Lea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes élet

Lea Seydoux színésznő szelíd romantikus megjelenéssel tűnik ki kollégái közül. De ugyanakkor tudja, hogyan lepje meg a rajongókat nemcsak forró fotóival, hanem videóival is. Ma a lány az egyik legkeresettebb Francia színésznők.

Életrajz

Lea Seydoux, akinek forró fotói elárasztották a közösségi hálózatokat, megkapta a szexszimbólum címet. Ugyanakkor a lány maga sem tartja magát szépnek, és az interjúkban gyakran meglepődik, hogy a rajongók miért csodálják annyira a külsejét.

Lea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes élet

Lea Párizsban született 1985 nyarán. A lány családja eredetileg gazdag és híres volt. Apja sikeres üzletember (olajszolgáltató vállalat). Ezért a leendő színésznő egész gyermekkorát gazdag rangos területen töltötték. A családnak összesen 7 gyermeke született. Lea volt a második legidősebb.

Apja és anyja Seydoux is egy jól ismert francia családból származik. A lány apja a jeles színész unokája, édesanyja maga is filmekben játszott. Egyébként Leia többi rokona szintén kapcsolatban áll a filmiparral. Köztük egy híres francia filmstúdió, sőt egy egész filmvállalat vezetője.

Lea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes életAmikor a lány még nagyon fiatal volt, súlyos konfliktus alakult ki a családban, és szülei szakítottak. A leendő színésznő az apjával maradt, de gyakran az anyjával. Lea folyamatosan bohém légkörben pörgött, már kiskorától kezdve francia hírességekkel találkozott. Például Christian Louboutin és Mick Jagger lépett be a családi házba.

Egy ilyen környezet nagyban befolyásolta a leendő színésznő életét és nézeteit.

A körülötte lévő csehország ellenére a lány szigorú vallási nevelésben részesült. De erről fokozatosan megfeledkezett, éretten. Ma Lea őszintén kijelenti, hogy nem tartja magát túl vallásosnak.

A szülők nagy figyelmet fordítottak a lány oktatására. Például gyakran ment egy táborba az Egyesült Államokban, hogy tökéletesítse az angol nyelvét.

De Samydou ugyanakkor nem titkolja, hogy gyermekként gyakran magányosnak és nem szeretettnek érezte magát. Hiányolta a folyamatosan dolgozó szülők figyelmét. Például a leendő színésznő apja rendszeresen üzleti útra indult, édesanyja pedig jótékonysági munkát végzett szerte a világon. Tehát gyakran volt Afrikában.

Lea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes életElőször Lea arról álmodozott, hogy énekesnővé válik, de miután elvégezte az iskolát, őrülten megszerette a színészt, meggondolta magát. Ennek eredményeként a lány örömmel kezdett tanulni színészi tanfolyamokon.

Seydou már 2006-ban szerepelt először egy filmben. Miután kreatív karrierje aktívan fejlődni kezdett. Eleinte a szülők kételkedtek abban, hogy félénk és szerény lányuknak össze kellene kapcsolnia az életét a mozival, később azonban aktívan támogatni kezdték. A családi kötelékek segítették a lányt az utazás legelején.

Magánélet

A gyönyörű színésznő és modell soha nem volt házas. A rajongók feltételezik, hogy Lea boldog személyes élettel küzd... A sztár maga cáfolja ezt, és megjegyzi, hogy ilyen intim kérdésben egyszerűen kerüli a nyilvánosságot.

Seydou évek óta szorgalmasan titkolja személyes életét a kíváncsi tekintetek elől. Csak alkalmanként hallanak pletykákat új szerelmi kapcsolatáról. A színésznő mindig agresszívan reagál rájuk. Nem szeret válaszolni kérdésekre, mind a lelki társával, mind a családtagjaival kapcsolatban.

Ezért az újságírók gyakran nem kapnak észrevételeket a sztár személyes témáiról, sőt elutasíthatja az interjút, ha a beszélgetőtárs túl sok személyes kérdést kezd feltenni.

Lea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes élet

Nem hivatalos információk szerint Lea viszonyban van Andre Meyer modellel. Maga a színésznő nem mond erről semmit. De a paparazzók képesek voltak lefényképezni a fiatalok csókját.

A pár jövőbeli terveiről semmit sem tudni. De Seydoux soha nem rejtette véka alá, hogy régóta álmodott gyermekről. A közösségi hálózatokon az előfizetők folyamatosan kérik Seydah-t, hogy árulja el a titkot, és vallja be, mikor lesz az esküvő. De míg a sztár továbbra is hallgat erről a témáról.

Ugyanakkor Lea 31 éves korában fia volt, Georges. A média sokáig nem tudott semmit a csecsemő születéséről. Később a színésznő egy ideig elrejtette a gyermek apjának nevét. De kiderült, hogy a fiú vezetékneve Meyer. Ez azt jelenti, hogy a pár kapcsolata folytatódik.

Lea Seydoux, akinek forró fotói nagyon zavarba hozzák híres rokonait, gyakran kap kérdéseket a nem hagyományos szexuális irányultságáról. Adele életének megjelenése után jelentek meg.

Lea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes életLea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes élet

Lea-t még azzal is gyanúsítani kezdték, hogy kapcsolatba került kollégájával a forgatáson. De az egyik interjúban a lányok őszintén elmondták, hogy mindkettőjüknek tetszik az erősebbik nem. A forgatás után csak barátság maradt közöttük.

Seydu kifejtette, hogy az ilyen kérdések semmilyen módon nem sértik meg. Épp ellenkezőleg, még hízelgőbbek is. Végül is ez azt jelenti, hogy a színésznő teljesen beleolvadt a szerepébe, és képes volt rávenni a közönséget, hogy higgyen a képében.

Karrier

Tinédzserként Leah-nak súlyos pszichológiai problémái voltak. Félt mindenféle közlekedéstől, zárt terektől. Ennek eredményeként a lány bezárult otthon, és nem volt hajlandó kimenni. Franciaország legjobb pszichológusai és pszichoterapeutái dolgoztak vele, de semmi sem segített. Csak a színésztanfolyamok mentették meg a leendő sztárt.

Párizsban és New York-ban végzett diplomájuk után Seydoux filmekben kezdett el szerepelni, amiről álmodott. Eleinte egy videoklip volt, majd (2005-ben) egy ifjúsági vígjáték. Ez utóbbi gyorsan népszerűvé vált nemcsak Franciaországban, hanem az Egyesült Államokban is.

Lea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes élet

Meg kell jegyezni, hogy a színjátszó tanfolyamok nemcsak Seydou hivatását határozták meg, hanem segítettek neki megbirkózni saját komplexusaival is. Lea saját börtönbüntetése után repült először repülőgépen, és fokozatosan megbirkózott a problémával.

Az első sikeres kép után a javaslatok szó szerint minden oldalról a színésznő fejére estek. Kifejezett jelenetekben kezdett megjelenni, és rajongók millióit szerezte szerte a világon. Ebben az időszakban a lány a New York-i színészstúdióban folytatta kedvenc szakmájának tanulmányozását.

Hamarosan a csillag a modellezési üzletágban is fejlődni kezdett. Kezdett megjelenni a népszerű magazinok címlapján. A sztárnak több mint 20 van belőlük.

Lea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes élet
A fotón - Lea Seydoux a 007 ügynök lányaként

A táblázat ismerteti a színésznő legérdekesebb szerepeit:

Legjobb szerepekFilm
James Bond lány"007: Spektrum"
Szépség"A szépség és a Szörnyeteg"
Emma"Adel élete"
Eladó asszony Gabrielle"Éjfél Párizsban"
Juni"Szép fügefa"

Csillag megjelenése

Lea Seydoux gyermekkora óta félénk a megjelenése miatt. Ugyanakkor sok forró fotóját megtalálhatja az interneten. Zavara ellenére a lány számos lövöldözésbe beleegyezik. Különösen szereti a szokatlan tematikus fotókat.

Lea sok rajongója úgy gondolja, hogy magas, mert sikeresen foglalkozik modellkedéssel. Valójában ez a paraméter egy lány esetében csak 168 cm. Ugyanakkor a színésznő nem szeret sarkút viselni, és leggyakrabban lapos talpú cipőben jelenik meg a nyilvánosság előtt. Kivételt csak a fontos, szép film szertartások kedvéért tesz.

A csillag súlya körülbelül 50-55 kg. Időnként változik. Lea csak terhessége alatt gyógyult meg nagyban. De gyorsan sikerült visszatérnie a korábbi paraméterekhez. Ma a színésznőnek a következő paraméterei vannak: 84 x 59 x 89 cm.Seydoux-nak van egy második mellmérete is.

Lea szereti a saját megjelenésével kísérletezni. Főleg hajjal. Leggyakrabban Seydoux szőke, rövid fürtök formájában. De időről időre, amikor a szokásos frizura megunt, a lány kissé elsötétíti vagy meghosszabbítja a haját.

Lea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes élet

A közelmúltban a színésznő általában rövid, szőke fürtökkel és vörös rúzzsal jelenik meg a nyilvánosság előtt. Ilyen képet választottak neki a stylistok.

Lea ugyanakkor elismeri, hogy a rajongók alig ismerik fel mindennapjaiban. A forgatáson és az üzleti találkozókon kívül ritkán fest, a konyhában pedig sportos ruhában és zsemlébe húzott hajjal jelenik meg. A színésznő egy interjúban egyszer azt mondta, ebben a formában nyugodtan állhat a szupermarket sorában, és nem félhet attól, hogy felismerik.

A csillag gyakran frufruokkal kísérletezik. Egyenes és ferde változatát egyaránt viselte. De Lea zavart rajongói reakciója egy ilyen frizura miatt. Sokan őszintén írják a sztárnak, hogy a frufru kategorikusan nem felel meg neki.

Lea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes élet

Seydoux nem rendelkezik tetoválásokkal. A lány megpróbálja kizárni az életéből a fájdalommal járó megjelenéssel kapcsolatos kísérleteket. Lea bevallja, hogy sajnálja, hogy tetoválásokkal rontja el a bőrét, és tart az eljárás lehetséges negatív következményeitől.

A színésznő úgy véli, hogy egy ilyen "örök" rajzot túl nehéz választani, mivel ez hatással lehet az ember egész jövőbeli életére, sőt gyökeresen megváltoztathatja.

Plasztikai műtét

Lea Seydoux, akinek forró fotói még a fényes magazinokban is megjelentek, azt állítja, hogy soha nem végzett plasztikai műtétet. Az okok ugyanazok: fél a műtéti beavatkozásoktól. Ezenkívül a lány elismeri, hogy nincsenek olyan testrészek, amelyeket szeretne megváltoztatni.

A közelmúltban, egy gyermek születése után, még vonzónak és szexinek érezte magát, amiről korábban csak álmodhatott.

Lea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes élet

De a rajongók még mindig gyanítják, hogy a színésznő és a modell a következő plasztikai műtétet végezte:

  • az orr alakjának megváltoztatása - a csúcs rövidítése;
  • az arccsont alakjának megváltozása;
  • ajakfeltöltés.

Valójában, ha alaposan megnézi a sztár gyermekképeit, észreveszi, hogy ezek csak pletykák. A Lea természetes természetes megjelenése nagyon természetes. És méltóságát kizárólag kozmetikumokkal hangsúlyozza.

Kozmetológiai eljárások

Seydou egyszer egy interjúban elismerte, hogy nem vonatkozik azokra a lányokra, akik készek napokat tölteni a fürdőben. Néha még a krémet is elfelejti kenni. A színésznő biztos abban, hogy a legjobb módja annak, hogy vigyázzon magára, az az, ha jól alszik, egy sétát tesz a családjával a természetben, ételt készít, nagy mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt ad hozzá.

Lea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes élet

Lea-nek csak az "Adele élete" című film forgatása után kellett sok időt töltenie a kozmetikussal. A lány nem titkolja, hogy egy évig teljes egészében a filmnek szentelte magát. 12 hónapot töltött a forgatáson, miközben nem volt más élete.

Az állandó smink, stressz és fáradtság miatt Seydoux bőrállapota jelentősen romlott. Ezért a csillagnak különféle helyreállító eljárásokhoz kellett folyamodnia.

Lea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes élet

Ezenkívül a színésznő természetes gyógymódokat választ személyes gondozásához. Például ebédnél gyümölcs- vagy zöldségmaszkot készít, ehhez tejtermékeket használ.

Lea nagyon szereti a masszázst. Ez az egyik fő eljárás, amelyet személyes gondozásában használ. Seydoux rendszeresen megpróbálja felkeresni a masszázsszalont munka után, hogy kikapcsolódjon. Biztos abban, hogy egy ilyen eljárás után azonnal megszabadul a fáradtságtól, a rossz hangulattól, és már nyugodtan, boldogan jön a családhoz.

A jövőben a színésznő nem zárja ki az arcán történő minimális kozmetikai beavatkozás lehetőségét. Lea megjegyzi, hogy bármilyen fájdalommentesen ki lehet javítani a megjelenő ráncokat. De nem áll készen a nagyobb változásokra.

Fotósztárok

Amint azt fentebb megjegyeztük, a Lea eddig több mint 20 borítóval rendelkezik. Legtöbbjük elég szerény, őszinte képek nélkül. A borítókon a színésznő általában szerény ruhákban, hivatalos nadrágruhákban és látványos nőies ruhákban jelent meg.

Az egyetlen kivétel a "MAXIM" és a "Marie Claire" volt. Az első esetben a lány egy kis fekete ruhában ül a fotón, és a rajongóknak nyitott hátat és harisnyát mutat. A másodikban pedig a színésznőt félmeztelenül fényképezték le. A felsőtestet csak a kezével takarja.

Lea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes élet

Lea Seydoux, akinek forró fotói mostanában egyre gyakrabban jelennek meg, nem habozik teljesen meztelenül is teljesen cselekedni. Ismert, hogy második fele egyáltalán nem ellenzi az ilyen forgatást.

Ma az interneten találhat például képkockákat olyan filmekből, amelyekben egy lány teljesen meztelenül jelenik meg, sőt intim jelenetek során is partnerrel. Vannak olyan felvételek, amelyekben a színésznőt megfosztják, és csak kissé takarja el a testét a tenyerével.

Lea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes életLea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes életLea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes élet

Lea Seydoux. Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes élet

Lea-nek több személyes erotikus képe is van. Ő maga bátran megmutatta rajongóiknak. Például egy fénykép, amelyen Seydou először pólóban ül, majd felemeli és bemutatja a fehérnemű hiányát. Ez a kép lett a legbotrányosabb a lány számára. Az előfizetők és a kritikusok sokáig vitatták.

De a színésznő teljesen nyugodt a neki címzett nyilatkozatokkal kapcsolatban. Többször megjegyezte, hogy csak úgy él, ahogy akar, és azt teszi, amit szükségesnek és helyesnek tart. Még mindig nem hallgat a második félidő tanácsára sem, a rajongókról nem is beszélve.

Hogyan tart egy fitt egy csillag

Lea Seydoux gyönyörű karcsú alakkal rendelkezik. Egy interjúban a lánynak gyakran feltesznek kérdéseket arról, hogyan sikerül formáját tartania.

Kiderült, hogy a színésznőnek több szabálya van. Az alábbiakban a csillag fontosságának sorrendjében vannak elrendezve:

  1. Sok munka és ne ülj körül. A lány biztos abban, hogy az emberek gyakran meghíznak az unalom és a munka hiánya miatt. Amikor otthon marad, és nem rajong semmiért, kedvenc ételeivel is szórakozni kezd. Ez nem kívánt testváltozásokhoz vezet.
  2. Ügyeljen arra, hogy az ételekhez sok zöldséget és zöldséget tegyen a tányérra... Még ha pizzát vagy hamburgert is eszik, biztosan nagy mennyiségű friss uborkát, sült cukkinit, meggyparadicsomot, spenótlevelet vág a gyorsétteremhez.
  3. Rendezzen böjt napokat... A színésznő nem mondhat le örökre kedvenc ételeiről, de legalább időről időre megpróbálja teljesen egészséges és alacsony kalóriatartalmúvá tenni a napi menüt.
  4. Szerelmesnek lenni... Lea azt tanácsolja mindenkinek, hogy merüljön el ebben az érzésben, de senkinek ne mondjon el boldogságát. Megjegyzi, hogy a szerelmes lányoknak nincsenek gondjaik az alakjukkal. Bármilyen formában szeretik magukat, és a leghelyesebb módon kalóriát égetnek el.

Lea Seydoux.Fotók forró fürdőruhában, őszinték a Maximban, életrajz, személyes élet

De Seydoux nem szereti túlságosan a sportot. A lány csak a legegyszerűbb gyakorlatokat próbálja időnként elvégezni. Olyan szorongással és nehéz várakozással küzd. A színésznő nem szereti a sorokat és a semmire való várást. Ennek a folyamatnak a felgyorsítása érdekében guggol vagy más hasonló műveleteket hajt végre.

Gym Lea kerüli. Biztos abban, hogy a forgatáson végzett aktív munka elegendő ahhoz, hogy formában tartsa magát.... Általában a folyamat hosszú órákon át tart, és az idő alatt a szereplők fizikailag nagyon feszültek. Ha sokáig nincs filmfelvétel, Seydoux úszni kezd. Kívánatos - természetes tározókban.

A tehetséges Lea Seydoux ma már nemcsak szülőföldjén, Franciaországban ismert, hanem az egész világon. A lány forró fotói miatt valódi botrányok bontakoztak ki a neve körül, de ez csak még népszerűbbé tette a színésznőt.

Kapcsolódó videó: Lea Seydoux francia színésznő

Piros kör Lea Seydoux számára:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj