Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árak

Tartalom

Az ajak körvonalazása lehetővé teszi a kívánt eredmény elérését a lehető legrövidebb idő alatt, elkerülve az implantátumok bevezetését.

Ajak kontúrozása - mi ez?

Az ajak kontúrozása vagy más módon "kontúr cheoplasztika" Ez egy kozmetikai eljárás, amely lehetővé teszi az ajkak alakjának és méretének korrigálását, az aszimmetria kiküszöbölését és a szájzugokban lévő mimikai ráncok megszabadulását műtét nélkül.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakA kontúrozáshoz két fő technológia létezik:

 • kontúr és térfogat létrehozása töltőanyagok segítségével;
 • függőleges injekciók "Párizsi ajkak".

A felső és az alsó ajak kontúrja

A kozmetológusok úgy vélik, hogy a kövér felső ajak meg tudja adni a megjelenésnek a kívánt expresszivitást és vonzerőt. Ezért a felső ajak alakjának és térfogatának korrekciója népszerűbb eljárás. Az ajak kívánt duzzadását a hialuronsav mikroinjekciói adják.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakCsak az alsó ajak plasztikai műtétjét ritkán alkalmazzák. Korrekciójának fő mutatója a trauma vagy a finom ráncok jelenléte.

Ajak kontúrozása - milyen eredményre számíthat az eljárás során

Az ajak korrekciójának hatása észrevehető, amint a duzzanat alábbhagy. Eleinte az ajkak valamivel nagyobbak lesznek, mint tervezték, de pár nap múlva megszerzik a kívánt formát.

Az ajakplasztikához használt gyógyszerek gyorsan feloldódnak és befolyásolják az intracelluláris szintet:

 • a gyógyszer injekciójának területét maximálisan hidratálják;
 • növekszik az oxigén hozzáférése a sejtekhez;
 • aktiválódik az elasztin és a kollagén rostok termelése;
 • a szabad gyököket semlegesítik, ami hozzájárul az öregedésgátló hatáshoz.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakAz eljárás után a szivacsok kifejezőbbé, duzzadtabbá válnak, és a kontúr egyértelműen meghatározható lesz.Az eljárás kellemes kiegészítője az életkorral összefüggő ráncok eltűnése a száj körül.

Az ajak kontúrozása: az orvosok véleménye

Számos szakértő javasolja pácienseinek pontosan az ajkak körvonalazását, megjegyezve, hogy ez a folyamat nemcsak lehetővé teszi az alak javítását és az ajkak térfogatának és területének növelését, az aszimmetria korrigálását, a hegektől való megszabadulást, hanem látható fiatalító eredményt is elérhet.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakAz ajak kontúrozása kiküszöböli az öregedés első jeleit - nasolabialis redők, amely akár fiatalon is megjelenhet az aktív arckifejezések vagy szerkezeti jellemzők, valamint a stressz következtében.

Milyen gyakran végezhető ajakfeltöltés?

Átlagos az eljárás eredménye egy évig tart... Ezt követően elvégezhet egy második korrekciót ugyanazon gyógyszer alkalmazásával, ha az eredmény megfelel Önnek, vagy megváltoztathatja más gyógyszerre. Ha a beteg néhány hónap múlva panaszkodik a hatás súlyosságának csökkenéséről, akkor az első injekcióval megegyező márkájú gyógyszer további adagja adható be.

8-10 hónapot kell várnia a gyógyszer cseréjére. Mint a gyakorlat megmutatta, 2 vagy 3 korrekciós eljárás után a vékony ajkak alakja már megmaradt.

Meddig tart az ajak kontúrozása?

Az ajakfeltöltéshez használt gyógyszerek a legtöbb esetben biológiailag lebomlanak, és egy év után, legfeljebb másfél év alatt diszpergálnak a test szöveteiben.

A kontúrozás eredményének időtartama a beteg életmódjától függ. Az aktív fizikai aktivitás, a szolárium vagy a szauna (fürdő) függősége befolyásolja a gyógyszer szétesésének sebességét. Ez befolyásolja a gyógyszer időzítését és sűrűségét is; minél magasabb, annál tovább tart a hatás.

Az eljárás előkészítése

Az ajak körvonalazására szolgáló kozmetikai eljárás előzetes konzultációt igényel az orvossal.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakSzükséges egy szakemberrel megbeszélni azokat a célokat, amelyeket a beteg el akar érni, és tesztet kell végezni a gyógyszer lehetséges allergiájának azonosítására. Az injekció beadása előtt a beavatkozás területét érzéstelenítik a kellemetlen fájdalomérzet megszüntetése érdekében.

Ellenjavallatok

A beteg vágya, hogy megváltoztassa a megjelenését, nem mindig elegendő a kontúrozáshoz. A cheiloplasztika elvégzése előtt az orvosnak meg kell derítenie, vannak-e olyan akadályok, amelyek a jövőben nemkívánatos következményekhez vezethetnek. Ezek tartalmazzák:

 • bőrbetegségek;
 • az immunrendszer rendellenességei;
 • vérzékenység;
 • onkológiai betegségek;
 • allergia a gyógyszer összetevőire;
 • epilepszia;
 • herpesz;
 • fertőző betegségek;
 • korábban szilikon használata;
 • nemrégiben végzett archámlasztást.

Lehetséges-e az ajakfeltöltési eljárás terhesség alatt?

A terhesség és az aktív szoptatás a kontúr cheiloplasztika egyik ellenjavallata, mivel az eljárást helyi érzéstelenítésben végzik.

A terhesség alatt a nő teste túlérzékeny lesz, és képes bármilyen érzéstelenítőre nem megfelelően reagálni. Ezért ajaknagyobbítással vagy korrekcióval várnia kell a laktációs időszak végéig, vagy meg kell tennie a terhesség előtt.

Az ajak kontúrozásának módszerei

Kontúr cheoplasztikával speciális töltőanyagokat vezetnek be az ajkak környékére, amelyek segítségével a korrekció megtörténik. A gyógyszer beadásának számos speciális módszere létezik.

Mikroinjekció

Sekély intradermális injekciókat végeznek az ajak körvonala mentén.

Ezt a módszert kisebb javításokra használják.

Lineáris bevezetés

Mikrotűt használnak.

Elég mélyen van behelyezve.

Nyomkövetés

Ez a módszer magában foglalja a mikroinjekciókat és a lineáris injekciókat is, amelyeket felváltva hajtanak végre.

Párizsi technika

A tűt függőlegesen helyezzük be. Az első lyukasztást a saroktól 0,4 mm távolságra végezzük, majd a tűt 2 mm-enként helyezzük be.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakAz utolsó behelyezési pont 4 mm-re van az ajak tetejétől. Ezután a másik oldalon az injekciókat ugyanabban a sorrendben adják be.

Francia technika

Ezzel a technikával az ajakplasztika keresztirányú injekciókkal és a gyógyszer egyenletes eloszlásával érhető el a különböző területeken. Az ebben a technológiában használt szernek megvastagodnia, nem pedig kitöltenie kell a szöveteket.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakKis mennyiségű gyógyszert használnak, az ajkak terjedelmesebbé válnak, miközben megőrzik a természetes megjelenést.

Ajakfeltöltés töltőanyag-készítményekkel: mik vannak, melyiket érdemes jobban választani

A töltőanyagok speciális injekciós készítmények (az angol "fill" - to fill) injekciókhoz, amelyeket széles körben használnak a kontúrozási eljárásban. Vannak szintetikusak és természetesek.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakA kozmetikai piacot minden nap új gyógyszerekkel töltik fel, de egyesek sok kozmetikus bizalmát elnyerték, és nagy a kereslet.

Az ajak kontúrozásához használt töltőanyagokFogalmazásTulajdonságok
Yvoire - az LG Life Sciences gyártójaErősen koncentrált szintetikus hialuronsavAz ajkak alakjának, az arc kontúrjának korrekciója, a ráncok csökkentése a szem, a homlok, a száj területén.
Juvederm 30 az amerikai Alegran gyártótól

 

Hialuronsavon alapszik.Nagy sűrűség jellemzi. A mély ráncok megszüntetésére, az ajkak térfogatának és alakjának növelésére, valamint az arc kontúrjainak korrigálására szolgál.
Juvederm ultra 3 Lidokainnal formulázva

.

A bőr sekély rétegeibe injektálják, közepes sűrűségű, az ajkak kontúrjainak korrigálására, az arccsont és a homlok területén lévő ráncok kisimítására szolgál.
Juvederm ultra 4Az injekció a bőr középső és mély rétegében történik, megnövekedett sűrűségű, a nasolabialis barázdák semlegesítésére és az ajkak paramétereinek növelésére szolgál.
Juvederm Ultra Smile by CornealAz ajkak volumene, kontúrjai és kisimítják a sarkokban lévő ráncokat.
Juvederm volbellaAz eszköz alacsony sűrűségű, az ajkak alakjának korrigálására és a ráncok kisimítására szolgál, de nem a hangerő növelésére szolgál.
Restylane a Galderma gyógyszeripari konszerntőlA hialuronsavon kifejlesztve számos fajtája van, amelyek a viszkozitás mértékében különböznek.Az ajkak alakjának és méretének korrekciója
Hercegnő az osztrák CROMA cégtőlA készítmény egy speciális technológiával előállított hialuronsavat tartalmaz, amely lehetővé tette egy speciális sejtszerkezet elérésétA belső szövetekben az egyenletes eloszlás miatt a legtermészetesebb hatás érhető el, és csökken a szövődmények kockázata. Fájdalommentes injekció és kompatibilitás más töltőanyagokkal
A Scultura a Sanofi-Aventis gyártója. FranciaországA készítmény hidroxi-propionsavat tartalmazJól gyökerezik, és az eredmény azonnal észrevehető. A munkamenetek sorozata (3-4) után a bőr megvastagszik. 35 év alatti betegek számára nem ajánlott

A megfelelő töltőanyagot és annak szükséges mennyiségét az orvos választja meg, figyelembe véve a gyógyszerrel való munkavégzéshez szükséges meglévő engedélyt és a beteg elvárásait az eljárással szemben.

Ajakfeltöltés szilikonnal

A szilikon ajkakba történő bevezetése orvosi eljárás, amely előtt vizsgálatot kell végezni:

 • végezzen általános vérvizsgálatot;
 • megvizsgálják a HIV-t és a nemi úton terjedő betegségeket;
 • a hepatitis elemzése;
 • EKG-t készíteni.

A szilikont helyi érzéstelenítéssel injektálják. A folyékony szilikont kis adagokban injektálják fecskendővel. Az orvos egyenletesen oszlatja el a terméket, ujjaival finoman simítja az ajkakat. Ne nyomja meg erősen - a szilikon átterjedhet az ajak körvonalán. Ha a kívánt hatást nem érik el, a folyamat néhány nap múlva megismételhető.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakEnnek az eljárásnak az előnye a tartóssága. Az ajakfeltöltés a szilikon töltőanyag körüli szövetnövekedés miatt is bekövetkezik, így a végeredmény csak 3 hónap múlva jelenik meg. A "szilikon szivacsok" injekciójának költsége nem kevesebb, mint 10 ezer.

A szilikon eltávolítása sokkal nehezebb, mint a szivattyúzás, mivel az a tulajdonsága, hogy beültetik a szövetbe. Ebben az esetben fennáll annak a veszélye, hogy megérinti az arcideget, ami befolyásolja a beteg egészségét és megjelenését.

Botox injekciók

Botox injekciók esetén nincs szükség érzéstelenítésre, mivel az eljárás fájdalommentes. Elég, ha az érintett területet speciális érzéstelenítő krémmel kezelik lidokainnal. Az eljárást a legfinomabb tűkkel végzik, így gyakorlatilag nincs fájdalom. A folyamat a következő:

 • az orvos megjelöli az injekció beadásának helyét;
 • az ajkakat krémmel kenjük a fájdalomcsillapítás érdekében;
 • A botox injekciókat az ajkak kontúrja mentén injektálják.

Egy munkamenet során körülbelül 30 egységnyi anyagot injektálnak, egy egység költsége a klinikától függően 80 és 500 rubel között változik.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakAz eredmény 3 nap elteltével értékelhető, amikor az injekciók duzzanata alábbhagy, a végső hatás azonban két héttel a folyamat után látható lesz. Az ajkak felülete kisimul, puhává válik, a ráncok eltűnnek, és kifejező duzzanat jelenik meg.

Hátránya az eredmény törékenysége (4 hónaptól egy évig). Néha a betegek panaszkodnak csökkent érzékenységről és zsibbadásról. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy az eljárást szakszerűtlenül hajtották végre, és az arc izmai megbénultak.

Gondosan válasszon egy klinikát és egy szakembert, aki a Botox ismert gyártói által engedélyezett a gyógyszerrel való együttműködésre.

Ajakfeltöltés hialuronsavval

Az ajakplasztikában használt gyógyszerek többsége hialuronsavon alapul, amely kizárja az allergia előfordulását vagy az elutasítást, mivel ez az anyag természetes összetevője az emberi testnek. Megtartja a nedvességet, segíti a sejtek táplálását és eltávolítja a káros anyagokat.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakAz eljárás helyi érzéstelenítésben zajlik: az érzéstelenítőt az ajak belső részébe injektálják, alacsony fájdalomküszöb mellett az ajkakat további érzéstelenítővel is meg lehet kenni. Vékony tű segítségével a gyógyszert a bőr alá fecskendezik az ajkak kontúrja mentén, és egymástól függetlenül elosztják a szövetekben. A gyengéd masszázs segít elkerülni a gödröcskék és dudorok megjelenését, valamint formálni az ajkakat.

A folyamat átlagosan 15-40 percig tart... Az injekciók által okozott bőrsérülés miatt duzzanat és enyhe bőrpír jelentkezhet, amely legfeljebb 2-3 napig tart. A végső hatás pár nap múlva jól látható.

Ha az ügyfél úgy dönt, hogy a fogadott mennyiség nem elegendő, a munkamenet megismétlése 2 hét után megengedett... A kövér ajkak és a kisimult ráncok legfeljebb egy évig fognak tartani. A műanyagok költsége az alkalmazott kábítószertől függ, és 13 000 és 18 000 rubel között mozog.

Ajakplasztika hialuronsav fonalakkal

A szájkorrekció mesothreads - biológiailag lebontható szálak elhelyezése az ajak körvonala mentén - napjainkban a legújabb módszer a kontúr műanyagokban.

Mivel másfél-két év alatt képes feloldódni, és helyükön kialakul egy rostos szövet mikroállványa, amely növeli az ajkak térfogatát, az eredmény körülbelül 3 évig tart. Ugyanakkor az ajkak nem veszítik el természetes megjelenésüket, a sarkok felemelkednek és a ráncok semlegesek.

Mennyibe kerül az ajakfeltöltés

Az, hogy mennyibe kerül az ajakfeltöltés, a választott módszertől és a gyógyszerárak ingadozásától függ.

A ma elterjedt módszereket elismerték:

 • ajak kontúrozás;
 • plasztikai műtét;
 • lipofilling;
 • térfogat hozzáadása mesothreads segítségével.

Az ajak körvonalazása az eljárás típusától és az alkalmazott kábítószertől, mennyiségétől és a kliens jellemzőitől függően eltérő költségekkel jár, és 5 ezer és 25 ezer rubel között mozog. Az európai és amerikai klinikákon egy ilyen eljárás legalább 200 euróba kerül.

Az ajakplasztikai műtét árát a választott módszer határozza meg. A műtéttel történő egyszerű átalakítás költsége 35 ezer rubelből indul. Az implantátumok beültetésének módszere - 70 ezer rubelből.

A lipofilling technikával végzett ajaknagyobbítás ára a kívánt mennyiség eléréséhez szükséges munkamenetek számából és a zsírsejtek feldolgozásának technológiájából áll. A költségek 20 ezer és 40 ezer rubel, külföldön pedig 250 euró között változhatnak.

A mesothreads segítségével történő korrekció a kívánt hatás eléréséhez használt szálak számától függ. Egy egység ára legalább 700 rubel.

Az ajakápolás a nagyítás után

A cheiloplasztika utáni első napokban egyszerű ajánlásokat kell követni:

 • a plasztikai műtétet követő első napon hideg borogatást alkalmazzon az ajkakon;
 • másnap hasznos maszkot készíteni túrós krémből;
 • mindennap végezzen könnyű önmasszázst az ajkakon a szövetek vérkeringésének javítása érdekében. A masszázs technikákat az eljárást végző szakembernek kell bemutatnia;
 • egy speciálisan kifejlesztett ajak töltő segít meghosszabbítani a hatást.

Hogyan kell bekenni az ajkakat a hialuronsavval történő megnövekedés után

A korrekció után gondoskodni kell az ajkakról: ügyelni kell arra, hogy az ajkak mindig hidratáltak legyenek. Ehhez jól alkalmazhatók az olajat tartalmazó hipoallergén hidratálók. Hasznos lesz speciális tejfölös, uborkás és mézes maszkokat alkalmazni az ajkakon.

A Dolobene gél alkalmazása elősegíti az ödéma elleni küzdelmet, elősegíti a regenerációs folyamatot és lágyítja az ajkakat. Ajánlatos egy vékony gélréteget felvinni az ajkakra naponta legfeljebb 4 alkalommal.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakA Traumeel és az Arnica kenőcsök gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatásúak.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakNaponta háromszor finoman be kell dörzsölnie a kenőcsöt.

Bepanten az ajakfeltöltés után

A gyorsabb gyógyulást megkönnyíti a Bepanten krém használata, amely kiváló antiszeptikus, antimikrobiális és hűtő hatású, emellett javítja a regenerációt.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakKenje meg ajkait naponta kétszer vékony réteggel.

Mellékhatások: haematoma, csomók, fehér foltok, zúzódások, herpesz az ajakfeltöltés után

Bár úgy gondolják, hogy az ajak korrekciója a hialuronsav alkalmazásával gyakorlatilag biztonságos. Sok nőnek vannak mellékhatásai a cheiloplasztika után:

 • a gyulladásos folyamat - 2-3 nap alatt elmúlik, különben orvoshoz kell fordulnia;
 • a haematoma és a zúzódás a kapillárisok repedésének vagy befogásának eredménye a töltőanyagok injektálása után. Egy hét alatt tűnj el;
 • granulomák vagy fehér foltok - a faggyúmirigyek számának növekedése, amelyek vékony bőrű helyeken merülnek fel. Csak műtéttől szabadulhat meg;
 • herpesz - az ajak fertőző kiütése, amelyet az immunerő csökkenése vált ki a bőr mikrokárosodása miatt plasztikai műtétek vagy a test allergiás reakciói során;
 • a fibrózis (csomók) a kollagéntermelés jele. Ha a gömbök nagyok, akkor a hibás termék és az adag a hibás. A legtöbb esetben a csomók külső beavatkozás nélkül oldódnak fel. Könnyű masszázst végezhet. Ha a fibrózis sokáig nem múlik el, akkor a csomókat egy hialuronidáz oldat segítségével távolíthatja el.

Mi a teendő, ha az ajakfeltöltés után duzzanat jelenik meg

Az ajakfeltöltés után kialakuló ödéma normális bőrreakció az injekciókra és a mikrotraumára. Az ödéma átlagosan 3 napig tart, ez befolyásolja a beteg egyéni jellemzőit. Hideg borogatást ajánlott alkalmazni a sérült területre.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakHa a duzzanat hosszú ideig nem csillapodik, konzultálnia kell szakemberrel.

Ajánlások az eljárás után

Az ajaknagyobbító eljárás után számos orvos utasítását be kell tartani, hogy elkerülhetők legyenek a repedések vagy a fekélyek.

Mit ne tegyünk az ajakfeltöltés után

 • ne érintse meg kezével az ajkak sarkában lévő területet a fertőzés lehetőségének kizárása érdekében;Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árak
 • egy ideig hagyja abba a kozmetikumok használatát, különösen a dekoratív kozmetikumok tekintetében;
 • próbálja elkerülni az első napokat a napozás, szolárium, medence, strand, fürdés után.

Ihatok alkoholt ajakfeltöltés után?

Az alkoholfogyasztást a szakemberek nem javasolják, mivel elősegíti a folyadékretenciót, ami elengedhetetlen a hialuronsav szempontjából.

Lehetséges-e tetoválást végezni az ajakfeltöltés után?

A cheiloplasztika utáni tartós smink 10-20 nap alatt elvégezhető, amikor minden károsodás és ödéma meggyógyul.

Lehet-e sportolni az ajakfeltöltés után?

Néhány nap múlva visszatérhet az aktív életmódhoz: úszás, futás stb.

Mennyit nem lehet megcsókolni az ajakfeltöltés után

Az első 3 napban tartózkodnia kell a csókolózástól.

Lehet-e napozni az ajakfeltöltés után

A szakértők azt javasolják, hogy rendszeres fényvédő krémmel védjék az ajkak területét a közvetlen napfénytől.

Ajakfeltöltés injekciók nélkül otthon népi gyógymódokkal

Nem minden nő dönt radikális ajakfeltöltésről. Azok számára, akik szeretnék elkerülni a kontúr cheoplasztikát, de valóban szeretnének hangerőt adni az ajkaknak, teljesen lehetséges és teljesen biztonságos a vizuális növekedés elérése népi módszerekkel.

Ajakfeltöltés tapadókorong

Népszerű módszer az ajkak dúsítására a tapadókorong használata.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakEz a készülék nem hagy nyomot, és láthatóan megnövelheti az ajkakat.

Vákuumszimulátor

A vákuumszimulátor segítségével nemcsak megnövelheti az ajkakat, hanem megszabadulhat a száj körüli ráncoktól is. A hatás a vákuumberendezés használatához a következő eljárás betartásával érhető el:

 • két hét 20 másodpercig naponta kétszer - az eredmény 12 órától egy napig tárolódik;
 • tovább egy héten belül 5 másodpercig, naponta ötször;
 • ezt követően naponta egyszer, legfeljebb 5 másodpercig használja.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakA vákuumszimulátor használatának eredményeként kapott hatás több napig fog tartani.

Krém

A krém rendszeres használata az ajkak térfogatának növeléséhez némi növekedéshez vezet a szövetekben előforduló természetes folyamatok fokozásával:

 • a kollagéntermelés serkentése;
 • a bőrsejtek regenerálása;
 • mikrohajók bővítése;
 • ráncos hálók simítása az ajkakon;
 • táplálkozás és hidratálás.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakAz ilyen krémek összetétele magában foglalja a hialuronsavat, valamint az E-vitamint, a menta, bors, fahéj kivonatait, aminosavakat.

Nagyító hatású rúzs

Azonnal vizuálisan pumpálja fel a szivacsokat, ami segít a speciális rúzs, balzsam vagy fényes használatban. Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek enyhe bizsergés vagy hűvösség formájában irritációt okoznak, ami serkenti a véráramlást, és ennek eredményeként az ajkak telt és színesek lesznek több órán keresztül.

Ajakfeltöltés borssal

A cayenne vagy a sima pirospaprikaolaj használata gyorsan megnövelheti az ajkakat. Elég néhány cseppet adni az ajakbalzsamhoz. A bors melegítő hatása azonban gyorsan véget ér.

Masszázs

Az ajkak térfogatának növelésének nagyon hatékony módja egy egyszerű masszázs egy szokásos fogkefével. Fontos, hogy puha kefét használjon.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árak
A szájkontúrozás hatásának elérése érdekében masszázst hajtanak végre, akár puha fogkefével, akár egy kis kozmetikai ecsettel

A masszázs javítja a vérkeringést és enyhíti az elhalt bőrt. A szisztematikus masszázs befolyásolja a hangerőt, és az ajkak az eljárás után simává és puhává válnak.

Feladatok

Az emberi ajkakban vannak olyan izmok, amelyek összehúzódhatnak és kihúzódhatnak a beszélgetés során, megváltoztathatják az alakjukat. Ha vannak izmok, ez azt jelenti, hogy rendszeres testmozgással "felpumpálhatók". Az ajak térfogatához ajánlott egyszerű gyakorlatokat végezni naponta 10-15 alkalommal:

 • kinyújtva a nyelvet és legfeljebb 5 másodpercig ebben a helyzetben tartva;
 • levegőt szívni a szájba, közben felfújja a csukát, majd lassan elengedi;
 • az ajkakat simán elfordítja egyik vagy másik irányban;
 • az ajkak előre húzása, magánhangzók kiejtése;
 • az ajkakat csővel összehajtva, előre nyújtózkodva, majd mosolyogva;
 • egy dal dallamának napi füttyentése;
 • az ajkak könnyű harapása körülbelül 2 percig - fokozza a véráramlást.

A gyakorlatok eredménye nem azonnal észrevehető, de az otthoni ajakfeltöltés egyik leghatékonyabb módszere.

Maszkok

A hagyományos orvoslás bőségesen bemutatja a maszkokat, amelyeknek köszönhetően duzzadhat az ajkad. A legegyszerűbb és leghatékonyabb maszkot a következőképpen készítik el: keverje össze a hidratáló olajat granulált cukorral és pár csepp vízzel. Masszírozza meg ajkait ezzel a keverékkel.

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árakAz ajak kontúrozásának számos ellenjavallata és mellékhatása van, amelyek elkerülhetők népi gyógymódok alkalmazásával. De számos jel arra utal, hogy csak a cheiloplasztika képes kijavítani.

Ajak kontúrozása: képek előtt és után

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árak Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árak Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árak Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árak

Ajakfeltöltés 1 ml: képek előtt és után

Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árak Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árak Az ajak kontúrozása - hialuronsavval, töltőanyagokkal történő növelés technikája. Fotók és árak

Ajak kontúrozása: videó

Az első videó bemutatja az ajakkontúr technológia jellemzőit:

https://www.youtube.com/watch?v=N1XlsMP0qe0

Az ajakkontúr eljárás segít növelni térfogatukat, élesebb körvonalat létrehozni vagy korrigálni, bájos duzzanatot és észrevehető kifejezést kölcsönöz az ajkaknak.

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

 1. Julia

  Nagyon szeretném nagyítani a felső ajkát, mert aránytalanul kisebb, mint az alja. De félek, hogy ez nem fog nekem megfelelni. Gondolom kipróbálni valamilyen házi módot 🙂 Lányok, mit ajánlasz?

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj