Margot Robbie. Photo Maxim, fürdőruhában, őszinte, plasztikai műtét előtt és után, alak, magasság, súly

Margot Robbie ausztrál fotói díszítik a fényes világmagazinok borítóit. A lány természetes szépségű, vonzza a rajongók és rendezők figyelmét színészi tehetség és nagy teljesítmény.

Margot Robbie életrajza

Margot Robbie, akinek fotója a világ parfümmárkáit hirdető hirdetőtáblákon látható, 1990. július 2-án született Ausztráliában, egy kis önellátó gazdaság Mike tulajdonosának és Sari gyógytornásznak a családjában. A szőke szépség teljes neve Margot Ellis, és rajta kívül még 3 gyermek van a családban, Lachlen és Cameron testvérek, valamint Anya nővér.

A csillag szülővárosa Delby, Queensland. A lány kiskorától kezdve sok időt töltött a megavárosok nyüzsgésétől, és iskolai szünidőre a Robbie család összes gyermekét nagyszüleihez küldték a tanyára. Maga a színésznő egy interjúban elmondta, hogy 10 éves korában már tudta, hogyan kell teheneket fejni és fát aprítani.

Margot Robbie. Photo Maxim, fürdőruhában, őszinte, plasztikai műtét előtt és után, alak, magasság, súly

Akik gyerekként ismerték a leendő hollywoodi sztárt, megjegyzik, hogy mindig céltudatos és szorgalmas volt. Az iskolából Margot megtanulta a célok kitűzését és azok elérését. A tánc, a szörfözés, a színházi művészet és az evezés segített a lánynak a cél elérésében.

Hogy az élet minden előnyét ki akarja szerezni, a szükszemű szépség az iskolában is rájött. Az ausztrál külváros szülötte, célul tűzte ki, hogy híres és sikeres, világszerte híres színésznővé váljon, miután megnézte a "Robin Hood" filmet, és pénzzel segítette anyját, mivel apja elhagyta nagy családját.

Margot Ellis színészi karrierjének kezdetét 2007-ben tartja számon, amikor szülővárosában, Delbeben elvégezte a középiskolát és Melbourne-be költözött. Victoria fővárosában egy tartományi lány 3 munkát vállalt, hogy segítsen anyjának felnevelni a többi gyermekét. Főiskolára ment és színészi órákra járt egyszerre.

A világhírnév előtt Robbie-nak pincérként, eladóként és szobalányként kellett dolgoznia egy szállodában. Tanulmányaival és munkájával párhuzamosan a szürke szemű ausztrál egyetlen helyi castingot sem hagyott ki.

Miután Melbourne-ben élt, olyan városokba költözött, mint:

 • Los Angeles;
 • London;
 • New York.

Az elismerést Margot Robbie 24 éves korában érte el, amikor átadták neki a legjobb női debütánsnak járó British Empire díjat.

Szakmai tevékenységének 13 éve alatt a szürke szemű szépség olyan cégek arca volt, mint:

 • Calvin Klein;
 • Nissan;
 • Chanel.

A "Time" amerikai napilap 27 éves korában a lányt a világ 100 befolyásos embere közé sorolta. A 29 éves színésznő aktívan részt vett az ausztráliai tűzvészek áldozatainak anyagi segítségének gyűjtésében. Ezenkívül a sztár producerként próbálkozik, és a LuckyChap Entertainment társalapítója.

Magánélet

2007 óta a férfiak listája, akikkel regényeket írtak be:

 • Matthew Thompson;
 • Geri Aitken;
 • Quentin Tarantino;
 • Martin Scorsese;
 • Leonardo DiCaprio;
 • Will Smith.

Amint a látványos ausztrál megjelent a keretben, a rajongók azonnal új szerelemre gyanakodtak egy partnerrel a forgatáson. Az agglegénység és a szépség figyelmét kérőkről szóló pletykák megszűntek, amikor életében megjelent Tom Ackerly rendezőasszisztens.

Margot Robbie. Photo Maxim, fürdőruhában, őszinte, plasztikai műtét előtt és után, alak, magasság, súly
Margot Robbie-t, akinek fotói megjelenésének szépségével és természetességével vonzzák a figyelmet, az erősebb nem sok rajongója szereti, de személyes életében mindig konzervatív és szelektív.

A fiatalok a "Francia lakosztály" film forgatásán találkoztak, és 2016-ban legalizálták kapcsolatukat. Az esküvői szertartásra a pár rokonai és barátai szűk körében került sor.

Annak ellenére, hogy a médiában folyamatosan terjedtek a pletykák, miszerint a házastársak első gyermeküket várják, Margot tagadja az információkat. A sztár megjegyzi, hogy még nem áll készen arra, hogy anyává váljon, és 2 kutyával sem birkózik meg, a gyerekeket nem is említve.

Csillag megjelenése

Margot Robbie színésznő fotói folyamatosan megjelennek a közösségi hálózatokon, így a rajongók nyomon követték, hogyan változott az ausztrál nő az idők során. A lány magassága 167 cm, súlya 53 kg. A tévéképernyőkre kerülése óta a hollywoodi sztár barna hajú, barna és szőke. Jelenleg Margot hajának gyökerei természetes árnyalatúak, a hosszúság közepétől kezdve a fürtök világosodnak.

A csillag megjelenése - amint azt a rajongók és a filmkritikusok is megjegyezték - az idők folyamán jobbra változik.

Arcvonásai arisztokratikusabbá és kifinomultabbá váltak, bőre egészséges, ápolt megjelenést kapott. Ezenkívül a természet telt ajkakat és tiszta szürke-kék szemeket adott a színésznőnek, amelyeket a csillag nem felejt el ügyesen sminkkel hangsúlyozni. Születésétől fogva Robbie széles, bozontos szemöldökkel rendelkezik, ami ma már a divat világának trendje.

A szépségszakértők rámutatnak, hogy a modern lányok inkább Robbie természetességére koncentrálnak, mint Jolie hideg és megközelíthetetlen szépségére. Ez a tendencia lehetővé teszi számunkra, hogy Margot-t a stílus ikonjának tartsuk, Angelinát pedig a divatból kieső márkaként jegyezzük meg.

Plasztikai műtét

A követők azzal gyanúsítják a bálványt, hogy segítséget kérnek plasztikai sebészektől.

Első megjelenése óta Margot megváltozott:

 • orr;
 • arccsont;

Margot Robbie. Photo Maxim, fürdőruhában, őszinte, plasztikai műtét előtt és után, alak, magasság, súly

 • arc ovális;
 • harapás.

Az orr és a hegy természetesen széles szárnyai megfeszültek és már az orrplasztikának köszönhetők. A Bisha csomók eltávolítására szolgáló eljárásnak köszönhetően az arc oválisa lágyabb és kifinomultabb lett, és az áll és az arccsont elkezdett kiemelkedni. A rajongók azt sem titkolták a rajongók elől, hogy a sztár mosolya valóban hollywoodi lett. Hófehér furnérok hibátlanná tették az ausztrál nő képét az életben és a fotón.

Kozmetológiai eljárások

A szakértőknek nincs kétségük afelől, hogy Robbie szépséginjekciókkal hidratálja ajkait és megakadályozza a bőr idő előtti öregedését. Ezenkívül a csillag epidermiszének külső bőrének állapota jelzi az arc lézeres tisztítását és rendszeres kozmetikus látogatását, valamint a megfelelő táplálkozást. A törött tűs RF-emelés segítette a lányt a pattanások leküzdésében.

Az "Öngyilkos osztag" sztárja nemcsak a bőr állapotát, hanem a hajvonalat is figyeli. Rendszeresen hidratálja a szemöldökét és táplálja a szempillákat. A szem körüli bőr hámlástól és fáradtságtól mentes, ami a test normális vízháztartását és a vitaminok rendszeres használatát jelzi.

A média ember számára az arc hívókártya, ezért Margot rendszeresen tápláló és tonizáló maszkokat alkalmaz a bőrön. A lány szakemberek által végzett arcmasszázst is igénybe vesz.

Margot Robbie színészi karrierje

Margot Robbie, akinek fotói arra ösztönzik a női rajongókat, hogy vigyázzanak magukra és tartsák magukat formában, 13 éve több mint 20 filmben és tévéműsorban játszott. A szürke szemű ausztrál a Vigelante (2008) filmben és az I See You című tévésorozatban debütált, amely 2009-ben jelent meg (a munka 2007-ben kezdődött) és Tristan Waters szerepét játszotta benne.

Ennek ellenére az ausztrál nézők a Murder Division sorozat fiatal honfitársára hívták fel a figyelmet, ahol a szürke szemű szépség Caitlin Brandfordot alakította.

Az otthoni igény meggyőzte a lányt arról, hogy Hollywood őt is elfogadja. Miután összeszedte a holmiját, Margot Los Angelesbe repült, de az amerikai mozi hűvösen fogadta a pályára lépő színésznőt. Annak ellenére, hogy Robbie minden lehetséges meghallgatáson és filmművészeti eseményen részt vett, nem hívták meg megjelenésre.És ha szerepeket kínáltak, akkor olyan kicsik voltak, hogy a nevét még a kreditekben sem tüntették fel.

A siker felajánlotta a Pan American sorozat főszereplését. A film az 1960-as években egy azonos nevű nagy amerikai légitársaság légiutas-kísérőinek és pilótáinak életéről mesél. A szürke szemű ausztrál Laura Cameron eposzban játszott, aki a Life magazin címlapjára került.

Annak ellenére, hogy a sorozat várhatóan kudarcot vallott, Robbie elindítója lett az amerikai mozi világában. A színésznő előzményei különféle műfajú filmekben gazdagok, ami lehetővé teszi Margot átalakulási képességének értékelését.

Margot Robbie. Photo Maxim, fürdőruhában, őszinte, plasztikai műtét előtt és után, alak, magasság, súly

A festmény neveSzerep
"Barát a jövőből"Charlotte
"A Wall Street farkasa"Naomi Lapaglia
"Francia lakosztály"Celine
"Z jelentése Zakariás"Anne Burlain
"Fókusz"Jess Borett
"Rövid játék"(vendég sztár)
"Tarzan. Legenda"Jane Potter
"Riporter"Tanya Vanderpole
"Öngyilkos osztag"Harley quinn
Viszlát Christopher RobinDaphne
"Tonya mindenki ellen"Tonya Harding
"Nyúl Péter"Flopszia
"Befejezett"Annie
Vágási szabályokAudrey
"Két királynő"I. Erzsébet
"Álmok földje"Allison Wells
"Volt egyszer Hollywoodban"Sharon Tate
"Baba"Imelda
"Botrány"Kayla Pospisil
FlopsziaFlopszia
"Dundee: A legendák fia hazatér"Lil Donk

Az ausztrál Robbie Harley Quinn karakterének adott hangot a Legóban. 2. film ".

Margot Robbie. Photo Maxim, fürdőruhában, őszinte, plasztikai műtét előtt és után, alak, magasság, súly

Ezen kívül ebben az évben és 2021-ben Margot rajongói olyan filmek premierjét láthatják, mint:

 • "Ragadozó madarak".
 • "Peter Rabbit 2".
 • "Öngyilkos osztag".

A ragadozó madarak és az öngyilkos osztagban a szürke szemű szépség a szeretett Harley Quinn néven testesül meg, Peter Rabbit pedig a Flopsy-ban. Az emlékezett szerepekről Robbie megjegyzi Tonya Harding korcsolyázót.

A szerep összetettsége az volt, hogy Margotnak sok órányi edzést kellett elviselnie a jégen. Emiatt a forgatási folyamat végén az orvosok egy csigolyaközi sérvet fedeztek fel a csillagban, és javasolták a fizikai aktivitás csökkentését, és már nem kísérleteztek a saját testével.

A gyönyörű szőke emlékezett I. Erzsébet reinkarnációjára a "Két királynő" című filmben is. A lányt meglepte, hogy a sminkesek hogyan alkottak egy fiatal lányból egy középkorú, elvékonyodó vörös hajú és nehéz sorsú nőt. A színésznő emellett hangsúlyozza, hogy a mű sokoldalúsága segíti a nézőt abban, hogy ne csak a lázadó Harley Quinn-hez társítsa.

Találékonyságának és vidám kedélyének köszönhetően a fiatal ausztrál a "Wall Street farkasai" képbe került. A meghallgatáson a film főszereplője, akit DiCaprio alakított - az improvizáció amatőre, megkérte Margot-t, hogy csókolja meg (a jelenet nem szerepelt a forgatókönyvben), amiért pofont kapott Robbie-tól.

A rendező, látva a történteket, rájött, hogy nem fogja megtalálni a legjobb jelöltet a főszereplő feleségének szerepére, és a találékony ausztrál megkapta a lehetőséget, hogy a képernyőn megtestesítse a főszereplő feleségét.

Azért, hogy a szőke Robbie elkezdett dolgozni a Barbie babáról szóló filmben, ahol a főszerepet fogja játszani, Margot-t "Hollywood Barbie" -nak hívták.

A Warner Bros új képe, amellyel a lány tízéves szerződést köt, elmeséli a nézőnek a kultbaba útját a játékbabától a való világig. A 29 éves ausztrál szépség 86 nevezéssel rendelkezik rangos mozi díjakra és 19 díjra.

Ezek között vannak:

 • "Birodalom";
 • Kritikusok választása;
 • People Choice Awards;
 • "AACTA Awards".

Idén Margot Robbie megkapta az AACTA-díjat és a St. George-díjat. A lányt többször jelölték Oscar-díjra és Golden Globe-ra. Ezenkívül megjegyezték a BAFTA-ban nyújtott teljesítményét és számos más híres díjat.

Csillagfotózások

Margot Robbie, akinek fotója a vezető fényes magazinok címlapján látható, az évek során a nagy divatházak és a híres parfümmárkák arca volt. A lány büszke arra, hogy maga Karl Lagerfeld egy évvel halála előtt meghívta a Chanel márka képviseletére.

A gyönyörű ausztrál nő képei olyan vezető kiadványokban láthatók, mint:

 • V Magazine;
 • MAXIM Ausztrália;
 • Nemes;

Margot Robbie. Photo Maxim, fürdőruhában, őszinte, plasztikai műtét előtt és után, alak, magasság, súly

 • Hiúságvásár;
 • "Fényesség";
 • "Divat";
 • "Elle";
 • Bazár;
 • Cosmopoliten.

Például a "V Magazine" magazin nemcsak fényképeket tett közzé egy fiatal ausztrál nőről ruhában és zárt fürdőruhában, hanem interjút is közölt. A lány karcsú testének képei mindig felkeltették a rajongók érdeklődését, és annak a története, hogy a színésznő eljutott a várva várt hírnévig, egy gyönyörű szőkét mutatott be a széles közönség számára kevéssé ismert oldalról.

Ezenkívül a fotó különböző szögeinek, valamint a fény és árnyék sikeres játékának köszönhetően a fényképezés mesterének sikerült minimális sminkkel közvetíteni a modell természetes szépségét.

2019 végén a MAXIM Australia közzétette az első száz legforróbb világhírű szépséget, közülük pedig Robbie szerezte meg az első helyet.

A színésznő egy férfimagazin címlapján jelent meg világos, átlátszó ruhában és minimális sminkkel az arcán. Margot és Hollywood "szexuális nőjeként" ismerte el az "Esquire" -t. A "Vanity fair" kiadói pedig követték a "V Magazine" vezetését, és a fehér különálló és meztelen, egy darabból álló fürdőruhákban elbűvölő képek mellett interjúkat is közöltek az ausztrál színésznővel.

Gyakran egy fürdőruhás fotó megtalálható az Instagram kezdő igazgatójának hivatalos oldalán. Arra a kérdésre, hogy gyakran kell-e beleegyeznie a meztelen fotózásokba és a filmek jeleneteibe, és hogy érzi magát ezzel kapcsolatban, a hollywoodi hírességek mindig ugyanígy válaszolnak, és azt mondják, hogy ez a szakma része, és semmi más.

Ezenkívül az imádnivaló Margot Robbie nem szégyenlős jó fizikai formája és alakja miatt, amely mind zárt, mind kétrészes fürdőruhában jól mutat.

A képernyőn, ha az ember nem nélkülözheti az ágyi jelenetet, megpróbálja gyorsan túltenni magát, és ismét nem mutatkozik meg a kamera előtt. Ugyanakkor Margot megjegyzi, hogy nem kifejezetten hívta meg nagyapját és nagymamáját néhány film premierjére, hogy ne sokkolja őket "rengeteg meztelen test".

Az is ismert, hogy a szőke visszautasította a Playboy magazin és személyesen Hugh Hefner fotózását. A férfiak számára készült glossza legendás tulajdonosa felhívta a figyelmet az ausztrál fiatalra, miután Leonardo DiCaprióval lefeküdt a Wall Street-i milliomosok életéről szóló filmben. Egy kategorikus "nem!" a színésznőt az motiválta, hogy családja már sokat átélt, miközben lánya a showbiznisz tövises útját járta.

A rajongók véleményét, akik megtudták, hogy az „Öngyilkos osztag” sztárja megtagadta, hogy egy őszinte fotósorozatban szerepeljen, 2 táborra osztották. Néhányan támogatják a színésznőt, és megjegyzik, hogy helyesen cselekedett, és nem vesztett el semmit, mivel a magazin értékelése és formátuma már nem ugyanaz. Más követők bírálják Margot-t, megjegyezve, hogy vonzó formáival ő a Playboy szépségének mércéje.

Margot Robbie. Photo Maxim, fürdőruhában, őszinte, plasztikai műtét előtt és után, alak, magasság, súly

Annak ellenére, hogy Robbie-ról sok kép van fürdőruhában vagy leleplező nyakkivágással, képe nem tűnik vulgárisnak és vulgárisnak. A lány harmonikusan néz ki a táj vagy a stúdió összképében, és nem okoz negatív megjegyzéseket a követők és a külső megfigyelők részéről.

Hogyan tartja Margot Robbie fitt?

Margot Robbie sportos és egyben étvágygerjesztő alakját sok női rajongó irigyli. A sztár nem titkolja karcsúságának titkát, és megjegyzi, hogy nem tart be semmilyen különleges diétát.

Reggelire a hírességek turmixokat vagy zabpelyhet esznek friss bogyós gyümölcsökkel, ebédre barna rizst és csirkét citromlével. Margot vacsorája zöldségekből és rizstésztából, tonhalból és édesburgonyából áll.

A szőke az édes, keményítőtartalmú és zsíros ételek fogyasztására korlátozódik. Ha a következő lövés előtt nem kell sürgősen beilleszkednie egy apró fürdőruhába, akkor a sportstadionban megengedhet magának egy pohár bort, hamburgert vagy sört. Abban az esetben, ha sürgősen le kell fogynia, egy lány 24 órán át ülhet egy nyers sárgarépán.

A 29 éves ausztrál bennszülöttnek szigorú atlétikai edzésrendje van. Például szívesen ad magának kardiót és növeli az izomtömeget.

Ezenkívül a szörfözés és az úszás segít megőrizni önmagát egy csillag alakjában.Margot Robbie hollywoodi színésznő fotói továbbra is a nyomtatott és virtuális publikációkat kedvelik. Az ausztrál megjegyzi, hogy szereti a munkáját, és minden tőle telhetőt megpróbál a tévéképernyőkön átadni.

Videó Margot Robbie-ról

Történetek Margot Robbie életéből:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

 1. Nikolay

  Nagyon feszített és unalmas, azaz mintha több cikket tömörítenének egy cikkbe. Annyi információt nyomtak be, amelyet az elején fel kell osztani és tartalomjegyzéket, azaz. amit szeretnék olvasni - rákattint a tartalomjegyzékre, és elolvassa a szükséges részt.

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj