Karaulova Julianna. Fotó fürdőruhában, smink nélkül, őszinte, énekes műanyagok előtt és után, ábra

Yulianna Karaulova - fiatal az orosz showbiznisz sztárja, nemcsak a dalairól, hanem számos provokatív fotóról is ismert.

Az 5. Csillaggyárban végzett, népszerű énekes és tévés műsorvezető, nagyon játékos karakterrel rendelkezik, és saját szavaival nagy lustasággal, de igyekszik sokat fektetni azért, hogy csinos arca és pompás alakja folyamatosan felvillanjon az orosz képernyőkön.

rövid életrajz

Julianna Karaulova (az énekes fotója a cikkben található alább) 1988 áprilisában született egy moszkvai mérnök és orvos családban. Kora gyermekkorában a lány családjával Bulgáriába költözött. Ott, miután megtanulta a helyi nyelvet, Julianna egy helyi orosz iskolába járt, és énekesként is kipróbálta magát először, szórakoztatóan népszerű dalokat ivott rokonai számára.

A szülők mindenben támogatták lányukat, és Julia hamarosan elkezdett fellépni az iskolai, majd a városi koncerteken. Tehetségét nagyra értékelték a szófiai Dobrich versenyen is, ahol a fiatal énekesnőt külön oklevéllel tüntették ki „A professzionalizmusért és a művésziességért”.

Karaulova Julianna. Fotó fürdőruhában, smink nélkül, őszinte, énekes műanyagok előtt és után, ábra11 éves korában Julianna visszatér Moszkvába a családjával, ahol több éve küzd a főváros iskolai légkörébe való beilleszkedéssel.

12 éves korában a lány beleegyezett abba, hogy adminisztrátorként pénzt keres egy énekversenyen, és büszkén hozta haza első 500 rubeles fizetését.

2003-ban a lány részt vett az "Igen!" Ifjúsági magazin zenei versenyén, amelyen a második helyet szerezte meg. 2 év után Julianna megismételte a győzelemmel végződő kísérletet, és meghívást kapott a magazin által létrehozott zenei csoportba. Csatlakozással az "Igen!" Csoporthoz a lány a barátaival együtt 4 dalt rögzített, amelyek közül az egyik "Megváltoztatta az elméjét" igazi sláger lett.

16 évesen Julianna castingozik és csatlakozik az 5. "Csillaggyárhoz". A tehetséges lány bejut a döntőbe, és Daria Klyushnikova és Aksinya Virzhak társaságában a Netsuke csoport szólistája lesz, Maxim Fadeev támogatásával.

A projekt népszerűségének hiánya miatt a lány elhagyja a csoportot, majd arra kényszerül, hogy továbbra is riporterként dolgozzon az MTV csatornán, és tanulmányokat folytasson a gnesinkai vokális osztályon.

Karaulova Julianna. Fotó fürdőruhában, smink nélkül, őszinte, énekes műanyagok előtt és után, ábra
A fotón - Yulianna Karaulova az 5sta Family csoport részeként

Megtudta, hogy a népszerű rapszter, az 5sta Family új szólistát keres Karaulova szereposztására és Valerij Evremovval és Vaszilij Kasinszkijjal együtt felvette a "Miért" albumot, azt a dalt, amelyből az "Együtt mi" elnyerte az "Arany gramofont".

Karaulova úgy döntött, hogy szólókarrierbe kezd, és elhagyja a csapatot. Az énekesnő, Bianca segítségével Julianna felveszi első szóló slágerét "Te nem vagy ilyen", majd gyümölcsöző együttműködést kezd a sztárok menedzserével, Yana Rudkovskaya-val.

A híres producerrel együtt Julianna kiadja a "Feeling Yu" szólóalbumot, amelyet meghívás követ az "Ice Age" showba. Maxim Trankovval együtt Karaulova bronzot nyer, majd meghívót kap az első "Russian Ninja" csatorna műsorára is, amelyet az NTV és a "Domashny" projektek követnek.

Énekesi karrierjét sikeresen fejlesztve Yulianna többszörös nyertese lesz az Arany gramofon díjnak. 2017-ben jelent meg Karulova videója a "Nem hiszek" című dalhoz, amelyben az énekesnő teljesen meztelenül jelent meg a rajongók előtt.

Eredmények

Yulianna Karaulova (a sztár fotói, amelyeket az antalyai tengerparton tettek közzé, sok lelkes értékelést váltottak ki a rajongók részéről) a Star Factory-5 döntőse és diplomája, aki jutalomként és a Netsuke triójában kapott helyet Maxim Fadeev producerrel.

Az énekes legjelentősebb eredményei között:

 • díjak a "Golden Gramophone" 2015-ben és 2017-ben a "You are not like" és a "Deconstructing love" dalokért;
 • A REN TV „2016” díja „Az év legjobb kezdete”.

Singer figurájának paraméterei

Yulianna Karaulova (a színésznő fotói, aki meztelenül játszott Charlize Theron parfümjének reklámozásában, 2017 egyik szenzációjává vált) egy alacsony szőke, természetesen karcsú, arányos alakkal és túlzottan hosszú lábbal rendelkezik.

Csillagparaméterek:

Növekedés168 cm
Súly45 kg
Mellkas-derék-csípő85-58-85
Mellméret2. (75 V)
Lábméret38
Ruházat mérete42-45
HajszínSzőke
Szem színeBarna
Állampolgárságeurópai

Karaulova Julianna. Fotó fürdőruhában, smink nélkül, őszinte, énekes műanyagok előtt és után, ábraKaraulova Julianna. Fotó fürdőruhában, smink nélkül, őszinte, énekes műanyagok előtt és után, ábra

Az énekesnőt egy csodálatos, csodálatra méltó homokóra figura különbözteti meg, ideális paraméterekkel és szemet gyönyörködtető arany göndör hajjal, amely így hatékonyan árnyékolja a sötétbarna, csokoládé szemeket.

A lány szeret bemutatni a fényűző formákat, állandóan fürdőruhát cserél, vagy leveti a toplist. Utolsó videójában, amelyet a „Nem hiszem” című dalhoz készítettek, Juliana megragadta az esélyt, és megpróbálta Charlize Theron fényűző képét levetkőzni, amely a Dior J'adore parfümériájának szimbólumává vált.

Műanyag

Yulianna Karaulova teljesen nyugodt a plasztikai műtétekkel kapcsolatban, megjegyezve, hogy ha a beavatkozást orvosi javallatoknak megfelelően hajtják végre, és a jövőben a lányokat vonzóbbnak érzi, akkor a műtét szükséges és kényszerű intézkedéssé válik. Más esetekben az énekes szerint jobb önmagad lenni.

Interjúiban Julianna többször megjegyezte, hogy a "kacsa" által megfordított egyenes, kicsi orr és ajkak legalább hosszú ideig nem tehetik vonzóbbá a lányt az ellenkező nem szemében.

Karaulova még soha nem volt szégyenlős kicsi melleivel szemben, és nem is akar műtéti korrekción gondolkodni. Az énekes úgy véli, hogy minden embernek szeretnie kell a természet adta testet, és az igazi szépség és báj pontosan az ember tökéletlenségében és egyéniségében rejlik.

A természetes érzékenység, az allergiára való hajlam és az arc bőrének gyengédsége szintén tartózkodik a plasztikai műtétektől.

Az énekesnő jól bánik a Botox-szal, de fél minden injekciót beadni, félelmeit azzal érvelve, hogy vérszivárgások, zúzódások és zúzódások vannak, valamint nem hajlandó hosszú rehabilitációs időszakot átélni, amit egyszerűen nem engedhet meg magának a szoros turné miatt.

Az egyetlen kozmetikai eljárás, amely mellett a csillag döntött, a plazmaemelés volt... A munkamenet során az énekesnő vénás vérét alaposan megtisztították, majd újra befecskendezték az arccsontokba.

Karaulova Julianna. Fotó fürdőruhában, smink nélkül, őszinte, énekes műanyagok előtt és után, ábraA sztár szerint a foglalkozás után az arca friss és kipihent arcot kapott, de a lány megpróbál tartózkodni a komolyabb beavatkozásoktól, megjegyezve, hogy szereti a külsejét, és még nincs szüksége mesterséges kiigazításokra.

Szépségtitkok

Szinte minden folyóiratban megtalálhatók Yulianna Karaulova fotói, de a Yes vitathatatlan vezetőnek számít, ahol a sztár karrierje megkezdődött. Az énekesnő fényűző alakja és szépsége a genetika és az önmagán végzett folyamatos munka eredménye.

Arc- és testápolás

 • 25 év után az énekes a tisztító eljárások igazi rajongója lett. Napi arctisztítása tonikokat, tejet és habokat tartalmaz, amelyeket a különböző bőrfelületekhez használnak.
 • A szigorú koncertbeosztás megakadályozza Juliannát abban, hogy gyakran látogasson el szépségszalonokat, ezért a sztár megpróbálja legalább heti 2-3 alkalommal házi tápláló és hidratáló maszkokat készíteni növényi olajok és termálvíz alapján.Karaulova Julianna. Fotó fürdőruhában, smink nélkül, őszinte, énekes műanyagok előtt és után, ábra
 • 3-5 havonta egyszer Karaulovának egy anticellulit masszázs-kezelésen kell részt vennie, amely segít alakjának formában tartásában és a cellulitisz megjelenésének megakadályozásában.
 • Az énekes finom bőre gyakran kiszáradásban szenved. A szigorú ivási rendszer (legalább 2 liter víz naponta) és a hidrotermikus vízzel dúsított kozmetikumok segítenek a lánynak a nedvességvesztés elleni küzdelemben és a hidrobalancia fenntartásában.

Sport

Az énekesek joggal vélik úgy, hogy fittnek kell maradnia és folyamatosan foglalkoznia kell alakjával, és nem csak a vakáció előestéjén:

 • Naponta kb. 20 perc. Julianna olyan gyakorlatokat ad le, amelyek segítenek felébreszteni a testet és növelni az életerőt.

Karaulova Julianna. Fotó fürdőruhában, smink nélkül, őszinte, énekes műanyagok előtt és után, ábraKaraulova Julianna. Fotó fürdőruhában, smink nélkül, őszinte, énekes műanyagok előtt és után, ábra

 • Nyáron az énekesnő megpróbál a szabadban gyakorolni, és rendszeresen fut a háza melletti park ösvényein.
 • Hetente legalább 2-3 alkalommal Karaulova meglátogatja az edzőtermet. Nyugodjon meg az erőgyakorlatoktól, a sztár kedveli a szív- és érrendszeri felszereléseket, valamint a kedvenc futópadját, amelyen legalább 40 percet tölt.

Étel

Julianna megpróbálja betartani az egészséges étrendet, napi étrendjét a következőkből állítja össze:

 • sovány hús- és halfajták;
 • különféle zöldségek és gyümölcsök;
 • gomba;
 • hüvelyesek;
 • lomb;
 • alacsony zsírtartalmú tejtermékek.

Csillag menü:

Reggeli
 • fehérje omlett;
 • cukormentes kávé
Vacsoracsirke és zöldség saláta
Délutáni nasigyümölcssaláta vagy gyümölcslé
Vacsorahúsgombóc zöldséges ragu

A diéta mellett Julianna:

 • betartja a szigorú ivási rendszert, amely napi legalább 2 liter víz elfogyasztásából áll;
 • teljesen kizárta az étrendből az alkoholt, az édes rudakat és a limonádét.

Karaulova nagyon ritkán engedheti meg magának, hogy kiváló minőségű gyorséttermekben éljen és hamburgert fogyasszon Coca-Colával, de étkezés után mindenképpen ledolgozza az extra kalóriákat az edzőteremben.

Smink

A színésznő kozmetikai táskájában csak kiváló minőségű és idővel bevált, természetes alapanyagokból készült termékek találhatók.Karaulova Julianna. Fotó fürdőruhában, smink nélkül, őszinte, énekes műanyagok előtt és után, ábra

A kozmetikumok közül az énekesnő inkább:

 1. "Kiko" kiemelő... A termék könnyen felvihető a szemre és elfedi a bőr hibáit. Julianna akkor használja, ha lusta lesz egy alapozó használatához, vagy gyakran próbálkozik az alváshiány leplezésével.
 2. "Beca" pigmenta szemekre és az ajkakra kenve.
 3. Ásványi por... Ez a csillag kedvenc kozmetikai terméke. A filmezéshez sűrű textúrájú kozmetikumokat használnak, a mindennapos viselethez pedig egy könnyebbet választanak.
 4. Ajakbalzsam "Carmax" rózsaszín és meztelen. A csillag szerint különösen fontos, ha télen ápolják az ajkakat.

Magánélet

Maga Julianna szerint a lány már háromszor kapott házassági javaslatot:

 1. Először ajánlotta fel feleségének a 18 éves Karaulovát egy családbarát Pavel. A fiatalember szilveszterkor azt javasolta, hogy hatékonyan bedobta a gyűrűt egy pohár pezsgőbe. A lány elismeri, hogy nagyon szerette első vőlegényét, de idővel rájött, hogy kapcsolatuknak nincs jövője, és nem Paul feleségének tekinti magát.
 2. Másodszor Julianne-t hívták meg egy híres újságíró feleségéhez. A javaslat Velencében, a Szent Márk téren hangzott el, de sajnos az új vőlegény nem tudta, hogyan maradjon hű, és 2 után a szeretetnyilatkozatot követően Karaulova nehéz döntést hozott magáról, hogy elváljon.Karaulova Julianna. Fotó fürdőruhában, smink nélkül, őszinte, énekes műanyagok előtt és után, ábra
 3. Julianna harmadik vőlegénye Andrei Csernov producer volt. A kapcsolat kezdete előtt a fiatalok körülbelül 6 évig voltak barátok, és csak egy idő után döntöttek úgy, hogy a kapcsolatot új szintre helyezik. A javaslat a VDNKh korcsolyapályán hangzott el sok idegen jelenlétében, ami nem egészen tetszett Julianne-nak, aki egy meghittebb környezetről álmodozott.Sajnos az esküvőt az énekesnő magas foglalkoztatottsága miatt többször elhalasztották, megakadályozva, hogy megbirkózzon a leg grandiózusabb és felejthetetlenebb esküvői szertartás előkészületeivel.

Érdekes tények

Érdekes tények Juliana Karaulováról:

 1. Az énekesnő 2 kitüntetéssel rendelkezik. Az Akadémián. Gnesinykh Karaulova sikeresen végzett a produkciós és a vokális karokon.
 2. Julianna folyékonyan beszél 5 nyelven: francia, angol, orosz, bolgár és latin.
 3. Az "Igen!" Leánycsoport dalait, amelyekben Karaulova megkezdte énekesi karrierjét, maga Ivan Urgant írta.
 4. Julianna nagyon keveset alszik. A nehéz túra menetrend szinte nem hagy időt az éjszakai pihenésre. Annak érdekében, hogy jól nézzen ki szinte álmatlan éjszakák után, a lány teljesen kizárta az alkoholtartalmú italokat az étrendből, rengeteg tiszta vízzel helyettesítette őket.
 5. Karaulova korábban lovaglással és pólóval foglalkozott. A lány londoni élete során osztályfüggővé vált, és miután visszatért Oroszországba, felhagyott az edzéssel, amelyet most gyakran sajnál.
 6. A „Nem hiszem” című dal videójában az énekesnő teljesen meztelenül jelent meg. A videó története megismétli J'adore hirdetését a Diortól Charlize Theronnal. Julianna teljesen lemásolta a színésznő híres képét, pontosan ugyanabban a ruhában és ékszerekben mutatkozott be, egyetlen különbséggel. Charlize meztelen teste nem jelenik meg a hirdetésekben. Karaulova viszont nem habozott teljesen csupasz lenni, meztelen csípőt és mellet mutatott a rajongóknak.
 7. Julianna majdnem kétszer ment férjhez, és nem hagyta el énekesi karrierjét családja érdekében, de időben sikerült ráébrednie, hogy nem volt hajlandó egész életében együtt élni egykori udvarlóival.Karaulova Julianna. Fotó fürdőruhában, smink nélkül, őszinte, énekes műanyagok előtt és után, ábra
 8. Az "Ice Age" show-n való részvétele során Julianát nagyon nem kedvelte Oksana Pushkina, aki a projekt zsűrijének egyik tagja volt. A Karaulova-Trankov pár mesterségesen alábecsülve a tévés műsorvezető annyira elragadtatta magát, hogy véletlenül összekeverte az énekest Daria Moroz színésznővel, aki fehér parókát viselt. Tévedést elismerve Puskina engedélyt kért az osztályzat emeléséhez, és azonnal elfogultsággal vádolták meg, a Karaulova-Trankov páros pedig megérdemelten szerezte meg a harmadik helyet a projektben.

Yuliana Karaulova a "Star Factory 5" tehetséges énekese és döntőse, akinek fényképei szerepelnek az orosz showbiznisz legszexisebb nőinek listáján.

A meztelenség szeretője és az alakjának megmutatása mindenben megpróbálja betartani a maximalizmust, megjegyezve, hogy most örülve és szórakozva, idős korában álmodozva dörzsöli ráncos kezét, emlékezve arra, mennyire csintalan volt fiatalkorában.

Videó a témáról: hogyan változott Yulianna Karaulova gyermekkorától napjainkig

Karianova Julianna: fotó gyermekkorban és most:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj