Kelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paraméterei

A Rescuers Malibu szépsége és fényes csillaga még 2015-ben elvitte a divatipart, amikor a Swimsuit Is című filmben szerepelt. Kelly Rohrbach forró fotói gyorsan elárasztották az internetet, és rajongók nagy seregét szerezték meg. Először azonban akkor beszéltek róla, amikor kapcsolatban állt egy híres emberrel Hollywoodi sztár.

Rövid életrajz és személyes élet

A leendő modell 1990. január 21-én született New Yorkban, de nem maradt ott sokáig. Hamarosan szüleivel a Connecticuti Greenwichbe költözött, ahol Rohrbach gyermekkorát és serdülőkorát töltötte.

Kelly gazdag családban nőtt fel. Anyjának, Anne-nek szépségszalonok hálózata volt, édesapja, Clay Rohrbach pedig sikeres bankár volt. A leendő modell nem volt az egyetlen gyermek. 2 testvére és ugyanannyi nővére volt, közülük a legidősebb Brooke, akinek szintén sikerült kipróbálnia magát a modelliparban.

Kelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paramétereiLányaik oktatási intézményeként a Greenwich Akadémiát választották - a legrégebbi zárt lányiskolát. Itt a lány elkezdett aktívan golfozni és részt venni a városi versenyeken.

A sportban elért sikerek ösztöndíjat biztosítottak Kelly számára, hogy tanulmányokat folytasson a Georgetown Egyetemen, ahol színházi művészetek tanulmányait kezdte. Miután 2012-ben végzett, a lány úgy dönt, hogy folytatja tanulmányait, és belép a London Academy of Music and Dramatic Arts-ba.

Tanulmányaival párhuzamosan Kelly filmekben is kipróbálja magát. 2013-ban számos televíziós sorozatban játszhatott, többek között: „Két és fél ember”, „Új norm”, „Rizzoli és szigetek”. A szerepek epizódosak voltak, a színésznő sokáig nem kapott érdemes ajánlatokat.

Ugyanakkor Rohrbachnak sikerült portfóliót gyűjteni és elküldeni az egyik fő nemzetközi modellügynökségnek - az IMG Modelsnek. Nemsokára a lányt meghívták a castingra, és munkát ajánlott neki.

Kelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paramétereiAz első professzionális fotózásra 2015-ben került sor az éves Sports Illustrated fürdőruha kiadás alkalmával. A kiadvány elkészítése sok esetben döntő jelentőségű a szupermodell státusz megszerzésében. Ugyanebben az évben Kelly megkapta az „Év újonca” címet, amelyet a Swimsuit Issue hagyományosan a legfényesebb modelleknek ítél oda.

Hamarosan a leghíresebb kiadványok ajánlatai estek a lányra:

  • Harper's Bazaar;
  • Fényesség;
  • Grazia;
  • MAGA;
  • Divat;
  • V magazin;
  • GQ;
  • Kozmopolita;
  • Bőven;
  • Jalouse;
  • S Moda.

Kelly Rohrbach, akinek forró fotói nem hagynak közömbös embereket, szintén részt vesz a divatbemutatókon. Például a 2015-ös Miamiban megrendezett Mercedes-Benz divathéten a modell a világ legjobb divattervezőinek nyílt fürdőruhájában mutatta meg tökéletes alakját.

A modell üzletben elért sikerei nyomán a szépség csillagkörökben kezd forogni. Az egyik este találkozik Leonardo DiCaprióval, és kapcsolat alakul ki közöttük. A körhinta és a nőcsábász a legény hűséges álláspontja ellenére mégis ajánlatot tesz Rohrbachnak, és még a szüleinek is bemutatja.

Kelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paramétereiKelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paramétereiA hollywoodi sztár választottja nemcsak "címlaplány" volt, hanem művelt, művelt ember is, akivel könnyen és természetesen beszélgetni lehetett. A vőlegény rokonai által elért sikerek ellenére az eljegyzés soha nem ért véget esküvővel, és néhány hónap után a pár elvált.

Kelly továbbra is tévéshow-kban és filmekben játszik. 2012-ben megkezdődik a "Mentők Malibu" forgatókönyvének elkészítése - egy teljes hosszúságú film, amely az 1989-es azonos nevű sorozat alapján készült, Rohrbachot jóváhagyták CJ Parker szerepére, amelyet egykor Pamela Anderson játszott.

A film sok nem kielégítő kritikát kapott, de Kellynek sikerült megmutatnia pompás alakját.

2019-ben jelent meg Woody Allen Egy esős nap New York-ban című filmje, amelyben Kelly elit prostituáltat játszott. Elle Fanning, Selena Gomez és Timothy Chalamet lett partner a forgatáson.

2017-ben a lány randevúzni kezd Stuart Waltonnal, az Egyesült Államok legnagyobb kiskereskedelmi és nagykereskedelmi hálózatának, a Walmart alapítójának unokájával. Néhány évvel később a pár titokban Floridában házasodott össze.

https://www.youtube.com/watch?v=eCzKRGIJwIw

Alak opciók

Ha különböző ellentmondások vannak a modell megjelenésével kapcsolatban, akkor az ábrát illetően a divatkritikusok véleménye nagyrészt egyetért. A lány elképesztően karcsú és hosszú lábú, amit Pamela Anderson még a Malibu egykori mentője is megirigyelhet.

Bár a modern divatmodell mellkasi méretekben jelentősen elmarad a Playboy csillagtól, a híres vörös fürdőruhában egy szépség megjelenésének hatása nem kisebb.

Kelly Rohrbach (a forró és őszinte fotókat az alábbiakban mutatjuk be), annak minden érdemével, a következő paraméterekkel rendelkezik:

  • magasság - 175 cm;
  • súly - 58 kg;
  • melltérfogat - 86 cm. Mellméret - a második és a harmadik között;
  • derék kerülete - 63 cm;
  • csípő térfogata - 91 cm;
  • cipőméret - 40. Lenyűgöző láb egy ilyen kifinomult lány számára. A lábak hossza és a lábak kecsessége miatt azonban az alak nagyon harmonikusnak tűnik.

A "Megmentők Malibu" című film szereposztásán Kelly megkerülte Kate Uptont, a negyedik méretű csodálatos mellszobor tulajdonosát. Ez még egyszer megerősíti, hogy Rohrbach fitt sportos, szép formájú alakját előnyben részesítették a szilikon dívákkal szemben.

Forró fotók

Kelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paraméterei

Stílus

Csábító és szókimondó díva, amelyet alig takar a fürdőruha keskeny sávja - ezt a szerepet szokta látni Kelly Rohrbach a népszerű kiadványok és divatbemutatók oldalán. Valóban, a modellnek nem idegen az olyan provokatív képek kipróbálása, amelyekben időnként a test egyik vagy másik része van kitéve.

Kelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paramétereiA vörös szőnyegen és a különleges eseményeken ritkán látni egy lányt egy mini-ben. A modell a szoknyákat és a midiruhákat részesíti előnyben, és ha úgy dönt, hogy a térd fölött nyitja meg a lábát a nyilvánosság figyelmébe, akkor az illem határain belül teszi. A blúzok lehetnek mély V-nyakúak, vagy anélkül is.

Kelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paramétereiKelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paraméterei

A lány gyakran látható overallban és nadrágkosztümben, amelyek hangsúlyozzák karcsú lábát. Kedvenc lábbeli a vékony pántos sarok és anélkül.

A mindennapi életben Kelly a laza, diszkrét ruházatot részesíti előnyben. Alaktalan pulóverben és trikóban, vagy konzervatív, zárt ujjú ruhákban lehet látni, amelyek mindent elfednek, amit Rohrbach szeret a férfiak számára.

Kelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paramétereiKelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paraméterei

A modell a diszkrét színvilágot részesíti előnyben, a szürke, fekete és fehér túlsúlyban van. Szabadidejében a lány szeret kerékpárral sétálni, valamint az edzőteremben is foglalkozik, így a tornacipő vagy a tornacipő változatlan cipő marad számára.

Sétálni vagy boltba menni egy szupermodell általában a hajára fordít minimális figyelmet. Általában a hajat csomóba húzzák, vagy alkalmi hullámokban esik a vállukra.

Kinézet

Kelly Rohrbach (forró és dacos fotók, az egész interneten elterjedtek), mivel bennszülött amerikai, ennek ellenére törzskönyvében különböző nemzetiségek képviselői vannak: német, ír, dán, angol, sőt olasz.

Kelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paramétereiRohrbach természetes szőke, de természetes színe egyáltalán nem platina szőke, hanem búza vagy világos szőke. A sötétszürke-zöld szemek szinte barnának tűnnek, különösen a szem körüli sötét szemceruza hátterében.

Az arcvonásoknak van némi aszimmetriájuk, ami smink hiányában észrevehetővé válik.Ez azonban nem akadályozza meg, hogy a szupermodell megjelenése valóban babaszerűnek tűnjön - bágyadt tekintettel és kövér érzéki ajkakkal.

Plasztikai műtét

A szupermodell külső adatai annyira tökéletesek, hogy kétségbe vonják a természetességét. A kerek fenekre felhúzott, buja mell olyan ajándék, amelyet ugyanolyan valószínűséggel örökölhetünk a szülőktől, és megvásárolhatunk egy plasztikai sebész asztalán.

Köszönhetően a "Resibuers Malibu" című filmben betöltött szerepének, Kellyt önkéntelenül is hasonlítani kezdték elődjével CJ Parker szerepében - Pamela Anderson.

A különbség több mint jelentős volt:

Kozmetikai eljárások és plasztikai sebészetKelly RohrbachPamela Anderson
MellnagyobbításNemIgen
AjakfeltöltésNemIgen
BotoxNemIgen
Arc aszimmetria korrekcióNemIgen
OrrplasztikaNemIgen

A paparazzók néha meglepik Kellyt, amikor a tengerparton pihen. Gyakran sikerül lefényképezniük egy lányt abban a pillanatban, amikor átöltözik, és az ismertető egy szupermodell meztelen mellszobját tárja fel. A fotó egyértelműen mutatja, hogy a lány nem változtatott a mellein, és az elegáns kerekség gyakran segít abban, hogy fotózást végezzen és jó szöget zárjon be.

Kelly Rohrbach plasztikai műtét előtt és után

Kelly Rohrbach (a képek a modell természetes szépsége miatt forrók) nem sokat változott Georgetown-i tanulmányai óta. Mivel nem vette igénybe a plasztikai sebészek szolgáltatásait, a megjelenés változásának egyetlen mozgatórugója a sport, valamint a napi bőr- és testápolás.

Kozmetológiai eljárások

A szupermodell rendszeresen használt kozmetikumok arzenálja nem nagy.

Kelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paramétereiNéhányuk azonban nagyon hatékony volt, és rendszeressé vált a kozmetikai táskájában:

  • Galambszappan.
  • Hidratáló kozmetikumok La Mer.
  • Lotion Lubriderm. A termék felfedezése előtt a szupermodell sokáig La Mer hidratáló kozmetikumokat használt. Amikor a rossz időjárás miatt egy egész hétig nem tudott kijutni az áruházba krémért, úgy döntött, hogy megpróbálja a rendelkezésre állóakat. A Lubriderm krém nagyon hatásosnak bizonyult a bőre számára, és a legsúlyosabb hidegben is jól védte a kiszáradástól.
  • Vazelin. Kelly ezt a terméket részesíti előnyben az összes legdrágább ajakbalzsam helyett. A lány nemcsak hűvös és szeles időben használja, hanem lefekvés előtt is. Megjegyzi, hogy a szokásos vazelin felvitele az ajkakra és a szemkörnyékre másnap reggel frissebbnek tűnik.
  • Víz. Igazi Vízöntőként Kelly értékeli tulajdonságait, és életének számos aspektusára alkalmazza őket - a bőrápoláson át a búvárkodásig.

A mindennapi életben Kelly ritkán használ dekoratív kozmetikumokat. Ez nemcsak a filmezés és a nyilvános események közbeni jóllakottságának, hanem a rendszeres sportnak is köszönhető.

A szép megjelenés titkai

Kelly aktívan foglalkozik a sporttal. Apja javaslatára a lány már kiskorától kezdve golfozik, bár elismeri, hogy ez a játék eleinte nem okozott neki örömet. Clay Rohrbach azonban hajthatatlanul próbálta mérsékelni lánya testét és szellemét. Az életkor előrehaladtával a lány megtanulta élvezni a golfot, és hamarosan jelentős sikereket ért el benne.

Kelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paramétereiKelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paraméterei

Nem csak a golf segített egy vésett alak kialakításában. Kelly jógát és erősítő edzéseket is végez.... A hosszú lábak tulajdonosaként a lány rugalmasságot és megkönnyebbülést kölcsönöz nekik futás és kerékpározás révén. Ennek köszönhetően a szupermodell tónusú fenékkel büszkélkedhet, amelynek saját rajongói serege van.

Rohrbach megjegyzi, hogy a szabadtéri sportokat részesíti előnyben. A tömött edzőtermek és más hasonló helyiségek véleménye szerint nem alkalmasak magas színvonalú és eredményes edzésre.

A Los Angelesben élő lány minden szabadidejét otthonától távol töltötte, de New Yorkban kiderült, hogy nem is olyan könnyű, így minden alkalommal elmegy a partra jógázni és kocogni.

Kelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paramétereiKelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paraméterei

Többek között a színésznő és a modell különös figyelmet fordít az ivási rendre.Megfigyelései szerint a víz szükséges orvosság az öregedés és a rossz egészségi állapot elleni küzdelemben. Még akkor is, ha rendkívül kimerültnek és rossznak tűnik, egy pohár víz jelentősen megváltoztathatja a helyzetet.

A lány csak egészséges ételeket próbál enni, de néha nem bánja, ha hamburgert fogyaszt.

Fotózás egy modellről fürdőruhában és meztelenül

Kelly Rohrbach (forró fotók 2015 óta vannak a borítókon) már csillagkarrierje kezdetén nagy sikereket ért el. Meghívást kapott a leghíresebb kiadványokba, köztük a Vogue, a Harper's Bazaar és a V magazinokba.

A legjobb fotósok együtt dolgoztak vele:

  • Guy Arosh... Létrehozott hirdetési képeket a Victoria Secret, Aldo Rossi, Avon, Nivea Visage, Macy's, Garnier, Jean Louis David, Wella, Bloomingdale, Regis, Kenneth Cole, L'Oreal, Domay, Esprit, Sonia Rykiel, H&M és Galeries Lafayette számára.
  • Sebastian Kim... Ügyfelei között van Adidas, Calvin Klein, L'Oreal, Gap, Numero, Vogue, New York Times.
  • James Macari... Lövések a Vogue, a GQ, a The New York Times, a Sunday Magazine számára.
  • David LaChapelle. A világ tíz legfontosabb fotósának egyike. A "szürreális csillogás" egyedi stílusáról ismert.
  • Pamela Hanson... Eltávolítja a hirdetéseket. Együttműködik Marie Claire, Vogue, Glamour, Vanity Fair, GQ, Elle, Max Mara, Reebok, L'Oreal társaságokkal.

Az egyik első mű a Dolce & Gabbana forgatása volt. Az első tapasztalat több mint sikeres volt, de maga Kelly is felidézi, hogy egészen a legutolsóig kételkedett-e szakmaiságában.

A Sports Illustrated Swimsuit Issue munkája bombázó hatást váltott ki. Egy éven belül a lány az egyik legkeresettebb divatmodell lett, és az újoncoktól a szupermodellekké vált.

A homokos tengerpart, a sziklás sziklák és a végtelen óceán hátterében Rohrbach csábító nimfaként jelenik meg. A modell bátran demonstrálja lekerekített formáját, amely csak a legbelső testrészeket takarja. Rajta híres márkák fürdőruhája látható, stílusában és színében különböznek egymástól. A lány bátran pózol különféle pózokban, tökéletesen harmonikus alakot és művésziséget demonstrálva.

A Vogue magazin fotózására Malibu egyik strandján került sor. A lány igazi profizmust mutatott, türelmesen dolgozott egész nap a forró homokon a tűző nap alatt.

Először fekete bikiniben és bőrdzsekiben ment ki, amely alig takarta be a csupasz törzsét. Ezután a modell egy darabos fekete fürdőruhát mutatott be, amely teljes hosszában elasztánból és szexi átlátszó betétekből állt. Nem nélkülözheti a Malibu Rescuers legendás vörös fürdőruháját, amelyet elöl egy arany cipzár és egy kúpos hátlap egészít ki.

Kelly Rohrbach. Forró, ellopott fotók, plasztikai műtét előtt és után, az ábra paraméterei
Kelly Rohrbach forró fotói mindig örülnek a modell rajongóinak

2016-ban Kelly szerepelt a GQ mexikói kiadásában, megkapva egy híres magazin borítóját. A modell különféle stílusú fürdőruhában pózolt: monokini mély kivágással, magas bikini, hálós fürdőruha. Így bebizonyítva az egész világ számára, hogy bármelyikben ugyanolyan lenyűgözőnek tűnik.

A 30 éves színésznő és modell az évek során hatalmas sikereket ért el, tucatnyi tévéműsorban, filmben szerepelt, és kiemelkedő kiadványok címlapján jelent meg.

Annak ellenére, hogy Kelly Rohrbach nemrég házasodott meg, továbbra is megjelenik a híres magazinokban, és soha nem szűnt meg örömet okozni rajongóinak forró fotókkal.

A cikk szerzője: Pavlova Maria

Videó a témáról: Kelly Rohrbach - Malibu életmentő

Kelly Rohrbach életrajza:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj