Manikűr fekete-fehér lakkal rövid és hosszú körmökhöz. Fotók, tervek

A fekete-fehér lakk kombinációja manikűrben hangsúlyozza az egyértelműséget és a súlyosságot, de jelenleg a köröm mesterek más tervezési megközelítést alkalmaznak, amely lehetővé teszi a diverzifikációt. A cikk alatt fotók vannak.

A fekete-fehér manikűr előnyei

Az ebben a színben készült manikűr előnyei:

 • Sokoldalúság. Egy ilyen manikűr nem megy ki a divatból, és mindig kiegészíti a sportos megjelenéstől a "kis fekete ruháig". Alkalmas irodai öltözködési előírásokhoz.
 • Változatos minták. Ha szeretné, korlátlan számú fürtöt, vonalat, csíkot állíthat elő, és határtalan megoldást találhat a tervezési projektekre
 • A fekete-fehér mind a hosszú, mind a rövid körmökön jól fog kinézni.
 • A fekete jelenléte a manikűrben vizuálisan meghosszabbítja a körömlemezt. A rövid körmök tulajdonosai számára releváns. Ehhez klasszikus mintákat használok.
 • A hosszú körmökön lehetőség nyílik a design változatosságára.

Zebra minta

A zebra mintás manikűr elvégzéséhez szüksége lesz:

 • alap (alap) - opcionális;
 • fekete lakk;
 • fehér lakk;
 • vékony ecset manikűrhöz;
 • átlátszó körömlakk / felső.
Manikűr fekete-fehér lakkal rövid és hosszú körmökhöz. Fotók, tervek
A fotó lépésről lépésre mutatja a manikűr létrehozását fekete-fehér lakkal.

A fekete-fehér lakkal végzett manikűr (a fényképeket alább mutatjuk be) a következőképpen hajtjuk végre:

 1. Először meg kell csinálni egy minőségi manikűr. Meleg vízben puhítsa meg a kezét. Vágja le a kutikulát. Igazítsa a köröm szélét, és adja meg a kívánt alakot. Csiszolja a körömlemezt.
 2. Alkalmazza az alapot. Ez az elem opcionális, de szükséges ahhoz, hogy a lakk ne hagyjon pigmentet a körömön.
 3. Vigyen fel fehér lakkot. Lehetőleg több rétegben, a lakk sűrűségétől függően.
 4. Vékony ecsettel vigyük fel a tiszta vonalakat fekete lakkal. 1-2 mm-t hagyva a csíkok között. A csíkok nem lehetnek egyenesek, de enyhén hajlítottak és aszimmetrikusak.
 5. Javító alkalmazása. Választható elem. Szükséges, hogy a lakk tovább tartson. Ebben az esetben a kopás időtartama akár 2 hét is lehet.

Francia manikűr fekete-fehérben

A fekete-fehér lakkú manikűr jobban megfelel a közepes és hosszú körmök tulajdonosainak. A legfontosabb körömformák: mandula, lekerekített négyzet és ovális. Rövid körmökre francia manikűr is alkalmazható, de ez jelentősen csökkenti a körmök, így az ujjak vizuális megjelenését.

A klasszikus, fehér csíkokkal ellátott francia manikűr fekete monogrammal is kiegészíthető. Ez egy esztétikai kiegészítő lesz a szokásos francia manikűrhöz. Azok számára, akik kevésbé konzervatívak a választási lehetőségeikben, fekete-fehér használható váltakozó körmökben.

Manapság nem lesz nehéz francia manikűröt készíteni otthon. Ehhez a lakk mellett szükség lesz a lakk mellett egy vékony ecsettel vagy speciális szalagmatricákra, amelyek a lakk felvitele után könnyen eltávolíthatók.

Hold manikűr

A fényképen látható fehér és fekete lakk visszafogottnak és kifinomultnak tűnik egy hold manikűrben. Gyakran a köröm mesterek ötvözik a francia és a hold manikűr technikáit. Egy másik dizájn, amely a klasszikus manikűrnek tulajdonítható.

Manikűr fekete-fehér lakkal rövid és hosszú körmökhöz. Fotók, tervek

A hold manikűr olyan lányok és nők számára alkalmas, akiknek keskeny, közepesen hosszú körömlemezük van.

A körömlemez formái, amelyeken egy ilyen manikűr előnyösebbnek tűnik: ovális, lekerekített négyzet, mandula és félkör. A Lunula lehet konvex és homorú ív formájában is. Vékony ecsettel vagy sablonnal használhatja a lunulát.

Víz manikűr

A lakk vízzel történő keverésével történő alkalmazás módja. Ha egy ilyen manikűröt színes technikával végez, akkor közepes és hosszú körmökhöz is alkalmas, de fekete-fehérben szép és rövid körömlemezen fog kinézni.

Szükséges eszközök:

 • víz;
 • víztartály;
 • narancssárga bot / fogpiszkáló;
 • kutikulaolaj / krém / skót;
 • körömlakklemosó;
 • lakkok: fekete-fehér;
 • pamut törlőkendő.

Manikűr fekete-fehér lakkal rövid és hosszú körmökhöz. Fotók, tervek

Végrehajtási technika:

 1. Öntsön vizet egy közepes méretű csészébe, mindig szobahőmérsékleten. Nem hideg, akkor a lakk megkeményedik, és nem meleg, majd a lakk eloszlik a csésze szélein.
 2. Hagyja az első cseppet a vízen fehér lakk ecsettel.
 3. Ezután fekete lakkal meg kell ismételnie ugyanazokat a lépéseket.
 4. Megállhat 2 rétegnél, vagy folytathatja a cseppek alkalmazását, amíg a rétegek száma 4-7.
 5. A víz felszínén lévő színes köröket narancssárga bot vagy fogpiszkáló vékony hegyével kell megrajzolni, anélkül, hogy mélyen a vízbe merülne. A rajznak teljesen más karaktere lehet. Az alábbi fotó megmutatja a rajz lehetőségeit.
 6. Kenjen zsíros krémet a köröm körüli bőrre, hogy a lakk könnyen eltávolítható legyen. Használhat skót szalagot vagy speciális eszközt is, amelyet szaküzletekben árulnak (az eszköz hasonló a ragasztóhoz, amelyet a kutikulára visznek fel, majd lakkal távolítanak el).
 7. Nem érintheti meg a körömlemezt krémmel vagy speciális eszközzel, ebben az esetben a manikűr nem néz ki szépen.
 8. Miután az ujj készen áll az alkalmazásra, a minta alkalmazható. Tegye az ujját párhuzamosan a rajzhoz, körmét lefelé, és óvatosan engedje le a vízbe. Tartsa egy ideig vízben, és ekkor vattapálcával gyűjtse össze a maradék lakkot (minden alkalommal új botokat kell használni).
 9. Ezt követően eltávolíthatja az ujját.
 10. Ezután pamut párnával vagy bottal tisztítsa meg az ujját a kutikula körömlakkjától.
 11. Ismételje meg a kezeletlen körmöket is.
 12. Miután az összes körmöt eltakarta a minta, felvihet egy rögzítő réteget átlátszó lakkból.

Pontok a körmökön

A pont manikűr a pontok nevű eszközzel kerül alkalmazásra. Ez egy toll vagy bot, amely jól illeszkedik a kézbe, és az egyik vagy mindkét oldalon gömb alakú hegy van. Ezeknek a hegyeknek az átmérője különböző méretben kapható, 1 és 10 mm között.

Manikűr fekete-fehér lakkal rövid és hosszú körmökhöz. Fotók, tervek

A használt rajz függvényében a pontok mérete kerül kiválasztásra. A pontok helyettesíthetők tollal, ceruzával, biztonsági tűvel vagy bármilyen más kerek végű tárgyzal, de ez nem garantálja az egyenletes és szép kört.

A kezdők számára egyszerű pontokat használhat, amelyek véletlenszerűen helyezkednek el a körömlemezen. Pontok segítségével különféle mintákat is készíthet (állatok, virágok, egyszerű alakzatok, vizuális elválasztás). Ez a manikűr minden típusú körömlemezre alkalmas.

Bélyegzéssel

Bélyegzés - módszer, amelynek során különböző mintákat ábrázoló barázdákkal ellátott fémlemezt, szilikon hegyű tollat ​​és műanyag lemezt használnak. Megvásárolható szaküzletekben.

Manikűr fekete-fehér lakkal rövid és hosszú körmökhöz. Fotók, tervek

 1. A bélyegzés alkalmazásához fel kell venni a fő színt a körömre, várni, amíg megszárad.
 2. Vigyen fel kontrasztos színt a fém alapra, tartsa a műanyag lemezt merőlegesen a fémre, hogy a lakk a minta lyukaiba kerüljön, és a felesleges maradjon a fémlemezen.
 3. Ezután rögzítse a toll szilikon hegyét a rajzhoz.Rajz kerül rá, amelyet azonnal fel kell vinni a körömre.

Ehhez a módszerhez jobb sűrű lakkokat választani. A rövid körömlemezes lányok ezt a kialakítást használhatják a köröm vizuális meghosszabbítására. Ehhez fekete rajzokat használjon az egész köröm mentén.

Kaviár design

Különösen alkalmas esti megjelenéshez. Díszítse a körmöket ebben a kivitelben speciális gyöngyök vagy mikroranulák segítségével.

Manikűr fekete-fehér lakkal rövid és hosszú körmökhöz. Fotók, tervek

 1. Az alapszínt alkalmazzuk, és amíg a lakk megszárad, a körmöt mikrogranulátumokkal kell megszórni.
 2. Pattintó mozdulatokkal, mintegy hajtja be a szemcséket úgy, hogy kissé belesüllyedjenek a lakkba, és tapadjanak hozzá.
 3. Várjon, amíg a lakk megszárad.

Ezt a kialakítást nem szabad túlzottan használni.

Manikűr fekete-fehér lakkokkal strasszokkal

A manikűr strasszjai kiemelhetnek bizonyos pontokat, és kialakíthatják a fő dizájnt. Speciális körömragasztó segítségével azonnal felviszik őket, vagy a kaviár kialakításához hasonlóan nedves lakkba hajtják a rögzítéshez.

Újság manikűr

Ennek a kialakításnak az alkalmazásához kell egy darab újság és alkohol, a manikűrhöz beállított szabvány mellett.

 1. Fehér lakkot viszünk fel a körömlemezre.
 2. Ugyanakkor az újságot 10-15 másodpercre süllyesztik a vodka / aceton / alkohol tartalmú fürdőbe. (kívánatos, hogy a nyíráson levő betűk apró betűkkel legyenek ellátva, akkor a design érdekesebbnek tűnik).
 3. Ezt követően ezt a darabot csipesszel eltávolítják, hogy ne törjön el. Ha ujjaival éri el, akkor nagyobb a szakadás valószínűsége.
 4. Ezután rögzítenie kell az újságot a körömlemezre, és 5-7 másodpercig nyomni kell egy pamutpárnával.
 5. A bőrön lévő újságmaradványokat acetonnal mártott vattacsomóval lehet eltávolítani.
 6. A végén meg kell erősítenie egy ilyen kialakítást átlátszó lakkal.

Manikűr fekete-fehér lakkal rövid és hosszú körmökhöz. Fotók, tervek

Ez a kialakítás közepes hosszúságú körömlemezhez alkalmas. Van egy második módszer az újság manikűr alkalmazására. Ebben az esetben az alap fekete lehet.

 1. Vágjon ki egy köröm nagyságú újságdarabot.
 2. A munkadarabot úgy kell rögzíteni és beállítani, hogy az újsággal ellátott köröm teljesen egybeessen.
 3. Az újságot nedves körmökre kenjük, és finoman elterítjük a körömlemezen.
 4. Rögzítse az újságot színtelen lakkal.

Craquelure

Az ebben a stílusban készített fekete-fehér lakkú manikűr (a képeken kétféle módszer látható) szintén "repedezettnek" nevezhető.

1. módszer - speciális lakk használata:

 1. Először meg kell csinálni egy minőségi manikűr. Meleg vízben puhítsa meg a kezét. Vágja le a kutikulát. Igazítsa a köröm szélét, és adja meg a kívánt alakot. Csiszolja a körömlemezt.
 2. Alkalmazza az alapot. Ez az elem opcionális, de szükséges ahhoz, hogy a lakk ne hagyjon pigmentet a körömön.
 3. Vigyen fel alapszínt. Teljesen meg kell száradnia - ez a craquelure fő feltétele.
 4. A repedés lakkot vékony rétegben alkalmazzák. Minél vékonyabb a réteg, annál repedezettebb lesz a kialakítás.
 5. A tartósabb és tartósabb kopás érdekében rögzítőt kell alkalmazni.

Manikűr fekete-fehér lakkal rövid és hosszú körmökhöz. Fotók, tervek

2. módszer - fémezett bevonat alkalmazása:

 1. Először meg kell csinálni egy minőségi manikűr. Meleg vízben puhítsa meg a kezét. Vágja le a kutikulát. Igazítsa a köröm szélét, és adja meg a kívánt alakot. Csiszolja a körömlemezt.
 2. Alkalmazza az alapot.
 3. Vigyen fel alapszínt. Teljesen megszáradnia kell - ez a craquelure manikűr fő feltétele.
 4. Távolítsa el a ragacsos réteget.
 5. Vigyen fel ragasztót a körömlemezre.
 6. Ragaszd rá a fémezett bevonatot a ragasztóra.
 7. Távolítsa el a fedelet.
 8. A tartósabb és tartósabb kopás érdekében rögzítőt kell alkalmazni.

Márvány kivitel

A fekete-fehér lakkozású, márvány mintázatú manikűr olyan mintákat tartalmaz, amelyek utánozzák a kövek felületét a körmökön. A márvány minták alkalmazásának számos módja van. Ennek a kialakításnak az az előnye, hogy tömören néz ki bármilyen körömhosszon - a rövidtől a hosszúig. Különösen szép lesz olyan körmökön, amelyek hosszúkás ovális, mandula és hegyes végűek.

A legnépszerűbb a két alkalmazási módszer.

1. módszer - géllakk használata:

 1. Készítsen manikűröt. Csiszolja a körömlemezt.
 2. Vigyen fel egy alapréteget. Szárítsuk UV lámpában.
 3. Alkalmazza az alapszínt. Szárítsuk UV lámpában.
 4. Öntse a tisztítószert egy külön edénybe.
 5. Dobja be a lakkot a fóliára, amellyel elkészíti a mintát. Rajzoljon vékony ecsettel színt és rajzoljon vékony vonalakat.
 6. Mártsa be az ecsetet a tisztítószerbe, és festse át a vonalakon.
 7. Várjon, amíg minden megszárad.
 8. Fedjük le a tetejével. Szárítsuk UV lámpában.

Manikűr fekete-fehér lakkal rövid és hosszú körmökhöz. Fotók, tervek

2. módszer - film használata:

 1. Készítsen manikűröt.
 2. Alkalmazza az alapszínt. Várja meg, amíg megszárad.
 3. Dobja a kontrasztos színű lakkot a fóliára.
 4. Gyűrje össze a filmet. Nyomja a fólián lévő cseppekhez, majd a tiszta fóliához (kissé), távolítsa el a felesleges lakkot.
 5. Ezután nyomja meg a körmöt.
 6. Hagyja megszáradni a lakkot.
 7. Tiszta lakkal rögzítse.

Manikűr fekete-fehér lakkal

A fekete-fehér lakkú manikűr (a fotók különféle lehetőségeket mutatnak) nem rendelkezik konkrét technikával, mert az eredmény a köröm mester fantáziájától függ.

Ombre manikűr

Az Ombre sima átmenet egyik színről a másikra. A manikűr technika egyszerű. Speciális ventilátorszerű ecsettel (tisztább módszer) vagy szivaccsal hajtják végre. Vízszintes vagy függőleges átmenetet hajthat végre.

Manikűr fekete-fehér lakkal rövid és hosszú körmökhöz. Fotók, tervek

Ecsettel:

 1. A körömlemez egyik oldalán feketét, a másikon fehér lakkot alkalmazzon.
 2. Rajzoljon közéjük ecsettel, a közepétől a feketeig, majd a fehérig, amíg sima átmenet létre nem jön.

Szivacs használata:

 1. Az alapszínt 2 rétegben kell felvinni.
 2. Vigyen fel lakkot a szivacsra. A virágok találkozásánál keverhet egy fogpiszkálóval vagy egy vékony tűvel. Ezt megelőzően kenje meg a köröm körüli bőrt krémmel, hogy könnyen eltávolítható legyen a felesleges lakk.
 3. Nyomja a szivacsot a körömhöz. Távolítsa el a körömlakkot a kutikulából. Tiszta lakkal rögzítse.

Fekete-fehér geometria

A geometria magában foglalja a rajzokat - origami, csíkokkal, különféle formákkal (kör, háromszög, négyzet), minimalizmus.

Manikűr fekete-fehér lakkal rövid és hosszú körmökhöz. Fotók, tervek

A rövid és hosszú körmök legoptimálisabb mintáinak táblázata:

Rövid körmökKözepes körmökHosszú körmök
Zebra minta+++
francia manikűr++
Hold manikűr++
Víz manikűr+++
Pontok a körmökön+++
Manikűr bélyegzéssel+++
Kaviár design++
Strasszos manikűr+++
Újság manikűr+++
Craquelure+++
Márvány kivitel+++
Hombre++
Fekete-fehér geometria+++
Manikűr mintával+++

Amint az a táblázatból látható, a fekete-fehér lakkú manikűr sokféle változatban használatos, és mindig releváns lesz. A gondosan elvégzett munka mindig kiemeli a kezeket az életben és a fényképeken.

Hasznos videók fekete-fehér manikűrötletekkel

Hogyan készítsünk fekete-fehér vizes manikűröt:

Márvány kivitel:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

 1. Catherine

  Az egyik legsikeresebb manikűr-kombináció. Leggyakrabban fekete tónusú manikűröt készítek, fehér elemekkel, vagy strasszokat adok hozzá. Egyetemes!

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj