Elle Fanning (rajongás). Forró fotók fürdőruhában, alakban, személyes életben, életrajzban

Fiatal, hollywoodi filmsztár, Elle Fanning a Disney hercegnő szerepével vált híressé Hajnal. A lány rendkívüli, mesés szépsége számos filmprojekt résztvevőjévé és a filmkészítők kedvencejévé tette, valamint a hackerek kívánatos áldozatává vált a hackereknek, akik illegálisan szereztek forró fényképeket egy „porcelánbabáról”.

Életrajz és személyes élet

Elle Fanning, akinek forró fényképeit az alábbi cikk tartalmazza, 1998 áprilisában született az amerikai Conyers-ben egy futballista és teniszező családjában. 3 éves korában a lány idősebb nővére, Dakota nyomdokaiba lépett, és filmekben kezdett el játszani.

Elle Fanning (rajongás). Forró fotók fürdőruhában, alakban, személyes életben, életrajzban

A kis színésznő debütáló művére húgával került sor Sean Penn "Én vagyok Sam" -jába, majd az "Elraboltak" és az "Ügyeletes apu" munkája következett.

2003-ban Elle szerepelt a "Doors in the Floor" c. Filmben, ahol az iker lányokat játszotta, akiknek szülei Jeff Bridges és Kim Basinger voltak, majd Brad Pitt és Cate Blanchett mellett megjelent a "Charlotte's Web" -ben és a "Babylon" -ban.

Elle Fanning (rajongás). Forró fotók fürdőruhában, alakban, személyes életben, életrajzban

2006-ban a színésznő szerepelt a "Nine" és a "Deja Vu" filmekben, majd megjelent a "The Lost Room" és a "Sacred Road" filmekben. 2007-ben Elle kis szerepet játszott fiatal Cate Blanchett karaktereként Benjamin Button furcsa történetében. Ugyanebben az évben a színésznő találkozik Phyllicity Hoffmannal a "Phoebe Csodaországban" forgatásán, majd húgával együtt a "A barátom egy angyal" c. Filmben játszik.

2010-ben a színésznő a következő filmekben játszott:

 • Valahol;
 • Vettünk egy állatkertet;
 • A Diótörő és a Patkánykirály.

2011-ben Steven Spielberg Super-8 című drámájában tűnt fel, majd a Bomb, az Youth és a Down Down munkája következett. 2014-ben Elle Aurora hercegnőt ábrázolja a Maleficent nagy képernyőn Angelina Jolie filmlegenda főszereplésével.

Elle Fanning (rajongás). Forró fotók fürdőruhában, alakban, személyes életben, életrajzban

2015-2016-ban. a színésznő a Trumbóban játszott, majd részt vett:

 • Neon Démon;
 • Hogyan lehet beszélgetni a lányokkal a partikon;
 • Az éj törvénye;
 • XX. Századi nők;
 • Balerina (hangjáték).

2017-ben Elle feltűnik a Végzetes kísértésben, majd csillaggal szerepel a Szépség a fenevadért című filmben, amely Mary Shelley író történetét meséli el.

2818-ban a színésznő a következő filmekben játszott:

 • Azt hiszem, most egyedül vagyunk;
 • Galveston;
 • Egy álomért.

2019 Elle-nek munkát adott Woody Allen "Esős nap New York-ban" című műsorában, valamint új találkozót folytatott Aurora hercegnővel a "Maleficent: Lady of Darkness" c. Filmben. 2020-ban a "Kijelöletlen utak" című film premierjét tervezik, ahol a színésznő Javier Bardem, Salma Hayek és Laura Linney mellett játszott.

Elle Fanning (rajongás). Forró fotók fürdőruhában, alakban, személyes életben, életrajzban

Fiatalsága miatt a színésznő még egyáltalán nem gondol a házasságra, és csak akkor találkozik fiatalokkal, ha az idő engedi. 2014-ben Elle Dylan Beckkel kezdett randevúzni, és 3 év után a fiatalok szakítottak. 2018 óta a 20 éves El a 38 éves Max Minghellával kezdett randevúzni, akivel még mindig kapcsolatban áll.

Alak opciók

A fiatal színésznő fényes eredeti szépségét nagyra értékelik a kiváló rendezők, akik örömmel forgatták a lányt Babilonban, a Benjamin Button titokzatos történetét, a Somewhere-t és a Super-8-at.

Elle Fanning (rajongás). Forró fotók fürdőruhában, alakban, személyes életben, életrajzban

A színésznő finom, kissé lányos szépsége teljesen ellentétes az elismert normákkal. Egy kicsi ormány, átlátszó szemek, sápadt bőr és arcok, amelyek nem veszítették el a gyermeki duzzanatot, hihetetlenül észrevehetővé teszik a színésznőt a szokásos ideális hollywoodi szépség hátterében.Alakparaméterek:

Növekedés175 cm
Súly59 kg
Mellbőség-derék-csípő87-63,5-89
Mellbőség85B
Mell térfogata2
Ruházat mérete4 (USA) vagy 34 (EU)
Cipőméret7 (USA)
HajszínVilágos színű
Szem színeKék
ÁllampolgárságAmerikai
Megjelenés típusaeurópai

Forró fotók

Elle Fanning (rajongás). Forró fotók fürdőruhában, alakban, személyes életben, életrajzban Elle Fanning (rajongás). Forró fotók fürdőruhában, alakban, személyes életben, életrajzban

Hogyan változott az idő múlásával

Elle Fanning, akinek forró fényképeit fiatal kora ellenére ellopták a hackerek, nagy utat tett meg a filmiparban, és fokozatosan átalakult egy lányból, akinek a szarvas Bambi szeme egy Disney hercegnővé és egy komoly újságíróvá vált.

Elle Fanning (rajongás). Forró fotók fürdőruhában, alakban, személyes életben, életrajzban

A nőiesség, a szépség és a frissesség ideálja, a hosszú, repülő ruhák imádása, El gyakorlatilag a mozilátogatók előtt nőtt fel, és évről évre egyre rendkívülibb szépséggé vált.

A szőnyegen állandóan villogó csinos lány El egy szelíd kis szépség, nagy, átlátszó szemekkel, takaros orrral és szelíd pírral az arcán, megszokva az egyetemes imádatot. A természetes megjelenést imádó színésznő úgy tűnik, hogy a gyönyörű hercegnők szerepeire lett teremtve, földöntúli varázsukkal elbűvölve az egyszerű embereket.

2014-ben a színésznő egy merész átalakítás mellett döntött, egy ideig világos barna hajú nővé vált, de aztán ismét visszanyerte a szőke „porcelánbaba” finom képét. Aurora hercegnő képe szó szerint üldözi a lányt 2018-ig, amikor a színésznő úgy tűnik, egy súlytalan, mesés teremtésből alakul át fényűző, földi, elbűvölő nővé, aki merészelte kipróbálni a 60-as évek élénk képét.

Elle nem állt meg ott, Elle mintha levette volna bosszantó krinolinruháját, és egy szelíd tinédzserből fokozatosan fényes és magabiztos fiatal, szexi lány lett, aki még mindig rendkívüli, de már olyan közeli és kézzelfogható szépségével tűnt fel.

Műanyagot csináltál

Elle Fanning (a forró színésznő fürdőruhás fotói megtalálhatók az Instagram oldalán) nagyon eltér a hollywoodi szépség színvonalaitól, és eddig úgy tűnik, egyáltalán nem törekszik a megjelenésének megváltoztatására.

A 22 éves színésznő, akinek természeténél fogva kicsi az orra, nagy a szeme és gyermekesen duzzadt az arca, soha nem végzett plasztikai műtétet, csupán a kozmetikai ellátásra szorítkozott.

Elle Fanning (rajongás). Forró fotók fürdőruhában, alakban, személyes életben, életrajzban

A tehetséges és szokatlan színésznő rajongói remélik, hogy az idő múlásával Elle-nek nem lesz szüksége arra, hogy valamit megváltoztasson magában, és továbbra is csodálkozni fog különcségével és fényes személyiségével.

Kozmetikai eljárások

Az Elle Fanning vékony és nagyon érzékeny bőre természetesen megfelelő kozmetikai ápolásra szorul. Egy csillag kozmetikusánál tett látogatás öröm és szükségszerűség, amelyre szükség van a hófehér arcszín megőrzése és a bőrhibák megjelenésének megakadályozása érdekében.

Gondoskodva a bőr szépségéről, az El a következőket végzi:

 • ultrahangos kozmetikai tisztítás, amely segít eltávolítani a kozmetikumok részecskéit és a pórusokba mélyen beszorult szennyeződéseket;
 • arcmasszázs;
 • tápláló maszkok növényi algákkal és hidratáló összetevőkkel.

A fiatal színésznőnek egyelőre nincs szüksége komoly kozmetikai eljárásokra, ezért a minimális szakmai gondozásra korlátozódik, amelyet havonta egyszer tölt el, valamint a fürdőbe látogat, amely lehetővé teszi, hogy ellazuljon a kimerítő filmezés után.

Szépségtitkok

Elle Fanning szerint nagymamája megtanította vigyázni a bőre szépségére és egészségére, aki úgy véli, hogy egy nőnek a nap bármely szakában vagy éjszaka bármikor nagyszerűnek kell lennie.

Arcápolás és smink

A színésznő és rokonai nagyon érzékeny bőrűek, Mary Jane nagymamája tanácsa segít neki gondoskodni. Az egyik fő előírás, amelyet a nagymama unokájának adott, a kötelező smink, amely még a szemét kiviteléhez is szükséges. Mary Jane a színésznő szerint még a ház takarítását is teljes sminkkel végzi, de a színésznőnek ez nem mindig tetszik.

Elle Fanning (rajongás). Forró fotók fürdőruhában, alakban, személyes életben, életrajzban

El szerint nagy mennyiségű kozmetikum árt a bőrnek, és úgy véli, hogy ebben a kérdésben jobb, ha Kiss Alicia tanácsát követi, nem pedig a nagymama tanácsait, aki smink nélkül el tud menni egy hétre. Elle számára egy ilyen példa nehezen teljesíthető, de a csillag szerint a bőrnek biztosan meg kell nyugodnia a kozmetikumoktól.

Interjúiban Elle megjegyzi, hogy tinédzserként megpróbálta fogkrémmel küzdeni a pattanások ellen, de ez nem vezetett semmi jóhoz. Most a színésznő konzervatívabb a mindennapi gondozásában, és inkább a szőlőmagolajat használja a smink eltávolítására, amely gyengéden tisztítja és nem szűkíti a szöveteket.

Tisztítás után a színésznő Loreal hidratáló szérumot visz az arcára. A színésznő minden reggel nedves törülközővel megtörli az arcát, majd krémet és fényvédőt alkalmaz a bőr védelme érdekében. Ha nem dolgozik, Elle megpróbálja a lehető legtermészetesebbnek tűnni. A színésznő rejtegetőt, néhány kiemelőt, L'Oréal Color Riche szempillaspirált és rúzsot visz az arcára - és ennyi, készen áll az indulásra.

Hajápolás

Elle Fanning a L'Orеal Paris márka arca, amelyet hajápolásra használ. A színésznő gondosan megtisztítja szőke szálait a márka szulfátmentes samponjaival, majd balzsamot alkalmaz.

Hetente többször a filmsztár olajokkal táplálja a szálakat, és a forgatástól való szabadidejében inkább természetes módon, traumatikus hőkészülékek használata nélkül szárítja a haját.

Amikor a színésznőnek nincs kedve lemosni a haját, lófarokba gyűjti a haját. El kaliforniai lánynak tartja magát, aki megengedheti magának, hogy úgy nézzen ki, mint aki éppen visszatért a strandról.

Sport

A színésznő nem szereti a sportot és nem jár edzőterembe, valamint megjegyzi, hogy társai társaságában gyakran kövérnek és lustának érzi magát. El néha jógázik. A lány megpróbálta a Pilates programot, de egyáltalán nem tetszett neki. Az egyetlen dolog, ami miatt a színésznő szíve gyorsabban ver, a balett, ezért Elle most próbál megfelelő táncórákat találni magának.

Étel

A filmsztár szerint minden barátja megszállottja az egészséges táplálkozásnak, és minden alkalommal, amikor szót ad magának, hogy kövesse a példájukat, de mindeddig eredménytelenül. A színésznő nem szereti a diétákat, és igyekszik jól étkezni.

Elle Fanning (rajongás). Forró fotók fürdőruhában, alakban, személyes életben, életrajzban

Különösen El szereti az édességeket, és soha nem fogja megtagadni a finom bézs fánkot. A filmsztár édesanyja szerint a lényeg az, hogy találjon valami kedvére való tennivalót, és akkor ehet, amit csak akar, de a színésznő egyelőre csak eszik, és megfelelő sportot keres.

Jó lövések

Az interneten nincsenek forró fotók Elle Fanningről, mivel a 24 éves sztár nem siet vetkőzni. Egy kicsi manó kinézetű lány szintén nem vett részt erotikus filmjeleneteken. A maximum, amit egy filmsztár megengedett magának, fürdőruhában játszott.

2019-ben a színésznő egy hackertámadás, "Celeb Jihad" áldozata lett, aki El fényképeit lopta el okostelefonjáról.

A lelet nagy csalódást okozott az emberrablóknak, amelyekről a kép pártatlan kommentjeiben rohantak. El, mint minden lány, imádja fényképezni a testét a tükör közelében, de ezt nagyon szerényen teszi, és a maximumot a színésznő kukucskáló mellkasa fedezte fel. Az okostelefonból hiányoztak a szexuális játékok pillanatképei, amelyekre a támadók reménykedtek.

Elle Fanning (rajongás). Forró fotók fürdőruhában, alakban, személyes életben, életrajzban

Az Instagramján Elle rendszeresen fotókat tesz közzé egy fürdőruhában. Tehát a "Maleficent" második részének forgatása után a filmszínésznő Olaszországba ment nyaralni, korábban elmondása szerint korábban fürdőruhát lopott el nővérétől, Dakotától. Az Instagramon közzétett képeken a színésznő gyönyörű, tónusú alakja látható piros fürdőruhában, hevederek nélkül, gyönyörű pózban, jachton napozva.

Eredmények és érdekes tények

Elle Fanning, aki 3 éves korában kezdte filmkarrierjét, és 24 évesen 30 filmben játszott, a következő:

 • 2x Szaturnusz-díj jelölt;
 • az MTV és a Screen Actors Guild Awards nyertese;
 • díjat nyert a Karlovy Vary Filmfesztiválon.

Érdekes El Faning tények:

 • A színésznő vére keveredett az ír, a német, az olasz, a francia, az angol és a normann ősök véréhez.
 • A lány kénytelen volt színésznővé válni, mert idősebb nővére, Dakota ezt az utat követte. A felnőtt lány fokozatosan kezdett komolyabb szerepeket kapni, és gyermekkorában Elle-t bízták meg, hogy játsszon vele, ami lehetővé tette számára, hogy ne veszítse el a főszereplő arcképszerűségét.
 • Súlyos munkarendje miatt a kis Elle-nek nem volt lehetősége iskolába járni, és átkerült az otthoni iskolába, amely a filmsztár nagymamájának, Mary Jane-nek volt a feladata.
 • A színésznő Marc Jacobs és Miu-Miu arca.
 • Elle szerepelt a Charlotte's Web-ben, de az epizód szerkesztése közben a karaktere elvágódott.

Elle Fanning (rajongás). Forró fotók fürdőruhában, alakban, személyes életben, életrajzban

 • A színésznő otthoni beceneve "Könyök", ami könyököt jelent.
 • A színésznő kedvenc könyveit "Twilight" -nak és "Charlotte's Web" -nek nevezi, kedvenc dalait, a Just Dance-t és a Diótörő szvitet Lady Gaga és Taylor Swift adja elő.
 • Ale kedvenc színei: rózsaszín, fehér, fekete, kék és szürke.
 • A színésznő imádja a szüreti ruhákat, és szívesen visel cowboy kalapot, pompomlány egyenruhát és pólót Hello Kitty szimbólumokkal.
 • A színésznő kedvenc étele a lazacos sashimi, a keksz és a vegetáriánus szendvics, és az ale soha nem hagyhatja el a fánkot.
 • A színésznő nem hisz a házasság intézményében, és úgy véli, hogy ha az emberek szeretik egymást, akkor egyáltalán nincs szükségük hivatalos igazolásra. Szava példaként Elle a hollywoodi házaspárt Goldie Hawnnak és Kurt Russellnek nevezi, akik több mint 40 éve élnek együtt hivatalos regisztráció nélkül.

Egy kis manó vagy mesebeli hercegnő, Elle Fanning arcú szépsége 3 évesen került a moziba, és a modern Hollywood egyik legkülönlegesebb és legfényesebb csillaga lett.

Elle Fanning (rajongás). Forró fotók fürdőruhában, alakban, személyes életben, életrajzban
Elle Fanning (a dögös fiatal színésznő fotói nem találhatók az interneten) egy bájos szőke lány, aki a képernyőn megtestesítette Aurora Disney hercegnő képét.

A filmsztár rendkívüli megjelenését a vezető rendezők nagyra értékelték, versengve egymással, hogy festményeiken lőjék le a lányt, valamint olyan fotósok, akik eddig sikertelenül álmodoznak arról, hogy "Aurora hercegnő" legyen forró fotózásaik hősnője.

Elle Fanning videó

Elle Fanning stílusa és megjelenése:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj