Irina Agibalova. Fotók műtét előtt és után, fogyás

Irina Agibalova - korábbi népszerű résztvevő sokk "Dom-2"... Nem a szerelmet kereste a projektben, hanem két lányát segítette ott. A nő megjelenése a bemutatón való részvétel előtt és után sokat változott. Több plasztikai műtéten esett át, és lényegesen fiatalabbnak látszott.

rövid életrajz

Irina Agibalova a TNT egy besorolási showjának volt résztvevője, aki ma továbbra is pénzt keres közösségi hálózataiban... A híres nő közelebb került 50 éves korához.

Irina Agibalova. Fotók műtét előtt és után, fogyás

Irina egy kis faluban született Kazahsztánban, 1965 őszén. Agibalova édesanyjának német gyökerei voltak, és soha nem törekedett a népszerűségre. A valóságsztár apja orosz, és az UMS vezetője volt. Szüleivel ellentétben Irina mindig a hírnévről álmodozott. Igaz, egyáltalán nem tudta, hogyan lehet elérni.

Agibalovának van egy idősebb nővére is. Ma édesanyjával együtt az Altáj Terület kisvárosában él, és vezető szerepet tölt be a városi kórházban.

A nő nem akart egy híres fővárosi rokonhoz költözni, és általában minden lehetséges módon kerüli az újságírókkal való kommunikációt. Egyszer Galina agresszívan kérte a sajtót, hogy hagyja békén az egész családját.

Irina szülőfalujában 1981-ben végezte el az N. Ostrovszkijról elnevezett iskolát... Aztán a tanár szakmát választotta magának. A "Ház-2" leendő résztvevője könnyedén bekerült a pedagógiai egyetemre. Tanulmányozás céljából Szemipalatinszkba költözött.Irina Agibalova. Fotók műtét előtt és után, fogyás

Még diákként Irina megismerkedett leendő férjével. Jurij Vasziljevics katonai ember volt. A katonavárosban találkoztak a fiatalok. Az első találkozás után már 2 héttel a szerelmesek jelentkeztek az anyakönyvi hivatalban.

Néhány héttel később sor került az esküvőre. Ma Agibalova (leánykori neve Taraszenko) szereti elmondani, hogy nem kételkedett abban a döntésében, hogy feleségül veszi Jurit. Szerelem volt első látásra, és a fiatalok úgy döntöttek, hogy nem késik az esküvőt.

Érettségi után a nő egy helyi iskolában kezdett dolgozni. Biológia tanár volt, de nem nagyon szerette a munkáját. Irina valami ambiciózusabbat szeretett volna, mint csak a vidéki gyerekek tanítását.Irina Agibalova. Fotók műtét előtt és után, fogyás

Egy évvel az esküvő után megszületett az Agibalov család első lánya. Olga lett a legidősebb. 4 évvel később pedig a második lánya, Margarita született a családban. A házaspár kibővített összetételben a moszkvai régió katonai városába költözött. A lányok mindenhová utaztak velük.

Abban az időben Irina rájött, hogy már nem akar gyerekeket. Ezért a nő úgy döntött, hogy aktívan folytatja a karrierjét. Az új lakóhelyen egy helyi iskolában kapott munkát. Itt a leendő reality-sztárnak gyorsan sikerült oktatási munka igazgatója lenni.

De a család nem maradt sokáig egy helyen. Ennek oka Jurij Vasziljevics katonai karrierje volt. Helyről helyre küldték. Alapvetően a család a moszkvai régióban költözött.

1999-ben váratlanul minden rokon számára a házaspár elvált. Aztán Irina azonnal megnősült. Kiderült, hogy irodai szerelme van, amelynek terhessége lett a vége. Egy új szeretett Agibalovától született egy fia.Irina Agibalova. Fotók műtét előtt és után, fogyás

De ez a házasság nem volt boldog. Az új válás miatt a nőnek abba kellett hagynia az iskolát, hogy ne találkozzon többé fia apjával. Irina az értékesítés terén kezdett karriert építeni. Vasfémekkel kereskedett egy nagy cégnél.

Érdekes, hogy 8 évvel a válás után Agibalova úgy döntött, hogy újra kapcsolatba lép első férjével, Jurival.A férfi egész idő alatt hűtlen szeretőjére várt, és megbocsátott neki. Aztán a házaspár eladta a Moszkvai régió két lakását, közös házat vásárolt Pavlovsky Posadban, és együtt költöztek oda.

A mai napig a házaspár együtt él. Jurij Vasziljevics még Irina fiát is elfogadta második házasságából. Most a srácnak megvan a mostoha apja és a vezetékneve is. Nem kommunikál a saját apjával.Irina Agibalova. Fotók műtét előtt és után, fogyás

Agibalova mindkét felnőtt lánya szintén hosszú ideje házas, és saját gyermekét neveli. Időről időre meglátogatják édesanyjukat és nagymamájukat, szívesen látogatnak és nyaralnak a moszkvai régióban. Mindkét lánynak már 2 örököse van.

Eredmények

Irina Agibalova (a műtét előtt és után másképp néz ki) soha nem volt képes sikeres tanári karriert felépíteni. A nőnek sem adták el. De sikerült elérnie, amit akart - híressé válni Oroszország egész területén.

Ma a nőnek több mint 800 ezer előfizetője van az Instagramon. Ez lehetővé teszi számára, hogy kiváló pénzt keressen különféle termékek reklámozásával. Agibalova kulináris videókat forgat, és csak szeret kommunikálni előfizetőivel, új megjelenési változásokat mutatni nekik.Irina Agibalova. Fotók műtét előtt és után, fogyás

A rajongók a botrányos "Dom-2" valóságshownak köszönhetően értesültek Irina létezéséről, amely még mindig a TNT csatornán van. 10 éve jött hozzá egy nő. De Agibalova sokkal korábban kezdett megjelenni a levegőben. Ennek oka, hogy Irina Alekszandrovna legfiatalabb lánya részt vett a show-ban.

Rita az első "ház tagjai" közé tartozott, és több millió néző előtt szeretetet épített. A lány találkozott Andrej Cerkaszovval, akinek nagyon megtetszett az anyja. De végül feleségül vett egy másik tagot. A lány nem sokáig élt Evgeny Kuzinnal. De az egész ország figyelte az esküvőt és a közös fiuk születését is.

A kis Mitya megjelenésével Irina Alekszandrovnát sokkal gyakrabban kezdték meghívni a bemutatóra. Ezenkívül a műsor szerkesztői szerették, mert képes bátran megszólalni nem szeretett vejével és más résztvevőivel szemben.Irina Agibalova. Fotók műtét előtt és után, fogyás

Így a nőt fokozatosan kezdte felfigyelni mind a bemutató stábja, mind a közönség. Igaz igazmondónak bizonyult, és emellett gyorsan megtalálta a közös nyelvet az összes résztvevővel.

Néhány hónappal első unokája születése után Irina Alekszandrovna teljes jogú résztvevőként érkezett a TV-projektbe. 2010 tavaszán történt. A nő lánya családjával jelent meg a műsorban, akik a szülési szabadságról a határon kívül tértek vissza.

Idősebb Agibalova jelenlétét Polyanában lánya kérdezte... Rita megjegyezte, hogy állandó segítségre és támogatásra van szüksége. A fiatal anya nagyon aggódott, hogy ő maga sem fog megbirkózni az újszülöttel. Így kezdődött Irina Alekszandrovna televíziós karrierje.Irina Agibalova. Fotók műtét előtt és után, fogyás

A nő fokozatosan eltávolodott a gyermekek segítésétől, és elkezdett aktívan részt venni a televíziós projekt életében. Idősebb lánya is eljött a kiállításra. Érdekes, hogy Irina a forgatáson élt, férje pedig külön élt. Türelmesen várta feleségét, aki végül népszerűséget ért el és élvezte.

Amikor Agibalova mindkét lánya elhagyta a projektet, neki is távoznia kellett. Mivel Irina nem épített kapcsolatot, hanem csak a családot segítette, a műsorban nem volt több dolga. A nő még többször megpróbált visszatérni, és maró véleményekkel próbálta felkelteni az érdeklődését. De soha nem hívták vissza a kiállításra.

Mint fentebb megjegyeztük, ma Irina Alekszandrovna továbbra is népszerű ember - több százezer előfizető követi életét a közösségi hálózatokon. A nő blogol a családjáról, a fogyásról, a fiatalításról, a kozmetológiáról. Szereti felvetni a főzés témáját is, csak mutassa meg a lányai és unokái fényképeit.

Érdekes tények

A rajongókat minden bizonnyal érdekelni fogják szokatlan tények magáról Irináról és életéről:

  1. Agibalova férje legfőbb egyetlen szerelme lett. Az árulás ellenére férje több évig várt rá, és kész volt megbocsátani, azonnal visszafogadni.
  2. Irina szeret főzni, de gyakorlatilag nem a saját ételeit fogyasztja, mivel gyakran szigorú diétát követ.Egy nő fél a túlsúly elnyerésétől és a vonzerejének elvesztésétől.
  3. Irina Alexandrovna befolyásolta legfiatalabb lánya válását. De most Rita boldog egy új második házasságban. Az Agibalov család gyakorlatilag nem kommunikál Evgeny Kuzinnal.
  4. A rokonok elítélték a nőt a beszélgetős műsorban való részvétele miatt. Miután Irina először megjelent a tévéképernyőn, néhány családtag egyszerűen abbahagyta a kommunikációt vele.

Megjelenés műanyag előtt

Irina Agibalova csodálta magát a tükörben a műtét előtt és után. De mégis szokott panaszkodni saját megjelenése miatt.Irina Agibalova. Fotók műtét előtt és után, fogyás

Először is, a nő nem volt megelégedve saját alakjával.... Irina Alekszandrovna rendkívül nehéznek tartotta a diéta betartását, és soha nem szerette a sportot. Ezért súlya néha elérte a 106 kg-ot. Szülés után a testen is észrevehető striák voltak. A nőt még jobban zavarba hozta a kezek belső felületén lévő bőr állapota.

Agibalova a melle megváltoztatásáról is álmodott. De a nő nem az emlőmirigyeket akarta megnagyobbítani, hanem éppen ellenkezőleg, csökkenteni. Miután hosszú ideig táplálta két lányát, és rendszeresen hízott, majd fogyott, a melle megereszkedett, és nem tetszett a tévéműsor új sztárjának.

Irina magassága 167 cm.Nem meglepő, hogy 90-100 kg túl terjedelmesnek tűnt vele. Ezekben az időszakokban Agibalova inkább sűrű szövetből készült, laza sötét ruhát viselt. Nem engedhette meg magának a szűk ruhákat vagy nadrágokat.Irina Agibalova. Fotók műtét előtt és után, fogyás

A projektben való részvétele előtt Irina Alexandrovna gyakorlatilag nem fordított időt és figyelmet az arcbőr ápolására... Ezért 47 éves korára sok problémája volt ezen a területen. Például az arc oválja jelentősen megváltozott, az arcok megereszkedtek, nagyszámú ránc jelent meg a különböző területeken. Ugyanakkor Irina korában még mindig fényesnek és vonzónak tűnt.

Plasztikai műtét

Irina Agibalova a műtét előtt és után mindig kijelentette, hogy nem ellenzi a plasztikai műtétet. Amikor a projekt során lehetősége volt kijavítani a hiányosságokat, a nő örömmel beleegyezett ebben.Irina Agibalova. Fotók műtét előtt és után, fogyás

Irina Alexandrovna úgy döntött, hogy:

  • arcplasztika, szemöldök, homlokemelés;
  • emelés;
  • nyak műanyag;
  • a gyomor csökkentése;
  • brachioplasztika;
  • az emlőmirigyek csökkenése.

Az első nagyobb arcműtétet a műsor sztárja végezte 47 évesen. Egy híres moszkvai klinika szakemberei gondoskodtak a megjelenéséről.Irina Agibalova. Fotók műtét előtt és után, fogyás

Az összes elvégzett eljárás megtalálható az alábbi táblázatban:

EljárásJellemzők:
ArcemelésEz az eljárás lehetővé teszi a kontúr és az arc jellemzőinek helyreállítását. Ugyanakkor az eredmény 12-15 évig fenntartható.
Homlok- és szemöldökemelésMegszünteti a homlok ráncait, a lelógó szemhéjakat és a szemöldökét
EmelésIrina Aleksandrovna az arc középső területét kezelte a szem körüli és az arccsont bőrének állapotának javítása érdekében.
Nyak műanyagEz egy összetett művelet, de lehetővé teszi a nyak kontúrjának teljes helyreállítását.

Irina Agibalova. Fotók műtét előtt és után, fogyásAmikor az összes eljárást elvégezték, a botrányos tévéműsor résztvevője nagyon fel volt háborodva. Az egyik művelet sikertelen volt, és Irina arca aszimmetrikusnak látszott. Sokáig kellett korrigálnia egy ilyen eredményt. Több hónapig tartott a felépülés.

Amikor Agibalova javítani kezdte testét, kiderült, hogy jóindulatú daganata van. Ezért a nőnek először ezt a problémát kellett megoldania.

Ezt követően beleegyezett a gyomor csökkenésébe, ami 30 kg-os fogyáshoz vezetett. Speciális kozmetikai eljárások segítettek helyreállítani a bőr rugalmasságát. Irina csökkentette a melleit is. És korrigálta a kezek belső felületét is. Most sima, szép bőr van.

Megjelenés műanyagok után

Irina Agibalova a műtét előtt és után bátran megjelent a nyilvánosság előtt... De minden változás után sokkal szívesebben kezdte csinálni. Ma egy nő sokkal fiatalabbnak tűnik, mint a kora. Súlya 65 és 72 kg között mozog. A tévéműsor sztárjának nincsenek ráncai az arcán és a nyakán, ezért bátran hirdet különféle kozmetikumokat.Irina Agibalova. Fotók műtét előtt és után, fogyás

Érdekes, hogy az összes művelet után Irina is úgy döntött, hogy megváltoztatja az ajka alakját.A nő arcának ezt a részét kissé korrigálták és megnagyobbították.

Szépségtitkok

Irina Agibalova sok időt szán az öngondoskodásra... Ha a műtét előtt csak minimálisan használt kozmetikumokat, akkor a változások után szó szerint a kozmetikai szalonok állandó tagja lett.

Ma egy nő rendszeresen készít professzionális arcmaszkokat, kiváló minőségű bőrtisztítást végez. Mindig rendszeresen felkeresi kedvenc plasztikai sebészét, aki minden műtét után figyeli állapotát.Irina Agibalova. Fotók műtét előtt és után, fogyás

A szigorú étrend segít Irina Alekszandrovnának megőrizni alakját... Nem eszi meg kedvenc, magas kalóriatartalmú veszélyeit, hanem ebédre és vacsorára próbál zöldségeket, valamint párolt baromfit választani. Ezenkívül Agibalova rendszeresen részt vesz anti-cellulit masszázsban, és imádja a fürdőben végzett ápolási eljárásokat.

Irina Agibalova a műtét előtt és után is felhívhatta mások figyelmét fényes külsejére. Ma a rajongók végtelenül csodálják, hogy néz ki egy nő. Igazán lehetetlen 55 évet adni neki.

Videó Irina Agibalováról

Irina Agibalova, interjú a gyomor sávozás előtt:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása.Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj