mint a hagyományos műveleteknél. Legkésőbb 4-5 év múlva megismételheti az eljárást. A fogazott fonalak a legjobb mezszálak, amelyek öregedésgátló hatást nyújtanak.

Mesothreads Aptos

A Mesothreads Aptos orosz és grúz tudósok fejlesztése. Ezen szálak összetétele magában foglalja a kaprolakot és a tejsavat, amelyek képesek felszívni a szálakat vagy az orvosi polipropilént, amely nem szívja fel a szálakat.

Mindkét típust a ráncok kisimítására és az arc megerősítésére használják.

Az Aptos-szálak abban különböznek a meseszálaktól, hogy sűrűbbek és egyenetlen textúrájúak. Ma ezeknek a szálaknak hét típusa van, anyagukban és alakjukban különböznek egymástól.

Az arc ovális korrigálására, az áll, a nyak meghúzására és a mély ráncok megszüntetésére szolgálnak. Az Aptos abszorbens szálak bőrbe juttatásának utáni hatása legfeljebb három évig tart.

6-8 hónap után teljesen feloldódnak a testben. A nem feloldódó szálak pedig tovább tartanak - akár 5-6 évig is.

Koga mesothreads

A Kogi mesothreads egy másik fonal, amelyet a ráncok megszüntetésére és a bőr feszesebbé tételére használnak. Rovátkáik vannak, és jól tapadnak a szövetekhez. Hatékonyan működnek a gravitáció ellen a bőr alatti szövetek bevonásával.

Mesothreads - arcemelés a kozmetológiában. Fotók, vélemények, árAz ilyen módon történő emelés hatékonyabb.mint lineáris. A Kogi meseszálak tökéletesen megfeszítik a bőrt és fiatalító hatásúak. Az anatómiai területek alakítására szolgálnak: áll, nasolabialis redők, szárnyak.

Ezek a meseszálak nincsenek negatív hatással a testre, nem okoznak gyulladásos folyamatokat. Fél év után teljesen felszívódnak, nyomokat nem hagyva.

Az ilyen szálak bőrbe juttatása nem okoz fájdalmat, ezért érzéstelenítés helyett fagylaltot használnak, amely 10-15 perc alatt kezd hatni. Az egész eljárás legfeljebb 40 percet vesz igénybe.

Mesothreads Ólom finom emelés

Az ólom finomemelésű szálak számos előnnyel rendelkeznek: csúcskategóriás anyag, amelyet lágy szövetekbe való beágyazásra terveztek. 100% polidioxanonból állnak. Ártalmatlanságukat és hatékonyságukat hivatalos igazolások és regisztrációs igazolások igazolják.

Nem hagynak lyukakat. Az ólom finom emelésű mesothread bevezetése a bőr alá nem okoz fájdalmas érzéseket. Ez az anyag steril és teljesen biztonságos.

A műtét előtt érzéstelenítő krémet alkalmaznak; az egész eljárás legfeljebb egy órát vesz igénybe. A mesothreads utáni rehabilitációra nincs szükség. Hogyan válasszuk ki a legjobb mesothreadeket, amelyek fiatalító hatást tudnak nyújtani - a kozmetológus megmondja.

Sok embert érdekel az a kérdés, hogy mennyibe kerülnek a mesothreadek, és a bevezetésükhöz szükséges művelet. Az ár a szálak számától és típusától függően változikszükséges a művelethez. Minden beteg számára, aki úgy dönt, hogy mesothread-eket ültet be a bőr alá, a költségeket egyedileg kell kiszámítani.

A test mely területeire alkalmazzák és milyen eredményeket érnek el

A mesothreads a bőr öregedésének leküzdésének egyedülálló eszköze, és a test más részein is alkalmazzák: a nyakon, az ajkakon, az arcon, a szemeken, a szemöldökön, az állon, az arccsonton, az nasolabialis redőkön, az emlőmirigyeken és a hason.

Mesothreads - arcemelés a kozmetológiában. Fotók, vélemények, árMesothreads az arcra. A test ezen részéhez jelenleg a szakemberek 3 féle átfedő szálat találtak ki.

Ezek a következők:

 1. 3D modellezés - a menet emelésének progresszív módszere, amely a bőr és az arc kontúrját rögzítő és kiegyenesítő intradermális háromdimenziós struktúrák felépítéséből áll.
 2. Emelés - közös kozmetikai eljárás. Mesothreads segítségével hajtják végre.
 3. Mesothreads megerősítés - ennek a módszernek a eredményeként olyan keret jön létre, amelynek tulajdonságai a szövetek belülről történő megerősítését szolgálják. Menti a ráncokat és a megereszkedett bőrt.

A mesothreads számára a legkedvezőbb lehetőségek közül a fiatalság műtét nélküli meghosszabbítása érdekében megkülönböztetik a koreai szálakat.

Mesothreadek telepítése zónák szerint

A bőrfeszesítés ellenjavallatai a következők:

 • alkoholfogyasztás az eljárás előestéjén;
 • fokozott fizikai aktivitás;
 • gyógyszerek-immunmodulátorok alkalmazása;
 • a véralvadást befolyásoló gyógyszerek használata;
 • kritikus napok a nőknél;
 • fürdők, szaunák látogatása.

Közvetlenül az eljárás előtt tilos forró italokat inni és dohányozni.

Mesothreads a nyak meghúzására

Előkészítés után közvetlenül az operációs folyamathoz mennek, az első lépés egy megfelelő érzéstelenítő kiválasztása. Az orvos a szükséges munka mennyisége, a páciens organizmusának egyedi jellemzői és a szálak behelyezésének helye alapján választja ki az adagolást.

Az anyagot a következőképpen vezetik be: az orvos kijelöli azokat a rögzítési pontokat, amelyeken keresztül a fonalat át fogják húzni, kanülrel szúrja át, behúzza a bőr alá, és meghúzza azokat a szálakat, amelyeken speciális horgok vannak az anyag rögzítésére az epidermisz réteg alatt. Ezt követően a szál a kívánt helyre húzódik.

Mesothreads az arccsontokban

Az arccsontok kijavításához körülbelül 10 meseszálat kell elhelyeznie mindkét oldalon.

A folyamat több szakaszban zajlik: a bőrön speciális jelölővel jeleket készítenek, az érzéstelenítést erre a célra szánt krémmel hajtják végre, majd ultravékony tűk segítségével szálakat vezetnek be egymás után.

Az eredmény azonnal észrevehető az összes meseszál telepítése után: az arccsont megfeszül. Mivel a szál állványt új kollagén rostok növik, az emelő hatás fokozódik.

A bőrön bekövetkezett javulások észrevehetőek lesznek: az arc felélénkül és megfiatalodik, a pórusok beszűkülnek, a bőr hidratáltabbá válik. Az injekciók okozta bőrpír gyakorlatilag láthatatlan, és néhány nap múlva nyom nélkül eltűnik. A szálak 6 hónap után teljesen feloldódnak.

Mesothreads az ajkakban

Most lehetőség van műtét nélkül kinagyítani az ajkakat - mesothreads bevezetésére. Az első dolog, amit egy kozmetológus tesz, az az ajkak körüli bőr fertőtlenítése, majd az icecoin tartalmú krém alkalmazása.

Ezután egy kanül tű segítségével kis szúrásokat hajtanak végre az ajak területén. A szakember behelyezi a szálakat, megformálja az ajkakat. A mesothreads egy csontvázat hoz létre, amely a jövőben szövetekkel benőtt és "természetes keretet" alkot, ennek eredményeként az ajkak megnövekszenek, és alakjuk korrigálódik.

Fél év elteltével az anyag nyom nélkül feloldódik a testben, és a hatás akár két évig is kitart. Ennek az eljárásnak nincs ellenjavallata, és nem okoz komplikációkat. A rehabilitációs időszak a műtét után legfeljebb két napig tart.

Mesothreads: szemhéj emelés

A mesothreads-tel történő vektoremelésnek nincsenek analógjai. Az arcbőr ezen területének meghúzása rugalmasságot és erőt kölcsönöz a szöveteknek.

A mesothreads szemhéj területén történő bevezetésének eljárása nem nehéz egy profi kozmetikus számára: egy szakember előre megjelölt helyeken behelyez egy tűt, és egy mesothreadot húz.

Az eljárás befejezése után a bőrt fertőtlenítővel és speciális kenőccsel kezelik, ennek köszönhetően az injekciós jelek a lehető legrövidebb idő alatt meggyógyulnak. A mesothreads hatása két évig tart, akkor a művelet megismételhető.

Mesothreads a szem alatt

Mint a kozmetikus magyarázza, a mesothreads segít megszabadulni a szem körüli ráncoktól és a szarkalábaktól. A tekintet nyitottabb lesz, és a szemhéjak megfeszülnek.

Ezenkívül az eljárás segít elbúcsúzni a szem alatti sötét karikáktól.A mesothread használata után a szemed már nem adja le az életkorodat. A művelet teljesen fájdalommentes: a tűt a szükséges mélységig behelyezzük, a fonalat rögzítjük és a vezetőhuzalt eltávolítjuk.

Rovátkolt varratok használata esetén a műtét fájdalmas lehet. Ebben az esetben érzéstelenítőket alkalmaznak. Az eredmény azonnal észrevehető a mesothreads bőr alatti bevezetése után. Nincsenek mellékhatásai.

Mesothreads nasolabialis redőkben

Ez az eljárás nem igényel sok időt, csak 15-20 percet. A redők vonalában a kozmetikus vezető tűket helyez be, az arcok felé irányítva. A nasolabialis redők teljes elsimításához 3-5 szál szükséges mindkét oldalon. A művelet fájdalommentes és nem hagy maradványokat.

Arcplasztika mesothreads-kel. Az eljárással kapcsolatos vélemények nagyon különbözőek, többségük pozitív.

Mellemelés mesothreadszel

Az eljárás helyi érzéstelenítéssel kezdődik, amint bevált, megkezdődik a műtét. A mezszálak számát a ptosis összetettsége alapján választjuk meg. Mellenként általában 7-10 meseszálat használnak.

Mesothreads - arcemelés a kozmetológiában. Fotók, vélemények, árVékony, erős tűket helyeznek a mellkas területére, amelyeken keresztül mesothreads-t húznak. Az egész folyamat legfeljebb egy órán át tart, és az eredmény 2-3 évig tart.

Mesothreads a has bőrének feszesebbé tételéhez

Mesothreads a hasplasztika számára. Az eljárás előtt a bőrt krémmel kezelik, amely jéghideg is. Maga a művelet nem tart tovább egy óránál.

A bőrön jelölést végeznek, majd kanül tűket helyeznek be, segítségükkel mesothread-eket húznak és rögzítenek benne. Fél év után nyom nélkül feloldódnak, és a hatás meglehetősen hosszú ideig, 2-5 évig fennáll. Az időtartam egy adott ember anyagcseréjétől függ.

Gyakran, csecsemő születése után, a nő hasa megereszkedik és nem vonzó. Ebben az esetben a mesothread hasba történő bevezetésének eljárása fog megmenteni.

A művelet végrehajtásához hosszabb szálakra van szükség. Először is, a kozmetikus megvizsgálja az embert, és jelöléseket tesz a bőrön. A szigorítást szigorúan a járóbeteg-ellátó intézményekben végzik.

A mesothread-eket kanül tűk segítségével helyezzük be az elülső hasfal szövetébe, a bőr felületét erre a célra szolgáló érzéstelenítő krémmel kezeljük. A hatás a műtét befejezése után szinte azonnal látható és legfeljebb 2 évig tart.

Mesothreads: állaemelés

A test ezen területéhez használt fő szálak:

 • arany (ne oldódjon fel);
 • mesothreads olyan tulajdonságokkal, hogy nyom nélkül feloldódjanak a testben.

Az első fonalat helyi érzéstelenítésben, sebészeti beavatkozás segítségével vezetik be. Az eredmény fenntartása érdekében 3-4 évente cserélni kell őket.

A mesothreadeket érzéstelenítés nélkül injektálják. Bevezetésük után az emelés 2-5 évig tart. Egy év elteltével a rost teljesen felszívódik, nem hagy nyomot a testben. A műtét előtt egy szakember megvizsgálja a bőrt, hogy meghatározza a szálak számát és az anyag típusát.

Ezt minden betegre külön-külön kell kiszámítani. A jelölést előre elvégzik a bőrön, majd a fonalat a bőrréteg alá helyezik és a fül mögött rögzítik. A szál szilárd rögzítése után a tűt eltávolítjuk.

Ezt a műveletet érzéstelenítés nélkül hajtják végre. Maga az eljárás 30-60 percet vesz igénybe, és a hatás azonnal észrevehető és 2-5 évig tart, az ember anyagcseréjétől függően.

Mesothreads az arcán

A laza, ráncos arcbőrt lineáris szálak erősítik. Az leeresztett arcokat bevágott mesothread-okkal javítják. Ellenkező esetben az eljárás ugyanaz.

Érzéstelenítő krémet visznek fel a bőrre, a jelölést egy speciális jelzővel látják el a bőrön, a kanülöket mesothreads-kel helyezik be.

Mesothreads: szemöldökemelés

A mesothreads szemöldökemelés szinte fájdalommentes eljárásamely nem igényel altatást.Ehhez a zónához bőr mesothread-eket használnak. Vékony tűvel a kozmetikus a bőr alá helyezi őket.

6-7 hónap elteltével az anyag teljesen felszívódik, és a mesothread bevezetése után az eredmény akár két évig is kitart. Miután a műveletet meg lehet ismételni.

Hogyan halad a művelet

A művelet egy speciálisan felszerelt irodában történik. A beavatkozás előtt helyi érzéstelenítést végeznek. A mellkas mesothreadjei a bőr alá merülnek 5 mm mélységig.

A mesothread eljárás legfeljebb egy órán át tart. A körvonal, amely mentén a tű megteszi az utat, előre körvonalazódik. A fertőtlenítést a szúrás helyén végzik, majd steril vakolatokkal lezárják vagy kötszerekkel fedik le.

A mesothreads mell emelés utáni hatás 2,5-3 hónap múlva válik észrevehetővé. Műtét 3D mesothreads behelyezésére a mellkasba. Képek előtte és utána.

Mesothreads - arcemelés a kozmetológiában. Fotók, vélemények, ár
A képen a mellbőr mesothreads-szűkítésének eredményei láthatók.

A szakértők azt javasolják, hogy nézzék meg, hogyan változhat a mellbőr rugalmassága a műtét után, ha megnézik azok fényképeit, akik már döntöttek ezen a lépésen.

Mesothreads. Következmények és rehabilitáció

Bár az anyag beültetése a szövetbe műtét nélkül történik, a rehabilitációs időszak időtartamára van néhány tipp és korlátozás. Végül is a szövetek a műtét során még mindig sérültek, emellett a testnek időre van szüksége ahhoz, hogy megszokja a benne lévő idegen testet.

Az eljárás után a traumatikus eredmények minimálisak, és a test nagyon gyorsan normalizálódik. A mesothreads bevezetése után a test területét gondosan gondozni kell. A műtét után három napig törölni kell az injekciókat hidrogén-peroxiddal.

A műtétet követő első napon ajánlott a borogatás. A rehabilitációs idő lerövidítése érdekében érdemes egy ideig lemondani a cigarettáról, az alkoholos italok, a meseszálak és az alkohol fogyasztásáról - ezek összeegyeztethetetlenek és nem esznek duzzanatot okozó ételt.

Az első három napban jobb tartózkodni a meleg ételektől és italoktól. Ne érintse meg újra a test azon részét, amelyre a meseszálakat helyezik. Ha zúzódások és horzsolások vannak a testen, ajánlatos bekenni őket felszívódó géllel. A műtét után néhány hétig tilos fürdőzni és szaunázni.

Az első héten a szakértők azt javasolják, hogy tartózkodjanak a forró zuhanyoktól és fürdőktől. Nem ajánlott az arcmosás forró vízzel sem. A mesothreads bevezetése után legalább 7 napig tartózkodni kell a fizikai gyakorlatoktól.

Mesothreads. Bonyodalmak és negatív következmények

Ha a műveletet egy tapasztalt kozmetikus végezte, aki helyesen cselekedett, akkor nem lesznek negatív következmények. De annak a ténynek köszönhetően, hogy az emberi test egyedülálló, következmények jelenhetnek meg.

A leggyakoribb eset az apró zúzódások és horzsolások megjelenése a szúrás területén. Fájdalom esetén a mesothreads helyén, konzultáljon egy kozmetikussal, hogy altató kenőcsöt írjon fel.

Súlyosabb következményeket okozhat a helytelenül behelyezett mesothread. Ezt követően a bőrön keresztül látható. Ebben a helyzetben fel kell venni a kapcsolatot a kozmetikussal, aki elvégezte a műtétet.

A művelet legkellemetlenebb következménye a fertőzés lehet. Ennek elkerülése érdekében csak egy bevált klinikán kell elvégezni a műveletet, szakképzett szakemberrel.

Sok nő, aki műtétre készül, előre szeretne mesothread-et vásárolni. Ezt nem ajánlott megtenni, mivel rossz minőségű anyagot vásárolhat.

Mesothreads. A vélemény negatív

A hálózat tele van véleményekkel azoktól, akik mesothreads behelyezési műveletet végeztek.

A legfontosabbak a következők:

 • némelyikük megjegyzi, hogy pozitív hatás hosszú idő után sem figyelhető meg;
 • sokan olyan fájdalmas érzéseket tapasztalnak az eljárás után, hogy nem tudnak aludni;
 • haematoma és ödéma jelenik meg a bőrön;
 • a mesothreads a bőrön keresztül láthatóak, és szabad szemmel is láthatóvá válnak.

Hogyan néz ki az arc a mesothreads után. Fotók előtt és után

A neten sok képet talál a meseszálak témájáról: videó az eljárás előtt és után... Miután megnéztük, melyik művelet hatása válik egyértelműbbé, és a fotó meseszálai a testrészeket ábrázolják a művelet előtt és után is.

Mesothreads - arcemelés a kozmetológiában. Fotók, vélemények, ár
A mesothreads hatékony eszköz a bőr meghúzására és a ráncok kisimítására. Az előtte és utána készült fotón jól látható az arcplasztika eredménye.

Mesothreads az arcápoláshoz. A vélemények azt sugallják, hogy az arc a műtét után fiatalabbnak tűnik, feszültté és rugalmasabbá válik. A friss és vonzó fiatal arc minden nő büszkesége.

A beágyazott mesothreads keretet képeznek a bőr alatt... A bőrön a ráncok kisimulnak, az arc oválja képződik, a mimikai ráncok kisebbek lesznek, a nasolabialis redők kisimulnak.Javul a bőr általános állapota.

A nők először hallják az eljárást, és felteszik maguknak a kérdést: „mesothreads: mi ez”. És kezdik kételkedni ennek a nem műtéti módszer hatékonyságának, és hiába. A szakértők ezt mondják A mesothreads jó módszer a fiatalság fájdalommentes meghosszabbítására és a szépség megőrzésére.

Hasznos videók a meseszálakról - mik ezek, a használatuk jellemzői és előnyei

Mesothreads - mi ez, alkalmazási területük és előnyeik:

3D emelés mesothreadszel - mire szolgálnak, a bevezetés menete, az eredmény:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

 1. Svetochka

  Szülés után megereszkedett a hasi bőröm. A mesothreads segítségével ez a probléma megoldódott. Most úgy nézek ki, hogy soha nem szültem. Meg akarom feszíteni az arcomat is, hogy visszahozzam a fiatalságot és a vonzerőt.

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj