Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. Vélemények

Az Asahi japán arcmasszázs a modern kozmetikusok egyik speciális masszázstechnikája, amely meglehetősen rövid idő alatt képes helyreállítani a fiatalságot a nő megjelenésében.

Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. VéleményekA technika azon a tényen alapul, hogy a mester egy bizonyos minta szerint megnyomja a kívánt pontokat, amelyek miatt a nyirok mozgásának sebessége növekszik. Ez a folyadék az emberi testben az izomösszehúzódás következtében mozog. Limfocitákat hordoz, amelyek vérrel látják el a szöveteket.

Aktiválásának köszönhetően a sejtek gyorsabban helyreállnak, és a bomlástermékek gyorsabban eltávolíthatók. Mindez egy komplexumban oda vezet, hogy egy nő több alkalommal körülbelül 10 évvel fiatalabbá válik.

Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. VéleményekHa a történelemhez nyúlunk, akkor a nyirokelvezető masszázs ötlete Japánból származik, és Heroshi Hisashi kozmetológusé. Tanaka Yukuko stylist pedig már bevezette a szerzői elemeket ebbe a technikába, ezáltal sokkal hatékonyabbá téve az eljárást. Ennek a masszázsnak számos előnye van:

 1. Javul a vérkeringés és a nyirok keringése.
 2. A felesleges folyadékot és méreganyagokat eltávolítják a bőr alól.
 3. Megszűnik az egész arc duzzanata, és a szem alatti táskák eltűnnek.
 4. A bőr frissességet szerez, tiszta kontúrok jelennek meg az arc ovális oldalán.
 5. A ráncok kisimulnak, kevésbé láthatóvá válnak, és egyes esetekben teljesen elsimulnak.
 6. A nyak területén a bőr feszesebbé válik, és megszűnik a kettős áll hatása.

A helyes masszázs technika Asahi Zogan a japán kozmetikus, Yukuko Tanaka rendszere szerint, gyakori hibák

A japán Asahi arcmasszázs éppúgy fel van építve, hogy felszínesen és mélyen elhelyezkedő izmokra is hatást gyakorol. Ezek viszont aktiválják a nyirok áramlását. Ezért minden érintés közvetlenül a nyirokcsomóktól kezdődik.

A masszázs csak a jobb és a bal kéz két ujjával jár. Lehet index és közép, vagy a masszőr kényelmétől függően egy név nélküli.

A fő szabály az minden mozgást a központi zóna felé hajtanak végre a perifériából, a nyirok áramlásának megfelelően. A submandibularis csomópontoktól a fülekig, a fültőtől az temporális lebenyig.

Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. VéleményekAz érintkezés legyen sima, de nyomás nélkül. A nasolabialis redők masszázsát az oldalak irányába hajtják végre, és a homlok ráncait könnyű mozdulatokkal kisimítják a templomokból.

Fontos tudni, hogy az Asahi-módszer szerint végzett masszázsnak számos jellemzője van. Feltétlenül szigorúan meg kell különböztetni az expozíciós módszereket, attól függően, hogy milyen típusú ember van.

Vékony, teljes, kerek, négyzet alakú vagy ovális kialakításhoz teljesen más rendszereket választanak. Ennek az eljárásnak minden tulajdonságát figyelembe kell venni, hogy ne okozzon akaratlan kárt.

Létezik nagyobb hibák az újoncok előtt:

 1. Lehetetlen folytatni az arc Asahi japán masszázsát anélkül, hogy előzetesen tudnánk a nyakon és az arcon található nyirokcsomók helyét.
 2. Nem célszerű az eljárás elvégzése a bőr előzetes tisztítása nélkül.
 3. A masszázst csökkent nyirokfolyás esetén ajánljuk, de nem szabad azok számára, akik hajlamosak a kiszáradásra.
 4. Ez az eljárás ellenjavallt kifejezett vaszkuláris patológiában szenvedő személyeknél, mivel maga a technika a véráramlás növelésére irányul, és ez növelheti a pókvénák megjelenését a bőrön.
 5. Nem végezhet gyakorlatokat speciális alap alkalmazása nélkül.
 6. A nyirokcsomók megnyomásakor semmi esetre sem ajánlott erő alkalmazását.
 7. A masszázs elvégzése ellenjavallt, ha a bőrnek kifejezett gyulladásos folyamatai vannak és duzzadt.

A nyirokelvezetési masszázs végrehajtása során az alapvető szabályok figyelmen kívül hagyása és gondatlanság súlyos megsértésekhez vezet. A testedhez való hanyag hozzáállás a várt eredmény helyett hosszú távú kezeléshez vezethet.

Ne hagyja ki a legnépszerűbb rovatcikket: Arcmasszázs Asahi Zogan japán orvos rendszere szerint.

Asahi Zogan nyirokelvezető masszázs az egész arc fiatalítására, ödéma kezelésére, az arcok fogyására

Sok, még fiatal nő panaszkodik arra, hogy alvás után gyakran megduzzad az arcuk, és az arcuk eldagad. A helyzet kijavításához az arc központi részével kell dolgozni. Össze kell szorítania a kezét, hogy ökölvívó legyen.

Minden munkát a mutatóujjak külső oldalán kell végezni. Két orrlyukat kell kinyomniuk, majd mozogást kell végrehajtaniuk a temporális lebeny felé. Ezt a gyakorlatot egymás után 3-szor kell elvégezni.

Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. VéleményekA második gyakorlat az arc megemelését célozza. A könyököket és a tenyereket közvetlenül a mellkas előtt kell összehozni. Ezután fordítsa fel a tenyerét, és nyissa ki a kezét. Tegye a tenyerét az ajkai elé. Alapjuk az áll középső részén található.

Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. VéleményekEmelje fel tenyerét az orrához, de nyomással végezze, miközben az arcára helyezi. Rögzítse pontosan 3 másodpercig, majd engedje le az arcát, és mosolyogjon, fülig húzva. Ezután vigye a tenyerét az időbeli lebenyre, és fejezze be. Ezt a gyakorlatot szintén 3 sorozatban végzik.

Előnyök:

 1. Az arc duzzanata alábbhagy.
 2. A bőr feszessé és feszesebbé válik.
 3. Megszűnt az "arc".
 4. Az arc oválja vésődik.

Japán Asahi Zogan masszázs technika a nők megereszkedett arca ellen napi 10 perc alatt

Egy másik sürgős probléma az arc megereszkedése. A jelenség megelőzésére Asahi a következő gyakorlatokat javasolja. Gyűrűjével és középső ujjával határozottan nyomja az áll középpontjáig.

Nyomás közben csúszó mozdulatokat kell végrehajtania a szem külső sarkai felé. Az ajkakba nem kapaszkodva. 3 másodperces fagyás után fordítsa el a tenyerét és tartsa a templomoknál.

Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. Vélemények2. gyakorlat. A könyök, akárcsak a tenyér, kiinduló helyzetben van. Össze kell hajtani, hogy előtted tartsák. Ezután nyissa fel tenyerét a tetejére úgy, hogy az ajkak tövében legyenek. Enyhén megnyomva emelje az orrlyukakhoz, hogy az arcok eltakaródjanak.

Ilyen kanyarban 3 másodpercig elidőzhet, utána enyhítheti a nyomást, és tenyereit a templomok felé terítheti.

Előnyök:

 1. A bőr feszessé válik.
 2. A felesleges folyadékot eltávolítják.
 3. Az eredeti kontúr visszatér az arcra.

Fiatalító masszázs Asahi Zogan a ráncok számára: mínusz 10 év, japán technika
A bőrfiatalításra irányuló masszázs az első helyet igényli. Először is, gyakorlata a homlok és a nasolabialis redők ráncainak megszüntetésére irányul.

Annak érdekében, hogy a homlok barázdái eltűnjenek, két cikázó mozdulattal két ujjal el kell simítani a közvetlenül a szem felett elhelyezkedő felső részt. Először jobbról balra, majd fordítva, majd ismét ugyanabba az irányba.

Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. VéleményekFontos, hogy a mozgások szelídek legyenek, nem kell törekedni a bőr megmozgatására.

A nasolabialis redők megelőzésére pedig a következő gyakorlatot alkalmazzák. A két kéz hüvelykujját az áll alatt kell elhelyezni, közvetlenül a közepén. Ekkor a többiek orrátmérőt hajtanak végre.

Úgy kell kiderülnie, hogy az orr a tenyér között legyen. A kezek imahelyzetbe vannak hajtva. Nyújtsa tenyereit az aurikulákhoz, mintha az arc "kiforgatását" hajtaná végre. A feladatot háromszor meg kell ismételni.

Előnyök:

 1. A bőr egészséges és életerős megjelenést nyer vissza.
 2. A nő sokkal fiatalabbá válik, mint a kora.
 3. A kis ráncok és redők kisimulnak.

Asahi Zogan fiatalító arcmasszázsának hatékonysága különböző életkorokban: segít vagy sem

Az Asahi japán arcmasszázs gyakorisága és a kozmetikus szakmai tulajdonságai mellett van még egy tényező, amely befolyásolja az eredményt - ez az életkor.

Minél idősebb a nő, annál kevésbé aktív a nyirokkiáramlása, ami rövid ideig tartó bőröregedést, idő előtti petyhüdést, ráncokat és duzzanatot jelent. Ezért egy bizonyos életkorban figyelmet kell fordítani a megfelelő problémás területekre.

20 évesen semleges technikákat alkalmaznak a fiatalság fenntartására és a szépség megőrzésére. 30 éves korában figyelembe kell venni a szem alatti táskák, a sötét karikák és az arc duzzanatok megjelenésének megelőzését.

Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. Vélemények40 éves korban meg kell akadályozni az expressziós ráncok megjelenését, különösen a homlokon és a nasolabialis redőkön. Fenntartja az alsó arc tónusát és megakadályozza az arcok megereszkedését.

Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. Vélemények50 éves korban olyan gyakorlatokat választanak ki, amelyek fenntartják az izomtónust az alsó arcban és magában az állban, ami ebben a korban különösen fontos.

Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. Vélemények60 éves korában egy nőnek nem szabad kihagynia a nyak területét, az arcemelést és az arcplasztikát.

Önmasszázs otthon: rövid változat napi 6 percig, kivitelezési sémák, lecke képekben

Japán Asahi masszázs az arc számára jó, mert nem igényel speciális felszerelést, kivéve a kozmetikus kezét. Ez azt jelenti, hogy otthon is meg lehet csinálni. De ha a minőségről beszélünk, akkor igazságos lesz azt mondani, hogy csak képzett ember végezhet magas szintű masszázst.

Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. VéleményekItt egy durva ábra. El kell kezdeni a döntő elsajátításával azokat a gyakorlatokat, amelyekkel az egyes foglalkozásoknak véget kell vetniük:

 1. Három ujjal (nem csak a hüvelykujjat és a kisujjat használva) meg kell nyomnia azt a pontot, amely az aurikulák közelében található a nyirokcsomók területén.
 2. Ebben az esetben az érintést nem gerendák, hanem az ujjak teljes hosszában érik el.
 3. Időtartam alatt ez körülbelül 2 másodpercig történik.
 4. Ezen intervallum után simán át kell lépnie a kulcscsontokra, fenntartva az érintés intenzitását. Ez a mozgás az alapvető és elsajátítandó.

A homlok területén a fent jelzett 3 ujjal masszírozni kell, középpontjához nyomva. 3 másodperc múlva pedig lassan haladjon a templomok felé. Fordítsa tenyerét pontosan 90 fokkal, és csúsztassa lefelé. Befejezés ugyanazzal a befejező mozdulattal.

Megszüntetve a szem körüli ráncokat, ujjbegyeivel meg kell érintenie a külső sarkokat. Ezután csúsztassa el a belső sarkokat, a híres „szépségpontig”. Rögzítse ott három másodpercig.

Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. VéleményekA nyomást kissé meg kell növelni. Maga a mozgás kör alakban történik, kissé alacsonyabban, mint a szemöldök vonala. Rögzítse a külső sarkoknál, és tartsa 3 másodpercig. Térjen vissza a belső sarkokba, az alsó szemhéj mentén. És hajtsa végre újra a befejezést.

Amikor a japán Asahi arcmasszázs ajkaira kerül a sor, akkor a középső és a gyűrűs ujjakat az arc tövének közepére kell helyezni, majd nyomja meg és tartsa meg. Mozgassa őket körbe, intenzíven nyomva. Rögzítse a felső ajak felett, és maradjon ebben az állapotban néhány másodpercig.

Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. VéleményekAz arc középső részének masszírozásakor három ujjal nyomja meg az álla közepét, és mozogjon a szem felé. Nyomás közben nem lazul. Rögzítse a szem közelében 3 másodpercig, és tágítsa ki a tenyerét, hígítsa az időbeli lebenyekre.

Ha ezen gyakorlatok végrehajtása közben észreveszi, hogy a bőrt sebek vagy pattanások borítják, akkor mindenképpen hagyja abba a munkamenetet. Ez a fajta japán Asahi arcmasszázs ellenjavallt az Ön számára.

Magának a nyomásnak elég erősnek kell lennie, de nem okozhat fájdalmat. Kezdés előtt üljön kényelmesen, tartsa egyenesen a hátát, semmi sem vonhatja el a figyelmét az eljárásról.

A gyakorlatokat célszerű tükör előtt végezni, hogy biztosak lehessünk a gyakorlat helyességében.

Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. VéleményekAz arc japán Asahi masszázsát felkészült állapotban kell elvégezni. Nincsenek negatív gondolatok, pozitív hozzáállással.

Az arcmasszázs Asahi Zogan elvégzésének jellemzői konkrét esetekben: szakorvos véleménye

Elég gyakran felmerül a kérdés, hogy vannak-e ellenjavallatok a kozmetikai eljárások utáni használatához. Minden esetet külön kell megvizsgálni.

Botox injekciók után

A Botox injekciója után általános tilalom van érvényben az arcra irányuló fizikai beavatkozások ellen. Körülbelül egy hónapig tart. De harminc nap elteltével az ilyen gyakorlatok megengedettek és bátorítottak is. Mert az ő segítségükkel javíthatja a nő megjelenését.

De mielőtt intézkedni kezdene, szakértői tanácsot kell kapnia.

A töltőanyagok után

A töltőanyagok lehetővé teszik a nők számára, hogy műtét nélkül végezzenek kontúrplasztikát az ajkak, a szemhéjak, az áll, az nasolabialis redők problémás területein.

De ezt az eljárást követően tilos az arc megérintése a következő hat órában. Ha az ajánlást megsértik, haematoma léphet fel.

De a következő harminc napban nem kell beszélni a masszázsról. De bizonyos esetekben kifejezetten előírják, hogy egyenletes eloszlás következzen be a bőr alatt. Ebben az esetben feltétlenül kérjen tanácsot szakembertől.

Miután megtisztította az arcát

A szépségszalonokban megtalálható olyan szolgáltatás, mint az arctisztítás. Kombinálni lehet ezt az eljárást és az Asahi masszázst? A kérdés megválaszolásához meg kell jegyezni, hogy a tisztítás különféle módon történhet: manuális és mechanikus, valamint elektromos áram vagy ultrahangos lézer használatával.

Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. VéleményekEgyes esetekben a kozmetikusok kézi tisztítás után masszázst végeznek. Serkenti a kollagén termelést. Ez az anyag gyorsan helyreállítja a sérült bőrt. De mélytisztítással nem szabad igénybe venni ezt a szolgáltatást, mivel károsíthatja a bőr azon területeit, amelyeken a mikrotrauma megjelent.

Ezért nem nélkülözheti további konzultációkat a kozmetikai eljárások utáni masszázs elvégzésének engedélyével kapcsolatban.

Az Asahi Zogan masszázs árai Oroszország nagyobb városaiban: mi határozza meg a költségeket

Ez a szolgáltatás nagyon népszerű, és a legtöbb szalonban kínálják. Maga a masszázs költsége a klinika szintjétől és a munkamenet időtartamától függ. A kozmetikus moszkvai és szentpétervári szolgáltatásainak költsége megközelítőleg azonos. 1500 és 2000 között mozognak 30 perc alatt.

Tehát egy tizenöt perces ülés Novoszibirszk szalonjaiban körülbelül 300-400 rubelbe kerül, mint Jekatyerinburgban. Tehát egy tizenöt perces ülés Novoszibirszk szalonjaiban körülbelül 300-400 rubelbe kerül, mint Jekatyerinburgban.

Milyen gyakran kell Asahi Zogan masszázst csinálni a fiatalítás érdekében: szakértői ajánlások

A szakértők azt javasolják, hogy napi 2 alkalommal végezzen masszázst. Egy foglalkozásra 10-15 perc elegendő. Pozitív eredménnyel pedig egy idő után heti 2 vagy 3 alkalommal válthat. Minden a bőr állapotától és a helyreállítási folyamatok intenzitásától függ.

Kozmetológusok áttekintése, eredmények, fotók az Asahi Zogan masszázs tanfolyam előtt és után, hogyan változik az arc

Japán Asahi masszázs az arc számára meglehetősen hatékony. De mennyi, a legjobb, ha erről kérdezzük a szakértőket. A vélemények többsége pozitív lesz. A masszázs során sokoldalú hatás jelentkezik, amely a következő fotón figyelhető meg.

Asahi Zogan arcmasszázs. Japán masszázs videóórái Yukuko Tanaka-tól 10 perc orosz nyelven. Vélemények
Ha megtanulja, hogyan kell egyedül elvégezni a japán Asahi arcmasszázst, jelentősen javíthatja megjelenését.

Masszázs eredmény:

 1. A bőr tisztításának folyamata aktiválódik. A kanos pikkelyeket eltávolítják, és velük együtt porszemcsék és mikroorganizmusok eltömítik a pórusokat.
 2. Javul a faggyúmirigyek munkája.
 3. A vérkeringés és a nyirok áramlása aktiválódik, a bőr jobban táplálkozik, a vénás vér nem stagnál.
 4. A bőr bársonyossá és rugalmassá válik, megszerzi egészséges állapotát.
 5. A külső ingerekkel szembeni ellenállás növekszik.
 6. A bőr simábbá és rugalmasabbá válik a jobb izomtónus miatt.
 7. Az anyagcsere-folyamatok gyorsabban fordulnak elő, és a pattanások, pattanások és az öregedési foltok eltűnnek.
 8. Az arcon lévő ráncok száma érezhetően csökken.
 9. Az arc alakja hangsúlyosabbá és tisztábbá válik.
 10. A második áll eltávolításra kerül.
 11. Javul az érzelmi háttér, termelődik a boldogság hormonja.

Hasznos videók oroszul az Asahi Zogan masszázsról

Videó bemutatás a japán Asahi arcmasszázs alapelveiről:

Japán Asahi masszázs az arcápoláshoz:

A Yukuko Tanaka japán Asahi (ZOGAN) arcmasszázsnak feltűnő fiatalító hatása van: a ráncok csökkennek, a bőr rugalmasabbá, simabbá és rugalmasabbá válik, az arc oválja meghúzódik, a szem alatti táskák eltűnnek és az ödéma eltávolításra kerül.

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

 1. Tatyana

  Érdekes gyakorlatok, érdemes kipróbálni, de ajánlom a videóból. Tehát a technika tisztább és jól látható.

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj