Linda Evangelista fiatalkorában és most. Fotó, szupermodell életrajza, személyes élet

A legendás Linda Evangelista a 90-es évek szupermodellje, akinek fényképei több mint 700 divatfényű magazint díszítettek. Most 52 éves korában a bolygó egyik legszebb nője, aki egy súlyos betegség után diadalmasan visszatért a haute couture világába, merész tettével, el nem múló szépségével és bátorságával ámulatba ejtve a rajongókat.

Linda Evangelista fiatalkorában

Linda Evangelista (fotó, amely a 90-es évek egyik legjobban fizetett szupermodellje, az alábbiakban látható a cikkben) a XX. Század végének vezető csúcsmodellje. és a dobogó egyik sztárja az egyetlen, aki csak azért fizetett díjat, hogy részt vett az eseményen.

Egy gyönyörű kanadai nőt, aki évente akár 16-szor megváltoztatja a képét, méltán tartották a világ 5 vezető szupermodelljének az egyikeként, akiknek éves jövedelme meghaladta az 1 millió dollárt.

A nő "10 ezer dollárnál kevesebbet nem kel fel az ágyból", fényűző, állandóan változó frizurával, extravagáns hajszínnel, macskaszemekkel és abszurd karakterrel ragadta meg a rajongókat, valamint egyedülálló képességgel életre keltette egy fotós vagy couturier ötletét.

Linda Evangelista fiatalkorában és most. Fotó, szupermodell életrajza, személyes élet

Linda Evangelista fiatalkori alakjának paraméterei:

Növekedés177 cm
Súly52 kg
Mellkas86,8 cm
Derék62 cm
Csípő90 cm
Mellméret2.5
Lábméret42 EU
Ruházat mérete36 EU
Szem színekékeszöld
Természetes hajszíngesztenye

A fényűző alak, a ferde szemek, a rendszeres arcvonások és a kívánt képre való áttérés vágya az Evangelistát a 90-es évek legkeresettebb divatmodelljévé tette, világ vezető márkák kozmetikai termékeit és ruházatát hirdette.

rövid életrajz

Linda Evangelista fiatalkorában és most. Fotó, szupermodell életrajza, személyes élet

Linda Evangelista (egy fotó, mint a 90-es évek végén, amely több mint 700-szor díszítette a vezető fényes magazinok terjedését, mindig bizonyítja a kaméleon szupermodell szépségét és egyediségét) 1965. május 10-én született Ontarióban, egy olasz bevándorlók családjában.

Gyermekkorától kezdve a leendő csúcsmodell abszurd karakterével, valamint a huligán és extravagáns bohóckodás iránti hajlandóságával volt megkülönböztetve.

A szülők imádták egyetlen lányukat, és "hercegnőjük" minden szeszélyét kibírták.

14 éves korában Linda arrogánsan közli anyjával, hogy többé nem fog iskolába járni, mivel hamarosan szakács, apáca vagy modell lesz.

A szülőknek tetszett a lányuk ötlete. A leendő kifutócsillag édesanyja megpróbálta befogadni a gyermeket, és felkereste a város összes vezető modellügynökségét, de Linda paraméterei nagyon eltértek az ideális normáktól. A lány egy-egy elutasítást kapott, míg szüleivel együtt meghívást kapott, hogy részt vegyen egy helyi áruház promóciós fotózásán.

A kifutók leendő sztárja életében megkapta az első szerződését, amely nyomásával meglepte egy modellügynökség képviselőjét.

A Miss Niagara szépségverseny döntősei közül kizárva az elszánt Evangelista éjszaka titokban besurrant a felderítő szobájába, és ultimátumban szerződést követelt vele, azzal fenyegetve, hogy kudarc esetén az esküdtszék tagját erőszakos kísérlettel vádolja.

Linda Evangelista fiatalkorában és most. Fotó, szupermodell életrajza, személyes élet

"El" cserkészt szórakoztatta ez a kilátás, de Lindát egész éjjel felvonultatta a szobát, különféle pózokat feltételezve.

Kora reggel az Evangelista megkapta a kívánt papírt.

Miután megbecsülte a 16 éves modell barna tincseinek szépségét, megbízást kapott balzsamok és balzsamok reklámozására a haj növekedése érdekében.

A dobogóra való belépés további munkát igényelt önmagán, mivel a fiatalok Az evangélistáknak nem megfelelő alakparamétereik voltak:

 • magasság 177;
 • derék 65;
 • súlya 60 kg.

A szobatársak, akik mérgesek voltak Linda elviselhetetlen karakterére, bosszút álltak a lányon azzal, hogy alvás közben levágták a fonatát.

El fodrásza megsajnálta a zokogó modellt, nagyon rövid frizurát adott neki, és bordó színűre festette.

Eleinte az evangélisták undorítónak találták az új stílust, és a lány elvesztette meghívását az olaszországi forgatásra, de később a rajongók és a fotósok nagyra értékelték Linda magas arccsontját és gyönyörű ovális arcát. Miután elhatározta, hogy meghódítja a haute couture csúcsát, a 17 éves Evangelista Párizsba költözött, ahol 3 évig bármilyen munkát vállalt.

Az elmúlt év végén a szerencse rámosolyog a lányra, fotózást és terjedést adott neki a Vogue-ban. Ettől a pillanattól kezdve a modell karrierje gyorsan lendületet vesz. Evangelista pózol Elle, Harper Bazar, Mary Claire számára. A tervezők értékelik az evangélikusok vágyát a gyökeres változásra, alkalmazkodva a kívánt képhez.

Az év folyamán Linda több mint 16 alkalommal változtatja meg frizuráját és hajszínét, amiért megkapja a "kaméleon" becenevet és milliónyi jogdíjat... A 90-es évek elejére Evangelista a világ három legjobb szupermodelljének egyike.

A fiatal nő többször jár a kifutón, bemutatva Chanel, Ralph Lauren, Versace, Dolce Gabbana ruhagyűjteményeit. A Chanel divatház vezetőjének, Karl Lagerfeldnek könnyű kezével Lindát "Stradivarius hegedűnek hívták a maestro kezében" kezdték nevezni.

A csúcsmodell fő reklámcégei:

 • "Opium" parfüm Yves-Saint Laurent-től;

Linda Evangelista fiatalkorában és most. Fotó, szupermodell életrajza, személyes élet

 • parfümvíz "Fidzsi-szigetek" (Larches);
 • Kenan;
 • American Express.

A személyes életében felmerülő problémák miatti szünet után Linda diadalmasan visszatér a kifutókra 2001-ben. 2015-ben a csúcsmodell elhagyja a dobogót a pajzsmirigybetegségek okozta túlsúlyos problémák miatt.

2018 elején az 52 éves modell diadalmasan visszatért a divatiparba, és a Vogue jubileumi kiadásának fotózással ünnepelte a betegség és a plusz kilók győzelmét.

Az üzleti és a személyes élet modellezése

Linda Evangelista (egy 52 éves modell fotója, aki egy súlyos betegség után diadalmasan visszatért a haute couture világába, megtisztelte a "Vogue" évfordulós számának terjedését) sok férfi szívét elnyerte, de nem találta meg a boldogságát.

A szupermodell hivatalosan kétszer házasodott össze:

 • A lány először lett az Elite modellügynökség igazgatójának felesége. A házasság körülbelül 6 évig tartott, és válással végződött, Linda nem volt hajlandó gyermekvállalásra. A csúcsmodell nagyon jól emlékezett a hírnévvé válás nehézségeire, és nem akart több millió szerződést elveszíteni egy esetleges terhesség miatt.Linda Evangelista fiatalkorában és most. Fotó, szupermodell életrajza, személyes élet
 • A második alkalommal, amikor Evangelista feleségül vette F. Barthez futballistát. A fiatalok erős érzelmekkel éltek. Férje kedvéért a nő kész volt feladni a dobogót, de egy spontán vetélés után, amely Lindával történt a terhesség 6. hetében, a pár szakított.

A modellvilág sztárja meg volt kötve romantikus kapcsolat:

 • D. Michael énekesnővel (2 klipben jelent meg a csúcsmodell). A sztárpár elkötelezettsége felborult, mert az énekesnőt melegnek ismerte el.
 • A Twin Peaks sztárjával, K. McLachlannal... A fiatalok több mint 6 évig találkoztak és házasok voltak, de Evangelista F. Bartez iránti fellángolt érzései miatt megszakította az eljegyzést.
 • Yves-Saint Laurent és Gucci F.A. divatházak tulajdonosával Pinotakitől fia van. A milliárdos terhessége után azonnal kidobta Lindát, és a szupermodellt részesítette előnyben Salma Hayek filmsztárral szemben, akivel még mindig házas. Nejétől Pino lánya van, egyidős a csúcsmodell gyermekével. 2012-ben Evangelista nyilvánosan bejelentette fia apaságát, megnyerve egy későbbi bírósági végzést, amely egykori szeretőjét hatalmas tartásdíj megfizetésére kötelezte.
 • A milliárdos P. Mortonnal.

Most a dobogós csillag egyedül él, fiának és kedvenc munkájának szenteli magát.

Műanyagot csináltál

Linda Evangelista egyike azon kevés kifutósztároknak, akik nyíltan nyilvánosságra hozzák a plasztikai sebészet eredményeit. A csúcsmodell többször elismerte, hogy Botox injekciókat használ (amint azt a csillag még sima bőréről készített legújabb fotók is megerősítik) olyan gyakran, mint kedvenc samponját a színes hajra.

A botulinum toxin mellett az Evanegelista többször is kísértést mutatott be - rádióhullám nélküli, műtéti arcplasztika. A kozmetikai eljárás során a kollagéntermelés fokozódik a rádióhullámok által felmelegített mély bőrrétegekben, ami regenerációs folyamatokat indít el.

Miután gondosan elemezte az 52 éves modell képeit, a plasztikai sebészet szakemberei arra a következtetésre jutottak, hogy az evangélista arcának fiatalosságának helyreállításához vezetéshez folyamodott.

Azt:

 • Contopexy, a szemzugok meghúzására és az alsó szemhéjak életkorral kapcsolatos megereszkedésének kiküszöbölésére szolgál.
Linda Evangelista fiatalkorában és most. Fotó, szupermodell életrajza, személyes élet
Linda Evangelista nem sokat végzett plasztikai műtétet. A fotó az eljárás végét mutatja.
 • Kontúrplasztika, amely korrigálta az arccsontok alakját a töltőanyagok szubkután injekciója miatt.

Kozmetológiai eljárások

Linda Evangelista megpróbálja szemmel tartani az arcát és az alakját. A csúcsmodellnek megvannak a maga szépségtitkai, amelyeket készségesen megosztott az újságírókkal.

Hajápolás

A "Kaméleon" becenevű kifutócsillag karrierje során sokszor megváltoztatta kinézetét, hosszával és színével kísérletezve. A szupermodell több mint 20 éve használja az Oribe hajápoló kozmetikumokat, valamint a Hamacli Shea krémhabot, amely lehetővé teszi a sérült fürtök karbantartását és ápolását.

Smink

Linda hűvös az arc vonzerejét illetően, hisz abban, hogy az igazi szépség egyáltalán nem kapcsolódik a külső megjelenés tökéletességéhez. A forgatáson kívül a szupermodell megpróbál minimális kozmetikumokkal foglalkozni.

A csillagok mindig az erszényben vannak:

 • Pnenomen'Eyes szempillaspirál (a Givenchitől);
 • Lift Foundarion alapítvány (Dolce Gabbana cégtől);
 • Cristal Gel Glos (a Shiseido-tól)
 • Dessindes Sourcils szemöldökceruza (Yves-Saint Laurent cégtől).

A csúcsmodell szeret önállóan sminkelni, de a dekoratív kozmetikumokat mindig csak természetes fényben alkalmazza (ha lehetséges, az ablak közelében áll). Reggel Linda csak az SPF-30 alapozót használja, hogy csillogó fényt teremtsen és megvédje bőrét a napsugárzástól. Az alapozót a csillag az ujjaival viszi fel, miután felszívta a hidratáló krémet.

Linda Evangelista fiatalkorában és most. Fotó, szupermodell életrajza, személyes élet

Evangelista szereti az illatszereket. A sztár otthoni kollekciójában több mint 100 különféle illat található, de a csúcsmodell kedvenc parfümje a Bois Bleu és a Robert Piguet Fracas.

Manikűr

Evangelista negatívan viszonyul a vágott szalon manikűrhöz, inkább maga kezeli a kezét. A top modell otthoni körömdíszítése hasonló a pszichoterápiához. A körmök reszelése és a kutikulák levágása segít a csillagnak az idegek megnyugtatásában, miközben kézápolást biztosít.

Arcápolás

30 éves koráig Evangelista nem vette igénybe a kozmetikus szolgáltatásait, minden nap csak naptejet használt. 35 év után a csillag gondosan figyelemmel kísérte a bőre szépségét, aszkorbinsavval dúsított szérumokkal (Medic8 C-Tetra - antioxidánsokkal rendelkező prokollagén szérum).

Télen a Linda emellett retinol termékekkel (SkinCeuticals Retinol éjszakai krém) táplálja a szöveteket, kiegészítve bőrtisztító krémmel (Biologique Recherche).

Mielőtt elhagyná a házat, Linda mindig fényvédővel (LaRoche Posay) kenje meg a bőrét, és megpróbál a lehető legkevesebbet napozni. A szupermodell gyakran meglátogatja a kozmetikust és eljárásokat végez az életkorral összefüggő változások megelőzésére.

Linda Evangelista fiatalkorában és most. Fotó, szupermodell életrajza, személyes élet

Fiatalságának megőrzése érdekében a szépség érvényes:

 • Ultrahangos peeling, amely segít összehúzni a pórusokat, eltávolítani az elhalt hámsejteket és serkenti a kollagéntermelést.
 • A mezoterápiás tanfolyamok szükségesek a sejtek vitaminokkal és ásványi anyagokkal való ellátásához.
 • Botox injekciók a ráncok megjelenésének blokkolására. Evangelista úgy véli, hogy a botulinum toxin elengedhetetlen minden nő számára. Az öregedésgátló injekcióknál az a legfontosabb, hogy ne vigyük túlzásba a gyógyszer mennyiségével és megőrizzük a természetes arckifejezéseket.

Hogyan lehet ellenállni az életkornak és a túlsúlynak

Linda soha nem tartott diétát, és az étrendi korlátozásokat nagyon károsnak tartja a szervezetre. A csúcsmodell nagyon szereti a gyümölcsöket és zöldségeket, megpróbál kevesebb szénhidrátot fogyasztani, de nem tagadja meg magától egy szelet pizzát és édességet, amelyet fiával sétálva vásárol meg.

A dobogós csillag reggelinél megiszik egy pohár tiszta vizet citromlével. Ez az ital segít felébreszteni a gyomrot és élénkíteni a testet. Miután legalább 15 percig elfogyasztotta Lindát. a Power Plate rezgőgépben van (a szükséges izomtónus megjelenése érdekében).

Évente háromszor végez tisztító tanfolyamot Metagenics készítményekkel. A dobogós csillag nem jár a fitnesz klubba. Linda házi feladata személyi edzővel segített Lindának visszanyerni alakját betegség és sürgősségi súlygyarapodás után.

A csillag napi terhelése egy speciálisan neki tervezett gyakorlatokból áll, beleértve a következőket:

 • evező gép;
 • szobakerékpár;
 • mini trambulin;
 • Power Plate.

Kiegészíti a súlyzó mozgását és a 3 perces kardió edzéseket.

Linda Evangelista most

2016-ban a fotósok meglepték a közönséget azzal, hogy mindenki számára szokatlan módon örökítették meg a szupermodellt. A pajzsmirigybetegségek okozta hormonális egyensúlyhiány miatt Linda Evangelista nagy súlyt kapott, formátlan ruhákat kezdett viselni és gyakorlatilag abbahagyta önmagának gondozását.

Linda Evangelista fiatalkorában és most. Fotó, szupermodell életrajza, személyes élet

A nő abbahagyta a szereplést, nem volt hajlandó részt venni a divatbemutatókon, beleértve a Versace divatház évfordulóját is, amelyen állítólag a 90-es évek 5 legjobb szupermodellje vett részt.

A sztár nem rejtőzött el, és nem szégyellte a túlsúlyt, de elfogadta az alakjában bekövetkezett változásokat, és könnyedén tovább töltötte az Instagramot új fotókkal és információkkal a kezelésről és állapotáról.

2017-ben az 51 éves Evangelista legyőzte betegségét, visszanyerte korábbi formáját és visszatért a dobogóra, a győzelmet azzal ünnepelte, hogy fotózással pózolt a Vogue magazin jubileumi számában.

2018-ban Linda megosztotta a jó hírt rajongóival az Instagramon. Tom-model első házasságából származó mostoha lánya gyermeknek adott életet, így Evangelista nagymamává vált. A 90-es évek egyik legsikeresebb szupermodellje, Linda Evangelista mesés díjakat kap csak azért, mert részt vesz az eseményeken.

A kifutó csillagáról készített fotók (a 20. század végén és jelenleg) több mint 1000 különféle fényes kiadványt díszítettek, örökre beírva a szépség nevét a haute couture történetébe.

Cikkterv: Anna Vinnitskaya

Videó Linda Evangelista modell életéről

A legemlékezetesebb és legfontosabb műsorok:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj