Kirsten Dunst. Forró, egyesített fotók műanyagok előtt és után, életrajz, személyes élet

A ragyogó hollywoodi filmsztár, Kirsten Dunst az "Interjú a vámpírral" és a "Melankólia" munkáival vált híressé. Az amerikai mozi fényűző Marie Antoinette fényes, emlékezetes megjelenésű, amelyet nem habozik bemutatni a forró fotózásokon, bár igyekszik még egyszer nem vetkőzni a kamera előtt.

Rövid életrajz és személyes élet

9 éves korában Kirsten Caroline szülei elváltak, a leendő színésznő pedig édesanyjával és testvérével együtt Kaliforniába költözött. A fiatal színésznő kreatív filmkarrierjét 3 éves korában kezdte a televíziós projektekben való forgatással, néhány évvel később pedig Woody Allen "New York-i történetei" részévé vált.

Kirsten Dunst.Forró, egyesített fotók műanyagok előtt és után, életrajz, személyes élet

A film sikere óriási volt, és a film debütálása után a lány családja Hollywoodba ment, ahol Dunst Brad Peet-nel és Antonio Banderas-szal szerepel az Interjú a vámpírral című filmben, amelyért egyszerre 2 filmdíjat nyert.

Kirsten Dunst. Forró, egyesített fotók műanyagok előtt és után, életrajz, személyes élet
Kirsten Dunst fotó.

Egy felnőtt, beleszeretett kis vámpír hatalmas népszerűségnek örvendett Kirstenben. A kritikusok külön kiemelték a filmsztár egyedülálló képességét, hogy egy már kialakult nő benyomását közvetítsék örökké egy tinédzser képében.

Legközelebb Kirsten Winona Ryderrel együtt játszik a Little Women-ben, majd egy évvel később a Jumanji csapat tagja lesz. 1998 a kis filmsztárnak szerepet kapott a Csalás Dustin Hoffmannal, majd az Anastasia és a Boszorkány kézbesítő animációs filmekben. A 90-es évek végén. a színésznő elutasítja az amerikai szépségben való szereplés ajánlatát.

Kirsten Dunst. Forró, egyesített fotók műanyagok előtt és után, életrajz, személyes élet

Később, miután megtudta, hogy a film igazi Oscar-diadal lett, a színésznő beismerte, hogy hibázott, de egy 15 éves lány számára a kép túlságosan tele volt csókokkal és erotikus jelenetekkel. Miután elutasította az egyik szerepet, a filmszínésznő feltűnik a Virgin Suicide című filmben, majd a Szinte híres című filmbe kerül.

2002 feltölti Kirsten malacperselyét a pompomlány csapatkapitányának „Bring It On” című előadásával, majd részt vesz a „Love Virus” és a „Death in Hollywood” c. 2002-ben Dunst megjelent a Pókemberben, Toby Maguire társával, és 2 évvel később visszatért szerepéhez a film képregényének folytatásában.

2004-ben és 2005-ben, a film színésznője először a "Makulátlan elme örök napsütése" részévé vált, közel áll a "Stardust", "Wimbledon", "Elizabethtown" és "Mona Lisa Smile" munkáihoz, de a fiatal Kirsten igazi sikert hozott. Marie Antoinette, amelyben a filmsztár remekül testesült meg az azonos nevű filmben.

Kirsten Dunst. Forró, egyesített fotók műanyagok előtt és után, életrajz, személyes élet

Az önéletrajzi projekt a királynő történetét mesélte el Franciaországba érkezésétől a forradalom kezdetéig, ráadásul a színésznő életének minden időszakában bemutatta hősnőjét. 2007 lehetőséget ad Kirstennek arra, hogy a Pókember képregény harmadik folytatásán dolgozzon, majd Bastard és a Minden jó romantikus története következik.

2011-ben a színésznő megjelent a melankóliában, amely a cannes-i filmfesztiválon diadalmaskodott.

Jelentős szünet után Dunst mint anya, akinek fia paranormális (Midnight Special), visszatér, majd a legjobb filmek listáján szereplő Tapaji P. Hensonnal és Janelle Monet-nal közösen készült a Rejtett figurák című filmben. az év ... ja.

A filmszerepek mellett a lány megpróbálja felvenni a rendezői széket, Dakota Fanning mellett részt vesz az "Üvegsapkában". 2017 Kirstennek munkát adott a Fatal Temptation-ben, ahol a lány remekül ápolta a sebesült Colin Farrellt, majd Woodshockban, ahol ráakadt egy marihuánakereskedő szerepére, amely segít a halálos betegeknek a következő világba kerülésében, valamint dolgozott a Fargo-ban és - Megtévesztették.

2001-ben a színésznő a szerelem vírusának filmzenéjét adta elő, majd saját szerzeményeit mutatta be, amelyek a Halál Hollywood zenei kíséretévé és a Pókember folytatásává váltak. A ragyogó kreativitás jövendölése ellenére a színésznő úgy döntött, hogy megáll itt, és úgy döntött, hogy csak saját örömére énekel.

Kirsten Dunst. Forró, egyesített fotók műanyagok előtt és után, életrajz, személyes élet

A munka mellett a filmsztár sok időt szentel a jótékonysági munkának, és tagja egy jótékonysági alapítványnak, amely az AIDS-vírussal szembesülő csecsemők problémáival foglalkozik. A filmsztár nagy összegeket adományoz egy emlőrákkal és gyermek onkológiával foglalkozó kutatási alapnak.

Szerepei mellett a filmszínésznő nem kevésbé híres viharos romantikus történeteiről.

A "Csalás" munkáján a lány lenyűgözte magát Dustin Hoffmant, aki azonnal menyét akarta, és bemutatta a legidősebb fiának. Sajnos a színész munkáit nem koronázta siker, a fiatalok gyorsan elváltak.

A "Szüzek öngyilkossága" forgatásán a filmsztár rákapcsolódott Josh Hartnettre. A fiatalok kapcsolata körülbelül egy évig tartott, ezt követően szünet következett. Az Éhezők viadalának sztárját Jay Gyllenhaal, Ben Foster és Alex Greenwald váltotta, de minden romantika hirtelen véget ért, amikor Kirsten először találkozott Pókemberével, Tobey Maguire-vel.

Kirsten Dunst. Forró, egyesített fotók műanyagok előtt és után, életrajz, személyes élet

2008 közepén Dunst súlyos szerelmi kudarcok és kreatív válság okozta idegösszeomlás súlyos formájával nézett szembe, amelynek következtében egy rehabilitációs központban kényszerült terápiára.

2012 óta a filmsztár 4 éves szoros kapcsolatban áll a Troy sztárjával, Garrett Hedlunddal, majd találkozott a Friday Night Lights hősével, Jesse Plemonsszal, aki fiának, Ennisnek a filmsztár férje és apja lett.

Alak opciók

Kirsten Dunst (a forró filmsztárok fotói a Maxim magazin 2000-ben jelentek meg) szőke hajú és kék szemű színésznő, kellemes, finom vonásokkal és gyönyörű, karcsú alakkal.

Növekedés171 cm
Súly54 kg
Mellbőség-derék-csípő89-61-89
Mellbőség90C
Mell térfogata3
Ruházat mérete4 (USA) vagy 34 (EU)
Cipőméret8 (USA)
HajszínFény
Szem színeKék
ÁllampolgárságAmerikai
Megjelenés típusaeurópai

Kirsten Dunst. Forró, egyesített fotók műanyagok előtt és után, életrajz, személyes élet

Hogyan változott az idő múlásával

Kirsten Dunst (a forró filmsztárok fényképei a GQ 2000. szeptemberi kiadásában jelentek meg) gyakorlatilag a forgatáson nőtt fel, és a "Jumanji" fényes és mosolygós lányból elegáns szépség lett szőke fürtökkel és finom vonásokkal.

Kirsten Dunst. Forró, egyesített fotók műanyagok előtt és után, életrajz, személyes élet

Az életkor előrehaladtával a színésznő kifejezőbb és bágyadtabb megjelenést kapott, de úgy tűnik, hogy ez az egyetlen dolog, amely megváltozott egy bájos vámpír képében, aki szerelmes Brad Pittbe.

A színésznő vékony dereka, fényűző alakja és hetyke mosolya az idők folyamán megmaradt, és arra, hogy Kirsten a 40. születésnapja küszöbén áll, csak a szem alatti apró ráncok utalnak, amelyeket a filmsztár szerint egyszerűen imád.

2018 januárjában a filmsztár világra hozta első gyermekét, és szülés után nagyon felépült. A paparazzóknak smink nélkül és rövid nadrágban sikerült eltávolítaniuk a feltöltött színésznőt, és a rajongók azonnal bírálták a filmsztárt, mert nyíltan nem volt hajlandó gondoskodni magáról.

2019-ben a színésznő férjével együtt megjelent a vörös szőnyegen, és bemutatta új, kissé megnövekedett méretű, de nagyon vonzó arculatát.

Azok a változások, amelyek Kirstennek nem tetszettek, egyáltalán nem befolyásolták karrierjét, és a rendezők, miután megtudták, hogy a színésznő felépült a szülésből, munkát kezdtek neki ajánlani, de maga a sztár eddig még a legcsábítóbb ajánlatokat sem utasította el.

Kirsten Dunst. Forró, egyesített fotók műanyagok előtt és után, életrajz, személyes élet
BEVERLY HILLS, KALIFORNIA - JANUÁR 05: (L-R) Jesse Plemons és Kirsten Dunst részt vesz a 77. éves Golden Globe Awards-on, a Beverly Hilton Hotelben, 2020. január 5-én, Beverly Hills-ben, Kaliforniában. (Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

A díszletbe való visszatérés minden bizonnyal a színésznő számára a kemény edzésbeosztáshoz való átállást jelenti, a sztár pedig még nem áll készen a fogyásra, és inkább megelégszik kedvenc ételeivel, élvezi az anyaságot és a régóta várt családi boldogságot.

Műanyag

Kirsten Dance (a dögös színésznők fotóit ellopták a filmsztár személyes iCloud-jából, és a hálózatra szivárogtak) nem tartja magát plasztikai műtét rajongójának, és interjúiban többször megjegyezte, hogy teljesen elégedett a természet által nyújtott megjelenéssel. A színésznő egyetlen változása a mellnagyobbítás.

2017-ben, rövid munkaszünet után, Kirsten egy vintage, fehér csipke Christian Lacroix Couture ruhában jelent meg a Chopard gálán, amelyet már 13 évvel ezelőtt viselt. A színésznő teljesen lemásolta az előző képet, a frizura, a cipő színe és a nyakkivágás kivételével.

A rajongók nem figyeltek a fekete szivattyúkra és a szőke fürtökre, amelyek felváltották a piros cipőt és a rövid hajvágást, de a színésznő egyértelműen megnövekedett nyakkivágása sokkal jobban lenyűgözte a közönséget.

Kirsten Dunst. Forró, egyesített fotók műanyagok előtt és után, életrajz, személyes élet

A filmszínésznő képeinek vizsgálata után az esztétikai orvoslás szakemberei arra a következtetésre jutottak, hogy Dunst mammoplasztikát végzett, és B méretű implantátumokat helyezett a mellkasba, ami lehetővé tette a mellkas kissé megnövekedését és emelését. A színésznő maga sem erősíti meg az alak korrekcióját, csak rejtélyes módon mosolyog az újságírókra.

Megjelenés műanyag után

A végrehajtott változtatások kedvezően hatottak a színésznő alakjára, nagyobb nőiességet és pikantériát kölcsönözve a testének. Egy évvel a műtét után a sztár bejelentette terhességét, és büszkén mutatta be még nagyobb mellkasát és lekerekített hasát a Rodarte reklámfotózásán.

Kozmetikai eljárások

A színésznő édesanyja a saját szépségszalonjának, a Belle Visage-nek a tulajdonosa, amely a San Fernando-völgyben található, ahol Kirstent kedvenc ügyfélnek tartják, és ott nagy kedvezményeket élvez. A színésznő elismeri, hogy egyszerűen imádja a SPA-t, amely segíti a pihenést, emellett rendszeresen végez tisztító és helyreállító eljárásokat az arc és a test bőrére.

A színésznő kedvenc foglalkozása a masszázs, amely lehetővé teszi a lány számára, hogy testét jó formában tartsa, és megakadályozza a narancsbőr megjelenését. A színésznő havonta legalább egyszer megpróbálja felkeresni a szalonokat barátaival együtt, akiknek kedvezményt kapnak a gyógykezelésekre is.

Szépségtitkok

Kirsten Dunst gondosan vigyáz az arcára, és teljesen meg van elégedve természetes megjelenésével. A filmsztár megjegyzi, hogy ha 20 évesen feltették volna a kérdést, hogy mit akar változtatni magában, akkor azonnal egy teljes lista következne, de több mint 10 éve teljesen elégedett a megjelenésével, amelyet gondosan próbál fenntartani.

Testápolási

Kirsten úgy véli, hogy a biokozmetikumok a legjobbak, ezért a Yon-Ka, a Dr Hauschka krémeket részesíti előnyben, Londonban pedig mindenképpen megveszi Eve Lomot. A színésznő csak este tisztítja bőrét a Dove enyhe szappannal, míg Dr. Hauschka reggel és este hidratáló krémet alkalmaz.

Kirsten Dunst. Forró, egyesített fotók műanyagok előtt és után, életrajz, személyes élet

Néha a színésznő a krémet Eucerin Aquaphor szérumra cseréli, amely tökéletesen hidratálja és mattítja a bőrt. Szépségének egyik fő feltétele, Kirsten nevezi a hosszú napsütés megtagadását. A színésznőnek nagyon tetszik, hogy a barnulás hogyan néz ki másokon, de ő maga sem szereti a napsütést, hisz túlságosan érzékeny az UV-sugarakra.

Hajápolás

A hajápoláshoz Kirsten Leonor Greyl kozmetikumokat használ, amelyek a színésznő szerint csodálatosan illatoznak. Kirsten utazás közben ezt a márkájú simító hajszérumot használja, és üdvösségének nevezi.

Smink

A színésznő szépségideálját Charlotte Ramplingnek nevezi, és Kirsten szerint édesanyja megtanította a szépség titkaira.Dunst a Serge Lutens rúzs igazi rajongójának tartja magát, megjegyezve, hogy kozmetikuma lágy textúrája elképesztően néz ki az ajkakon.

A sztár sminktáskája mindig tartalmaz Shu Uemura barna szempillaspirált, amely csodálatosnak tűnik a barna szemekkel, a Stila blush-t, a Clean & Clear ragyogó törlőkendőket és a Shu Uemura alapozót.

Sport

A színésznő megjegyzi, hogy csak imádja vigyázni a testére, és örül annak, hogy bármikor viselhet bármit, ami neki tetszik, tudva, hogy csak remekül fog kinézni benne. Kirsten barátnőivel egy fitnesz klubba jár, imádja a hangos zenét játszó edzéseket, és az órákon sikerül jól éreznie magát, nevetni és izzadni.

Kirsten Dunst. Forró, egyesített fotók műanyagok előtt és után, életrajz, személyes élet

Dunst megjegyzi, hogy kipróbálta a piloxingot, amely a pilates, az ökölvívás és a tánc, valamint a szív- és érrendszeri eszközök kombinációja, de táncgyakorlatokra telepedett le. Ezenkívül a színésznő nagyon szeret sétálni, utazás közben pedig egyedül is szeret új városokat felfedezni. Kirsten kirándulások alkalmával nem használja az edzőtermet, megpróbálja előnyben részesíteni a medencét.

A színésznő megjegyzi, hogy csak szereti a teniszt, és újra szeretné csinálni. A színésznő apja teniszezett, majd Wimbledonban játszott, így a sztár szerint ez a sport már régóta része az életének.

Étel

Kirsten szerint Los Angelesben tartózkodva nagyon könnyű betartani a megfelelő táplálkozást, de maga a színésznő a zöldségek mellett a mexikói konyhát is szereti. Kirsten étrendjén és egy új szerep megkezdésénél annyira koncentrált, hogy önkéntelenül is fogyni kezdett.

Ha a színésznő észreveszi, hogy a ruhák nagyon szorosan illeszkednek hozzá, akkor egyszerűen korlátozza a szénhidrátbevitelt.

Kirsten szerint a jó alak receptje nagyon egyszerű, csak át kell váltani a helyes, egyszerű, alacsony kalóriatartalmú ételekre és sok zöldséget kell enni. A szülés során nagyon felépült színésznő nem követte más filmsztárok példáját, akik egyenesen a szülőszobából mentek az edzőterembe, de nyugodtan élvezték a régóta várt anyaságot.

Kirsten Dunst. Forró, egyesített fotók műanyagok előtt és után, életrajz, személyes élet

Kirsten nem tervezi korábbi formájának helyreállítását, annak ellenére, hogy nagyon csábító ajánlatokat kap, amelyek megkövetelik, hogy a színésznő rövid időn belül helyreállítsa karcsú, egykori alakját.

A fotózások forróak

Kirsten Dunst forró fotói ritkán jelennek meg a neten. A színésznő nem szereti nyilvánosan felfedni testét, bár többször vetkőzött a forgatáson, és erotikus fotózásokon vett részt.

1999-ben a filmsztár még az American Beauty-ben sem volt hajlandó szerepelni, mert Angela szerepe hatalmas számú meztelen jelenettel társult. A színésznő meztelen teste látható a "Makulátlan elme örök napsütésében", "Marie Antoinette", "Minden jó", "Melankólia" c. Filmekben.

A színésznő gyűjteményében számos erotikus fénykép is készült:

 • 2000-ben a "Maxim" magazin számára, ahol Kirsten Antoine Vorela forgatókönyve szerint vörös keresztben díszített fehér bugyiban, vörös nadrágban és meztelen testén viselt farmerdzsekiben jelent meg;
 • 2000-ben a GQ magazinnak a színésznő szexi fehérneműben szerepelt Yariv Milton fotózásán.
 • 2002-ben Marie Claire, egy félmeztelen színésznő, finom, fehér csipkébe öltözve.

2014-ben Kirsten egy csillagbotrány tagja lett, amely hacker-támadást eredményezett az iCloud ellen. A személyes archívumból származó csillagfotókat ellopták, és a színésznő beleegyezése nélkül tették közzé az interneten. A hullámokon úszni szerető Kirstent is többször elkapta a tengerparti paparaci, és 2005-ben a hálózat képeket kapott a feltörekvő színésznőről, akinek a mellkasáról leesett a fürdőruha teteje.

Eredmények és érdekes tények

Kirsten Dunst 3 éves korában kezdte kreatív karrierjét, és az évek során 73 filmben szerepelt, valamint a hollywoodi Hírességek sétányán egy személyre szabott sztár tulajdonosává vált.

Kirsten Dunst. Forró, egyesített fotók műanyagok előtt és után, életrajz, személyes élet

Hosszú mozi karrierje során a színésznő:

 • 2 piros Saturn és MTV-díjas;
 • Az Arany Gömb és a Képernyős Színészek Céhének díjazottja;
 • a cannes-i filmfesztivál győztese.

Érdekes tények Kirsten Dunst:

 • A színésznő szülei német állampolgárságúak, akárcsak ő és öccse, Christian.
 • Akció közben a színésznő alig tudta kimondani teljes nevét, ezért Kikinek hívták.
 • A színésznő kedvenc filmjei: "Edward Scissorhands" és "Annie Hall".
 • A színésznő ritka nevét nagyanyja találta ki, németül pedig nőiességet és kreativitást jelent. A színésznő, Dunst vezetéknevét "ködnek" fordítják.
 • A színésznő az I Knew I Loved You Savage Garden című videóban szerepelt, a női főszereplő szerepét játszva.
 • Kirsten nagy rajongója a Maroon 5 kreativitásának, és jól ismeri a csoport zenészeit.
 • A lány imádja a teniszt, és miközben Wimbledonban forgatott, eszébe jutott az apja által mutatott képességek, és egyedül játszott a pályán.
 • Pályafutása elején a színésznő Ford modellként dolgozott.
 • Kirsten kedvenc színésznőinek nevezi Cate Blanchettet és Robin Wright Pennt, Johnny Depp pedig a legtehetségesebb színész számára.

Kirsten Dunst. Forró, egyesített fotók műanyagok előtt és után, életrajz, személyes élet

 • 2008-ban a mozgalmas munkarend és a személyes élet kudarcai miatt a színésznő rehabilitációs tanfolyamra kényszerült a utahi Cirque Lodge-ban. Ott a filmsztár pszichiátriai segítséget kapott, és segített megbirkózni a súlyos, elhúzódó depresszióval.
 • A színésznőnek van egy személyes talizmánja - az anyja által bemutatott platina nyaklánc. Kirsten megjegyzi, hogy megpróbál soha nem válni tőle, és a díszítés megtalálható a színésznő összes gyermekkori fotóján is.
 • A színésznő elénekelte első dalát a "Love Virus" című filmben. A Dream Of Me filmzene egy filmsztár énekesi pályafutása során lett az első, aki később több album felvételén vett részt.
 • A színésznő kedvenc étele a kaliforniai spagetti és tekercs, kedvenc alkoholos itala pedig a vodka.
 • Kirsten szereti az IN-N-Out Burgert, és Los Angeles felé tartva mindig ott áll meg falni egy falatot. A filmsztár szerint az étel olyan finom ebben a létesítményben, hogy elfogyasztása után igazi orgazmust tapasztalhat.
 • A színésznő arról álmodozik, hogy sorozatgyilkost játszik.

Kirsten Dunst filmszínésznő gyermekként kezdte pályafutását, és 73 különböző filmben játszhatott szerepet. A szelíd, kék szemű és karcsú alkatú szőke filmsztár szerény karakterében nem különbözik egymástól, és annak ellenére, hogy szerepel a „bolygó legszebb nőinek” listáján, igyekszik minél kevesebbet részt venni forró fotózásokon.

Videók Kirsten Dunstről

Videó Kirsten Dunst megjelenéséről:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

 1. Dmitry

  Kristen Dunst Angel !!!

  Válaszolni
 2. Dmitry

  Kristen Dunst istennő !!!

  Válaszolni
 3. Dmitry

  Kristen Dunst SEXYLADY !!!

  Válaszolni
 4. Simon szerző

  Cate Blanchett csak egy gyönyörű nő ...

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj