Kollagén tabletta arcbőrre a gyógyszertárban. Vélemények

A kollagén az egészség megőrzésének egyik legfontosabb eleme az arc, a test bőre. Az anyag az emberi test számos szövetében van jelen. Hiányával a sejtek gyors pusztulása és a szövetek öregedése következik be. Ezért sok nő inkább tablettát szed, amely pótolja a hiányt és megakadályozza a különféle rendellenességeket.

Kollagén tabletta arcbőrre a gyógyszertárban. Vélemények

A legmegfelelőbb gyógymód kiválasztásához előzetes orvoslátogatásra van szükség, és azonosítják a hiány okát.

Miért van szükség kollagénre?

A kollagén egy spirál alakú molekula, amely kombinálva egyfajta erős hálót vagy keretet alkot. Az anyag tanulmányozása során a szakértők azonosították az anyag fehérje vagy fehérje eredetét. A kollagén található a külső szövetekben, az emberi csontban és a porcszövetben, valamint az erek falában.

Kollagén tabletta arcbőrre a gyógyszertárban. Vélemények Kollagén tabletta arcbőrre a gyógyszertárban. Vélemények

A kollagén jelenléte az erek falában biztosítja azok rugalmasságát és ellenállását a károsodásoknak, az állandó tágulásnak és összehúzódásnak, valamint a negatív tényezők hatásainak.

Kollagén tabletta arcbőrre a gyógyszertárban. Vélemények

Az alkatrész más tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek szükségessé teszik:

 • Rugalmasabbá és tartósabbá teszi a porcszövetet, megakadályozza az ízületi ízületek degeneratív-dystrophiás változásainak kialakulását.
 • Javítja a bőr állapotát, megakadályozza a rugalmasság elvesztését és az alkatrészek hiányával járó egyéb változásokat.
 • Serkenti a sejtek megújulásának és a bőrön lévő elváltozások gyógyulásának folyamatát. Ennek eredményeként javul a szövetek megjelenése. A kollagén készítmények segítenek kisimítani a finom ráncokat, és a mélyeket kevésbé láthatóvá teszik.
 • Részt vesz az anyagcsere folyamatokban, elősegíti az élelmiszer fő összetevőinek jobb lebontását. Ez segít javítani a sejtek tápanyagellátását.
 • Az anyag védő tulajdonságokkal rendelkezik, megakadályozza a bőr rosszindulatú daganatai kialakulását, gyakori közvetlen napfény hatásának kitéve.
 • Megakadályozza az erek és a külső szövetek károsodását kisebb sérülések következtében.
 • Serkenti a szinoviális folyadék normális mennyiségének helyreállítását az ízületi ízületekben, ami megkönnyíti a mozgást és megakadályozza a betegségek előrehaladását.

Kollagén tabletta arcbőrre a gyógyszertárban. Vélemények

Ha elegendő mennyiségű anyag van a szervezetben, minden anyagcsere-folyamat és a szövetek helyreállítása helyesen és időben történik. Egy komponens hiánya a szövetek gyors öregedéséhez, a gyulladás gócainak megjelenéséhez vezet a bőrön, valamint az ízületi ízületek gyulladásos, degeneratív-dystrophiás betegségeinek kialakulásához.

A test hosszan tartó kollagénhiánya ráncok kialakulásához vezet az arcon, amely a bőr rugalmasságának elvesztésével jár. Ezért a gyógyszer tabletta formájában történő bevétele segít elkerülni a szövődményeket és javítja a beteg általános jólétét.

A kollagén készítmények típusai és jellemzői

 

A bőrtablettákban lévő kollagén különböző eredetű lehet, attól függően, hogy hogyan állítják elő. A legnépszerűbb az állati eredetű komponens, de a tengeri és növényi kollagént nem kevésbé hasznosnak tartják.

Tengeri

Ezt a típusú kollagént a tengeri halak bőrének feldolgozásával nyerik.Kifejezett tulajdonságokkal rendelkezik, segít pótolni a komponens hiányát a szervezetben és különféle rendellenességeket ennek a hiánynak a hátterében.

A tengeri kollagén jól felszívódik a betegek testében, és hosszabb használat esetén ritkán okoz szövődményeket. Általában tabletták és kapszulák formájában kapható, amelyeket szükség szerint szájon át szednek.Kollagén tabletta arcbőrre a gyógyszertárban. Vélemények

Vannak termékek gélek, porok formájában. Általában helyileg alkalmazzák őket. A tengerre néző kilátást tartják a legjobb megoldásnak azok számára, akik a bőr, az ízületi ízületek állapotának javítása érdekében veszik fel.

Állat

Ez a típusú kollagén a szarvasmarhák bőréből származó állati fehérje. Ez a kollagén a legnagyobb, ha részecskéit tanulmányozza, ezért nem annyira felszívódik a szervezetben. Ennek ellenére az anyag gyorsan javítja a betegek, a szövetek és az ízületek ízületét.

Kollagén tabletta arcbőrre a gyógyszertárban. Vélemények

Az állati termékek különböző formákban kaphatók, de a legnépszerűbbek az orális beadásra szánt kapszulák és tabletták. Rövid és hosszú tanfolyamokon veszik őket, a test komponenshiányának mértékétől függően. A külső használatra szánt termékeket is hatékonynak tekintik.

Növényi

A kollagén növényi eredetű lehet. Hasznosnak tekintik az arc és a test bőre számára, és tablettákban és más adagolási formákban kapható. A növényi kollagént búzafehérjék feldolgozásával nyerik, ami biztonságossá teszi a betegek számára.

Kollagén tabletta arcbőrre a gyógyszertárban. Vélemények

A növényi komponens jól felszívódik a szervezetben. Nem olyan hatékony a bőr, az ízületek ízületének javítására. Nincs kifejezett rugalmassága, de jótékony hatással van az immunrendszerre és a belső szervek munkájára.

A kollagén előnyei és hátrányai tabletta formájában

A mai napig a gyógyszer tabletta formájában történő felhasználását tartják a legoptimálisabb lehetőségnek. A tabletták legfőbb előnye, hogy nagy mennyiségű anyagot tartalmaznak 1 tablettában, és lehetőségük van bárhová, a nap különböző időpontjaiban bevinni.

A tabletták adagolása is kényelmes. Könnyen feloldódnak az emésztőrendszerben, és magával viheti kirándulásra, ami szintén előnynek számít. A tabletta formájában lévő gyógyszer nem sok kémiai komponenst tartalmaz, ezért ritkán vezet az emésztőrendszer rendellenességeihez.

A tabletták formájában lévő tabletták hátrányai között szerepel a hosszú távú beadás szükségessége a kifejezett terápiás eredmény elérése érdekében. Az alapok rosszul felszívódhatnak az emésztőrendszer krónikus patológiájú betegek testében is.

Egy speciális bélben oldódó bevonat hiánya, például a kapszulák, kissé megnehezítheti a termék felvételét, mivel kellemetlen utóízt hagy a szájüregben. Néhány hátrány ellenére a tabletta formájú kollagén tablettákat meglehetősen népszerűnek és hatékonynak tartják.

A legjobb készítmények a fiatalos bőr fenntartására

A test és az arc kollagén tablettáit különböző vállalatok gyártják, és eltérő komplex összetételűek lehetnek.

Solarey

Elég népszerű gyógyszer kapszula vagy tabletta formájában, ahogy sok beteg hívja. A betegek számára kapható egy speciális műanyag edényben, amely 60 vagy 90 kapszulát tartalmaz. A terméket kifejezetten a bőr, a haj és az ízületek javítására tervezték, és meglehetősen hatékonynak tekintik.

A gyógyszer állati és tengeri kollagént, valamint segédkomponenseket tartalmaz:

 • Keratin.
 • C vitamin.
 • Cink.
 • Réz.
 • Hialuronsav és liponsav.

Hasznos segédanyagok jelenléte miatt a termék nemcsak jótékony hatással van a bőr állapotára, hanem:

 • segít megerősíteni az ereket;
 • megakadályozza a diabetes mellitus progresszióját;
 • erősíti a betegek immunitását.
Kollagén tabletta arcbőrre a gyógyszertárban. Vélemények
Solarey kollagén bőrtabletták

A napi adag 2 kapszula bevétele esetén étkezés közben kell fogyasztani a nap bármely szakában. A szokásos terápiás tanfolyamot 4-6 hétre tervezték, de minden esetben orvos konzultációra van szükség, aki egyénileg határozza meg a használat időtartamát. Minden ajánlás figyelembevételével a gyógymód nem vált ki komplikációkat.

Mivel a készítmény nemcsak kollagént, hanem más összetevőket is tartalmaz, a termék biológiailag aktív táplálékkiegészítőként használható a fontos anyagok hiányának pótlására. A hivatásos sportolók gyakran szedik a kiegészítést az izom állapotának javítása, valamint a fizikai erő és állóképesség növelése érdekében.

A legjobb orvos

A gyógyszer tabletta formájában van, amely kifejezett tulajdonságokkal rendelkező tengeri és állati kollagént tartalmaz. Az adalékanyagot az anyag hiányának pótlására és a bőr állapotának javítására írják fel. A legtöbb esetben hivatásos sportolók egészségének és aktivitásának javítására szolgál.

A készítmény nátriumot és szintetikus komponenseket tartalmaz segédanyagként, amelyek nem rendelkeznek terápiás tulajdonságokkal. Műanyag palackban 180-540 tablettát találhat.

Kollagén tabletta arcbőrre a gyógyszertárban. Vélemények

1-2 hónapig vegye be a gyógymódot, a testben lévő komponens hiányától függően. A napi adag 2-3 tabletta, ezt minden esetben egyedileg határozzák meg. Erősen nem ajánlott a tanfolyam meghosszabbítása vagy az adagolás önálló növelése.

Kolagen Activ Plus

Kellemes citrus ízű rágótabletták, amelyek természetes kollagént tartalmaznak a készítmény fő hatóanyagaként. A gyógyszer kifejezett tulajdonságokkal rendelkezik, segít pótolni a komponens hiányát a szervezetben. Az adaléknak kifejezett tulajdonságai vannak: pozitív hatással van a beteg testére és szöveteire, javítja a bőr állapotát.

Ezenkívül aszkorbinsav és piridoxin van jelen a rágótablettákban. Ezek az anyagok pozitív hatással vannak az immunrendszerre és az idegszövetekre, javítják az idegi impulzusok vezetését.

Kollagén tabletta arcbőrre a gyógyszertárban. Vélemények

A tabletta napi 8 darabot vesz fel, a normát a nap folyamán 2 adagra osztva. A recepciót étkezéssel végzik. A használat időtartama 1 hónap. A csomag 80 tablettát tartalmaz.

Az aromák és egyéb szintetikus adalékanyagok jelenléte a készítményben nem teszi lehetővé a termék használatát a gyermek viselése és a szoptatás ideje alatt, valamint az emésztőrendszer akut betegségeinek történetében.

Youtheory

Kollagén tabletta test- és arcbőrre, C-vitaminnal dúsítva. A készítmény természetes tengeri kollagén alapján készül, amelynek kifejezett tulajdonságai vannak. A csomag 120 vagy 290 tablettát tartalmazhat. Az eszköz nemcsak a test kollagénhiányának pótlásában segít, hanem serkenti a szövetek megújulását, javítja a bőr állapotát.

Kollagén tabletta arcbőrre a gyógyszertárban. Vélemények

Az aszkorbinsav jelenléte miatt a készítményben fokozza a fő komponens aktivitását. Ezenkívül a termék antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, megakadályozza a sejtek pusztulását. Fogadd el a Youtheory-t 6 db. naponta, az adagot 2-3 adagra osztva a nap folyamán. A terápiás tanfolyamot 30-60 napra tervezték, egyedileg határozzák meg.

A gyógyszert nem írják fel trombózisra hajlamos betegeknél és a vér alvadási faktorainak megnövekedett tartalmában. Terhesség és szoptatás alatt sem alkalmazható.

Now Foods UC-II denaturálatlan kollagén

Kapszulák formájában lévő tabletták, amelyek elegendő állati kollagént tartalmaznak. Ezenkívül a gyógyszer kalciummal dúsított, ami hatékonyabbá teszi a mozgásszervi rendszer patológiájú emberek számára.

Kollagén tabletta arcbőrre a gyógyszertárban. Vélemények

Az adalékanyag javítja a bőr állapotát, serkenti annak helyreállítását és megújulását, valamint megakadályozza a ráncok korai megjelenését. A kapszulákat 1-2 hónapon belül beveszik az indikációk szerint és az orvos vizsgálata után. A napi adag 1 kapszula.A csomag 60 vagy 120 kapszulát tartalmazhat.

A gyógyszert nem írják elő összetevőinek intoleranciája, a vér kalciumtartalmának növekedése, laktáció és terhesség alatt.

A kollagén gyógyszerek költsége

A kollagén alapú termékek ára szinte mindig magas. Néhány gyógyszer megfizethető, de sok meglehetősen drága, ami megakadályozza a betegeket abban, hogy hosszú tanfolyamokat vegyenek igénybe.

DrogAz alapok költsége
SolareyA termék ára 3000 rubelből indul. csomagonként, és a termék mennyiségétől és az elosztási régiótól függ.
A legjobb orvosA kiegészítés költsége megközelítőleg 2300-3500 rubel.
Kolagen Activ PlusA csomagolási ár 840 rubeltől kezdődik. A gyártó hivatalos honlapján általában alacsonyabb, mint a gyógyszertárakban és a szaküzletekben.
YoutheoryA kiegészítés költsége 1500 rubelből indul.
Now Foods UC-II denaturálatlan kollagénDrága gyógyszer, amelynek ára 3000 rubelből indul.

Az alapok magas költségét hatékonyságuk teljes mértékben igazolja.

A kollagén nélkülözhetetlen anyag a test és az arc bőrének fiatalosságának és rugalmasságának fenntartásához. Hiányával különböző szövődmények alakulnak ki, amelyek nemcsak külső tünetekkel nyilvánulnak meg. A gyógyszer tabletta szedése segít pótolni a hiányt és megakadályozni a különféle rendellenességeket, valamint a bőr idő előtti öregedését.

Kollagén tabletta videó

Hogyan kell szedni a kollagént:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj