Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes élet

Lesya Nikityuk, amint a fényképeken látható, nagyon gyönyörű és mutatós nő, amely körül forró viták folynak. 2018-ban díjat jelöltek a Viva versenyen az „Ukrajna legszebb nője” kategóriában.

Életrajz

Lesya Nikityuk (dögös lányok fotóit többször is közzétették a divatmagazinokban) híres ukrán tévés műsorvezető, Oroszországban a legnépszerűbb a "Fejek és farkak" című tévéműsorban. Attól a pillanattól kezdve, hogy megjelent a képernyőn, a lány azonnal a kommunikációra nyitott emberré vált.

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes életElőadásai során egyértelműen nyomon követhetők a tulajdonságok:

 • ártatlanság;
 • jóakarat;
 • lelkesedés;
 • finom humorérzék;
 • képes elnevetni magad és mások;
 • pozitív hozzáállás az élethez;
 • őszinteség;
 • spontaneitás és egyéniség.

Kommunikációjának látszólagos egyszerűsége, akárcsak a tartományi emberek kategóriája, megtévesztő. A lány nem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnhet.

1987. október 19-én született egy Khmelnitsky nevű kisvárosban. Rendes, nem túl gazdag családban született.

Szülei az Ukrelectroapparat nevű vállalkozásban dolgoztak:

MamaNyikityuk Jekatyerina Petrovna
ApuNikityuk Ivan Ivanovich

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes élet

A szülők munkája ellenére kreatív légkör uralkodott otthonukban. Lesya édesanyja nagyon jól játszott gombharmonikán és énekelt a kórusban.

A lány nagymamája, aki közönséges postásként dolgozott, nagy szükség volt az ünnepség megszervezésére, és a város legjobb esküvői házigazdájának tartották.

Gyermekként Lesya nagyon közel állt a nagyszüleihez, és sok időt töltött a házukban.

Gyermekkora óta Lesya aktívan foglalkozik a sporttal. A lány csaknem 9 évig tanult egy sportiskolában, és úszni ment. Lesia edzője nagy reményeket fűzött hozzá és megjövendölte a helyet a válogatottban.

A ragyogó kilátások ellenére Lesya felhagyott sportkarrierjével és úgy döntött, hogy teljesen más profilú felsőoktatást szerez.

A középiskola elvégzése után a lány óvodai nevelési diplomával került a Humanitárius Pedagógiai Akadémiára.

A szakterület megválasztásában óriási szerepet játszott a költségvetési alapon történő tanulás lehetősége, amely meghatározó tényezővé vált egy egyszerű dolgozó családból származó lány számára.

Az egyetemen folytatott tanulmányai alatt Lesya minden kreatív tevékenységben részt vett és aktív hallgatói életet folytatott. Tagja lett a KVN "Tornado Lux" nevű csapatának. A csapat minden diákrendezvényen sikeresen szerepelt, és fokozatosan népszerűvé vált az egész városban.

A csapatot gyakran hívták privát rendezvények, esküvők és vállalati rendezvények megrendezésére.

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes életLesya Nikityuk (dögös lányok fotói láthatók az internet oldalán), mintegy 4 000 000 millió megtekintést gyűjtött össze a YouTube-csatornán. Ez egy kis jelenettel "Galya, kisbuszban vagyok ..." című előadása után történt. Ezt követően lezajlott Lesya kreatív fellendülése, és abban a vágyban merült fel, hogy életét a televíziónak szentelje.

Mint sok ember, aki a „Mérleg” horoszkóp jegyében született, a lány is gyorsan kezdett karriert építeni.

Magánélet

A látszólagos nyitottság ellenére a lány gondosan elrejti személyes életét, és nem fitogtatja érzelmeit és érzéseit.... Számos magánfotón látható szeretett kutyája mellett. Kategorikusan nem hajlandó kommentálni semmilyen kapcsolatot, és azonnal elnyomja az újságírók személyes életével kapcsolatos kérdéseit.

Néhány interjúban a lány kijelentette, hogy nincs barátja, és nem volt házas. Ugyanakkor kijelentette, hogy ha van élettársa, mindent megtesz, hogy ne hirdesse a kapcsolatot, és elkerülje a nyilvánosságot.

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes életEgyszer a lány történetei szerint a repülőtéren forgatás közben meglátta álmainak emberét, de a szoros menetrend miatt nem tudott megfelelni egy fiatal férfival.

Lesya aktívan részt vesz számos jótékonysági rendezvényen és akcióban, amelyek célja Ukrajna egyesítése, és az ilyen eseményekről készült fotókat feltölti Instagram-oldalára. A lány egyik fényképén sem látta a barátját.

A lány előfizetői megosztják azt az információt, hogy hatalmas számú, nagy csokor virágot tartalmazó fotó kerül fel az oldalára, ezért Lesya rajongói biztosak abban, hogy a tévés műsorvezető személyes életét igazítják.

Egy interjú során Lesya elcsúsztatta, hogy barátja szimpatikus a karrierjével, és humorosan hangsúlyozza, hogy barátnője tengerészkapitány, és folyamatosan várnia kell.

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes életA közelmúltban olyan pletykák hallatszanak, miszerint a világ majdnem felét elűzve a lány a saját lépcsőjén találkozott emberével. Kiderült, hogy üzletember, vállalkozó és a lány részmunkaidős szomszédja. A fiatalok találkoznak, de inkább nem beszélnek kapcsolatuk további fejlesztéséről.

Karrier

Lesya Nikityuk (a dögös lányok fotói nagyon népszerűvé teszik) 2017-ben egyhangúlag elnyerte és megkapta az "Az év legsikeresebb nője" díjat az "Az év tévés műsorvezetője" kategóriában.

Televíziós karrierje legelején Les azt tervezte, hogy belép a színjátszó intézet színészi osztályába. A felvételkor bemutató videóját az ország népművészéhez, Benyuk Bogdanhoz hozta.

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes élet

Miután megnézte munkáját, a híres művész összefoglalta, hogy a lánynak nem kell a színészosztályon tanulnia. Kialakult színpadi képe van, amelyet nem kell igazítani. Miután egy egyetemen tanul, egy lány elveszítheti egyedi varázsát.

Közvetlenül a Pedagógiai Intézet elvégzése után Lesya Kijevbe ment, hogy karriert építsen. Sorozatproducerként kapott munkát az "Ukrajna hangja" és a "Pokol konyhája" tévéműsorokban. A lány többször részt vett Lena Kolyadenko koreográfus projektjeiben.

Hogy belülről megérezzék a televízióipart, Lesya felváltva dolgozott színpadi koordinátorként és színpadi kellékként. 2009-ben Lesya közeli barátjával, Olga Panasenkóval együtt a "Curlers Show" nevű televíziós projekt résztvevői lettek.

 

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes élet

2011-ben a lányok részt vettek a "Nevess komédiát" című tévéműsorban, ahol 5 ezer hrivnyát szereztek sikeresen. A következő tévéműsorban, 2012-ben a lányok 50 ezer hrivnya, majd további 20 ezer hrivnya miatt megnevettethették a zsűrit.

Ezt követte Lesya kreatív felszállása.

2012-ben a lány részt vett a "Fejek és farkak" című TV-műsor forgatásán. ahonnan abban a pillanatban a műsorvezető Zhanna Badoeva kiesett. A "szerencsés jegyet" Vlagyimir Zelensky kapta Lesya számára, aki akkoriban színész és producer volt, és részt vett a műsorvezetők kiválasztásában.

Lesya sikeresen szerepelt a TV-program 2 évadában (4. és 5.), ahol Andrej Bednyakovval közösen volt műsorvezető. A forgatás során a lány, aki soha nem hagyta el az országot, rengeteg országot és várost látogatott meg.

Miután Lesszát a projektben Andrej Bednyakov menyasszonya, Anastasia Korotkaya váltotta fel, Nikityuk átállt a Lesya ZdEsya nevű projektre, amelyet a Lux TV csatornán mutattak be. A tévéműsorban Lesya fő feladata az volt, hogy mindenféle partikon kommunikáljon az ukrán elittel, és áttekintse a gazdag fiatalok életét.

A tévéműsorban a tévés műsorvezető trükkös kérdéseket tett fel, és nem habozott nevetségessé tenni a helyi elit képviselőit. Érdeklődött a táskáik tartalma iránt, és személyes kérdéseket tett fel. A Les által megengedett szabadságjogok ellenére voltak olyan esetek, amikor a bohémia képviselői készek voltak pénzt fizetni azért, hogy egy tévéműsorba kerüljenek.

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes élet
A fotón - Lesya Nikityuk és Maxim Yezhov a "Tánc a csillagokkal" tévéműsorban

2015-ben Lesya részt vett a "Fejek és farkak" című program 10. évfordulójának szezonjában, és a tévéműsor többi kollégájának társműsorvezetője lett.

2015-ben Lesya Andrej Bednyakovval, Zhanna Bodoeva-val és Regina Todorenko-val együtt szerepelt Svetlana Loboda énekesnő "Idő hazamenni" című videoklipjében. Körülbelül ugyanebben az időben Lesyát televíziós díjra jelölték a "Teletriufm" kategóriában, mint szórakoztató televíziós műsorok televíziós műsorvezetőjét.

2016-ban Nikityuk Regina Todorenkóval együtt részt vett a "A világ égi és pokolibb helyei" című program 13. évadjában.

2018-ban Lesya részt vett a "Tánc a csillagokkal" című tévéműsorban, párosként fellépve Ezhov Maximban.

A következő projekt, amelyben a lány részt vett, egy 2018-as "Ki van a tetején" című tévéműsor volt, amelyet Jekatyerina Varnava vezetett Lesya Nikityuk előtt.

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes élet

Lesya Nikityuk (a dögös lányok fotókat használnak egyes termékek reklámjaként), 2018-ban elnyerte a Cosmopolitan Awards díjat az „Év legjobb házigazdája” kategóriában.

2019-ben Lesya tagja lett a szerző "LeMarshrutka" projektjének és a "Hto vs Blondes" tévéműsor vezetője.

A televíziós forgatás mellett Les aktívan műsorvezetőként dolgozik esküvőkön és vállalati partikon.

Csillag megjelenése

Lesya Nikityuk meglehetősen magas lány, magassága 1 m 86 cm, a tévés műsorvezető súlya 64 kg. Maga Lesya szerint sokáig nagyon összetett volt a magassága szempontjából, és nem viselt magassarkú cipőt. Emiatt Lesya csaknem 20 évig főleg lapos talpú sportcipőt viselt.

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes élet

A lány nagyon zavarban volt, amikor valaki beszélt a magasságáról, és úgy vélte, hogy kár magasnak lenni.

Lesya egyik barátja egyszer gyökeresen magához fordította a lány hozzáállását. Azt javasolta, hogy beszéljen arról, hogy magas, bókolják. A beszélgetés során Lesya elképzelte, hogy azt mondják neki, „milyen kislány vagy”, és rájött, hogy valójában sértőbb lenne.

Az internetes oldalán a lány azt javasolja, hogy minden magas ember ne szégyellje magasságát, és ne próbálja csökkenteni... Azt tanácsolja, hogy bátran viseljen sarkat, és ne figyeljen mások véleményére.

Lesya Nikityuk alakjának paraméterei:

Mell térfogata84 cm
Derék65 cm
Csípő90 cm
Lábméret41
Mellméret2

A lány szeme mély szürke. A TV-műsorvezető haja természetesen világos színű.

Plasztikai műtét

Lesya Nikityuk, annak ellenére, hogy a 40-es éveiben jár, az ősz jól néz ki. A lánynak soha nem volt plasztikai műtéte. Elismerte, hogy nagyon szeretné csökkenteni a magasságát, de egy ilyen művelet lehetetlen.

Egy új-zélandi baleset után a lány orr alakú volt. A kapott súlyos sérülés után a lány orrhídja nem szimmetrikus, az egyik oldalon púp van az orrán.

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes életLesya biztos abban, hogy ez a hátrány semmilyen módon nem érinti televíziós karrierjét, ezért nem siet plasztikai sebészekkel konzultálni. A letért septum semmilyen módon nem befolyásolja a fiziológiát, és a lány félelme a műtéttől felülmúlja az egyenes orr iránti vágyat. Les továbbra is szereti önmagát olyannak, amilyen.

Miután Slava Kaminska oldalán feltette a zsírleszívás és a lipoliftelés után készített fotókat (a NeAngely zenei csoport szólistája), Lesya Nikityuk megcsodálta a műveletek eredményeit. Kijelentette, hogy felvette az énekesnő által ajánlott orvosokat, és 40 év után mindenképpen igénybe veszi szolgáltatásaikat.

Véleménye szerint vannak nehezen elérhető helyek, ahonnan önmagukban nem lehet eltávolítani a felesleges zsírlerakódásokat.

A TV-műsorvezető néhány rajongója hajlamos azt gondolni, hogy a lány továbbra is a plasztikai sebészek szolgáltatásaihoz folyamodott. Ilyen következtetéseket tettek Lesya régi fényképeinek és utolsó fényképeinek összehasonlítása alapján. Ennek a ténynek nincs dokumentális bizonyítéka.

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes élet

Maga Lesya azt állítja, hogy szép megjelenése bizonyos fizikai aktivitásnak és helyes, kiegyensúlyozott étrendnek köszönhető.

A rajongók plasztikai műtétekkel kapcsolatos kérdéseire Lesya a szokásos humoros módján közzétesz egy természetes fotót és egy fotó kollázs mellett, hogyan nézne ki, mivel úgy döntött, hogy valamit újra megformál a megjelenésében.

Kozmetológiai eljárások

Az ukrán televízió szellemes műsorvezetője elismerte, hogy aktívan igénybe veszi a profi kozmetikusok szolgáltatásait. A szoros forgatási ütemterv miatt Lesyának naponta többször sminkelni kell. A bőr minősége nagymértékben szenved a pihenés hiányától.

A lány folyamatosan ellátogat a szépségszalonba, ahol mélytisztítja a bőrt és különféle frissítő eljárásokat végez.

Fotósztárok

Lesya Nikityuk az Instagramon közzétett forró fotóval sokkolta előfizetőit. Nem habozott, hogy fényképeit félig akt formájában tette közzé. Ezenkívül a híres tévés műsorvezető nyitott fürdőruhában meglehetősen gyakran látható a „Fejek és farkak” című műsorban.

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes élet

2016 végén a tévés műsorvezető boldogan osztotta meg előfizetőivel, hogy először szerepelt egy fényes férfimagazinban, és egyáltalán nem szégyellte ezt. Lesya internetes oldalán közzétett egy fotót, ahol az XXL magazinnak pózol.

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes élet

Annak ellenére, hogy a lány rendkívül jól szerepelt a fényképeken, a rajongók megoszlottak abban a véleményükben, hogy mutatniuk kell-e varázsukat. A rajongók egy része a tévés műsorvezető mellé állt és dicsérő kommenteket írt. Valaki úgy gondolta, hogy a fotón a lány túlságosan felfedő fehérneműben és dacos pózokban készült.

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes élet

Maga a tévés műsorvezető azt állítja, hogy belefáradt a rajongók sejtéseibe, és úgy döntött, habozás nélkül természetes formában mutatja be magát, hogy elkerülje az internetes fotóinak durva montázsát.

Hogyan tart egy fitt egy csillag

Kiváló alakjának megőrzése érdekében Lesya rendszeresen fogyaszt vitaminokat és kollagént használ. Lehetőség szerint a tévés műsorvezető felkeresi a sportokat és a tornatermeket, és rendszeresen gyakorolja a jógát is.

Bizonyos életkor után a tévés műsorvezető felülvizsgálta táplálkozási étrendjét. A „Fejek és farkak” című tévéműsor forgatásának kezdetekor a lány 10 kg-mal többet nyomott, mint most. Lesya Nikityuk teljesen kizárta az édességeket, igyekszik nem enni lisztet és burgonya ételeket.

A lány gyakorlatilag kizárta a barbecue-t az étrendből, helyette sült halat cserélt. A majonézt és a különféle kolbászokat teljesen eltávolítottam az étlapomból.

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes életLesya sokat iszik:

 • friss víz;
 • természetes kompótok;
 • különféle gyógynövényes főzetek;
 • gyógyteák.

A gazdaszervezet táplálkozási étrendje halból, sovány baromfiból és zöldségből készült salátákat tartalmaz. Annak ellenére, hogy a nagy mennyiségű kávé elfogyasztása nem előnyös, Lesya beismerte, hogy még a szépség kedvéért sem tagadhatta meg ezt az italt.

Leszja Nikityuk. Forró fotók fürdőruhában, Playboy, Maxim, plasztikai műtétek előtt és után, életrajz, személyes életA nyilvánosság ellenére Lesya Nikityuk inkább otthon eszik. Örömmel készíti el saját ételeit, és igyekszik minél kevesebbet megjelenni az éttermekben.

A lány számos forró fényképe ellenére Lesya Nikityuk nyugalmával és felháborító képességének hiányával kedvezően hasonlít más tévés műsorvezetőkhöz. A lány az emberekkel folytatott kommunikáció nyitottságával és a felmerülő helyzetekkel szembeni pozitív hozzáállással vonzza önmagát.

A cikk szerzője: Olga Zhanskaya

Lesya Nikityuk YouTube-videócsatornája

Lesya Nikityuk csatorna:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj