Megan Fox arcplasztika előtt és után. Fotó, amikor plasztikai műtétet végeztem az ajkakon, a szemeken, az orron, az arccsonton

A hollywoodi csillagok megjelenését általában ideálnak és példaképnek tekintik. De, mint tudják, nem minden színész kapta meg a természet hollywoodi paramétereit. Például az egyik leghíresebb filmszínésznő - Megan Fox a plasztikai műtét előtt és után - szinte két különböző ember.

Ma erről fogunk beszélni milyen plasztikai műtéten esett át a színésznőhányan voltak, mennyibe kerültek és megértek-e, összehasonlítva egy szuper nő sok évvel ezelőtti és ma megjelenését.

Megan Fox első plasztikai műtéte

A jelenlegi stílusikon élete tele volt drámákkal és nehézségekkel. A dicsőséghez vezető utat szintén nem borították rózsák. Mindez megtörte a törékeny gyermek pszichéjét, Megan-t, de nem rombolta le az akaratot ebben a céltudatos babában. Épp ellenkezőleg, a nehézségek arra késztették a lányt, hogy drasztikus változásokat tervezzen életében és megjelenésében.

Nehéz elhinni! Megan Fox gyermekként teljesen bizonytalan volt.

Mostohaapja nevelte, aki despota volt, ami jelentős nyomot hagyott a jövő sztárjának világa és társadalma felfogásában.

A helyi törvények szerint alig érte el a nagykorúságot, 21 évesen Megan Denise Fox plasztikai korrekciók segítségével kezdte formálni a képét... Annak ellenére, hogy a csillag nem terjedt el műveleteiről, a báb hihetetlen átalakulása pillangóvá szabad szemmel látható. A lány édes tizenéves varázsát hirtelen felváltotta az érett szépség női vonásai.

Megan Fox arcplasztika előtt és után. Fotó, amikor plasztikai műtétet végeztem az ajkakon, a szemeken, az orron, az arccsonton
Megan Fox különböző időközönként készített fotói megerősítik a plasztikai sebészet alkalmazásának tényét.

Megan Fox fotói a plasztikai műtét előtt és után egyértelműen megerősítik ezt a tényt. Megannak 2007-ben volt az első plasztikai műtéte. A színésznő két eljárásban állapodott meg: a mellnagyobbításban és az orr átalakításában.

Hogyan változott Megan Fox megjelenése az évek során végzett műveletek után

Megan Fox plasztikai műtét előtt és után évekkelMegjelenési változások
2003Kezdés: rikító, de trendi smink
2004Sikertelen hajfény, duci arc, masszív orr
2005Megan közelítése a megfelelő képhez
2007Orrplasztika
Mellbővítés és korrekció
Első ajakplasztika műtét
2008A száj alakjának újabb korrekciója
2009Szemöldökhosszabbítás - stílus tökéletesség
2010Az ajkak nagyobbak lettek
Mozdulatlan, botox-ragyogó arc
2011Fogyás
Az arccsont kontúrozása
2015Újabb ajakpumpa

Minden plasztikai sebészeti csillag

Bár a színésznő nem hirdeti plasztikai műtétjét, figyelmes ember a lány plasztikai műtét előtti és utáni fotóin nem nehéz meglátni a különbségeket neki. Az alak és az arc szerkezetének változásai egyszerűen nyilvánvalóak.

A csillagnak nem egyszer le kellett feküdnie egy plasztikai sebész asztalán. Ezt a tényt a plasztikai sebészet szakemberei is megerősítik. Megan egy tapasztalt orvosra bízta titkos álmait és nem bánta meg, mert a minimális számú korrekcióval lenyűgöző eredményeket lehetett elérni.

Ennek ellenére a kozmetológiai szakemberek legalább 8 területet jelöltek meg, ahol változtatásokat hajtottak végre. Ezek tartalmazzák:

 • orrplasztika;
 • mellnagyobbítás;
 • ajak alakjának korrekciója;
 • arccsontok kontúrozása;
 • blepharoplasztika;
 • botox injekciók;
 • szemöldök műanyag;
 • mikrodermabrázió.

Jegyzet! A színésznő a plasztikai műtétekre támaszkodott a nagyobb népszerűség elérése érdekében, és nem csalódott.

A siker és a hírnév minden oldalról a művészre esett.

Mellnagyobbítás és korrekció

Nem számít, hogyan csodálják a férfiak egy szépség szemét, akkor tekintetük minden bizonnyal a mellkasára esik. És most van mit csodálnunk. Az implantátumok beültetése után a színésznő mellszobra ideális esetben megnövekedett, rugalmasabb és magasabb lett.

A mell formája ma már sokkal vonzóbb, mint korábban, mert élesebbnek tűnik. Megan felsőteste olyan lapos és magas, hogy még gyanús is. A fülledt szépségnek azonban nem voltak túlzott igényei a méretre - ez annyira arányos az ábrával -, hogy a legtöbb rajongó nem tud az implantációról.

Megan Fox arcplasztika előtt és után. Fotó, amikor plasztikai műtétet végeztem az ajkakon, a szemeken, az orron, az arccsonton
A mellforma megválasztásakor Megan a természetes lehetőségek alapján készült, így nem nagyon növelte a méretét, csak a mellének adott még több kerekséget.

Megan Fox a természetesség vezérelte a mellméret kiválasztásakor. A kerekítés főleg megváltozott, így az üreg szélesebbé és esztétikusabbá vált. A plasztikai sebész elég profin dolgozott a bájos formák tulajdonosának nőiességén és csábításán.

Orrplasztika - az orr alakjának megváltoztatása

A legkorábbi fényképek közül néhány, ahol Megan Fox még a plasztikai műtét előtt is jelzi a púp és a megnagyobbodott orrcsúcs jelenlétét. Képek a színésznőről 23 éves korában, egyértelműen plasztikai műtét után készültek, teljesen másként ábrázolja az arc ezen részét.

A műtét során eltűnt a púp, amelyet a lány gyűlölt, de a hegye kissé orros lett.

Az orrhíd keskeny volt, csúcsa és szárnyai kifinomultabb és nemesebb arcot kölcsönöznek. Úgy gondolják, hogy Megan több európai vonást szeretett volna kapni, a törzskönyvben hemzsegő vérkeverék volt.

Megan Fox arcplasztika előtt és után. Fotó, amikor plasztikai műtétet végeztem az ajkakon, a szemeken, az orron, az arccsonton
Megan nem tagadja a műanyag orrát, a változtatások mellett még kecsesebbé tették az arcát.

A kritikusok ezt állítják az orrplasztika arrogáns és hideg kifejezést adott a filmsztár arcának... Másrészt a stílus királynőjének joga van hozzá. Bár Megan Fox már a plasztikai műtét előtt is lelkesedést mutatott az arc minden vonásában, a korrekció után az orr alakja szép és tökéletes lett.

Ajak műtét

A különböző évek képei azt mutatják, hogy a színésznő ajka egynél több plasztikus beavatkozást is kibírt. Az első ajaknagyobbító műtét nem volt sikeres. Ezután kísérletsorozat következett. Megan nem titkolja, hogy ideálja Angelina Jolie, akivel magát Foxot végtelenül hasonlítják.

Érdekes tény! A nézeteltéréseket és az erőszakos érzelmeket leginkább Megan ajkával végzett manipulációk okozzák.

Ha megnézzük Megan Fox ajkainak fényképeit műanyagok előtt és után, akkor az orvosok beavatkozása kétségtelen. És mégis, a színésznő továbbra is azt állítja: "Az ajkaim az ajkaim", bár ezt az állítást nehéz vitatni.

2009-ben az ajak korrekciójának hatása figyelemre méltó volt: Maggie személyisége megmaradt, és szépsége egzotikus virágrügyként nyílt meg. De az ilyen ajkak tulajdonosa nem tűnt elégnek, és minden alkalommal megemelte a bennük lévő töltőanyag adagját.

Megan Fox arcplasztika előtt és után. Fotó, amikor plasztikai műtétet végeztem az ajkakon, a szemeken, az orron, az arccsonton
Minden megerősítés ellenére Megan Fox azt állítja, hogy nem volt ajakplasztikája.

A korábbi testrészektől eltérően Megváltozással a szájában Meg egyértelműen túlzásba esett... Megan arcának legvonzóbb és legérzékenyebb része komoly metamorfózisokon ment keresztül: a vékony ajkaktól a túl kövér és természetellenesig. De a szurkolók férfi fele elégedett a legújabb eredményekkel. Minél nagyobb a méret, annál több rajongó.

Megnövekedett arccsont

Az utóbbi idők divatirányzata az arccsontok modellezése lett a szépséginjekciók segítségével. A hollywoodi sztárok körében népszerűségre tettek szert az úgynevezett "magas arccsontok"... Megan Fox sem kivétel közöttük.

Megan Fox arcplasztika előtt és után. Fotó, amikor plasztikai műtétet végeztem az ajkakon, a szemeken, az orron, az arccsonton
Az arccsont növekedésével Megan Fox a magas formákat részesítette előnyben.

A kozmetikusok által az arcvonások javítására használt töltőanyagokat vagy töltőanyagokat leggyakrabban fiatalításra szánják... És egy olyan dívának, mint Megan Fox, nincs joga elhalványulni, mert állandóan a rajongók figyelme veszi körül. Ezért a színésznő arcának állandóan frissnek és fiatalnak kell lennie.

A műanyag kontúrozás után egy nő legalább 10 éves korát elveti.

Megan Fox esetében az arcvonásai érettek és nőiesek voltak az arccsont növekedésének köszönhetően. Ez hiányzott neki. A színésznő arccsontja kifejezőbbé és tisztábbá vált... A bőrbetöltő injekciók meglehetősen fájdalmasak, de egy tehetséges szobrászművésznél az arc műalkotássá válik.

Szemöldök

A szemöldök divatja folyamatosan változik és fejlődik, szemben a ruházati stílussal vagy frizurával. A lány szemöldökének stílusa alapján néha meg lehet tudni a fénykép évét.... Megan Fox nem maradt le a divatirányzatoktól, azonban még saját egyéniségét is sikerült hangsúlyoznia, és nem változtatni rajta. Valóban tiszteletet érdemel.

Megan Fox arcplasztika előtt és után. Fotó, amikor plasztikai műtétet végeztem az ajkakon, a szemeken, az orron, az arccsonton
Megan Fox szemöldöke az idők folyamán finom húrokról mérsékelt tágulásokra változott.

A színésznő karrierje során a szemöldök vékony fonalakból, ceruza és árnyékolás nélkül, a szemöldök határainak mérsékelt kiterjesztéséig és a rajtuk lévő hajsűrűség növekedésén ment keresztül. Tapasztalt sminkesek tökéletesen kidolgozták a következő arcvonást... A műanyag jelenlétének ténye ezen a területen nem kizárt.

Ránctalanító szépséginjekciók

„Az„ álomgyárban ”szokás korán hadat üzenni az életkornak. 25 évnél a lányok töltőanyagot és botoxot igényelnek, 30 évesnél fiatalabbak mezoterápián és lézeres bőrfelújításon, 30 évesnél idősebbeknél szemhéj emelésen mennek keresztül.

Nagyon konzervatív orvosok azt mondják: "Nem hiszem el, hogy már 30 évesen hozzád fordulnak" - de ez Hollywood valósága, Végül is a 35 már nem 20, és a kamera mindent közelről lát". Andrew Jacono, New York-i plasztikai sebész.

Megan Fox arcplasztika előtt és után. Fotó, amikor plasztikai műtétet végeztem az ajkakon, a szemeken, az orron, az arccsonton
A Botox injekcióknak köszönhetően Megan Fox sima és rugalmas bőrt nyert.

A Transformers sztárja annyira aggódott minden új ránc miatt, hogy úgy döntött, hogy előre küzd az öregedéssel, anélkül, hogy megvárná az öregedés jeleit... Ennek érdekében botoxszal simította meg az arcát.

Ez sok kritikát és felháborodást váltott ki a hallgatóságból. Megannak még a felháborodott tömegnek is be kellett bizonyítania, hogy az arcán nincs Botox.

A plasztikai műtét előtt a hollywoodi sztárnak nem volt olyan sima és fényes bőre, mint az injekciók után. Különösen a tökéletesen egyenletes homlokbőr sok gyanút keltett a botulinum toxin alkalmazásával kapcsolatban.

Ez a számos szemrehányás annyira megsértette a színésznő büszkeségét, hogy a lány minden lehetséges módon tagadni kezdte a Botoxszal végzett manipulációit, sőt egy kétségbeesett lépés mellett döntött.

Megan 2011 júniusában megmutatta, hogy képes irányítani arcizmait az arcán, ami hiányzik a "szépséglövések" hatására. A lány kiállította a Facebook-fotókat, ahol a homlokát ráncolja, ráncolja a homlokát és fintorog.

Megan Fox arcplasztika előtt és után. Fotó, amikor plasztikai műtétet végeztem az ajkakon, a szemeken, az orron, az arccsonton
2011-ben Megan tagadta a Botox injekciókat, az interneten mutatta meg arcráncait.

Azonban nem minden rajongó vett részt ebben az olcsó műsorban. Legtöbben elkapták a "rókagomba" ravaszságát, azzal érveltek, hogy a Botox érvényességi idejének végéig bizalmatlanságuk van, ezt követően pedig bárki képes ilyen arcokat megcsinálni.

Mikrodermabráziós alkalmazás

Egy olyan banális ifjúsági probléma, mint a pattanások, tönkreteheti Megan jövőbeli terveit. Végül pattanások miatt a megjelenés korántsem ideális... Csillagpályafutása előtt a lány többször is szembesült a társak nevetségességével és a férfiak elhanyagolásával.

Megan Fox modell- és filmsztárrá válhatott, nagyrészt annak köszönhetően, hogy megismerte a hámlasztási eljárást.

Több lézeres ülés és a probléma gyakorlatilag megszűnt.

Megan Foxnak észrevehető hegei voltak a plasztikai műtét előtti tizenéves pattanások után is.Aztán egy bizonyos idő után a színésznő bőre annyira hibátlan lett, hogy a szakértők félreérthetetlenül azonosították az ilyen kozmetikai manipulációk alkalmazását mikrodermabrázióként.

Megan Fox arcplasztika előtt és után. Fotó, amikor plasztikai műtétet végeztem az ajkakon, a szemeken, az orron, az arccsonton
A mikrodermabrázió segítségével Megan Fox képes volt megszabadulni az arcán és a porózus bőrön megjelenő pattanásoktól.

Ez egyfajta bőrradírozás gyémánt mikrorészecskékkel. A hollywoodi színésznő az elsők között próbálta ki ezt a káprázatosan ragyogó szépség csiszolásának módszerét.

Azóta Megan különös félelemmel kezeli a hámlasztást, és jobban szereti... A tökéletes bőrért folytatott küzdelem nem volt olcsó, ezért a szépség nem áll meg itt. Otthon kevésbé értékes anyagokkal végez tisztítást, elegendő a barna cukor olívaolajjal.

Mennyit és milyen időtartamra készített műanyagot

A Fox és a korábbi fényképek összehasonlítása azt mutatja testével történő átalakulások a 2007 és 2015 közötti időszakban történtek... Számos jelentős műveletet hajtottak végre 2007 és 2011 között. Megan egy közönséges tehetséges és csinos lányból csábító fülledt szépséggé vált, aki nem utolsó helyet foglal el a bulvársajtóban.

Megan Fox arcplasztika előtt és után. Fotó, amikor plasztikai műtétet végeztem az ajkakon, a szemeken, az orron, az arccsonton
A 2007 és 2012 közötti időszakban hatalmas változások történtek Megan Fox megjelenésében.

A plasztikai sebészeti szakértők egyetértenek abban, hogy a filmsztár körülbelül 10 plasztikai műtétet hajtott végre a megadott időtartam alatt.

Ezt beszédesen bizonyítja az összehasonlítás:

 • Megan Fox ajka 2007 előtt és után;
 • A színésznő mellének alakja, aki megváltozott a szeme előtt;
 • Az orr szerkezete, amelyen még maga Megan sem tagadja a plasztikai műtétet;
 • Az arcbőr állapota;
 • Az arccsontok éles növekedése.

A vita a plasztikai korrekciók pontos számáról folyamatosan folytatódik, mert a szépség nem árul el minden információt átalakulásairól... Megan Fox teljes rejtély, és ezt fejezi ki bájos szemének pillantása. Egyesek szerint az orvosok beavatkozása minimálisra csökkent, mások ragaszkodnak a szakemberek érdemeihez.

Mennyibe kerül a művelet

Az orvosok szolgáltatásai, akik Megan képére készítették az ékszereket, sok pénzbe kerültek. Álmaiért a színésznőnek nagy összeget kellett fizetnie, amelyet meglehetősen nehéz kiszámítani a beavatkozások pontos számára vonatkozó adatok hiánya miatt. De még mindig vannak információk a kérdés anyagi oldaláról.

Megan Fox arcplasztika előtt és után. Fotó, amikor plasztikai műtétet végeztem az ajkakon, a szemeken, az orron, az arccsonton
Megan Fox mintegy 60 000 dollárt költött minden plasztikai műtétre.

Megan egy ismerős Megan a kérdező újságírónak adott interjúban elcsúsztatta a műanyag költségeit. Az összeget bejelentették: 60 000 dollár.

Átlagos becslések a Megan műanyag költségeiről:

 • Az orrplasztika átlagosan 10 000 dollárba került;
 • Ajkak - 800 dollár;
 • Mellkorrekció - 10 000 USD;
 • Botox injekciók - 600 dollár

A cél igazolta-e a beruházást? Száz százalék. A fiatal Megan álmai valóra váltak: sok nagyszabású filmre hívták meg és reklámok. A színésznő megjelenése körül zajló, a "mesterségesség" hívei és ellenzői között zajló viták ellenére Megan Fox hírneve és népszerűsége gyorsan növekedett.

Megan Fox arcplasztika előtt és után. Fotó, videó

Válogatás Megan Fox fotóiból plasztikai műtét előtt és után, nézze meg a videoklipet:

https://www.youtube.com/watch?v=_K89zXSGtcI

Hogyan változott Megan Fox megjelenése egész életében? Nézd meg a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=D0UEsn9ghlY

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

 1. Tonya

  Igen, soha nem gondoltam volna, hogy Fox ennyi műveletet végzett. De természetesen mindegyikük csak hasznára vált. Most lenyűgözőnek tűnik.

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj