Aishvaria Rai. Fotók plasztikai műtétek előtt és után, photoshop, smink nélkül, fiatalkorában és most, hogyan fogyott a színésznő

Aishwarya Rai, a híres bollywoodi színésznő meghódíthatta Los Angeles-t és a világ minden táján élő nézők szívét. Az indiai nő fotói, akiket a szépségversenyek történetében a "Legszebb Miss World" néven ismernek el, folyamatosan megjelennek az Instagramon és a magazinok címlapjain, örvendezve a "Spice Princess" egzotikus megjelenésének és tehetségének rajongóit.

Indiai divatmodell és színésznő

Aishvaria Rai. Fotók plasztikai műtétek előtt és után, photoshop, smink nélkül, fiatalkorában és most, hogyan fogyott a színésznő

Aishwarya Rai (az indiai filmipar fő díszének fényképei, amelyeket luxusszáriban rögzítettek, a vörös szőnyeg dísze lett a 2005-ös cannes-i filmfesztiválon) - a sötétbarna hajú és szürke szemű egzotikus szépséget India egyik szimbólumának tekintik.

Pályafutását 24 évesen kezdte, a Miss World versenyen aratott diadalmas győzelem után a fiatal lány soha nem látott népszerűségre tett szert a filmiparban, később a legjobban kereső bollywoodi filmekben szerepelt - Mumbai városa, amely Hollywood indiai analógja (Kalifornia, USA).

A 2000-es évek eleje óta. Rai amerikai filmekben próbálta ki magát, ő lett az első indiai születésű színésznő, aki sikeresen meghódította a Hollywood Hills-t.

Aishvaria Rai. Fotók plasztikai műtétek előtt és után, photoshop, smink nélkül, fiatalkorában és most, hogyan fogyott a színésznő
Aishwarya Rai Bachchan a Miss World 1994 győztese!

Az Aishwarya egy stílusikon és példakép több millió indiai nő számára.

Az egykori divatmodell a rangos indiai Padma Shri befogadója és a Francia Irodalmi és Művészeti Rend tisztje. A színésznő egzotikus megjelenése és fényűző alakja, amely nem jellemző a vékony hollywoodi filmsztárokra, lehetővé tette, hogy a Paradicsom millióinak álma váljon.

Bachchan asszony viaszmásolata a Madame Tussauds igazi gyöngyszemének számít.

Alak opciók

A színésznő alakjának paraméterei nem különböznek valami szokatlantól, mint a modell lányoknál. Az egyetlen dolog az alacsony termete.

Növekedés170 cm
Súly56-58 kg
Mell térfogata86 cm
Derék66 cm
Csípő89 cm
Mellkas2. méret
Ruházat mérete42-44
Cipőméret7 USA - 38 EU

Fotó fiatalon

Fiatal korában a lány nagyon szégyenlős volt, így a hálózatról gyakorlatilag nincsenek őszinte fotók a csillagról. Azonban valóban nagyon vonzónak tűnt, ezért állandó népszerűségnek örvendett a nyilvánosság körében.

Aishvaria Rai. Fotók plasztikai műtétek előtt és után, photoshop, smink nélkül, fiatalkorában és most, hogyan fogyott a színésznő Aishvaria Rai. Fotók plasztikai műtétek előtt és után, photoshop, smink nélkül, fiatalkorában és most, hogyan fogyott a színésznő Aishvaria Rai. Fotók plasztikai műtétek előtt és után, photoshop, smink nélkül, fiatalkorában és most, hogyan fogyott a színésznő

Az ifjúkori fotók csak megerősítik e szépség megjelenésének egyediségét.

Hogyan fogyott Aishwarya Rai

Aishwarya Rai fiatal korában büszke volt karcsú alakjára, azonban, amint az az alábbi fotón is látható, nem volt mindig vékony. A 2000-es évek elején a magas mell, a csípő és a karcsú derék miatt a nő már megkülönböztethető volt a korszak többi elbűvölő csillagától.

Lánya születése után hormonális egyensúlyhiány lépett fel a testében, ami erős súlygyarapodáshoz vezetett a terhesség és a szoptatás alatt. Rai több mint 25 kg-ot hízott. Melle és csípője nagymértékben megnagyobbodott, kettős áll jelent meg, gyomrában és oldalán ráncok keletkeztek.

Aishvaria Rai. Fotók plasztikai műtétek előtt és után, photoshop, smink nélkül, fiatalkorában és most, hogyan fogyott a színésznő
Aishwarya Rai fényképe a fogyás előtt - a 2000-es évek elején

A színésznő kövér teste sok rajongóban negatív érzelmeket okozott. Az internet tele volt olyan címsorokkal, amelyekben a bollywoodi sztárt azzal vádolták, hogy megsértette Indiát a megjelenésével, mivel egy közszereplő köteles vigyázni magára.

Aishvaria Rai. Fotók plasztikai műtétek előtt és után, photoshop, smink nélkül, fiatalkorában és most, hogyan fogyott a színésznő

A színésznő védői éppen ellenkezőleg, támogatták Aishwaryát, azzal érvelve, hogy az anyaságban az anya és a gyermek egészsége a legfontosabb, nem pedig a megfelelő szoptatás rovására menő modellparaméterek.

Rai többször is azzal érvelt, hogy Indiában különböző szépségkanonok vannak, amelyek nagyon eltérnek Hollywoodtól.

Az indiai férfiak a nőknél leginkább az otthonosságot és a főzés képességét értékelik, a feleség fényűző formái pedig örömet okoznak férjüknek és a jó táplálkozás bizonyítékai. Hollywood nem értett egyet Aishwarya véleményével, és a színésznő további karrierjét komoly fenyegetés fenyegette.

Rai, aki többször is azt állította, hogy nagy örömmel elhagyja a mozit lánya és férje kedvéért, nem akarta elveszíteni a népszerűségét, engedett a közvéleménynek és megpróbálta visszanyerni korábbi alakját.Aishvaria Rai. Fotók plasztikai műtétek előtt és után, photoshop, smink nélkül, fiatalkorában és most, hogyan fogyott a színésznő

Az év során Aishwarya különleges étrendet követett és személyi edzővel dolgozott. A "Fűszerek hercegnője" soha nem tartotta be az étrend szigorú korlátozását, ezért hosszú ideig diétát választott, a hagyományos indiai módszerre összpontosítva, amely a következőkből áll:

 • A hús, sütemények, desszertek, zsíros ételek teljes elutasítása.
 • Legalább 2 liter tiszta víz és bármilyen mennyiségű indiai tea napi ivási adagjának kötelező betartása.
 • A citromtól eltérő gyümölcsök kivételével. A citrusfélék héja megengedett a reggeli zabkása adalékaként. A levet salátaöntetként használják.

A színésznő napi étrendje hosszú ideig a következőkből állt:

 • nagy mennyiségű főtt barna rizs;
 • friss zöldségek;
 • sovány halfajok;
 • alacsony zsírtartalmú természetes tejtermékek;
 • aszalt gyümölcsök;
 • tenger gyümölcsei.

Aishvaria Rai. Fotók plasztikai műtétek előtt és után, photoshop, smink nélkül, fiatalkorában és most, hogyan fogyott a színésznőAz indiai étrend fő feltétele nagy mennyiségű fűszer, például kurkuma, fahéj, curry fogyasztása, amelyek elősegítik az anyagcserét és elősegítik a zsírégetést.

A megfelelő táplálkozás mellett Aishwarya személyi edzőt vett fel, aki elkészítette a csillag számára szükséges gyakorlatsorozatot. A Paradicsom nem szereti a fitnesz klubokat, és miközben fogy, a napi jóga- és meditációs órákra hagyatkozik. A filmsztár kizárta a kardióeszközöket is, inkább sokat sétált a gyerekkel.

A kemény munka és a szigorú diéta lehetővé tette a színésznő számára, hogy visszaállítsa kislányos alakját. 2017-ben Aishwarya meglepte a rajongókat azzal, hogy egy karcsú alakot mutatott be egy luxus fényes ruhában, amelyet Hamupipőke-ruha módjára készítettek.

Plasztikai műtét

Aishwarya Rai (a világ egyik legszebb nőjének fényképei többször díszítették a fényes kiadványok borítóját) folyamatosan azt állítja, hogy soha nem fordult plasztikai sebészekhez, szépsége pedig a természet ajándéka. Az egyetlen megjelenésbeli változás, a színésznő az állkapocs alakjának korrekcióját és a fogak időszakos fehérítését nevezte sötétnek a kis kalciummennyiség miatt.

A sztár állításai ellenére a plasztikai sebészet szakemberei, valamint kollégája és egykori szeretője, Rai Salman Khan azt állítják, hogy Aishwarya többször igénybe vette egy plasztikai sebész segítségét.

Aishvaria Rai. Fotók plasztikai műtétek előtt és után, photoshop, smink nélkül, fiatalkorában és most, hogyan fogyott a színésznő

A színésznő fényképeinek alapos elemzése a következőket javasolta:

 • A 90-es évek közepén, a „Miss World” cím megszerzése után a lány orrplasztikához folyamodott. A sebész kissé összehúzta a csillag orrának hegyét, arisztokratikusabb pillantást vetve az arcra.
 • A 2000-es évek elején, megtéve az első lépéseket a hollywoodi hírnév felé vezető úton, Aishwarya felkereste a klinikát, és korrigálta az állkapocs vonalát és a fogak alakját, megszerezve a karrierjéhez szükséges hollywoodi mosolyt.
 • Szülés után a 40 éves filmsztár nagyon megterhelte magát, és majdnem elvesztette vonzerejét. Visszatérve a "Jodha hercegnő" formához, az étrend és a fitnesz mellett zsírleszívást hajtott végre, amely segített neki a kövér formák korrigálásában.
 • 2016-ban a színésznő hialuronsav-töltőanyagokkal finomította az arcát. A csillag bőre természetesen hajlamos a korai öregedésre.Rai fényképei nagy mennyiségű sminket mutatnak a korai ráncok elfedésére. A gél beillesztése az arccsontokba lehetővé tette az életkorral összefüggő változások kiküszöbölését, az arcok alakjának korrigálását és az arc alsó részének meghosszabbítását.
 • Ugyanebben az évben Aishwarya korrigálta ajkait hialuronsavval készült géllel. A színésznő szája szokatlan kövérségre és csábításra tett szert.

Rai megjelenésének változásai nagyon körültekintően történtek. A műtéti beavatkozások gyakorlatilag láthatatlanok, nincsenek nyilvánvaló hegek az arcon, és megmaradnak a természetes arckifejezések. A minimális műanyag beállítások segítették a színésznő fiatalosságát és vonzerejét, miközben megőrizte a ragyogó személyiséget.

Szépségtitkok

Aishwarya Rai (a bollywoodi csillag fényképei, amelyek a filmszínésznőt férje karjába örökítik, El egyik 2010-es megfordulásának egyik szenzációjává vált) aktívan ápolja arcát és alakját.

Aishvaria Rai. Fotók plasztikai műtétek előtt és után, photoshop, smink nélkül, fiatalkorában és most, hogyan fogyott a színésznő

A "Fűszerek hercegnője" készségesen megosztja szépségtitkait az újságírókkal, megjegyezve, hogy virágzó megjelenését a következőknek köszönheti:

 • Határozott fegyelem, fiatalságtól kezdve arra tanítják, hogy vigyázzon az arcra. Modellként Aishwarya a napi tisztítási eljárásokat automatikussá tette. A csillag soha nem engedi magát lefeküdni festett arccal, megpróbálja alaposan megnedvesíteni a bőrt, és könnyű, otthoni peelinget végezni legalább 1 alkalommal 7-10 nap alatt.
 • Gondos napvédelem. Mielőtt elhagyná a házat, a színésznőnek fényvédőt kell felvinnie az arcára, a nyakára, a dekoltázsára és a kezére. Indiában a fehér bőr nagyra becsülik, és a csillag nem akarja elveszíteni szépségét az UV-sugarak miatt.
 • Az ivási rendszer betartása. Minden reggel Aishwarya egy pohár vízzel és citromlével kezdi az emésztőrendszer felébresztését. A filmsztár megpróbál legalább 8-10 pohár tiszta vizet és sok indiai teát meginni naponta.Aishvaria Rai. Fotók plasztikai műtétek előtt és után, photoshop, smink nélkül, fiatalkorában és most, hogyan fogyott a színésznő
 • Jó pihenést. Mrs. Bachchan szerint az alvás a szépségének legfőbb titka. Az alváshiány okozza a ráncokat, a zúzódásokat és a szem alatti táskákat. A kis mennyiségű alvás igazi stresszt jelent a test számára, ami az édesség iránti szenvedélyt, az anyagcserezavarokat és ennek eredményeként a felesleges kilók megjelenését váltja ki. Aishwarya nyomatékosan javasolja, hogy minden nő, aki elérte a 30. életévét, legalább 8 órát aludjon.
 • Helyes életmód. Rai soha nem dohányzott vagy alkoholfüggő volt. Néha egy partin egy csillag megengedhet magának egy pohár száraz fehérbort, előnyben részesítve a francia márkákat.
 • Diétás étel. Szülés után, fogyni próbálva, Aishwarya indiai étrendet választott magának, amely a hús, sült ételek, sütemények és édességek teljes elutasításából állt. Fogyott Rai nem tért vissza az előző étrendhez, a vegetáriánusság híve maradt. A filmszínésznő alkalmanként megengedi magának a halat curry mártással, és a rengeteg családi lakoma alatt is megpróbálja betartani az étrendi korlátozásokat.
 • Jóga és séta a friss levegőn. A filmsztár nem szereti az edzőtermet. A személyi edző segítségével történő szülés után lefogyott színésznő határozottan feladta a kemény edzéseket, jógát és meditációt választott magának, amire legalább napi 2 órát próbál fordítani. Aishwarya nem szereti az edzőeszközöket, és inkább sétál a lányával, ahelyett, hogy futópadon edzene.Aishvaria Rai. Fotók plasztikai műtétek előtt és után, photoshop, smink nélkül, fiatalkorában és most, hogyan fogyott a színésznő
 • Kozmetikai ápolószerek, a bőr típusához igazítva. Mrs Bachchan a tisztítószerek rajongója és a L'Oreal Paris arca. A T-zónában természetesen vegyes bőrű, zsírosodásra hajlamos színésznő fiatalos arcának megőrzése érdekében nem folyamodik hagyományos indiai kozmetikumokhoz, amelyek természetes illóolajok használatán alapulnak. Magának Ashwarya a kedvenc márkáját választotta, és évek óta előnyben részesíti a L'Oreal Paris krémeket és különösen a Derma Genesis sorozatot.
 • Haj szépségápolás. A fényűző, sötétbarna haj a színésznő egyik névjegykártyája.A csillag megpróbálja gondosan gondozni a fürtöket, soha nem fest és nem világít. Hetente többször a színésznő szálakat tesz ki kókusz-, mandula-, barackolaj-maszkoknak, amelyeket a gyökerekbe dörzsölnek lefekvés vagy hajmosás előtt.
 • Aromaterápia. A színésznő igazi indián és szenvedélyes rajongója az illóolajoknak. Aromaolajok segítik Aishwaryát a stressz kezelésében, ellazulnak vagy lendületet kapnak, amelyek közül a filmsztár a szantálfaolajat hangsúlyozza.
 • Népi indiai szépség receptek. A Paradicsom nem hagyja figyelmen kívül a nem mindennapi kozmetikumokat: hatékonyan használja az uborkát a bőr megtisztítására, az agyagot a sarokréteg eltávolítására, valamint a tejet joghurttal, mint kiegészítő táplálékot és a sejtek hidratálását. A színésznő kedvenc gyógymódját az ubtan maszknak tekintik, amely lisztből, kemény tejszínből, túróból, kurkumból és mézből áll.Aishvaria Rai. Fotók plasztikai műtétek előtt és után, photoshop, smink nélkül, fiatalkorában és most, hogyan fogyott a színésznő Az Aishwarya keveréket 30 percig a bőrre viszik, majd vízzel lemossák. Mrs. Bachchan szerint ennek az eljárásnak a rendszeres elvégzése segít a szövetek táplálásában, pihent és ragyogó megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

A színésznő kozmetikai eljárásai

Aishwarya Rai egy stílusikon, amelynek fotóit és Instagram-oldalát a rajongók világszerte követik. A színésznő keleti megjelenése hajlamos a korai halványulásra. A filmsztár sokáig kerülte a szépségszalonokat, de 44 éves korának elérése után úgy döntött, hogy az öregedési folyamatot a lehető legnagyobb mértékben késlelteti.

A szépségéért folytatott küzdelemben a színésznő aktívan felhasználja a legújabb kozmetológia eredményeit, rendszeresen ellátogat egy szakemberhez, lebonyolítva:

 • Savhámozás a bőr keratinizált rétegeinek tisztítására. Legalább 1 alkalommal 7-10 nap alatt a csillag otthoni tisztítást végez, és havonta természetes savaknak teszi ki a bőrszöveteket.
 • Párologtatás. A bőr kezelése hűvös vízgőzzel, aromás olajok és gyógynövények hozzáadásával. Az eljárás segít megnyitni a pórusokat és eltávolítani a T-zónában felhalmozódott faggyúgyertyákat.
 • Mikrodrázió. Az egyik mechanikus fúvóka alumíniumpor hozzáadásával nagy nyomáson, mint egy csiszológép, megtisztítja a szöveteket a corneum rétegtől, a pattanásoktól és a szennyeződéstől. A második, mini porszívó formájában készül, megtisztítja az eltávolított részecskéket és bezárja a pórusokat.
 • Biorevitáció. A hialuronsav injekciók kitöltik a szöveteket és kiszorítják a ráncokat, ezáltal az arc fiatalos maradhat, és elkerülheti az életkorral kapcsolatos súlyos változások megjelenését.
 • Mezoterápia. A színésznő az őszi-téli időszakban inkább vitamininjekciókat végez a sejtek további táplálkozása érdekében.

Aishwarya rajong a fürdőközpontokért. A színésznő kedvenc eljárásai:

 • Általános testmasszázs szantálfaolajjal.
 • Anti-cellulit testpakolások kék agyag alapján.
 • Nehéz krémből, joghurtból és túróból készült maszkok kötelező kurkuma vagy fahéj hozzáadásával. Kleopatrához hasonlóan a színésznő is szeret tejtermékeket használni a szövetek táplálásához és a bőr feszességének helyreállításához. A hagyományos indiai fűszerek segítenek lassítani az öregedési folyamatot és felpezsdíteni a szöveteket.

Aishwarya Rai most

2017-ben Mrs. Bachchan diadalmasan visszatért a hírességek világába.Aishvaria Rai. Fotók plasztikai műtétek előtt és után, photoshop, smink nélkül, fiatalkorában és most, hogyan fogyott a színésznő

A vörös szőnyegen Aishwarya fényűző ezüst ruhában jelent meg, ami Hamupipőke-ruhára emlékeztetett, és mindenkit meglepett karcsú alakjával.

A rosszakaratúak, akik úgy vélték, hogy egy erős súlygyarapodás után véget ért az indiai Hamupipőke hollywoodi karrierje, nagyon meglepődtek és csodálkoztak a színésznő bátorságán és szépségén. A 45 éves sztár a "Bachchan" filmmagógok hatalmas indiai klánjának dísze, és megérdemelten viseli a "Legszebb indiai nő a világon" címet.

2011 óta a színésznő gyakorlatilag nem játszik filmekben, életét szeretett férjének és lányának szenteli. Aishwarya sok erőfeszítést szentel a jótékonysági tevékenységeknek, eredményesen dolgozik alapítványában, amely támogatást nyújt az indiai rászorulóknak.

Az egyetlen indiai színésznőnek, Aishwarya Rai-nak sikerült meghódítania a hollywoodi Olympust. A világ egyik legszebb nőjének fotói folyamatosan a divatmagazinok címlapján vannak. Mrs. Bachchan stílusa olyan indiai lányokat próbál utánozni, akik szédítő karrierről és milliók imádásáról álmodoznak.

Cikkterv: Mila Friedan

Érdekes videók a témáról

Aishwarya Rai a Miss World 1994 ünnepségen:

Értékeld a cikket
Kozmetológia és plasztikai sebészet nőknek. A megjelenés javítása. Az arc és az arc javításának módjai, módszerei, eljárásai
Hozzászólni

Arc

Lábak

Haj