Eveline (Evelyn) 8 az 1-ben Egészséges körmök. A lakk használatára vonatkozó utasítások, ár, analógok, vélemények

Az egészséges és rendezett körmök a jól ápolt személy jele. Ezért nagyon fontos, hogy rendelkezzenek megfelelő ápolószerekkel, amelyek nemcsak esztétikailag borítanak pigmentet, hanem erősítik a körömlemezeket, elősegítve a hosszúság növekedését. Evelyn 8 az 1-ben Az egészséges körmök gyakori gyógymód 8 probléma egyszerre történő megoldására. A vélemények alapján kiváló munkát végez a feladattal.

Felhasználási javallatok

A körömlemezek folyamatosan számos negatív hatásnak vannak kitéve. Legyen szó géllakk felhordásáról, felépítéséről vagy akár egyszerű mosogatásról forró vízben. Mindez a körmök lehúzódásához, ridegségéhez, sebezhetőségéhez vezet. Emiatt sok lány nem tudja megnövelni a kívánt hosszúságot, alkalmazni a tervező manikűrt, sőt félénknek érzi magát a kezével szemben.

A gyenge körmök gondos, szisztematikus gondozást igényelnek. Különösen dekoratív manikűr után, sellak felvitelével, mert a festésre való felkészülés során a köröm felső rétege levágódik.

Ezenkívül a körmök hámlanak hormonális rendellenességekkel. Függőleges barázdák jelenhetnek meg rajtuk, ami a víz-só egyensúlyhiányra utal. Ilyen esetekben az Evelyn 8 az 1-ben segítséget nyújt.

Eveline (Evelyn) 8 az 1-ben Egészséges körmök. A lakk használatára vonatkozó utasítások, ár, analógok, vélemények

Az eszköz segítséget ígér azoknak a fogyasztóknak, akiknek körmét a következők jellemzik:

Tünetektörvény
MeggyengültErősíti
HomályosRagyogó fényt ad
VékonyVastagok
TörékenyHidratál
HámlasztóKötések köröm mérleg
PuhaFeedek
MattFehérít
EgyenetlenElősegíti a köröm egészséges növekedését

A kezelés mellett sok lány a gyógyszert a köröm növekedésének serkentésére használja.

Fogalmazás

Az "erős köröm" nevű svájci formula segít helyreállítani a körömlemezek vízháztartását, elindítja a körmök regenerálódásának és növekedésének folyamatát.

A bevonat megbízhatóan megvédi őket az agresszív külső tényezőktől, természetes, ugyanakkor ápolt megjelenést kölcsönöz:

 1. Butul-acetát (butil-acetát) - oldószerként működik.
 2. Etil-acetát (etil-acetát) - zsírtalanítja a készítményt.
 3. Ftalinsavanhidrid - Ez egy polimer, amelynek köszönhetően a termék azonnal megszárad, és egy fényes fóliát hagy maga után.
 4. Glicols Copolimer - megakadályozza a lakk alkatrészeinek elmozdulását és lezárja a nedvességet a körmökben.
 5. Acetil-tributil-citrát- a körmöket erősítő anyag.
 6. Fumársav - antibakteriális hatású anyag.
 7. Gyémántpor - megbízhatóan erősíti, ragyogó fényt ad, és egyenletes bevonatot is biztosít.
 8. Ftálsav - tartósítószerként használják, és növeli a felhasználás időtartamát. Ez a formaldehid, amely szintén erős, feszesítő hatással van a körmökre.
 9. Maga a formaldehid mérgező anyag, amely szerepel a rákkeltők listáján. Az Evelyn 8 az 1-ben termék tömegtöredéke meghaladja a megengedett 0,2% -ot, ezért a biztonsága megkérdőjelezhető.

Eveline (Evelyn) 8 az 1-ben Egészséges körmök. A lakk használatára vonatkozó utasítások, ár, analógok, vélemények

Sokan félnek ennek a gyógymódnak a használatától, éppen ez az anyag miatt, ami valójában az egyetlen hátrány.

Evelyn 8 az 1-ben Egészséges körmök, amelyek áttekintése mindennek ellenére két frontra oszlott, a legnépszerűbb csúcson van a lányok körében. Egyesek a körmök gyors növekedésének bevált gyógymódjaként javasolják szeretteiknek, mások a formaldehid ártalmaira hivatkozva figyelmeztetnek a vásárlásra. Mindenesetre csak alkalmazás után lehet megítélni annak hatékonyságát.

törvény

A gyógyszert kartondobozba csomagolják, van egy betét, amely részletes információkat tartalmaz a felhasználásról és az ellenjavallatokról:

 1. Használat előtt tanácsos figyelmesen elolvasni a betétet.
 2. Először is, a lakkot hámozott körmök ragasztására tervezték. Ez annak köszönhető, hogy a körömlemez felületén a repedések kitöltik a polimereket.
 3. Maga a köröm egy filmmel van bevonva, amely eltávolítja a sárgaságot és kifehéríti a köröm újranőtt szélét. Dekoratív fényezés nélkül is "francia manikűrnek" tűnik.
  Eveline (Evelyn) 8 az 1-ben Egészséges körmök. A lakk használatára vonatkozó utasítások, ár, analógok, vélemények
 4. Ezenkívül a körmök deformációja esetén durva feldolgozás vagy sérülés után az eszköz segít a lemez igazításában és az egészséges köröm növesztésében, ahol szükséges.
 5. A körmök keménységét formaldehiddel érik el. Bár az anyag nem biztonságos, de ilyen kis mennyiségben és a betéten feltüntetett séma szerint úgy működik, ahogy a gyártó ígéri. A körmök keményebbé válnak, nem törnek össze olyan könnyen, a test károsítása nélkül.
 6. A készítmény antibakteriális anyagot tartalmaz, amely segít elkerülni a körmök szennyeződését a használat során.
 7. Maga a gyógylakk finom, fehér, áttetsző árnyalattal rendelkezik. Két vagy több rétegben nagyon szépnek és természetesnek tűnik.
 8. Gyorsan szárad. Különösen az első réteg. Gyakorlatilag felszívódik a körömbe, az első használat után megerősíti.
 9. A dekoratív lakk nagyon jól tapad hozzá. A gyártó manikűr alapjaként ajánlja és használja, amit sokan nagyon sikeresen végeznek.
 10. Sokáig marad a körmön. Gyakorlatilag nem válik szét, fokozatosan törli, és a természetes árnyék miatt nagyon láthatatlan. Azok számára, akiknek nincs idejük a teljes körű ellátást időben nyújtani, ez nagyszerű alternatíva.
 11. Hátránya a szag. Éles és kellemetlen.
Eveline (Evelyn) 8 az 1-ben Egészséges körmök. A lakk használatára vonatkozó utasítások, ár, analógok, vélemények
Eveline (Evelyn) 8 az 1-ben Az egészséges körmök kellemetlen szagúak.

A termék fokozottan tűzveszélyes, ezért nem kívánatos nyitott hőforrások közelében és közvetlen napfényben hagyni.

Alkalmazás

Az Evelyn 8 az 1-ben Egészséges körmök (a vélemények sürgetik, hogy egyéni alapon, és nem csak a gyártó ajánlása szerint használják) gyakran kíméletesebb módban, hetente egyszer, két rétegben használják. A gyártó elismeri, hogy lehetnek mellékhatások, ezért az alkalmazási technikát a saját testéhez kell igazítania.

Először is feltétlenül ellenőrizni kell az összetevők allergiás reakcióit. Szükséges, hogy a terméket egyrészt a körmökre vigye, és 2-3 napig figyelje őket. Negatív következmények, például viszketés, meleg érzés a körömágyban, égés vagy fájdalom a köröm alatt, elszíneződés vagy folyadék megjelenése, a kezelést abba kell hagyni, és a terméket azonnal le kell mosni.

Eveline (Evelyn) 8 az 1-ben Egészséges körmök. A lakk használatára vonatkozó utasítások, ár, analógok, vélemények

A legtöbb esetben a gyógymód nem okoz kellemetlenséget, majd egy kúra elvégezhető.

Alkalmazási séma

A kezelés első napján a lakkot egy rétegben viszik fel. A következő 2 napban további két réteget rétegeznek, naponta egyet. 4 alkalommal a gyógyszert körömlakklemosóval teljesen lemossák, és a folyamat újrakezdődik.

A kúra 12 nap, vagyis elegendő háromnapos négynapos ciklust végrehajtani, majd a gyógymódot az erősítés és a növekedés alapjaként lehet felhasználni.

Evelyn 8 az 1-ben Az egészséges körmök a lányok áttekintésében, amelyek leírják a használatuk tapasztalatait, gyakran 2 rétegben alkalmazzák, és ez több mint 10 napig elegendő. Ily módon minimalizálják a kockázatokat, miközben maximalizálják az előnyöket.

Mellékhatások

A legtöbb gyógymódhoz hasonlóan az Evelyn 8 az 1-ben mellékhatásai is vannak:

 1. Fájdalom a körömlemez alatt - deformálódás esetén, sérülés következtében vagy az akril, körmök eltávolítása után jelenik meg. Ebben az esetben néhány hétig kerülni kell a gyógyszer alkalmazását a sérült körmökre. Jobb, ha a körmöket olajokkal és fürdőkkel kezeljük, majd ezt követően egészséges körmöket növesztünk az Evelyn 8 az 1-ben segítségével;
  Eveline (Evelyn) 8 az 1-ben Egészséges körmök. A lakk használatára vonatkozó utasítások, ár, analógok, vélemények
 2. Égés és viszketés a köröm alatt és környékén - a gyógyszer összetevőire gyakorolt ​​allergia eredménye. Ebben az esetben kerülni kell a termék bőrre és kutikulákra történő felvitelét. Ehhez tanácsos zsíros krémmel vagy olajjal kenni őket;
 3. A körömlemez sárgulása és hámlása - a gyógyszer elutasításának jelei, ebben az esetben le kell mosni a szert és le kell állítani a kezelést.

A legtöbb esetben, amint azt a dermatológiai tesztek bizonyítják, ezek a kellemetlen következmények nem jelentkeznek, és a lányok több éven keresztül nem válnak el a terméktől.

Kombináció más eszközökkel

A termék a szokásos, színes körömlakk alapjaként használható. Így a termék sokkal tovább tart. Szükség van egyszer a tiszta körmökre, és amikor minden megszáradt, fedje le őket bármilyen színnel.

A lakk "top" -ként használható, mert fényes fóliát hagy maga után, amely az esztétikai hatás mellett erősít is.

A géllakk alapja helyett nem használható. Az ilyen típusú manikűrhöz speciális gélalapokat kell használni.

Tárolási feltételek és időszakok

A gyógyszer eltarthatósága a gyártástól számítva 2 év, a felbontás napjától számítva 12 hónap. Ez idő alatt a termék garantáltan nem sűrűsödik és nem veszíti el tulajdonságait.

Eveline (Evelyn) 8 az 1-ben Egészséges körmök. A lakk használatára vonatkozó utasítások, ár, analógok, vélemények

A gyermekektől elzárva kell tárolni, kerülve a közvetlen napfényt és nyílt hőforrások közelében.

Analógok

Az Evelyn 8 az 1-ben egészséges körmök allergia esetén a vélemények azt javasolják, hogy cseréljék ki a következő gyógyszerekre:

 1. "Intelligens zománc" - Az Evelyn 8 az 1-hez képest kissé gyengébb, és gyakran nem kívánt sárgulást okoz.
 2. CND RescueRXx keratin körömmaszk - tápláló maszk jojobaolajjal és keratinnal, amely a legérzékenyebbek számára is megfelelő. A maszk szisztematikus dörzsölésével a körömbe erősíti és táplálja. Ennek a gyógyszernek a hátrányai a magas ár és a hosszú, legalább egy hónapos kúra.
 3. Híres nevek az IBX-től - a körmök gyors regenerálódását jelenti, segít megszabadulni a ridegségtől és a fehér foltoktól. Ragasztja a köröm pikkelyeit is, megmentve őket a rétegektől. A csodalakk hátránya a magas ár és a korlátozott értékesítési terület.
  Eveline (Evelyn) 8 az 1-ben Egészséges körmök. A lakk használatára vonatkozó utasítások, ár, analógok, vélemények
 4. Lóerő "Mega körömerősítő" - az A és B5 vitaminnal telített készítmény segít a sérült körmök táplálásában és helyreállításában. Hátránya az ingyenes értékesítés hiánya, ezért nehéz eredeti terméket találni.
 5. ORLY kalciumpajzs lakk - olyan termék, amely a kalciumot közvetlenül a körömbe juttatja. A gyógymód segít azoknak, akiknek törékeny a körmük - ez a szervezet kalciumhiányának eredménye.
 6. Nl ásványi paszta a Masurától - A japán manikűrhöz szánt készítmény segíthet a köröm pikkelyeinek ragasztásában és ragyogásában.

Nagyon sok analóg van, mivel a kereslet nagy, és a gyártók folyamatosan próbálják fejleszteni termékeiket, hogy vonzzák az ügyfeleket és pozitív visszajelzéseket. Tehát maga az Eveline márka kiadta ennek a terméknek több változatát: érzékeny körmökhöz, arannyal és ezüsttel.

Ennek ellenére az Evelyn 8 in 1 Healthy Nails továbbra is a piacvezető, mivel ideális ár-teljesítmény aránya van, valamint nyolc irányban gyors a cselekvése.

Szerző: Angela Razgoeva (AnjelikaJoko)

Cikkterv:Lozinsky Oleg

Eveline 8 az 1-ben termékvideók

Az Eveline 8 in 1 egészséges köröm felhasználása:

https://youtu.be/bqnI9ymhY5s

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

 1. Elena F.

  Nincsenek negatív mellékhatások. Nagyon elégedett vagyok a pályázat eredményével. Hosszú évek óta használom. Az igazság ma már nem szabályos (több okból is). És egy barátom, aki ezt az eszközt használja, nagyon hosszú körmöket nőtt fel! Nagyon ajánlom !!

  Válaszolni

Arc

Lábak

Haj