Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyag

Gina Lollobrigida - mozimegenda és a világ egyik legszebb nője, híres a Notre Dame-székesegyházban és a Fanfan Tulipánban játszott szerepeiről.

A téren táncoló gyönyörű cigány nő az olasz és a hollywoodi mozi szimbólumává vált, és maga a színésznő „a szépség, a báj és az elegancia ideálja”, akinek fiatalkori fényképei több mint 70 éve izgatják a férfiak szívét.

Rövid életrajz és személyes élet

Gina Lollobrigida (fiatalkori színésznő fotója, amelyet a cikk lentebb közzétett) 1927 júliusában született a római Subiaco városban egy bútorgyári munkás és egy háziasszony családjában. A leendő színésznő ritka szépsége már kora gyermekkorától felkeltette a figyelmet, és 3 éves korában segítette a kis Luiginát egy gyermek szépségverseny megnyerésében.

A kis szépség, amelyet nemcsak szép és szokatlan arca, de ritka tehetsége is megkülönböztet, háború gyermekévé vált, és kénytelen volt folyamatosan menekülni az égből hulló bombák elől. Kipróbálásával pénzt keresni az élelemért, a lány ülő lett, az utcán festett és zsúfolt helyeken kínálta szolgáltatásait.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyagA háború utáni években a leendő színésznő teljesíti gyermekkori álmát, először a Szent Szicíliai Akadémiára, majd a színházi iskolába iratkozik be, ahol vokált, drámát és improvizációt tanult.

A fiatal diák szokatlan szépsége vonzza az olyan rendezőket, akik a tehetséges lányt kis szerepekkel bízzák meg az előadásokban, és első keresett pénzüket színészi órákra költik. Egy tehetséges lány, aki lelkesen árulja rajzait, operaénekesnő vagy szobrász karrierjéről álmodozik, de a sors újabb meglepetéssel ajándékozza meg.

A Black Eagle film forgatásán azzal a céllal, hogy eladja több művét, a lány lenyűgözi Ricardo Fredomot, és kis szerepet kap a filmjében.

1947-ben Gina részt vett a Miss Italy versenyen, ahol a második helyet szerezte meg, csak Lucia Bose előtt veszített, aki később színésznő is lett, majd szerepelt a Love Potion, a Crazy About Opera és a Pagliacci c. ahol nemcsak a szerepet tölti be, hanem a vokális részt is.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyagGina, aki Olaszország kedvenc színésznőjévé vált, a Fanfan Tulipot forgatja, aki gyönyörű cigány nőként reinkarnálódik, jósolta Gerard Philippe katonai dicsőségének hősét és a királyi vér feleségét.

A film megjelenése után következő siker kissé megingatta a fiatal színésznő bizalmát a megfelelő szakma kiválasztása iránt, és az ezt követő Keleti útlevélben végzett munka végül meggyőzi, hogy összpontosítson a filmezésre, és legalább egy időre elhagyja az énekes és szobrász dicsőségének álmát.

Az Egy éjszaka menyasszony és a város védelme című munkája egyengette az utat az olasz filmsztár felé Hollywoodba, ahol Gina szerepelt az Ördög szégyene, a kenyér, a szerelem és a fantázia és a trapéz című filmekben.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyagGina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyag1956 elején a színésznőnek megtiszteltetés volt részese lenni a legendás "Notre Dame-székesegyháznak". és sok színésznő számára előadja Esmeralda áhított szerepét, amely a Lollo filmgyűjteményben ikonikussá és szeretetté vált.

Gyönyörű, cigány nője, aki a Quasimodót előadó Anthony Quinn karjaiban pihen, a nőiség és a szépség igazi szimbólumává vált, és elhozta a színésznő képzőművészeti díját is, amelyet a Francia Kulturális Minisztérium adott át.

Ugyanebben az évben a színésznő a világ legszebb nőjében játszott, ahol beteljesíti gyermekkori álmát, hogy operaénekesnővé váljon. A "Tosca" összes szóló része a filmben megszólalt, Gina önállóan lépett fel, amiért olasz díjat kapott David di Donatellótól.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyag1959-ben a filmsztár a "Salamon és Sába királynője" részévé válik, amiért Lollobrigida és párja, Yul Brynner számos kitüntetéssel részesült, ezúttal az amerikai mozitól.

Hihetetlenül népszerűvé vált, a színésznő jogot kapott, hogy kiválassza azokat a képeket, amelyeken szeretne játszani, és elutasítja az akciófilmekben való részvétel és a hülye szerelmi történetek ajánlatait.

A következő 20 évben Gina filmgyűjteményét művek egészítették ki:

 • a "császári Vénuszban";
 • a "Viharos tengerben";
 • a "Szép novemberben";
 • a "Király, királynő és Jack" -ben;
 • a "Gyere szeptemberben" c.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyagEurópában és az USA-ban aktívan fellépő színésznő a múlt század 70-es éveiben majdnem befejezte karrierjét, döntését azzal jellemezte, hogy minden új szerepnek nem meg kell ismételnie a korábban elérteket, hanem sokkal jobbaknak kell lennie, mint az előző. Tehát a 70-es években a színésznő csak a "Halálos bűn" -ben jelent meg, majd régóta szeretett szobrászatának és fotóriporterének szentelte idejét.

1973-ban Gina kiadta első fényképalbumát, ahol híres színészek, valamint az olasz labdarúgó-válogatott képeit mutatta be, majd egy évvel később a "Girl, with a pearl in a hand" című szobra egy nemzetközi fesztivál nyitánya lett.

1976-ban a színésznő úgy döntött, hogy kipróbálja a rendezői széket, és egy Kubáról szóló dokumentumfilmet forgatott, amelyhez személyesen készített interjút Fidel Castróval.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyagGina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyag

Egy filmsztár szobrait többször kiállították a világ legjobb múzeumaiban, és 2003-ban a színésznő a moszkvai Puskin Múzeumban rendezett kiállítást, amelyen nemcsak a város lakói, hanem a főváros vendégei is részt vettek.

Munkája mellett Gina Lollobrigida sok időt szentel a jótékonyságnak, emellett az UNICEF és az UNESCO nagykövete. A színésznő nemcsak a nemzetközi közösségekben gondozza az állatokat, hanem saját birtokán is, ahol mintegy 600 különféle madárfaj található, amelyek közül a színésznő közvetlenül Olaszország utcáin szedte fel a pusztulást.

Olaszország sztárjának 90. ​​évfordulója tiszteletére a kormány szőnyeg terjesztését rendelte el Róma központjában, majd nagy fogadtatást szervezett. Gina maga készített egy új szoborgyűjteményt az évfordulójára, amelynek eladásából származó pénzt jótékonysági célokra fordította.

A színésznő korát "érdekesnek" nevezi, és úgy véli, hogy ez messze van a határtól, hiszen a nagynéninek sikerült 113 évesen megélnie, így a filmsztárnak van mire törekednie.

A színésznő szerelmi kapcsolatai nem kevésbé intenzívek voltak, mint filmkarrierje, bár magát Ginát soha nem különböztette meg a komolytalanság. 1949-ben a filmsztár először és egyetlen alkalommal ment férjhez Milgo Skotic jugoszláviai orvoshoz, akivel körülbelül 22 évig élt, és egyetlen apjától elnevezett fiát hozta világra.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyag
A fotón - Gina Lollobrigida férjével, Milko Skotic jugoszláv orvossal

1971-ben a házasság felbomlott, és 7 évvel később a színésznő volt férje tragikusan meghalt egy repülőgép-balesetben. Miután szabaddá vált, a filmsztár viszonyt folytatott Frank Sinatrával, őt Yul Brynner és George Kaufman követte. Ginának tulajdonították a kapcsolatot Jurij Gagarinnal is, de maga a filmsztár soha nem erősítette meg a pletykákat.

50 éves korában a színésznőnek viszonya volt a 20 éves Javier Ragu-val, egy fiatal építészrel, akivel körülbelül 20 évig élt, de nem sokkal a hivatalos esküvő előtt meggondolta magát.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyagBarátja megbántva, 6 évvel később Javier illegálisan regisztrálta a házasságot, ami súlyos botrányt és jogi csatát váltott ki Gina által, aki úgy vélte, hogy a fiatal gigolo zsebre akarja tenni a pénzét.

Milko filmsztár fia 2014-ben bírósághoz fordult, és követelte, hogy édesanyját cselekvőképtelennek nyilvánítsa, és ezáltal megmentse a családi vagyont a fiatal szerelmesek meggyilkolásától, de a bíró nem felelt meg a felperes igényeinek. Megsértődött fián, Jinen, életét szeretett unokájának, Dimitrinek szentelte, akiben igazi folytatását látta.

Alak opciók

Gina Lollobrigida (a színésznő fiatal korában készült fotói megtalálhatók az interneten, valamint számos magazinban) a szépség, az elegancia igazi színvonalának és a fülledt mediterrán tengerpart szimbólumának számítanak.

A fekete hajú csillag fényűző alakja, hihetetlenül vékony, 53-59 cm-es derékkal és terjedelmes mellszobrával a "Szimbólum" címet kapta a filmsztárnak, és sok nő irigyelte is, akik között volt a legendás filmszínésznő, Sophia Loren is.

Alakparaméterek:

Növekedés160 cm
Súly55 kg
Mellbőség-derék-csípő87-53(59)-89
Mellbőség85V
Mellméret2
Ruházat mérete8
Cipőméret6 USA
HajszínA fekete
Szem színeSötétbarna
Állampolgárságolasz
Megjelenés típusaeurópai

Hogyan változott fiatalkorában

Fiatalkorában Gina Lollobrigida, akit ifjúkorában valódi szexszimbólumnak és a mediterrán szépség ideáljának tekintettek, mindig joggal büszke luxus, ideális homokóra alakjára, hihetetlenül vékony derekával, amely 53-59 cm-re nyúlik, és így előnyösen ellentétben állt a csodálatos mellszobrával és a csípővel.

A mély nyakkivágású ruhák és a hálós csipkeharisnya miatt a filmsztár milliói bálványává és a múlt századi olasz mozi igazi bálványává vált.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyagAz idő múlásával a filmszínésznő, aki korán elhagyta a díszletet, átvette kedvenc szobrát, amelyhez hozzáfűződött a fényképezés iránti szenvedélye, de nem vesztette el szép alakját.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyagNegatív a műanyagból, és a múlt évszázad sok csillagához hasonlóan a szépség öregedését részesíti előnyben, a filmsztár, és 60 éves korában megőrizte korábbi formáit, továbbra is vörös szőnyegen és hivatalos árusítóhelyeken jelentek meg krinolinos és mély nyakkivágású ruhában.

Gina frizurájával és hajszínével kísérletezve szőke, barna és vörös volt, de soha nem változtatta meg az élénk színek, a minimális smink és a csipkés fehérnemű iránti szeretetét.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyagAz életkorral összefüggő változások csak 70 évesen megelőzték a színésznő alakját, hozzáadva az életkorral összefüggő ptosist és súlyt adva az arcán megjelenő ráncoknak.

A megjelenés megváltozása egyáltalán nem zavarta a korábbi milliók bálványát, aki megjegyezte, hogy korát elég érdekesnek tartotta, és továbbra is azt csinálta, amit szeretett, és a fiatal férfiakkal volt dolga.

A 92 éves Gina Lollobrigida még mindig tele van erővel, és bár az eltelt évek nyomot hagytak az arcán és az alakján, nem tudták megváltoztatni a filmsztár vidám és akaratos karakterét, valamint a szeretett szobor iránti szenvedélyt, amelyet a filmszínésznő fiatalsága titkának nevez. ...

Műanyag

Gina Lollobrigida (a fiatalkori fotó a színésznőről a "Fanfan Tulip" és a "Notre Dame-székesegyház" képein látható, amelyek továbbra is rendszeresen megjelennek fényes kiadványokban) a Subiaco hegységből származnak, ahonnan a legenda szerint földöntúli szépségű lányok jelennek meg.

A színésznő fényűző megjelenése, amely a mediterrán stílus, az elegancia és a stílus szimbólumává vált, ennek közvetlen megerősítése.

A filmsztár, aki elérte a 92. életévét, egyáltalán nem fél az öregedéstől, megjegyezve, hogy 20 éves korában egy nő csak 40 év után fázik, 30 évesen - temperamentumú és forró. A színésznő szorgalmasan megőrizte a fő szexszimbólum címet és a mozi első szépségét a francia "Angelica" Michelle Mercier-vel és Sophia Loren olasz királynővel folytatott versenyeken.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyagA színésznő, aki soha nem folyamodott műanyaghoz, többször vigyorogva mutatta meg vetélytársainak hiányosságait, akik - bár sikertelenül - megpróbálták elfoglalni helyüket a szépség talapzatán.

A múlt század 60-as éveinek korszakában, amikor a plasztikai sebészet ritkaságnak számított, és a színésznők számára szinte elfogadhatatlannak tartották, pletykák voltak arról, hogy Michelle Mercier műanyagok segítségével próbálta megismételni Gina ajkai görbületének természetes szépségét, aki külsőleg nagyon hasonlított egy olasz filmsztárra.

A filmszínésznő, Sophia Loren örök vetélytársa Lollobrigida mellszobrát szilikon alkotásnak nevezte. A színésznő La Lollo hihetetlenül nagy mellei miatt elismerve a plasztikai sebészet vádjaira reagálva, amelyet a múlt század 50-es éveiben a színészek számára teljesen elfogadhatatlannak tartottak, javasolta Sophia Lorennek, hogy vetkőzzen le és hasonlítsa össze mellének méltóságát és szépségét.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyagLauren elutasította a versenyt, és Gina egymillió dollárért biztosította legendás mellkasát a megereszkedés és a rugalmasság elvesztése ellen. A szerződés alapján minden évben a biztosító ügynökének meg kellett mérnie a színésznő mellét a kezdetektől a mellbimbókig, és az eredményt egy speciális oszlopban kellett rögzítenie.

A filmsztár csak 70 évesen kapta meg a biztosítási díjat, amihez csodálatos kertjét fektette.

Szépségtitkok

Gina Lollobrigida (a színésznő fiatalkori fotója az igazi olasz szépség és érzékiség szimbólumává vált) soha nem félt az öregségtől, és 92 éves korát "érdekesnek" nevezi. A filmsztár szerint az ember csak akkor öregszik, amikor nincs mit kezdeni, és ez egyáltalán nem fenyegeti, mert van egy kedvenc fényképe és szobra.

Igazi olaszként a színésznő boldogan vigyázott megjelenésére, és igyekezett nemcsak megőrizni, hanem növelni azokat a természeti adatokat, amelyek annyira szükségesek a körülötte lévő Olaszország és Franciaország ideális szépségei között.

A színésznő szerint a fő kozmetikum a szerelem, ő az, aki lehetővé teszi, hogy szépnek tűnjó, a színésznő szerint az arc szépsége és a jó bőrszín érdekében is be kell tartani a napi rendet és teljes mértékben pihenni.

Smink

Gina Lollobrigida szerint a nő egy törékeny virág, amely szeretettel virágzik és kiszárad, ha nem elég gondozni... Sminkjeiben a színésznő inkább betartotta a minimalizmus elvét, megpróbálva a szemre vagy az ajkakra koncentrálni.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyagA színésznő egy vékony nyíllal próbálta hangsúlyozni a szemeket, majd árnyékok segítségével megadta a szarvas Bambi csábító megjelenését, az ajkakhoz pedig csak élénk színű rúzsokat használt, ami érzéki és szexi száj hatását keltette. A színésznő kecses, de nem túl vékony szemöldökét hozta létre, gyönyörű, kissé megemelt ház alakját adva nekik.

Frizura

Ginának köszönhetően divatba jött a Lollo frizura, amely a fodrászatban igazi slágerré vált, és úgy néz ki, mint egy közepes hosszúságú haj szép frizurája.

Pályafutása során a színésznő többször megváltoztatta a stílusát, szőke, barna és vörös hajú volt, de a középhosszú stílusban elhelyezett természetes sötét hajszínének köszönhetően igazi sikert tudott elérni.

Diéta

Igazi olaszként Gina, becenevén Lollo, utálta az étrendeket, és inkább hetente ötször enni, amit szeretett. Az elmúlt 2 napban a színésznő elhagyta a testet kirakodás céljából, amely során a filmsztár nagyon szigorú, szinte minimális étrendet tartott be, amely lehetővé teszi a test teljes tisztítását és a testsúly csökkentését.

A színésznő étrendje böjt napokon:

ReggeliTöbb pohár szénsavmentes ásványvíz
Vacsora
 • 50-70 g alacsony zsírtartalmú sajt;
 • 150-200 g sovány hús;
 • egy pohár természetes gyümölcslé (jobb, mint a narancs)
VacsoraEgy pohár vizet citromlével

A színésznő több mint 60 éve folytatja ezt a fajta táplálkozást, és megjelenéséből ítélve ez lehetővé teszi, hogy tökéletesen megőrizze testformáját.

Stílus

A színésznő stílusa könnyű, felszerelt ruhák lélegzetelállító nyakkivágással, könnyű sminkkel és finom, szexi frufruival, amely világszerte népszerűvé tette a filmsztárt.

A színésznő még 92 éves korában is igyekszik divatosan és elegánsan öltözködni, előnyben részesítve az élénk színeket, a mély nyakkivágást és az alakot hízelgő stílusokat.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyagGina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyag

A filmsztár kedvence az Yves-Saint Laurent által létrehozott New Look stílus volt, amely testhezálló ruha volt, krinolinnal, amely tökéletesen hangsúlyozta a derékvonalat. Egy ilyen kép tökéletesen megfelelt a filmsztár stílusának, és hozzájárult egy szelíd és védtelen női kép kialakulásához.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyag

A színésznő másik slágere a piros fehérnemű volt, amelyet Gina mutatott be az egyik filmben. Azzal, hogy bevezette ezt a stílust a divatba, a színésznő úttörő és az igazi, természetes szexualitás jelképe lett a férfiak milliói számára.

A színésznő mindig megjegyezte, hogy sokáig utálta a ruhaválasztást, és ha meglát egy hozzá illő ruhát vagy cipőt, akkor kristályos cipőt vásárol, és egy mérettel kisebb ruhákat vesz.

Ékszerek

A filmsztár egyszerűen imádja az ékszereket, és hatalmas smaragdokból készült ékszerek hatalmas gyűjteményének a tulajdonosa. A luxus iránti szeretete ellenére Gina megpróbál nem ékszereket mutatni, inkább valami kevésbé mutatós ruhát visel az emberek számára.

1976-ban, a Fidel Castróval készített interjú során a politikusnak nagyon tetszett a színésznő gyémántórája, amelyet még felajánlott, hogy kicserélje saját kiegészítőjére.

Eredmények és érdekes tények

A fiatal Gina Lollobrigida fotói az igazi olasz báj és szépség szimbólumává váltak, és többször megjelentek a vezető fényes kiadványok oldalán.

A színésznő, aki filmkarrierje során 80 filmben játszott, a következő lett:

 • Háromszor jelölt és Golden Globe-díj nyertese;
 • Kétszeres nyertese a "Képernyős Színészek Céhe" díjnak;
 • a berlini és a cannes-i fesztivál győztese.

Gina Lollobrigida. Fotó fiatal korában, életrajz, ábra, műanyagÉrdekes tények Gina Lollobrigida:

 1. A színésznő igazi neve Luigina, a Lollo becenév pedig a La Lollo-i filmsztár nagy mellszobra miatt került továbbításra.
 2. A színésznő a 4 gyermekes család 4. gyermeke volt, akik mindegyike az olasz hegyek szépségének megszemélyesítője lett.
 3. A háború után a lány kénytelen volt modellművészként dolgozni, és az utcán vagy az üzletekben festette a járókelők portréit.
 4. Gina soha nem akart színésznő lenni. Álma és hobbija az operaénekelés és a szobrászat volt, színészi karrierje egészen véletlenül kezdődött.
 5. 2013-ban a színésznő elárverezte luxus smaragd ékszereit, és az összes bevételt az őssejt-kutatási alapnak ajánlotta fel.
 6. A színésznő 1 millió dollárért biztosította legendás mellkasát a ptosis ellen, és csak 70 évesen kapott biztosítást.
 7. Musztafa Tuls szíriai védelmi miniszter, mielőtt csapatai 1983-ban a színésznő érdekében leszálltak volna, elrendelte, hogy ne öljék meg az olasz katonákat.
 8. A színésznő többször megjegyezte, hogy bár sok regénye volt, a férfiak nem nyújtottak neki kezet és szívet, mert imádnak szépekkel találkozni, de feleségül veszik az alázatosakat és engedelmeseket, vagyis azokat, akiknek nincsenek rá jellemző tulajdonságai.
 9. Gina véleménye szerint a nő életkorát könnyen meghatározhatja barátai és barátai szavai. Tehát a pontos szám érdekében a színésznő azt tanácsolta, hogy vonjon le 7 évet a többi nő által meghívott életkorból, és adjon hozzá 5-öt ahhoz az ábrához, amelyet a férfiak hívnak.
 10. Egy filmsztár megfigyelései szerint a nagyon gazdag férfiak általában nagyon gonoszak.

Gina Lollobrigida az olasz filmművészet szimbóluma és a 20. század nemi szimbóluma, akinek szépsége fiatalkorában több millió férfit megbolondított, és nemcsak hétköznapi nőket, hanem vezető filmszínésznőket is megforgatott.

A lányokat gyönyörű virágnak tekintve egy hihetetlenül szép és tehetséges színésznő, akinek fényképei minden fényes kiadványban megtalálhatóak voltak, rengeteg gyönyörű filmszerepet játszott, de mindig szobrászatról álmodozott, akinek hobbija boldogságot és örök fiatalságot adott neki.

Videó a témáról: Gina Lollobrigida - élettörténet

Élettörténet - Gina Lollobrigida:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása.Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj